over ons

Over ons

Wat doen wij? Wij leggen het graag uit! Wij zijn een netwerk van verhuis experts werkzaam in heel Vlaanderen. Jarenlang hebben wij specialisten verzameld waarbij we zorgvuldig selecteren op de beste prijs en kwaliteit. Bij ons kunt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen van verhuis experts uit uw regio. Vul het offerteformulier in en verwacht binnen enkele dagen al reactie. Vergelijk de offertes op prijs, aanbod en de voorwaarden en kies de verhuis specialist die bij uw klus past.

Uw voordeel

  • Verhuisfirma’s vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Kies voor het juiste verhuis bedrijf

Verhuizen kan een heidens karwei zijn. Denk aan het verhuizen van een wasmachine of piano. Dit zijn geen lichte objecten en u wilt zelf of uw gezin niet in gevaar brengen. Mocht het voorkomen dat u uw inboedel niet kwijt kunt omdat u eerst in een tijdelijke woning moet verblijven in plaats van uw nieuwe huis? In ons netwerk zijn er ook verhuis experts die uw inboedel tijdelijk kunnen opslaan. Uiteraard bieden wij ook verhuis specialisten die verhuiswagens verhuren. Kies zelf het verhuisbedrijf dat bij u past.

Kennis en ervaring staat centraal

Heeft u hulp nodig bij het verhuizen? Wij zijn een netwerk van verhuisexperts die u graag wilt helpen. Hierbij staat kennis en ervaring centraal. Wij garanderen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Door de jaren heen heeft ons netwerk van verhuisspecialisten al verschillende opdrachten vervuld waar vele klanten tevreden over waren. Wilt u niet meteen verhuizen maar eerst de prijzen vergelijken? Dat mag! Vul het offerteformulier in en ontvang vrijblijvend meerdere offertes.

Gratis offertes vergelijken

De beste prijs-kwaliteitverhouding

U kent het vast wel. Vele verhuisspecialisten die zeggen dat zij de beste prijs en kwaliteit aanbieden. Maar welke is betrouwbaar? Bij ons garanderen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Doe een offerteaanvraag en ontvang binnen een paar dagen vrijblijvend meerdere offertes (maximaal 5). Bij ons vindt u de verhuis expert die bij u past. Vergelijk deze offertes en kies de verhuis expert die bij uw wensen past. Wie bieden u goede kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Tips bij het vergelijken

U heeft de offertes ontvangen, maar u weet niet wat de volgende stap is? Wij geven u graag een paar tips. Ten eerste let goed op als u gaat vergelijken. Lees de offertes goed door en vergelijk de tarieven en omschrijvingen. Bijvoorbeeld wat er bij de totaalprijs zit inbegrepen en wat niet? Heeft u vragen over de offerte of klopt er iets niet? Neem dan contact op met het betreffende verhuisbedrijf. Vergelijk de offertes en kies het juiste verhuisbedrijf voor de beste deal!

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Wij moesten tijdelijk intrekken in een andere woning voordat we ons nieuwe huis in konden. Na het ontvangen van 3 offertes konden we al snel een keuze maken. Gelukkig was er een verhuis bedrijf vlakbij die dezelfde middag nog onze inboedel kon opslaan. Echt een topservice!’’
P. van der Meer
‘’Wij waren bezig met een verhuizing naar een nieuwe woning. Uiteraard wouden wij onze piano meenemen. Na de offerteaanvraag kregen we al snel 3 offertes opgestuurd en onze piano was al snel verplaatst naar ons nieuwe huis. Aardige mensen en de klus was snel klaar!’’
Z. Meijer

Bent u als verhuisfirma geïnteresseerd in de deelname aan ons netwerk?

Bekijk dan de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie.