Zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisfirma Sint-Lambrechts-Woluwe

Verhuizen met een verhuisfirma in Sint-Lambrechts-Woluwe maakt uw verhuisdag een stuk gemakkelijker. Dankzij de kennis en ervaring van professionele verhuizers gaat het inpakken een stuk sneller en hoeft u zich geen zorgen te maken over spierpijn de volgende dag. Ook verhuizen met de verhuishulp?

Hierna ontvangt u meerdere offertes van verhuisbedrijven in uw regio. Kies voor het verhuisbedrijf met het beste aanbod om zo tot 40% op de verhuiskosten te besparen! Benieuwd wat een verhuisfirma voor u kan betekenen? Lees dan verder. U krijgt een duidelijk beeld van de gemiddelde kosten en we geven u handige bespaartips. Daarnaast leest u ook hoe een verhuisfirma te werk gaat bij een verhuis.

Professioneel en goedkoop verhuizen Sint-Lambrechts-Woluwe

Wie zegt dat verhuizen duur moet zijn? Als u gebruik maakt van onze gratis offerteservice vindt u snel en gemakkelijk een goedkope verhuisfirma in uw eigen regio. Zo verhuist u met de hulp van professionele verhuizers zonder te veel geld uit te geven!

Ik wil ook goedkoop verhuizen in Sint-Lambrechts-Woluwe: hoe werkt het?

Met slechts één klik op de knop doet u een gratis offerteaanvraag, zonder verplichtingen. U krijgt de prijsopgaven van meerdere verhuisbedrijven toegestuurd. U heeft nu de kans op de prijzen van meerdere bedrijven te vergelijken: kies voor het goedkoopste verhuisbedrijf en bespaar tot wel 40% op de kostprijs!

verhuisfirma Sint-Lambrechts-Woluwe

Inhoud van deze pagina:

Wat doet een verhuisfirma?

Een verhuisfirma uit Sint-Lambrechts-Woluwe kan heel veel voor u betekenen. Als u gebruik maakt van de verhuisservice, dan kiest u zelf van welke verhuisdienst in Sint-Lambrechts-Woluwe u gebruik wilt maken. Wilt u echt zorgeloos verhuizen, besteed de verhuis dan van A tot Z uit aan een verhuisfirma. Dan maakt u gebruik van onder meer de volgende verhuisdiensten:

 • Het in- en uitpakken van de inboedel.
 • Vervoeren en tijdelijk opslaan van de meubels.

 • Het monteren, demonteren en opslaan van uw meubilair.
 • Het bedienen van de ladderlift.

Van bedrijfsverhuis tot seniorenverhuizing: verhuizers hebben ervaring in heel veel verschillende soorten verhuizingen. Ook voor een spoed verhuis schakelt u best een verhuisfirma in. Zij voeren na de spoedverhuizing kleine kluswerkzaamheden uit, zodat u de oude woning direct kunt opleveren aan de verhuurder of koper.

verhuisservice Sint-Lambrechts-Woluwe

Verhuisservice voor particulieren

Waarom zou u een particuliere verhuis zelf uitvoeren, als u ook voor een klein prijsje kunt profiteren van de kennis en expertise van professionele verhuizers. Bij een particuliere verhuis in Sint-Lambrechts-Woluwe kunt u gebruik maken van verschillende verhuisdiensten, zoals de inpakservice, het meubeltransport en een liftservice. U kiest zelf van welke verhuisdienst u gebruik wilt maken, en heeft zo zelf een grote invloed op de verhuisdag.

Waarom gebruik maken van de verhuisservice?

De vakmannen nemen veel stress bij u weg, waardoor u zo zorgeloos mogelijk verhuist. U hoeft geen zware dozen te tillen en loopt de komende paar dagen dus niet rond met spierpijn. Bovendien geven de verhuizers u persoonlijke tips met betrekking tot het hele verhuisproces.

bedrijfsverhuis Sint-Lambrechts-Woluwe

Bedrijfsverhuizing van A tot Z

Een bedrijfsverhuis is complex en vereist een goede voorbereiding. Een verhuisfirma voor bedrijven werkt hierbij samen met één van uw medewerkers om alles te coördineren. Alles wat u nodig hebt voor uw bedrijfsverhuis wordt geregeld: u hoeft zelf geen inpakmateriaal meer aan te schaffen.

In het weekend verhuizen?

Ook dat is mogelijk. De verhuizers uit Sint-Lambrechts-Woluwe komen uw bedrijf op zaterdag verhuizen, zodat de werkzaamheden maandag weer gewoon opgepakt kunnen worden. Bovendien hebben de vakmannen niet alleen ervaring in kantoorverhuizingen, ook in het verhuizen van fabriekshallen, autogarages of laboratoria hebben zij ervaring. Vraag snel gratis offertes op maat aan als u benieuwd bent wat uw bedrijfsverhuis gaat kosten.

