Verhuis offertes

Verhuis offertes vergelijken

Er komt heel veel kijken bij het verhuizen van uw oude naar het nieuwe huis. Het inpakken van de inboedel, het goed inladen van alle dozen en goederen in de verhuiswagen en het uitladen van de inboedel. Daarnaast moet er veel gepland worden en moet u de hulp vragen van familie of vrienden. Het best een uitdaging zijn om dit allemaal in goede banen te leiden. Heeft u behoefte aan assistentie bij uw verhuis? Of wilt u graag dat wij al uw zorgen uit handen nemen? Wij zijn een netwerk van verhuisfirma’s werkzaam in heel Vlaanderen.

Vraag via het contactformulier op deze pagina vrijblijvende offertes aan. Na de aanvraag ontvangt u meerdere offertes (max.5) die u kan vergelijken op prijs en aanbod. Zo kan u in contact komen met een verhuisfirma die u goedkoop, snel en efficiënt kan verhuizen. In ons netwerk zitten verhuisbedrijven voor het verhuizen van particulieren. Maar ook voor internationale verhuizingen, uw kantoor verhuis of het verhuizen naar een seniorenflat. Wilt u graag een plezierige herinnering overhouden aan de verhuisdag? Vul dan nu het contactformulier in en kom in contact met een verhuisfirma uit ons netwerk!

Maak kennis met onze scherpe prijzen

Wij hebben verschillende verhuisfirma’s in ons netwerk die aantrekkelijke prijzen hanteren. Deze scherpe prijzen zullen de kwaliteit, efficiency of snelheid van uw verhuis niet aantasten. Ook als u niet het hele verhuisproject aan een verhuisfirma wilt uitbesteden kunnen wij wat voor u betekenen. Het huren van een verhuiswagen met verhuischauffeur of het huren van een verhuislift behoort ook tot de mogelijkheden. Als u een ladderlift huurt kunt u kiezen om deze zelf te bedienen of dat er een verhuizer meegestuurd wordt die de verhuislift bedient. Het inhuren van een verhuisfirma voor het verhuizen van uw spullen geeft u rust. Als u zegt waar u de inboedel wilt hebben, zorgen wij dat u in contact komt met een verhuisfirma die u helpt verhuizen!
aanvragen offertes

Gratis offertes aanvragen

Huidige woning: (*)

Aantal slaapkamers: (*)

Nieuwe woning: (*)

Verhuislift nodig: (*)

Inpakwerk: (*)

Montagewerk: (*)
De voordelen op een rijtje

Wilt u genieten van een snelle en efficiënte verhuis die vlekkeloos verloopt? De verhuisfirma’s die in ons netwerk zijn aangesloten bieden u de volgende voordelen:

 • Scherpe prijzen, directe hulp
 • Verhuizen zonder zorgen
 • Meerdere jaren ervaring in het vak
 • Professionaliteit, snelheid en efficiency
 • Inpakservice
 • Internationale ervaring

Tips bij het vergelijken van offertes

Bent u nieuwsgierig wat verhuizen u gaat kosten? Het is altijd verstandig om meer dan één offerte aan te vragen. Bij het aanvragen van een verhuisofferte is het verstandig om het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Op deze manier krijgen de verhuizers een compleet beeld van de omvang van uw verhuizing, zodat zij u een volledige verhuisofferte op maat kunnen toesturen. Om een goed inzicht te kunnen krijgen is het belangrijk dat u minimaal drie firma’s met elkaar vergelijkt. Bij ons ontvangt u maximaal 5 offertes, zodat u voldoende keuze hebt. Vergelijk niet enkel op de totale prijs, maar kijk ook wat hierbij inbegrepen is: moet u bijvoorbeeld zelf verhuisdozen aanschaffen of is dit bij de prijs inbegrepen? En heeft u voor deze prijs een verhuiswagen met of zonder chauffeur? Zo weet u zeker dat u de juiste prijs betaalt.

Onderdelen van de offerte

Hoe de offerte eruit ziet verschilt per verhuisfirma, maar over het algemeen bevat elke verhuisofferte dezelfde onderdelen.

 • De contactgegevens en commerciële informatie van het bedrijf zodat u de offertes tijdens het vergelijken niet door elkaar haalt.
 • Hierna volgt een beschrijving van de geplande werkzaamheden. Gaat het bedrijf uw complete kantoorverhuis uitvoeren of maakt u enkel gebruik van een montageservice? Hierin staat ook vermeld hoeveel verhuizers er worden ingezet, welk formaat verhuiswagen verhuurd wordt en welk materiaal inbegrepen is.
 • Het volgende onderdeel is de prijsopgave. In sommige gevallen vermeldt de verhuisfirma een vaste totaalprijs op de offerte, in andere gevallen staat er op de offerte slechts een uurprijs. De kosten worden vermeld in een duidelijk schema, zodat u ziet waar de kosten op gebaseerd zijn.
 • Ook staat er een planning op de offerte. Hierin geeft het verhuisbedrijf aan hoeveel tijd zij denken nodig te hebben om de verhuizing af te ronden. Wanneer er een uurprijs op de offerte staat, kunt u op deze manier zelf berekenen wat het verhuizen met verhuizers u gaat kosten.
 • Een belangrijk onderdeel van de offerte is de geldigheidsdatum. De offerte is niet onbeperkt geldig. Na het verstrijken van de datum op de offerte kunnen de prijzen weer veranderen.
 • Tot slot wordt er in de verhuisofferte vaak verwezen naar de voorwaarden van de verhuizers. Het is altijd verstandig om deze goed door te nemen, zodat u de verschillende bedrijven ook op hun voorwaardes kunt vergelijken.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een verhuizing?

Een verhuizing is een flinke uitgave, ook als u het verhuizen volledig zelf regelt. Wanneer u graag zonder stress gaat verhuizen is het inschakelen van een verhuisbedrijf toch het overwegen waard. Een kleine verhuizing kost gemiddeld tussen de €500,- tot €900,-. Over het algemeen schatten wij in dat u hiervoor 2 verhuizers nodig heeft en bij 60 verhuisdozen is een vrachtwagen met een inhoud van 19m3 voldoende. Hoe groter de verhuizing hoe hoger de kosten. Wij noemen een verhuizing groot wanneer er sprake is van zo’n 80 verhuisdozen en 4 verhuizers. Dit kost gemiddeld €900,- tot €1.300,-.

offerte kosten verhuizing

Prijstabel: gemiddelde kosten verhuizing

Omvang verhuizing Type vrachtwagen Aantal kilometers Verhuizers Ladderlift Verhuisdozen Gemiddelde kosten
Klein 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1100,-
Groot 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1300,-

Let op: Dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag offertes aan voor meer informatie over uw prijzen.

Vergelijk aanbieders!

Wij hebben in de loop der jaren een groot netwerk van verhuisfirma’s opgebouwd. Via het contactformulier kan u verscheidene offertes (max.5) inwinnen van verhuisfirma’s in Vlaanderen. Door het vergelijken van de prijzen in deze offertes kunt u tot wel 30% uitsparen op de kosten van uw verhuis. Het voordeel is dat u zelf de voorwaarden kan vergelijken van de aanbieders uit ons netwerk. Hierdoor vind u een verhuisfirma die het beste bij uw wensen past en goedkoop is. Vul nu het contactformulier zo specifiek mogelijk in zodat wij u het beste kunnen helpen! Het aanvragen van de diverse prijsoffertes aanvragen is kosteloos en vrijblijvend.

aanvragen offerte verhuis