Zorgeloos en goedkoop verhuizen

U zoekt een verhuisfirma voor uw verhuis in of naar Brugge?

Gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma Brugge

Wilt u dat uw verhuis snel, stressloos en zonder problemen verloopt? Schakel dan een verhuisfirma uit Brugge in. Door de ervaring van de verhuizers verloopt het verhuizen een stuk sneller dat wanneer u het zelf zou doen. Bovendien is uw inboedel vaak verzekerd tegen beschadigingen bij transport, deze verzekering heeft u niet als u zelf alles doet.

Op deze pagina leest u meer over de verhuisservice en wat een verhuisbedrijf voor u doet. Daarnaast vertellen we meer over de gemiddelde prijzen. Bespaar op de verhuiskosten door gratis offertes te vergelijken. Vul het offerteformulier in voor vrijblijvende offertes met scherpe prijzen en bespaar tot wel 40%!

Professioneel en goedkoop

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw verhuis en zo goedkoop mogelijk verhuizen met een verhuisbedrijf. De verhuisfirma’s die zijn aangesloten bij ons netwerk staan bekend om de eerlijke prijzen en goede service. Klantgerichtheid is erg belangrijk. De verhuishulp heeft jarenlange ervaring en zorgt ervoor dat uw verhuis zonder problemen verloopt. Zowel voor particulieren verhuizingen, bedrijfsverhuizingen of een grote internationale verhuizing is het mogelijk om een verhuishulp in te schakelen. De grootste voordelen van de verhuisdienst:

 • U hoeft niet allemaal verhuisbedrijven te contacteren, met één muisklik ontvangt u een aantal offertes.
 • De offertes zijn geheel gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast
 • U kiest eenvoudig het beste verhuisbedrijf voor uw verhuizing.
goedkope verhuisfirma Brugge

Navigeer op deze pagina naar:

Wat doet een verhuisbedrijf?

U kunt goedkoop een verhuisbedrijf uit de regio Brugge voor verschillende zaken inschakelen. Natuurlijk vervoeren ze veilig uw inboedel en meubilair naar een nieuw adres, maar de verhuisservice omvat nog meer werkzaamheden. Denk hierbij aan het in- en uitpakken van uw spullen, het tijdelijk opslaan van uw inboedel en een montageservice voor uw meubilair. De meestvoorkomende werkzaamheden van een verhuisdienst uit Brugge:

 • Uw inboedel in- en uitpakken
 • Veilig vervoeren en tijdelijk opslaan van uw meubilair en spullen
 • Demonteren en monteren van meubilair
 • Bedienen van een ladderlift
bedrijfsverhuis Brugge

Regel uw bedrijfsverhuis bij ons

Een bedrijfsverhuis in Brugge vereist meer logistieke handigheid dan een particuliere verhuizing. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk verhuizen zonder dat het veel werktijd kost. Daarom overleggen de verhuisspecialisten met u en maken ze een persoonlijk plan voor de bedrijfsverhuis. De verhuisdag verloopt zo gestroomlijnd en duidelijk, vooral wanneer er gebruik wordt gemaakt van een draaiboek. Met een verhuisdraaiboek weet u precies wat er gaat gebeuren en waar u aan te bent. Uw bedrijf is snel verhuisd!

Voor de bedrijfsverhuis wordt alles geregeld, bijvoorbeeld een parkeervergunning en het nodige inpakmateriaal. Er wordt vaak gebruik gemaakt van verschillend goedkoop verpakkingsmateriaal of markeringen, zodat het verhuizen sneller verloopt. De vakmannen plaatsen het meubilair, de archieven, documenten en andere spullen op de juiste plek.

verhuisservice Brugge

Verhuisservice voor particulieren

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning in Brugge? Betrekt u een ouderenwoning of gaat één van uw kinderen op kot wonen? Schakel dan de verhuisdienst voor verhuizingen voor particulieren in. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het vervoeren van de inboedel over te laten aan de verhuisfirma.

Nog meer gemak heeft u wanneer de verhuishulp uw spullen inpakt en uitpakt. Dan hoeft u zelf niet met zware dozen te sjouwen. Bovendien heeft de verhuizer veel ervaringen met verhuizingen en verloopt de verhuis een stuk sneller. Ze gaan uiterst secuur met uw spullen om en weten precies hoe ze alles moeten verpakken. Veel meubilair in uw woning? Met de montageservice worden de meubelstukken gedemonteerd en weer gemonteerd op locatie.

verhuis particulieren

Offertes aanvragen

Hoe gaat een verhuis in zijn werk?

In de meeste gevallen is een verhuis niet iets wat u regelmatig doet. Klanten uit Brugge vragen daarom regelmatig hoe een verhuisfirma te werk gaat. Het antwoord hierop verschilt per verhuizing. U regelt uw verhuisdag namelijk zoals u zelf wilt: zo kan de verhuishulp alles in- en uitpakken maar kunt u er tevens voor kiezen om de verhuishulp in te zetten voor het demonteren en monteren van uw meubilair. Een gemiddelde verhuisdag ziet er als volgt uit.

Stap 1: Ochtends komen de verhuizers bij u langs en beginnen, mits afgesproken, met het inpakken of inladen van de verhuisdozen.

Stap 2: Als u wilt zorgen de verhuizers ervoor dat u de woning in Brugge bezemschoon kan opleveren.

Stap 3: Hierna vervoert de verhuisfirma uit Brugge uw complete inboedel naar uw nieuwe woning, waar de verhuisfirma alles zal uitladen en eventueel monteren.

Senioren verhuisservice

Voor een verhuis naar een zorginstelling of kleinere woning in Brugge is het verstandig om een verhuisbedrijf in te schakelen. Met een speciale verhuis voor senioren worden alle spullen ingepakt door de verhuizers, zij nemen het zware werk uit handen. De verhuisservice houdt ook in dat ze u helpen met het inrichten van uw nieuwe woning. Meubilair wordt in uw oude woning gedemonteerd, dan verhuist en tot slot weer gemonteerd in uw nieuwe senioren huis. Klusjes zoals het repareren van een beschadiging of het verven van een muur behoren ook tot de klusservice waar u gebruik van kunt maken. Een verhuis voor senioren verloopt met veel zorg en aandacht.

Internationaal verhuizen

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Een internationale verhuis kost meer voorbereidingstijd, want u moet een aantal zaken regelen. Op belgium.be vindt u meer informatie over een internationale verhuizing. U moet bijvoorbeeld uw internationale verhuizing doorgeven aan uw huidige gemeente, de belasting goed regelen en verzekeringen afsluiten in het nieuwe land. Menig verhuisfirma uit de regio Brugge heeft hier ervaring mee en helpen u graag. De verhuizers uit Brugge hebben ervaring met het goedkoop verhuizen naar onder andere de volgende landen:

Prijzen verhuisfirma

De prijzen van verhuisfirma’s zijn afhankelijk van een aantal zaken. Zo is het type verhuis van invloed op de totaalprijs en de hoeveelheid spullen die er verhuisd moet worden. Middelgrote verhuizingen hebben vaak een vrachtenwagen nodig met een laadvermogen van 50 m³. Voor een middelgrote verhuis met rit van maximaal 55 kilometer bent u ongeveer €700,- tot €1.100,- kwijt. Dit is inclusief 3 verhuizers. Houd er rekening mee dat een ladderliftservice tot hogere kosten leidt, voordeel van deze ladderlift is dat het verhuizen sneller verloopt. Een kleinere verhuis met ladderliftservice kost gemiddeld tussen de €500,- en de €900,-. Besparen op de kosten? Vraag gratis offertes aan!

Tabel: verhuisfirma prijs

Omvang verhuizing: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!

Verhuis checklist

Iedereen die bezig is met het organiseren van een verhuis weet dat hier ontzettend veel zaken bij komen kijken. Wanneer u uw nieuwe adres doorgeeft bij de gemeente wordt dit automatisch gemeld bij alle overheidsdiensten, maar dit is nog niet genoeg. Andere instanties en personen (ook uw bank) moet u zelf informeren over de adreswijziging. Daarnaast moet u uw elektriciteit, gas en water afsluiten op uw oude adres en weer opnieuw aan laten sluiten in uw nieuwe woning. Neem hiervoor contact op met het drinkwaterbedrijf en de netbeheerder.