Hoe gaan verhuizers in Sint-Lambrechts-Woluwe te werk?

Een gemiddelde verhuisdag neemt één werkdag in beslag. Hoe de verhuizers in Sint-Lambrechts-Woluwe te werk gaan is grotendeels afhankelijk van de verhuisdiensten waar u gebruik van maakt. Stel dat u uw verhuis van A tot Z uit handen geeft. Dan ziet uw verhuis er ongeveer zo uit:

 • In de ochtend komt de verhuisfirma langs en de vaklui beginnen met het inpakken. Zij nemen zelf dozen en ander inpakmateriaal mee, dus u hoeft dit niet zelf aan te schaffen. Uw spullen worden efficiënt ingepakt en vakkundig gelabeld zodat alles ook gemakkelijk uit te pakken is.
 • Als al uw meubels gedemonteerd zijn en uw inboedel is ingepakt in de verhuisdozen, beginnen de verhuizers met het inladen van de spullen. Bij een appartement zonder lift wordt dit ook wel gedaan met een verhuislift.

 • De volgende stap is het meubeltransport. De verhuisfirma vervoert de spullen netjes en veilig naar uw nieuwe woning. Hier beginnen ze met het monteren van de meubelstukken en het uitpakken van de dozen. Aan het einde van de dag kunt u daarom direct bijkomen van uw verhuis en genieten van uw nieuwe woning!

Prijzen verhuisfirma 2024

De prijzen van een verhuisfirma hangen nauw samen met het soort verhuizing en de omvang van de inboedel. Een kleine verhuis kost gemiddeld €500,- tot €900,-. Hierbij gaat het om een verhuiswagen van 19 m³ en de inzet van twee verhuizers uit Sint-Lambrechts-Woluwe.

Een gemiddelde verhuis kost iets meer, rond de €700,- tot €1.100,-. Hierbij gaat het om een twee-onder-een-kapwoning, waarbij er dus meer spullen verhuisd worden. De prijs is gebaseerd op een verhuiswagen van 50 m³ en de inzet van 3 ervaren verhuizers.

Bij een grote verhuis moet u rekening houden met kosten tussen de €900,- tot €1.300,-. In dit geval zet u een verhuiswagen van maar liefst 70 m¤ in en heeft u de verhuishulp van 4 vakmannen.

Besparen op de prijzen? Vergelijk offertes & bespaar. Start nu uw gratis offerteaanvraag.

prijsopbouw verhuisfirma Sint-Lambrechts-Woluwe

Verhuisfirma: de prijsopbouw

De prijs van een verhuisfirma is onder te verdelen in twee belangrijke categorieën. Ongeveer 60% van het totaalbedrag gaat naar de arbeidskosten. Daarnaast betaalt u gemiddeld 40% aan transportkosten. Houd er wel rekening mee dat de prijzen per verhuisfirma verschillen. Met het vergelijken van offertes vindt u heel gemakkelijk een goedkope verhuisfirma bij u in de buurt en bespaart u tot 40% op de verhuiskosten!

Wat kost een verhuisfirma?

Omvang verhuizing: Type woning: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein Appartement 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel Twee-onder-een-kapwoning 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot Vrijstaande woning 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Waaruit bestaat de prijs van een verhuisfirma?

De prijs van de verhuisfirma wordt bepaald door veel verschillende factoren. Zo is natuurlijk de specifieke verhuisservice een grote invloed op de totaalprijs. Als u meerdere verhuisdiensten inzet, dan lopen de kosten hoger op.

Dit zijn de belangrijkste kosten van een verhuis:

 • Verhuiswagen huren in Sint-Lambrechts-Woluwe: de prijzen voor een verhuiswagen van 20 m³ beginnen vanaf €65,- per uur.
 • Kilometer vergoeding: vaak betaalt u bij de huur van een verhuiswagen per kilometer, waarbij de eerste 20 tot 50 kilometers gratis zijn. Daarna betaalt u gemiddeld €0,50 tot €1,- per kilometer.

 • Extra verhuizers: hoe groter uw verhuis, hoe meer verhuishulp u nodig heeft. Het is in dat geval slim om extra verhuizers in te schakelen. De kosten hiervoor liggen rond de €30,- tot €40,- per uur.

 • Eventuele extra diensten: kiest u voor de liftservice of laat u schoonmaakklusjes uitvoeren? Ook de keuze voor extra diensten heeft invloed op de prijs.

