Volledige verhuis- en montageservice!

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Montageservice

Verhuis in het verschiet? Heeft u er al eens over nagedacht hoe u uw meubels gaat verhuizen? Grote kans dat u uw bed of kasten moet demonteren alvorens u het kan verhuizen. Heeft u de handleidingen van deze meubels nog in huis zodat u ze weer in elkaar kunt zetten? En daarbij: heeft u op de dag van uw verhuis wel de tijd en energie om uw meubels te monteren en demonteren? Maak het uzelf dan gemakkelijk met een montageservice. Besparen?

Start gratis offerteaanvraag.

U ontvangt dan zo snel mogelijk gratis offertes van verhuizers uit uw regio. Vergelijk deze offertes & bespaar.

montageservice

Demonteren en monteren

Als u gebruik maakt van de montageservice dan komt de verhuizer op de afgesproken dag langs om het meubilair in uw oude woning te demonteren. Dit doen zij met uiterste zorg zodat er niets beschadigd. Terwijl u de rest van uw verhuizing regelt zet de verhuizer in uw nieuwe woning uw meubels in elkaar. Zo wordt u dankzij onze montageservice een hoop tijd, energie en frustratie bespaard. De verhuizers in ons netwerk hebben jarenlange ervaring met het demonteren en monteren van verschillende merken meubels. Vele mensen hebben dan ook al gebruik gemaakt van deze verhuisservice. Doordat zij alle onderdelen tijdens het demonteren goed labelen en de jarenlange ervaring kunnen zij uw bed, bank of ander meubilair in een handomdraai monteren.

nieuwe kasten monteren

Nieuwe kasten monteren

Ook als u niet gaat verhuizen, maar wel kasten wilt aanschaffen kan u een montageservice inschakelen. Vaak wordt nieuw meubilair in onderdelen geleverd. In de eerste plaats om de prijs van de meubels zo laag mogelijk te houden, maar ook omdat een gemonteerde kast of bed niet in zijn geheel door uw deur past. Laat staan een eventuele trap op. Na de aankoop van uw kasten moeten deze dus nog gemonteerd worden, maar niet iedereen beschikt over de tijd, de kennis of het gereedschap om de kasten te monteren. Wanneer u gebruik maakt van de montageservice zal een verhuizer uit uw regio uw oude kasten demonteren, voordat de nieuwe kasten worden gemonteerd.

Ook voor monteren van Ikea en Leenbakker meubelen

Het is een welbekend probleem bij het monteren van Ikea meubelen: na uren zwoegen aan uw nieuwe bed opeens ontdekken dat u bij stap één een schroef bent vergeten en weer opnieuw moet beginnen. De woonwinkels Ikea en Leenbakker staan bekend om hun voordelige prijzen. Het meubilair dat u hier aanschaft moet u vaak zelf nog in elkaar zetten. Heeft u geen zin om uren bezig te zijn met het installeren van uw nieuwe kasten, bed, bureau of andere meubelen? Dankzij onze montageservice hoeft u hier geen energie meer in te steken. Vraag via de offertepagina vrijblijvende verschillende offertes aan van menig verhuisfirma in uw regio. Zo kunt u onderlinge prijzen en voorwaarden vergelijken en de verhuisfirma vinden die voor u de meubelen kan monteren.

Kantoorverhuizingen

Een kantoorverhuizing kan logistiek een hele puzzel zijn. Een kantoor staat vol met hardware, kasten en archieven die verhuisd moeten worden. Wij nemen u graag deze puzzel uit handen zodat uw kantoorverhuizing soepel verloopt. In overleg regelen we samen uw verhuizing. U kunt onze montageservice inschakelen om al uw meubelen te demonteren en monteren. Naast de montageservice kunnen wij u ook van dienst zijn met het leveren van verhuisdozen of inpakmateriaal. Geeft u liever uw hele kantoorverhuizing uit handen dan pakken wij alles in, labelen wij alle apparatuur en demonteren wij al uw meubels. Na de kantoorverhuizing zorgen wij ervoor dat alle meubels en hardware op de juiste plek komt te staan.

kantoorverhuizingen

Tips voor het zelf de- en monteren van meubilair

Natuurlijk kunt u zelf ook uw meubels demonteren en monteren op de dag van uw verhuis en is een montageservice niet per se nodig. Met deze tips draait u uw hand er niet meer voor om. Wanneer u na aanschaf uw meubels gaat monteren, bewaar de handleidingen dan in een map in uw meterkast. Zo kan u deze altijd terugvinden. Bent u uw meubels aan het demonteren voordat u gaat verhuizen? Bewaar dan alle schroeven, bouten, moeren en gereedschap in een zakje en plak dit aan één van de onderdelen om alles bij elkaar te houden. Tot slot is het verstandig om op een stuk schilderstape te noteren bij welk meubel het onderdeel hoort.

ikea meubels monteren

Gratis offertes vergelijken

Heeft u geen tijd en energie om uw meubels tijdens uw verhuis te monteren of demonteren? Of heeft u een kantoorverhuizing op de planning staan en ziet u het niet zitten al die bureaus te demonteren? Bent u nieuwsgierig geworden naar onze montageservice? Ook voor de rest van uw verhuis kunt u bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op via de offertepagina op deze website. Als u een offerte bij ons aanvraagt versturen wij u offertes van meerdere verhuisfirma’s in uw regio. U kunt de verhuisfirma’s zelf vergelijken zodat u altijd verzekerd bent van de beste montageservice tegen de laagste prijs.