Op vlaanderen.be staat handige informatie of bekijk de checklist.

Verhuiswagen huren

De hoeveelheid spullen en meubilair dat er verhuisd moet worden is van invloed op de grootte van de verhuiswagen die u nodig heeft. Een verhuiswagen met een laadvolume van 20 m³ kost gemiddeld €65,- per uur. Dit is inclusief de brandstofkosten en een verhuizer. Deze vrachtauto is geschikt voor een kleinere verhuis. Een te krappe verhuiswagen is niet handig. Niet alleen duurt het verhuizen langer omdat u meerdere keren op en neer moet rijden, u bent ook meer geld kwijt aan de brandstofkosten. Een ander voordeel van het huren van een verhuiswagen is dat uw inboedel veilig verhuisd worden. U bent daarnaast in de meeste gevallen verzekerd tegen schade. De verhuizers uit de omgeving Brugge zorgen niet alleen voor het meubeltransport, maar ook voor het in- en uitladen van de wagen.

Tabel: kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen: Opties verhuiswagen: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Met lift €25,- 3 €135,-

(*) – Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten.

verhuiswagen huren

Verhuislift huren

Wanneer u op een bovenverdieping woont, of wanneer zwaar meubilair lastig te verplaatsen is, dan heeft u de optie om de ladderliftservice in te schakelen. Een verhuislift mag maximaal 250 kilo dragen, met een afmeting van ongeveer 29 meter. Met een verhuislift hoeft u niet met een bank te manoeuvreren door een klein trapsgat of te kleine ingang.

Lift service

Niet altijd past uw nieuwe bed door het trapsgat naar boven of de grotere bank door de ingang. Schakel dan de lift service in. U huurt dan een verhuislift met bediening. Met een verhuislift verloopt het verslepen van de spullen soepel en probleemloos.

ladderlift Brugge

Wat kost een ladderlift huren?

De kosten van een ladderlift zijn afhankelijk van het type ladderlift dat u nodig heeft, de lengte en hoe lang u de ladderlift gebruikt. Gemiddeld kost het huren van een ladderlift ongeveer €65,- per uur. Het huren van een demontabele ladderlift is goedkoper dan wanneer u een hydraulische ladderlift nodig heeft.

Bediening ladderlift

Huur een ladderlift in met een bediener. De vakman heeft hier veel ervaring mee en daardoor verloopt het soepel, veilig en zonder problemen. Zo weet hij precies hoe de ladderlift in elkaar gezet moet worden en neemt hij een aantal veiligheidsmaatregelen, zoals een veiligheidszone rondom de verhuislift.

verhuisdienst meubelbewaring

Meubelbewaring

Wanneer uw nieuwe woning nog niet opgeleverd is, maar uw huidige pand al verkocht is, dan is het nodig om een goedkope tussenoplossing te vinden. Of u er nu voor kiest een goedkoop vakantiehuisje te huren, of bij familie te verblijven, vaak is er niet voldoende opslagruimte voor uw gehele inboedel. Daarom is menig verhuisfirma uit Brugge verbonden aan een organisatie voor meubelbewaring. Bij goedkoop meubelbewaring plaatst u (een deel van) uw inboedel in een zeecontainer, garagebox of ander soort opslagruimte in Brugge. Uw meubilair zal droog, inbraak- en brandvrij in deze opslagruimte bewaard worden tegen lage prijzen. De meubelbewaring kan een mooi oplossing vormen als u tussentijds een jaar weg gaat of wanneer u behoefte heeft aan extra plek voor uw meubelstukken. Kies zelf voor de opslagruimte die bij u past!

demontage en montage van meubels

Demontage en montage van meubels

Heeft u grote kasten en zijn deze te zwaar om in één keer te verhuizen of passen ze niet door het trapgat of de deur? Maak dan gebruik van de montageservice. Met de montageservice worden uw kasten, bedden en ander meubilair gedemonteerd en op locatie weer gemonteerd. De verhuizers hebben hier veel ervaring mee en monteren uw kasten vakkundig.