Besparen op de prijs van de verhuisfirma?

Wij maken verhuizingen van of naar Sint-Lambrechts-Woluwe voordelig. Vergelijk offertes & bespaar.

Verhuiskosten

De precieze verhuiskosten zijn voor een groot deel afhankelijk van de verhuisdienst waar u gebruik van maakt. Voor de montage- en de inpakservice betaalt u gemiddeld €30,- tot €40,- per uur. Bij grote huizen is het slim om hiervoor de verhuishulp van een extra verhuizer in te huren, dit kost nog eens €30,- tot €40,- per uur extra.

Heeft u geen lift in uw appartementencomplex? Dan is het slim om te investeren in de liftservice: dit kost €65,- per uur, maar omdat het verhuizen sneller en gemakkelijker is, bent u uiteindelijk goedkoper uit. De verhuizers zijn natuurlijk minder tijd kwijt aan het inladen van de spullen.

Wat kosten de diensten van verhuizers?

Soort verhuisdienst: Gemiddelde prijs in 2024*: Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- per uur Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- per uur Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- per uur Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- per piano Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- per vergunning Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³
Extra verhuizer inhuren €30,- tot €40,- Nog sneller verhuizen, zonder zorgen

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag gratis offertes aan.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Als particulieren verhuizen, zijn de kosten niet standaard aftrekbaar. Als u een huis koopt, dan zijn de notariskosten wel aftrekbaar. Ook kan het zijn dat u recht hebt op een verhuisvergoeding van uw werkgever, als u noodgedwongen moet verhuizen.

Bij een bedrijfsverhuis zijn er bepaalde aftrekposten als u verhuist om dichter bij uw onderneming te wonen. Verkleint u de afstand tussen uw bedrijf en uw woning met 60% dan kunt u uw persoonlijke verhuiskosten aftrekken bij de belastingdienst.

Tip: heeft u een klein inkomen? In sommige gevallen hebt u dan recht op een tegemoetkoming bij een verhuizing. Meer hierover leest u op belgium.be.

Tips om te besparen op de kosten van verhuizers

Wilt u een verhuisfirma uit Sint-Lambrechts-Woluwe inhuren zonder te veel te betalen? Dat is zeker mogelijk! Dit zijn de belangrijkste tips om te besparen op de verhuiskosten:

 • Help mee: door zelf in- en uit te pakken hebt u minder verhuishulp nodig en blijven de arbeidskosten zo laag mogelijk.
 • Kies voor een grote verhuiswagen waarin u de inboedel in één keer kunt verhuizen. Zo betaalt u voor minder kilometers.

 • Regel zelf inpakmateriaal: vraag of familie of vrienden nog verhuisdozen hebben, of gebruik dozen uit de supermarkt.

 • Verhuis doordeweeks: veel verhuisfirma’s brengen een toeslag in rekening als u in het weekend verhuist. Op een doordeweekse dag is het daarom goedkoper!

Goedkope verhuisfirma in Sint-Lambrechts-Woluwe gezocht?

Vergelijk gratis offertes en kies zelf voor het verhuisbedrijf met het beste aanbod!

Verhuisfirma voor alle verhuizingen in Sint-Lambrechts-Woluwe

Schakel een verhuisfirma in voor alle soorten verhuizingen in Sint-Lambrechts-Woluwe. Ook bij kleine verhuizingen is verhuishulp enorm waardevol, net zoals bij grotere particuliere verhuizingen. Elke verhuizing vraagt een eigen aanpak: zo verschilt een seniorenverhuizing natuurlijk enorm met een standaard verhuis en vereist een bedrijfsverhuizing nog meer voorbereiding.

Wilt u verhuizers inhuren? Vraag gratis offertes aan en bespaar tot wel 40% op de kostprijs!

Hieronder leest u meer over deze verschillende verhuizingen en hoe deze in z’n werk gaan.

Spring hieronder naar:

seniorenverhuizing Sint-Lambrechts-Woluwe

Seniorenverhuizing

Verhuizers voor senioren zijn ervaren in seniorenverhuizingen. Deze vereisen een goede planning en coördinatie, om te voorkomen dat de senioren te veel stress ervaren.

Wat houdt dit in?

De verhuisfirma voert de seniorenverhuis van A tot Z uit. U kunt zich zo richten op uw ouder of grootouder. Ze pakken de spullen in en verhuizen het naar het verzorgingstehuis. Hier hebben ze te maken met verschillende voorschriften, zodat ook andere bewoners geen overlast ervaren. In de nieuwe woning plaatsen ze de meubels in dezelfde inrichting als in het oude huis, zodat de senioren zich snel weer thuis voelen.

kleine verhuis Sint-Lambrechts-Woluwe

Kleine verhuis

Bij een kleine verhuis gaat het vaak om het verhuizen van een appartement met één slaapkamer. De verhuizers hoeven dus maar weinig spullen in te pakken en in te laden. Hierdoor zijn kleine verhuizingen vaak binnen een dagdeel afgerond.

