Hulp van verhuizers nodig?

Gratis offertes vergelijken

Verhuizers

Hulp van een verhuizer nodig bij uw verhuis? Verhuizers zijn in te schakelen voor verschillende taken, waardoor uw verhuisdag vlot en voorspoedig verloopt. Laat uw spullen inpakken en vervoeren door een vakman, of kies ervoor om uw meubels te laten monteren. Verhuizer nodig?

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Daarna vergelijkt u gratis en zonder verplichtingen de offertes van verhuizers en kiest u de vakman met het beste aanbod. U bespaart op deze manier tot wel 40% op de verhuiskosten! Op deze pagina leest u meer over verhuizers. U vindt hier informatie over de werkzaamheden van een verhuizer en leest wat een verhuizer gaat kosten.

verhuishulp

Waarom verhuizers inschakelen?

Verhuizen? Dat kan ik toch ook zelf? We snappen dat u wellicht zo denkt. Toch heeft het inhuren van een verhuizer héél veel voordelen. U houdt zelf namelijk meer tijd over. Bovendien voelt u zich met de hulp van verhuizers ongetwijfeld minder gestrest.

Maar er is nog meer voordeel!

Als u verhuishulp inschakelt is uw inboedel tijdens de verhuis verzekerd tegen schade. Gaat u zelf verhuizen, dan is dit niet het geval.

De grootste voordelen van een verhuizer inhuren:

  • De verhuis verloopt vlot en voorspoedig.
  • U houdt zelf meer tijd over en voelt minder stres.
  • Uw inboedel is tijdens de verhuis verzekerd tegen schade.
  • Een verhuizer geeft tips en een persoonlijk advies.
verhuizer kosten

Wat kost een verhuizer?

Als u een verhuizer wilt inhuren liggen de kosten rond de €30,- tot €40,- per uur. Dit uurtarief verschilt per verhuizer, dus het is altijd slim om de prijzen van meerdere verhuizers met elkaar te vergelijken.

Wilt u uw inboedel laten vervoeren? Voor een verhuiswagen inclusief erkende verhuizer liggen de kosten rond de €65,- per uur. De prijs hiervan is dan weer afhankelijk van het formaat van de verhuiswagen.

Let op: dit zijn waarschijnlijk niet de enige kosten die u maakt. Zo moet u bij een verhuiswagen vaak ook een kilometervergoeding of benzinekosten betalen. Deze verschillen per verhuisfirma.

Verhuizer kosten

OmschrijvingGemiddelde prijs*
Uurtarief verhuizer€30,- tot €40,- per uur
Verhuiswagen incl. verhuizer (chauffeur)€65,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde tarieven. Elk verhuisbedrijf hanteert zijn eigen tarieven. Vraag daarom gratis offertes aan om te besparen.

Verhuizer in de buurt gezocht?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Gratis offertes vergelijken

Waarvoor een verhuishulp inschakelen?

Verhuishulp komt altijd van pas tijdens een verhuis. Er zijn verschillende onderdelen van een verhuizing waarbij de hulp van verhuizers extra gewaardeerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan het demonteren en monteren van de meubels. U bent misschien urenlang gefrustreerd bezig om te achterhalen waar dat ene schroefje ook alweer hoort, terwijl een ervaren verhuizer uw meubels in een handomdraai weer gemonteerd heeft. Zo heeft u tijd om uit te pakken terwijl de verhuizers uw meubels monteren.

Handig toch?

Maar dat is niet het enige. Hulp bij het vervoeren van uw inboedel of het bedienen van de lift komt ook erg van pas. Zo regelt u zelf het grootste deel van uw verhuizing, maar profiteert u toch van de expertise van ervaren verhuizers.

Waar kan ik verhuishulp voor inschakelen?

verhuizer voor particuliere verhuizing

Verhuizer voor particuliere verhuizing

Een particuliere verhuis klinkt misschien simpel, maar het is nog steeds een stressvolle dag. Schakel verhuishulp in en bespaar uzelf waardevolle tijd en energie. U kiest zelf voor welke verhuisdiensten u hulp wilt hebben. Voor het inpakken, bijvoorbeeld, of voor het vervoeren van alle verhuisdozen en meubels.