De montageservice neemt u veel werk uit handen. Dit is overigens niet alleen handig voor particulieren, maar zeker ook voor een bedrijfsverhuis. Zo duurt uw bedrijfsverhuis minder lang en mist u niet teveel werktijd.

Zware meubels verhuizen

Bij een verhuis zijn er een groot aantal kleine zaken die u moet vervoeren, maar ook een aantal zware meubels. Onder zwaar meubilair verstaan wij bijvoorbeeld de vaatwasser, piano, servieskast of het bed. Wilt u de verhuizing grotendeels eigenhandig afhandelen, maar kunt u wel hulp gebruiken bij het verplaatsen van de zware meubels? Dat kan! Het is een optie om verhuizers in te huren die u enkel helpen bij het verhuizen van de zware en grote kasten, bedden en banken. Eventueel benutten ze een verhuislift. Zij zullen ervoor zorgen dat het meubilair veilig op de juiste plek terecht komt in de nieuwe woning. U hoeft zich hier niet meer zorgen om te maken.

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is een klus waarvoor veel mensen terugdeinzen. De piano is meestal een zeer kostbaar deel van de inboedel en men vreest dan ook voor beschadigingen. Wij raden daarom aan om altijd contact op te nemen met een verhuisfirma die ervaring heeft met het verplaatsen van een piano. Een verhuizer zal in dat geval altijd eerst bij u langskomen om met u de mogelijkheden voor het verplaatsen van de piano te bespreken en de wensen die u heeft. Op de verhuisdag zelf zal de specialist uit Brugge de piano inpakken in beschermfolie en daarna met de ladderliftservice in de verhuiswagen zetten.

kunst verhuizen Brugge

Kunst verhuizen

Kunst, antiek of een unieke verzameling verhuizen is een vak apart. Het is daarom belangrijk dat u ervaren verhuizers inschakelt voor het verhuizen van kunst. Combineer de speciale inpakservice én verpakkingsmaterialen met de ervaren verhuizers en u weet zeker dat uw waardevolle spullen in goede handen zijn. Schilderijen worden bijvoorbeeld verpakt in speciale houten omlijstingen en voor dure vazen gebruiken ze zeer zacht verpakkingsmateriaal. Met transport door een expert bent u bovendien vaak verzekerd tegen schade, informeer hiervoor naar de voorwaarden. Met de inpakservice wordt alles voor de verhuis professioneel ingepakt.

verhuisbedrijf voor wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Bespaart u op de verhuiskosten door zoveel mogelijk van het werk zelf te verzetten? Dan zult u naast het standaard meubilair waarschijnlijk ook de wasmachine moeten verplaatsen. Hoewel een wasmachine zwaar is, is dit geen onmogelijke klus. U moet hiervoor eerst de wasmachine loskoppelen en het water weg laten lopen. Houd hierbij altijd de wasmachine even scheef zodat echt al het water weg is. Vervolgens zet u de trommel vast met speciale schroeven en kunt u de wasmachine op een steekkar plaatsen. De vakman bevestigt de wasmachine stevig in de verhuiswagen, zodat er wordt voorkomen dat de machine gaat verschuiven. Schakel een verhuisfirma uit Brugge in voor het verplaatsen van uw wasmachine, koelkast en ander witgoed.

Verhuizing zonder stress? Maak gebruik van de verhuisservice!

Bespaar tot wel 40% op de kosten van uw verhuis door gratis offertes te vergelijken.

Offertes aanvragen
verhuisdozen inpakken door verhuishulp

Verhuisdozen inpakken

Het pakken van de verhuisdozen is een klus waar veel mensen tegen opzien. Vaak hebben we veel meer spullen dan we in eerste instantie denken. Het inpakken van uw spullen kost veel tijd, tenslotte moet u alles wel op de juiste manier inpakken. Verhuizers hebben hier veel ervaring mee en pakken graag voor u in. Voor breekbaar glaswerk wordt zacht verpakkingsmateriaal gebruikt om beschadigingen te voorkomen. Bovendien hoeft u nu zelf geen verhuisdozen aan te schaffen. Maar ook gebruik van de inpakservice en voorkom een hoop stress. Het is mogelijk om zowel het inpakken als het uitpakken van de verhuisdozen uit te besteden.