Woont u in een appartement zonder lift?

Dan kunt u overwegen om gebruik te maken van de ladderliftservice. Door de verhuislift zijn de verhuizers sneller klaar en bespaart u op de arbeidskosten.

verhuizen buitenland

Verhuizen naar het buitenland

Gaat u internationaal verhuizen? Dit is ongetwijfeld een spannende en waarschijnlijk stressvolle tijd voor u. Maak verhuizen naar het buitenland niet stressvoller dan het al is: schakel een internationaal verhuisfirma uit Sint-Lambrechts-Woluwe in.

Wat doen de verhuizers?

Zij regelen een container of plek in een vliegtuig om uw inboedel te verhuizen naar het buitenland. Ze zorgen voor de juiste documenten en maken deze allemaal op orde. Daarnaast hebben ze contact met een internationaal verhuisbedrijf dat de verhuis in het buitenland verder oppakt.

Meer informatie over een internationale verhuis:

Een zorgeloze verhuizing? Schakel verhuizers uit Sint-Lambrechts-Woluwe in!

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de scherpe prijzen.

Verhuisdiensten van verhuisfirma Sint-Lambrechts-Woluwe

Als u een verhuisfirma uit Sint-Lambrechts-Woluwe inschakelt dan kiest u zelf van welke verhuisdienst u gebruik maakt. Zo richt u als het ware zelf uw verhuis in en heeft u een grote invloed op de totale kosten! Kies voor één of twee diensten die u het meest waardevol vindt, zoals de montageservice en het meubeltransport om toch vlot en soepel te verhuizen zonder daarbij te veel geld uit te geven.

Benut één of meer handige verhuisdiensten. Ontvang gratis offertes.

Hieronder leest u meer over de verschillende verhuisdiensten die u kunt inzetten. Spring hieronder naar:

 • Zware meubels verhuizen: de vakmannen vervoeren uw meubels veilig en verzekerd naar uw nieuwe woning.
 • Verhuisliftservice: met de hulp van een verhuislift tillen de verhuizers uw inboedel gemakkelijk en vlot naar beneden of naar boven.
 • Verhuiswagen huren: huur zelf een verhuiswagen (eventueel met bestuurder) om al uw spullen in één keer naar het nieuwe huis te vervoeren.
 • Piano verhuizen: een piano verplaatsen is zonder verhuizers bijna niet te doen: laat uw kostbare instrument veilig verhuizen.
 • Wasmachine verhuizen: de verhuizers zetten de trommel vast en vervoeren uw wasmachine op de juiste manier, zodat deze niet beschadigd raakt.
 • Kunst verhuizen: met behulp van speciaal inpakmateriaal en beveiligd vervoer worden uw kostbare kunstwerken veilig vervoerd.
 • Montageservice: laat uw meubels demonteren en monteren door een vakman, zo heeft u geen last van wiebelpoten of missende schroeven.
 • Inpakservice: voor een zorgeloze verhuis maakt u gebruik van de inpakservice, waarbij vakmannen op de dag van de verhuis uw spullen inpakken.
 • Meubelbewaring: kan u niet alle meubelstukken meeverhuizen? Kies voor meubelwaring, zodat uw meubels veilig, droog en warm opgeslagen worden.

meubels verhuizen Sint-Lambrechts-Woluwe

Meubels verhuizen

Het verhuizen van zware meubels is niet gemakkelijk, zeker niet als het niet mogelijk is om uw dressoir of vitrinekast te demonteren. Schakel voor deze zware taak daarom een verhuisfirma uit Sint-Lambrechts-Woluwe in! Twee verhuizers pakken uw meubels stevig in zodat ze niet beschadigd raken. Daarna laden zij ze in, zodat de meubels veilig vervoerd worden. Door een juiste houding en handige til-middelen ontstaan er geen blessures en hoeft u zich geen zorgen te maken over spierpijn de volgende dag.

Wilt u zware meubels laten verhuizen? Dit kost u ongeveer €30,- tot €40,- per uur.

ladderlift Sint-Lambrechts-Woluwe

Ladderlift Sint-Lambrechts-Woluwe

Verhuizen met een ladderlift gebeurt in Sint-Lambrechts-Woluwe veel bij appartementen zonder lift. Met een verhuislift tillen de vakmannen gemakkelijk grote meubels (en de verhuisdozen) op een plateau naar beneden. Dit is een stuk sneller dan alles via de trap naar beneden tillen. Doordat uw verhuis sneller verloopt, bent u uiteindelijk dus een stuk goedkoper uit!

Let op: een verhuislift is niet altijd mogelijk!

U hebt in ieder geval een groot raam of balkon nodig, zodat de meubelstukken op het plateau getild kunnen worden. Daarnaast moet er beneden natuurlijk voldoende ruimte zijn om de lift te plaatsen. Soms is hiervoor een parkeervergunning nodig.

Handige liftservice

Kiest u voor de inzet van een ladderlift, maak dan ook gebruik van de liftservice. Dit houdt in dat de ladderlift bediend wordt door een ervaren verhuizer. Door de hulp van een vakman voorloopt uw verhuis nog soepeler!

We raden u niet aan om de ladderlift te gebruiken zonder een ervaren verhuizer. Het is namelijk belangrijk dat de meubelstukken stevig op het plateau staan en niet naar beneden kunnen vallen. De verhuizer bedient de lift veilig, zodat niemand gewond raakt en uw spullen intact blijven. Het inschakelen van een verhuislift in Sint-Lambrechts-Woluwe kost gemiddeld €65,- per uur. In het weekend betaalt u iets meer, ongeveer €95,- per uur. Kiest u voor de hulp van 2 verhuizers, dan beginnen de prijzen rond de €105,- per uur.

Ladderlift huren inclusief bediening, wat kost dat?

Type verhuislift Geschikt voor verdiep Gemiddelde prijs (door de week) Gemiddelde prijs (weekends)
Ladderlift + 1 bediener 1 t/m 6 €65,- per uur €95,- per uur
Ladderlift + 2 bedieners 1 t/m 6 €105,- per uur €135,- per uur
Ladderwagen + 2 bedieners 7 en hoger €120,- per uur €155,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag daarom altijd gratis en vrijblijvend offertes aan.

Verhuiswagen huren

Het huren van een vrachtwagen is een goede manier om snel te verhuizen. Hierin passen al uw spullen, zodat u voorkomt dat u steeds heen en weer hoeft te rijden. Nog fijner is het huren van een verhuiswagen inclusief bestuurder. Zo hoeft u zelf niet ineen grote vrachtwagen te rijden, die zonder ervaring vaak lastig te besturen is. De verhuizer kan eventueel ook helpen met het in- en uitladen van de spullen zodat u sneller klaar bent.

Bij de huur van een vrachtwagen betaalt u behalve de brandstofkosten vaak ook een vergoeding per kilometer. De hoogte hiervan verschilt per verhuisbedrijf. Voor de huur van een vrachtwagen van 20 m³ betaalt u ongeveer €65,- per uur. Heeft u meer laadvolume nodig? Voor een inhoud van 50 m³ betaalt u ongeveer €75,- per uur.

Kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen: Opties verhuiswagen: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Met lift €25,- 3 €135,-

*Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten.

piano verhuizen Sint-Lambrechts-Woluwe

Piano verhuizen

Bij het verhuizen van een piano in Sint-Lambrechts-Woluwe kunt u waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. U heeft een grote bus of vrachtwagen nodig, voldoende inpakmateriaal en het liefst een karretje. Als u de hulp van een verhuisbedrijf in Sint-Lambrechts-Woluwe inhuurt, weet u zeker dat de piano veilig vervoerd wordt. Zo ontstaat er geen schade aan het instrument en weet u zeker dat ook de deuren en muren in huis niet beschadigd raken. Voor het verhuizen van een piano betaalt u gemiddeld €200,- tot €350,-, afhankelijk van het formaat en de afstand.

goedkoop wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Veel mensen zien op tegen het verhuizen van de wasmachine of de droogkast. Niet gek, want dit is een zware en grote machine die in veel huizen ook nog eens boven in de badkamer of op zolder staat. Zonder de juiste techniek of tilmiddelen is het heel lastig de wasmachine van de trap af te tillen.

Het is ook mogelijk om een verhuisbedrijf in te huren voor het verhuizen van uw wasmachine. Vakmannen zetten de trommel vast om beschadigingen te voorkomen, en gebruiken verhuisbanden of een steekkar om de wasmachine gemakkelijk te tillen. Dit kost u ongeveer €30,- tot €40,- per uur.

kunst verhuizen Sint-Lambrechts-Woluwe

Kunst verhuizen

Het verhuizen van kunst vereist een goede voorbereiding. Vaak is kunst van grote (emotionele) waarde en bovendien erg kwetsbaar. Laat uw kunststukken daarom verhuizen door een vakman. Zij pakken uw kunstwerken veilig in, zodat ze tijdens het vervoer niet beschadigd raken. Ook het transport verloopt voorzichtig en veilig. Afhankelijk van de waarde wordt kunst tijdens het transport bovendien extra beveiligd. De kosten hiervoor verschillen per situatie en zijn enorm afhankelijk van de afmetingen en de waarde van de kunststukken.

demontage en montage van meubels

Demontage en montage van meubels

Als er één verhuisdienst is in Sint-Lambrechts-Woluwe die het verhuizen gemakkelijker maakt, dan is dat de montageservice. Terwijl u de laatste verhuisdozen inpakt demonteert een vakman uw bank, eettafel of tv-meubel. Dit gebeurt natuurlijk heel efficiënt, de vakman bewaart de schroeven en het benodigde gereedschap bij de meubels zelf. Op die manier kan hij de meubels heel snel en gemakkelijk weer monteren in uw nieuwe huis! Zo hoeft u zelf ’s avonds niet meer eerst uw bed in elkaar te schroeven maar kunt u direct gaan liggen. De kosten voor deze montageservice liggen rond de €30,- tot €40,- per uur.

inpakservice

Inpakservice: verhuisdozen laten inpakken

Een andere handige verhuisservice in Sint-Lambrechts-Woluwe, is de inpakservice. Hierbij bieden de verhuizers hulp aan bij het inpakken van uw spullen. Dit is heel fijn als u zelf geen tijd hebt om de verhuis goed voor te bereiden. U hoeft geen inpakmaterialen te regelen, want deze worden meegenomen door de verhuisfirma.

De inpakkers en verhuizers komen ’s ochtends bij u aan en beginnen met het inpakken van de verhuisdozen. Alle dozen worden goed gelabeld, zodat het voor iedereen duidelijk is wat erin zit. Na de verhuis nemen de verhuizers de dozen en inpakspullen weer met zich mee, zodat u hier niet mee blijft zitten. De kosten? Houd rekening met ongeveer €30,- tot €40,- per uur.

meubelbewaring Sint-Lambrechts-Woluwe

Meubelbewaring

Als u een verhuisfirma met opslagplaats inschakelt, dan bieden zij ook meubelwaring aan. Dit houdt in dat u uw meubels tijdelijk kunt opslaan in een beveiligde ruimte.

Waarom meubelwaring?

Als u kleiner gaat wonen of samen gaat wonen, dan kan u vaak niet al uw spullen meeverhuizen. Als u uw inboedel toch nog niet kwijt wilt, dan is het slim om te investeren in meubelwaring. Hier staan uw spullen warm, droog en veilig opgeslagen totdat u weet wat u hiermee wilt doen. Voor een opslagruimte van 25 m³ betaalt u ongeveer €125,- per maand.

Verhuizingen in Sint-Lambrechts-Woluwe tegen de laagste prijs!

Vind snel een goedkoop verhuisbedrijf en bespaar tot 40%!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuis Sint-Lambrechts-Woluwe: 10 tips

Hieronder geven we 10 handige tips voor uw verhuis in Sint-Lambrechts-Woluwe:

 • 1. Wanneer moet ik verhuizers regelen? Zo snel mogelijk! Zo voorkomt u dat de verhuisfirma op uw dag niet meer beschikbaar is.
 • 2. Verhuis het liefst op een doordeweekse dag, dit is een stuk goedkoper dan verhuizen in het weekend.
 • 3. Bereid uw verhuis in Brussel goed voor door op tijd in te pakken. Zoek alle spullen uit en pak in wat u de komende weken of zelfs maanden niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kerstspullen of winterkleding. Zorg er ook voor dat u vooraf de juiste instanties op de hoogte brengt. Op vlaanderen.be vindt u een handige lijst met instanties.
 • 4. Voorkom dat uw post wordt verstuurd naar uw oude adres met de service van bpost. Meer hierover leest u op bpost.be
 • 5. Sommige items wilt u tijdens de verhuis bij de hand hebben: zoals toiletpapier, sleutels, de juiste papieren of misschien zelfs andere zaken. Pak een ‘bij-de-hand’ tas in met al deze belangrijke spullen.
 • 6. Zorg voor voldoende plek voor het huis voor de vrachtwagen. Zo hoeft u niet zo ver te tillen met zware meubelstukken of verhuisdozen. Soms heeft u hiervoor een parkeervergunning nodig.
 • 7. Noteer bij het inpakken van de verhuisdozen de bestemming op de doos. Zo weten de verhuizers naar welke ruimte ze de doos moeten tillen.
 • 8. Check de verhuisverzekering! Veel verhuisfirma’s bieden een verhuisverzekering aan, maar het is slim om te controleren wat deze verzekering dekt en of de dekking hoog genoeg is voor bijvoorbeeld uw kunst.
 • 9. Een verhuis is het ideale moment om eens goed op te ruimen. Verhuis niet alles mee, maar breng oude spullen naar de kringloop, gooi het weg of geef het aan vrienden. Dit betekent minder verhuisdozen inpakken en dus een goedkopere verhuizing!
 • 10. Vergelijk gratis de offertes van meerdere verhuismaatschappijen in Brussel en kies zo voor de verhuisfirma met de scherpste offerte.

