verhuis offerte

Verhuis offertes aanvragen

Heeft u behoefte aan assistentie bij uw verhuis? Of wilt u graag dat wij al uw zorgen uit handen nemen?

Vraag via het offerteformulier op deze pagina kosteloze en vrijblijvende offertes aan. Na de aanvraag ontvangt u meerdere offertes (max.5) die u kunt vergelijken op prijs en aanbod.

Zo kan u in contact komen met een verhuisfirma die u goedkoop, snel en efficiënt kan verhuizen. In ons netwerk zitten verhuisbedrijven voor het verhuizen van particulieren. Maar ook voor internationale verhuizingen, uw kantoor verhuis of het verhuizen naar een seniorenflat. Wilt u graag een plezierige herinnering overhouden aan de verhuisdag?

Vul dan nu het offerteformulier in en kom in contact met een verhuisfirma uit ons netwerk! Het aanvragen van de prijsoffertes is kosteloos en vrijblijvend.

De voordelen van onze service

  • Scherpe prijzen, directe hulp
  • Kies zelf voor het verhuisbedrijf dat het beste bij u past
  • Het vergelijken van offertes kost u niets en is geheel vrijblijvend: u zit nergens aan vast!
  • Krijg een duidelijk overzicht van de kosten van verhuizers uit ons netwerk

Offertes aanvragen

Het aanvragen van offertes is kosteloos en vrijblijvend.Huidige woning: (*)

Aantal slaapkamers: (*)

Nieuwe woning: (*)

Verhuislift nodig: (*)

Inpakwerk: (*)

Montagewerk: (*)


Maak kennis met onze scherpe prijzen

Wij hebben verschillende verhuisfirma’s in ons netwerk die aantrekkelijke prijzen hanteren. Deze scherpe prijzen zullen de kwaliteit, efficiency of snelheid van uw verhuis niet aantasten. Ook als u niet het hele verhuisproject aan een verhuisfirma wilt uitbesteden kunnen wij wat voor u betekenen. Het huren van een verhuiswagen met verhuischauffeur of het huren van een verhuislift behoort ook tot de mogelijkheden. Als u een ladderlift huurt kunt u kiezen om deze zelf te bedienen of dat er een verhuizer meegestuurd wordt die de verhuislift bedient.

Het inhuren van een verhuisfirma voor het verhuizen van uw spullen geeft u rust. Als u zegt waar u de inboedel wilt hebben, zorgen wij dat u in contact komt met een verhuisfirma die u helpt verhuizen!

Tips bij het vergelijken van offertes

Bent u nieuwsgierig wat verhuizen u gaat kosten? Het is altijd verstandig om meer dan één offerte aan te vragen. Bij het aanvragen van een verhuisofferte is het verstandig om het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Op deze manier krijgen de verhuizers een compleet beeld van de omvang van uw verhuizing, zodat zij u een volledige verhuisofferte op maat kunnen toesturen. Om een goed inzicht te kunnen krijgen is het belangrijk dat u minimaal drie firma’s met elkaar vergelijkt. Bij ons ontvangt u maximaal 5 offertes, zodat u voldoende keuze hebt. Vergelijk niet enkel op de totale prijs, maar kijk ook wat hierbij inbegrepen is: moet u bijvoorbeeld zelf verhuisdozen aanschaffen of is dit bij de prijs inbegrepen? En heeft u voor deze prijs een verhuiswagen met of zonder chauffeur? Zo weet u zeker dat u de juiste prijs betaalt.

Onderdelen van de offerte

Hoe de offerte eruit ziet verschilt per verhuisfirma, maar over het algemeen bevat elke verhuisofferte dezelfde onderdelen.

  • De contactgegevens en commerciële informatie van het bedrijf zodat u de offertes tijdens het vergelijken niet door elkaar haalt.
  • Hierna volgt een beschrijving van de geplande werkzaamheden. Gaat het bedrijf uw complete kantoorverhuis uitvoeren of maakt u enkel gebruik van een montageservice? Hierin staat ook vermeld hoeveel verhuizers er worden ingezet, welk formaat verhuiswagen verhuurd wordt en welk materiaal inbegrepen is.
  • Het volgende onderdeel is de prijsopgave. In sommige gevallen vermeldt de verhuisfirma een vaste totaalprijs op de offerte, in andere gevallen staat er op de offerte slechts een uurprijs. De kosten worden vermeld in een duidelijk schema, zodat u ziet waar de kosten op gebaseerd zijn.
  • Ook staat er een planning op de offerte. Hierin geeft het verhuisbedrijf aan hoeveel tijd zij denken nodig te hebben om de verhuizing af te ronden. Wanneer er een uurprijs op de offerte staat, kunt u op deze manier zelf berekenen wat het verhuizen met verhuizers u gaat kosten.
  • Een belangrijk onderdeel van de offerte is de geldigheidsdatum. De offerte is niet onbeperkt geldig. Na het verstrijken van de datum op de offerte kunnen de prijzen weer veranderen.
  • Tot slot wordt er in de verhuisofferte vaak verwezen naar de voorwaarden van de verhuizers. Het is altijd verstandig om deze goed door te nemen, zodat u de verschillende bedrijven ook op hun voorwaardes kunt vergelijken.

Vergelijk aanbieders!

Wij hebben in de loop der jaren een groot netwerk van verhuisfirma’s opgebouwd. Via het offerteformulier kan u verscheidene offertes (max.5) inwinnen van verhuisfirma’s in Vlaanderen. Door het vergelijken van de prijzen in deze offertes kunt u tot wel 40% uitsparen op de kosten van uw verhuis. Het voordeel is dat u zelf de voorwaarden kan vergelijken van de aanbieders uit ons netwerk. Hierdoor vindt u een verhuisfirma die het beste bij uw wensen past en goedkoop is. Vul nu het offerteformulier zo specifiek mogelijk in zodat wij u het beste kunnen helpen! Het aanvragen van de diverse prijsoffertes is kosteloos en vrijblijvend.

verhuisfirma offerte