Verhuismateriaal

Een verhuisdag vraagt om enorm veel verhuismateriaal. U heeft voldoende verhuisdozen nodig, maar ook opvulmaterialen zoals bubbelplastic, spanbanden om uw meubels tijdens het vervoeren vast te kunnen zetten, stickers om de verhuisdozen te labelen en verschillende materialen om uw inboedel gemakkelijk te vervoeren. Wanneer u een verhuisfirma uit Brugge inschakelt dan beschikken zij over alle nodige materialen. U kunt daarom gebruik maken van deze verhuisdienst, zodat u zelf niet al het verhuismateriaal hoeft aan te schaffen.

Na de verhuis neemt de verhuisfirma uit Brugge het verhuismateriaal weer mee, zodat u niet grote hoeveelheden afval in huis hebt. Het is natuurlijk ook een optie om zelf de materialen aan te schaffen, om zo geld te besparen. Wellicht heeft een familielid nog een stapel verhuisdozen liggen en kan u deze in gebruik nemen. Of heeft één van uw vrienden een grote stapel kranten bewaard die u zou kunnen gebruiken als vulmateriaal. Vooral voor het inpakken van serviesgoed komen oude kranten van pas.

opslagcontainer verhuisbedrijf

Opslagcontainer huren

Overweegt u om een opslagcontainer te huren voor meubelbewaring? Bij diverse verhuisfirma’s uit ons netwerk is het mogelijk om een container te huren, in diverse maten naar keuze. Dergelijke containers zijn erg handig als u (tijdelijk) extra ruimte nodig heeft of simpelweg uw meubels droog en veilig wilt bewaren. De opslagcontainers zijn wind- en waterdicht en goed beveiligd. Veel klanten uit Brugge gebruiken een opslagcontainer bij de verbouwing. De container krijgt dan bijvoorbeeld de functie van een werkplaats of kantine. Kiest u ervoor om de opslagcontainer op uw eigen erf te plaatsen? Of stalt u de container bij een gespecialiseerd bedrijf? Aan u de keus.

kleine verhuis Brugge

Kleine verhuis

Wilt u als student verhuizen naar een andere kamer? Of woont u in een appartement in Brugge? Ook voor een dergelijke kleine verhuis is het mogelijk om de verhuisdienst in te schakelen. Om te besparen kunt u bijvoorbeeld zelf uw spullen inpakken. Het is handig om de verhuisdag goed te plannen, zodat niemand elkaar in de weg loopt in de ruimte. Ook al gaat het om een kleinere verhuis, een verhuis kost veel tijd en energie. De verhuizers van een verhuisfirma uit de regio Brugge nemen veel werk uit handen. Dit scheelt een hoop stress en arbeidsintensief werk, zoals het sjouwen met zware dozen en meubilair.

7 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Gaat u binnenkort verhuizen naar Brugge en ervaart u nu al de stress? Dankzij de onderstaande verhuistips hoeft u zich geen zorgen te maken. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Maak gebruik van deze verhuistips van de professionals voor een zorgeloos verhuis.