Verzekering bij verhuisbedrijf Sint-Lambrechts-Woluwe inbegrepen?

Bij een verhuisbedrijf in Sint-Lambrechts-Woluwe zit vaak een verhuisverzekering inbegrepen. Maar het is belangrijk om de hoogte hiervan even te controleren.

Heeft u een kostbare inboedel of wilt u bijvoorbeeld kunst verhuizen, dan is het slim om te kijken of u misschien een extra verhuisverzekering nodig heeft.

Waarom een verhuisverzekering afsluiten?

Met een verzekering is uw inboedel tijdens uw verhuis verzekerd tegen schade. De hoogte van de verzekering verschilt per verhuisfirma.

Waarop letten bij vergelijken van verhuizers in Sint-Lambrechts-Woluwe?

Met het vergelijken van verhuizers in Sint-Lambrechts-Woluwe, kunt u goedkoop verhuizen. Maar dan moet u wel weten waar u rekening mee moet houden met het vergelijken van offertes. Hieronder geven we u een paar tips:

 • Wat is de prijs? De prijzen verschillen per verhuisbedrijf. Kijk ook hoe de kosten zijn opgebouwd en of u eventueel nog extra betaalt voor bijvoorbeeld de benzine van de verhuiswagen en eventueel een kilometervergoeding.
 • Zijn de verhuisbedrijven erkend? Erkende verhuizers bieden namelijk meer garanties en zekerheden dan niet-erkende verhuizers.
 • Hoe hoog is de verhuisverzekering? Is dit voldoende om eventuele schade te dekken of heeft u een extra verhuisverzekering nodig?

verhuis Sint-Lambrechts-Woluwe

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

 • Uw verhuisdag verloopt vlot en soepel, zonder stress.
 • U krijgt een persoonlijk advies van ervaren verhuizers.

 • De inboedel is tijdens het vervoer verzekerd tegen schade.

 • U krijgt geen blessures or spierpijn doordat u niet zware dozen of meubels hoeft te tillen.

 • U bespaart uzelf waardevolle tijd en energie die u in leukere dingen kunt steken, zoals het inrichten van uw nieuwe woning.

verhuisbedrijf Sint-Lambrechts-Woluwe

Verhuisfirma Sint-Lambrechts-Woluwe nodig? Gratis offertes vergelijken!

Verhuizingen in Sint-Lambrechts-Woluwe besteedt u best uit aan een verhuisfirma. Zo verloopt de verhuisdag zo soepel mogelijk en bent u snel over naar uw nieuwe woning.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt meerdere offertes van verhuisbedrijven in uw regio. Kies de firma met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de kosten. Deze offerteaanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit!

Recent aangevraagde offertes

Particuliere verhuis, inclusief ladderlift in Brussel
Senioren verhuis en meubelbewaring in Jette
Verhuizers inhuren voor inpakken in Schaarbeek
Liftservice voor appartement in Vorst
Piano verhuizen in Ukkel
Hulp bij kleine verhuis in Sint-Lambrechts-Woluwe
Zware meubels verhuizen in Anderlecht
Bedrijfsverhuis in Elsene
Internationele verhuis vanuit Sint-Jans-Molenbeek

Handig om te weten

Veelgestelde vragen over verhuizen

Er komt veel op u af wanneer u gaat verhuizen. Waarschijnlijk heeft u veel vragen. Om het u gemakkelijk te maken, vindt u hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen over verhuizingen.

Wat doet een verhuisfirma?

Een verhuisfirma zorgt ervoor dat de verhuis van uw inboedel vlekkeloos verloopt. De verhuizers pakken uw spullen in, demonteren meubels en regelen het meubeltransport. Ook het verhuizen van een piano, wasmachine of waardevolle kunst doen zij op de juiste manier. Daarnaast kunt u bij verhuisbedrijven inboedel tijdelijk opslaan. Een verhuisfirma inhuren kost ongeveer €500,- tot €1.300,-.