Wilt u zorgeloos verhuizen?

Laat dan in ieder geval de meubels (de)monteren. Dit bespaart u enorm veel tijd: tijd die u beter kunt besteden aan het uitpakken van de verhuisdozen!

verhuizer voor bedrijfsverhuizing

Verhuizers voor bedrijfsverhuizing

De hulp van verhuizers komt bij een bedrijfsverhuis enorm van pas! Een bedrijfsverhuis vereist namelijk een flinke voorbereiding. Wanneer verhuist u de medewerkers en hoe voorkomt u stilstand van het bedrijf? U regelt samen met de verhuizer de verhuisdag van A tot Z. Het is ook mogelijk om de bedrijfsverhuis in het weekend uit te voeren, zodat u geen omzet verliest doordat de werkzaamheden stilstaan.

De verhuizers zijn ervaren in veel verschillende soorten bedrijfsverhuizingen. Of u nu een kantoor wilt verhuizen of een fabriekshal: de verhuizers verhuizen u snel en efficiënt.

Gaat u verhuizen? Schakel een verhuizer in!

Vergelijk meerdere verhuizers en bespaar zo tot wel 40% op de verhuiskosten.

Gratis offertes vergelijken

Hoe vind ik een goede verhuizer?

Als u uw persoonlijke spullen toevertrouwd aan een verhuizer, dan wilt u er natuurlijk vanuit gaan dat de vakman ervaren en betrouwbaar is. Hoe vindt u eigenlijk een goede verhuizer?

Eén ding die we u zeker aanraden is: vraag in uw omgeving om aanbevelingen en ervaringen. Misschien hebben uw vrienden hele goede of juist hele slechte ervaringen met het bedrijf in kwestie. Hebben uw kennissen geen ervaring, dan kunt u online recensies vinden.

Zo vindt u een goede verhuizer:

  • Vraag familie, vrienden en kennissen om ervaringen en aanbevelingen.
  • Zoek online naar recensies van andere mensen.
  • Controleer of de verhuizer erkend is of niet.
  • Vergelijk de prijzen van meerdere verhuizers en bespaar bovendien tot wel 40%.

Erkende verhuizer inschakelen: verstandig of niet?

In Vlaanderen zijn heel veel verhuizers werkzaam, sommige wel erkend en sommige niet. Over het algemeen is het inschakelen van niet-erkende verhuizers goedkoper. Toch raden we u aan om altijd erkende verhuizers in te schakelen.

Waarom?

Kiest u voor een erkend verhuisbedrijf, dan is uw inboedel verzekerd en zijn de voorwaarden vastgesteld door de consumentenbond. Bovendien gaat uw verhuis zonder extra kosten gegarandeerd door, ook als het verhuisbedrijf tussentijds failliet gaat.

Wat gebeurt er als ik een niet-erkende verhuizer inschakel?

Het kan natuurlijk zijn dat niet-erkende verhuizers uw verhuis prima regelen. Maar het komt vaak voor dat u een hoog verplicht eigen risico betaalt bij schade. Bovendien heeft u sowieso minder rechten bij schade. Als er bij erkende-verhuizers problemen zijn hebt u recht op bemiddeling van een geschillencomissie, bij niet-erkende verhuizers is dit niet zo.

Verhuizer inhuren? Gratis offertes vergelijken!

Bent u overtuigd van de voordelen van een verhuizer? Verhuizers maken uw verhuis zo eenvoudig mogelijk. Bovendien geven verhuizers handige tips waar u nog jarenlang profijt van hebt. Op zoek naar een verhuizer in uw regio?

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

U ontvangt zo spoedig mogelijk de prijzen van meerdere verhuisfirma’s in uw regio. Vergelijk en kies zo de verhuizer met het beste aanbod. Op die manier bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs. De aanvraag is gratis en vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Start daarom vandaag nog met vergelijken!

Gratis offertes vergelijken!