 • Tip 1. Maak ruim van tevoren een goede planning. Neemt u één dag vrij om de volledige verhuisdag te regelen of heeft u meerdere dagen nodig? In het geval van grote verhuizingen raden wij u aan meerdere dagen verlof aan te vragen zodat u voldoende tijd hebt alles af te ronden.
 • Tip 2. Doe beroep op een professionele verhuisservice. Ook als u enkel gebruik maakt van een verhuiswagen met verhuizer profiteert u van de kennis en ervaring van een vakman.
 • Tip 3. Ga vooraf na of u gebruik moet maken van extra hulpmiddelen, zoals de ladderliftservice. Woont u op een hogere verdieping en is er geen lift aanwezig? Dan is het verstandig om vooraf te kijken of uw meubilair en witgoed zoals de ijskast door het trapgat past bijvoorbeeld. Is dit niet het geval, dan kan u vooraf maatregelen treffen zodat u op de verhuisdag zelf geen problemen ondervindt.
 • Tip 4. Begin ruim op tijd met het inpakken van uw inboedel. Gooi spullen die u nooit gebruikt weg zodat u niet onnodig veel meeverhuist. Zorg ervoor dat u op de verhuisdag zelf niets meer hoeft in te pakken.
zorgeloze verhuizingen
 • Tip 5. Laat u uw meubilair demonteren? Bewaar alle kleine onderdelen zoals schroeven in een plastic zak die u aan het meubel zelf bevestigd. Voeg indien mogelijk tevens het gereedschap toe, zodat u direct kan beginnen met monteren.
 • Tip 6. Vergeet de praktische zaken niet! Maak een checklist van instanties bij wie u een adreswijziging door moet geven. Geef uw verhuizing zo snel mogelijk door aan de verhuizing. Om te voorkomen dat post op uw oude adres bezorgd blijft worden, maakt u gebruik van de verhuisdienst van het postkantoor.
 • Tip 7. Door slim in te pakken kan u de inboedel ook gemakkelijk en snel weer uitpakken. Wilt u de woonkamer als eerste compleet? Of wilt u liever dat de kinderkamer zo snel mogelijk uitgepakt is? Plaats de verhuisdozen en meubels uit deze kamer dan als laatste in de verhuiswagen, zodat u ze er als eerste uitlaadt. Label alle dozen op kamer, zodat de verhuizer ze direct naar de juiste ruimte brengt.
Bespaar op uw verhuis!

Verhuisverzekering

Wanneer u gaat verhuizen in Brugge dan bestaat bij de meeste verhuisfirma’s de keus voor een automatische verhuisverzekering. Bij een dergelijke verhuisverzekering bent u verzekerd tegen welbepaalde schade en ongevallen, waarvoor u verder niets hoeft te regelen. De schade waartegen de verzekering u beschermt staan omschreven in artikel 10 van de Belgische Kamer der Verhuizers. Wilt u volledig verzekerd zijn, inclusief het gebruik van een meubellift? Kies dan voor een allrisk verhuisverzekering die op de waarde van uw verhuisgoederen is afgestemd.

Verhuiskosten

De verhuiskosten zijn afhankelijk van de verschillende services waarvan u gebruikt wilt maken. De gemiddelde kostprijs voor de montageservice is tussen de €30,- en de €40,- per uur. Dezelfde kostprijs wordt er gerekend voor de inpakservice. Met deze verhuisdienst verloopt uw verhuisdag een stuk sneller en uw spullen worden goed ingepakt. Het verhuizen van een piano kost gemiddeld €200,- tot €350,-. Heeft u nog even opslag nodig? Een verhuisbedrijf rekent gemiddeld €125,- per maand voor meubelbewaring. Ideaal als u nog even niet in uw nieuwe woning kunt of wanneer uw internationale verhuizing nog niet afgerond is.

Tabel: verhuiskosten per dienst

Soort verhuisdienst: Gemiddelde prijs*: Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- per uur Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- per uur Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- per uur Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- per piano Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- per vergunning Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Onderdelen van de verhuisservice

In de prijstabel heeft u al meer informatie gelezen over de kosten voor de goedkope verhuisdiensten. Eén van de diensten die veel mensen niet kennen voor verhuizingen is de klusservice. Een verhuisfirma regelt namelijk ook kleinere reparatiewerkzaamheden en schilderwerken voor u. U hoeft dan niet nog een andere vakman in te schakelen voor deze klussen. Alle verhuisdiensten uitgelegd:

 • Met de montageservice worden uw meubels gedemonteerd in uw huidige woning of bedrijfspand in Brugge, verhuist en daarna direct weer in elkaar gezet.
 • Laat uw spullen inpakken door vakmannen met de inpakservice. Ze gebruiken stevige verhuisdozen en handig verpakkingsmateriaal.
 • Moeten er nog klusjes uitgevoerd worden? Met de klusservice wordt er vakkundig een muur geschilderd, geveegd in een ruimte of beschadigingen hersteld.
 • Met de liftservice huurt u een verhuislift en een bediener. Uw inboedel wordt probleemloos naar beneden verplaatst.