Lees hier meer over de werkzaamheden van een verhuisfirma.

Wat kost een verhuisfirma?

De kosten voor een verhuisfirma liggen gemiddeld tussen de €500,- en €1.300,-. Hierbij is een verhuiswagen en verhuizers inbegrepen. De exacte prijs is afhankelijk van de grootte van uw inboedel en hoeveel verhuizers er nodig zijn. Op een weekdag verhuizen is goedkoper dan in het weekend.

Lees hier meer over de prijzen van een verhuisfirma.

Wat kost een verhuizer gemiddeld?

Een verhuizer kost ongeveer €30,- tot €40,- per uur. In het weekend rekenen verhuizers vaak een toeslag. De werkzaamheden van verhuizers bestaan uit het in- en uitpakken van spullen, het (de)monteren van grote meubelen en natuurlijk het meubeltransport. Ook doen verhuisspecialisten kleine klusjes in huis en bedienen ze een ladderlift.

Vraag gratis offertes aan en ontdek de exacte prijzen.

Wat kost een verhuislift?

Een verhuislift, of ladderlift, kost doordeweeks ongeveer tussen de €65,- en €120,- per uur. In het weekend liggen de kosten tussen de €95,- en €155,- per uur. Deze prijs in inclusief 1 of 2 verhuizers, die de lift bedienen en helpen met tillen. Een verhuis naar of naar een appartement gaat veel sneller met een verhuislift.

Lees hier meer over de voordelen en kosten van een ladderlift.

Wat kost een verhuiswagen met personeel?

Een verhuiswagen met één verhuizer en verhuislift huurt u al vanaf €65,- per uur. Heeft u een grotere verhuiswagen nodig? Dan moet u rekening houden met een prijs vanaf €75,- per uur. Een extra verhuizer kost gemiddeld €30,- tot €40,- per uur.

Lees hier meer over het huren van een verhuiswagen.

Verhuizen, wat te doen?

  • Plan de verhuisdag en schakel een verhuisbedrijf in.
  • Geef uw nieuwe adres door aan verschillende instanties, vrienden en familie.
  • Schrijf u bij uw nieuwe gemeente in of geef uw verhuizing door.
  • Zet de contracten voor gas, water en licht over naar uw nieuwe adres.
  • Controleer al uw verzekeringen en maak deze in orde.
  • Laat uw post doorsturen.

  Ontdek hier meer handige verhuistips.

  Verhuizen, hoeveel dagen vrij?

  In de Belgische wet is niet vastgelegd dat u voor een verhuis automatisch een of meerdere dagen betaald verlof krijgt. In uw contract of CAO kan echter wel opgenomen zijn dat u klein verlet krijgt voor een verhuis. Vaak gaat het om één of twee dagen verlof. U kunt altijd een vakantiedag opnemen voor uw verhuis.

  Hoe verhuis je een piano?

   • Pak de piano goed in dikke dekens in, zodat de lak niet beschadigd raakt.
   • Controleer of de piano door de deuren past en regel zo nodig een ladderlift.
   • Verplaats de piano in kleine stappen met een aantal mensen.
   • Zorg ervoor dat de piano bij aankomst meteen op de juiste plek gezet wordt.

   Lees hier meer over het verhuizen van een piano.

   Hoe verhuis je een wasmachine?

    • Koppel de wateraf- en aanvoer af en trek de stekker uit het stopcontact.
    • Verwijder achtergebleven water uit het filter.
    • Zet de trommel vast met speciale beugels of pinnen.
    • Pak de wasmachine goed in.
    • Meet de deuren op en kijk of de wasmachine overal door kan.
    • Vervoer de machine rechtop.

    Lees hier meer over het verhuizen van een wasmachine.

    Hoe verhuis je een huisdier?

    Het is verstandig om op de drukke verhuisdag opvang te regelen voor uw huisdieren. Als dat niet lukt, zet u de dieren in een aparte kamer, waar zij rustig kunnen verblijven. De meeste dieren passen zich goed aan in een nieuwe woning, maar katten vragen een speciale aanpak. Laat de kat de nieuwe woning rustig ontdekken en houd het dier enkele dagen binnen.

    Hoe goedkoop verhuizen?

     • Doe zoveel mogelijk zelf, zoals het inpakken van spullen en het (de)monteren van meubels.
     • Vraag familie of vrienden om te helpen sjouwen en bespaar op een extra verhuizer.
     • Neem niet alles mee, maar doe ook veel spullen weg.
     • Vergelijk gratis offertes en vindt gemakkelijk de goedkoopste verhuisfirma bij u uit de buurt!