 • Het verhuizen van een piano vereist vakkennis en nauwkeurigheid. De piano wordt goed vastgezet in de verhuiswagen met speciale spanbanden en bescherming.
 • Soms heeft u een parkeervergunning nodig, dit is afhankelijk van de gemeente waar u woont. Het verhuisbedrijf vraagt deze vergunning voor u aan of geeft u alle informatie waardoor het aanvragen eenvoudig is.
 • Sla uw spullen nog even op met meubelbewaring. Een verhuisfirma uit Brugge beidt vaak diverse mogelijkheden, ook verwarmde opslag.
goedkoop verhuizen

Tips om te besparen op de verhuiskosten

Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen? Wij hebben nog een aantal handige bespaartips om te besparen op de verhuiskosten. Zo is het veel goedkoper om doordeweeks te verhuizen. Voor een verhuizing in het weekend gelden er namelijk andere tarieven waardoor de kosten hoger zijn. Verhuisdozen lijken in eerste instantie goedkoop, maar wanneer je er veel nodig hebt kan het aardig oplopen. Door dozen van de supermarkt te gebruiken of door goedkope verhuisdozen te huren bespaart u aanzienlijk. Verhuis zelf goedkoop kleinere dingen en vergelijk goedkope verhuisoffertes. Doordat verhuisfirma’s eigen tarieven hanteren kunnen de prijzen flink verschillen voor verhuizingen. Door offertes te vergelijken bespaart u tot wel 40% op de kosten.

verhuiskosten Brugge

Verhuiskosten aftrekbaar?

Bij (internationale) verhuizingen horen ook verhuiskosten. Het is daarom erg interessant om te weten welke kosten wel en niet aftrekbaar zijn. Allereerst is het belangrijk om onderscheid te maken tussen een bedrijfsverhuis en een goedkope reguliere verhuizing van particulieren. Bij een bedrijfsverhuis is het vaak mogelijk om gebruik te maken van interessante aftrekposten. Beschikt u over een eenmanszaak of een vennootschap? Dan is het vaak mogelijk om het merendeel van de verhuiskosten af te trekken. Voor particulieren is het echter niet mogelijk om de directe verhuiskosten af te trekken. Moet u omwille van uw werk verhuizen? Dan kunt u wel bij uw werkgever om een verhuiskostenvergoeding vragen. Daarnaast kunt u diverse indirecte kosten aftrekken, zoals taxatiekosten en notariskosten.

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

 • Geen stress op uw verhuisdag omdat u kan vertrouwen op de kennis en expertise van een professionele verhuizer, die u diverse verhuistips kan geven.
 • De verhuisfirma uit Brugge is goed voorbereid op onverwachte problemen en denkt praktisch met u mee.
 • U loopt geen risico op rugpijn of andere blessures doordat de verhuizer al het tilwerk voor u uitvoert.
 • Door jarenlange ervaring heeft de verhuizer uit Brugge een praktische en efficiënte werkwijze ontwikkeld, waardoor u al snel kunt bijkomen op uw nieuwe woonadres.
 • U weet zeker dat uw inboedel, kunst en instrumenten tijdens het vervoeren goed verzekerd zijn. Deze garantie heeft u niet als u zelf uw inboedel verhuist.

Goedkoop verhuizen? Vrijblijvende offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een verhuisfirma uit de omgeving van Brugge? Ons netwerk bestaat uit ervaren verhuizers. Uw goedkope verhuis verloopt een stuk sneller en zonder problemen wanneer u een verhuizer inschakelt. Bijvoorbeeld met de handige inpakservice of montageservice, dit scheelt u veel werk. Om te besparen op de kosten van de verhuis is het verstandig om een aantal offertes van meerdere verhuisfirma’s te vergelijken. Vergelijk op basis van totaalprijs, aanbod en voorwaarden en kies zo de firma voor uw goedkope (internationale) verhuizing. Deze offertes vraagt u eenvoudig aan via het offerteformulier. U ontvangt spoedig een aantal aanbiedingen!

verhuisfirma inschakelen Brugge