Verhuis Antwerpen

Verhuisfirma Antwerpen

Wanneer u van plan bent om te gaan verhuizen dan komt daar heel wat bij kijken. Zo moet u de verhuis goed plannen, en is het vaak noodzakelijk om een verhuiswagen en ladderlift te gebruiken voor het vervoer van de grotere meubels. Bent u op zoek naar een erkende verhuisfirma uit de regio Antwerpen die u kan helpen bij het verhuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen, en de verhuis van senioren. Daarnaast kunnen wij u helpen met een checklist voor verhuizen, en is het een optie om bij ons goedkoop een verhuislift of verhuiswagen te huren. Bent u benieuwd naar de exacte verhuiskosten voor onze inpakservice, het huren van een verhuislift of voor hulp bij een bedrijfsverhuis? Vul dan vandaag nog de offertepagina in. Wij zullen u spoedig enkele vrijblijvende offertes toesturen van specialisten uit de regio Antwerpen. Vergelijk deze vervolgens op basis van prijs en aanbod.

Verhuisfirma Antwerpen

Professioneel en goedkoop

Verhuizen brengt over het algemeen heel wat verhuiskosten met zich mee. Het is dan ook prettig wanneer het huren van een verhuislift of verhuiswagen relatief goedkoop kan worden afgehandeld. Door gebruik te maken van ons netwerk in Antwerpen kunt u tot wel 40% besparen op de huur van zowel verhuiswagen als verhuislift. De inzet van verhuizers voor een inpakservice of senioren verhuis bieden wij eveneens goedkoop aan. En wij regelen snel opslagruimte voor meubelbewaring. Ondanks de lage kosten garanderen wij dat de hulp van een verhuisfirma uit ons netwerk altijd vakkundig is. Hebt u per direct een opslagruimte nodig of zoekt u ondersteuning bij een internationale verhuis? Wij helpen u graag. De lage prijzen kunnen wij aanbieden doordat wij de diensten van diverse verhuisbedrijven met elkaar vergelijken.

Internationaal verhuizen

Senioren verhuisservice

Een speciale service die wij goedkoop in Antwerpen aanbieden is het verhuizen van senioren. Voor veel senioren geldt dat zij grote moeite hebben met een verhuizing. Ze moeten, in sommige gevallen zeer plots, de vertrouwde omgeving achterlaten, en naar een kleinere ruimte toe. Onze verhuizers zorgen ervoor dat alle spullen snel en vakkundig worden ingepakt, en dat ook het oude huis gekuist wordt opgeleverd. Daarnaast maken wij een overzichtstekening van het meubilair, opdat dit in de nieuwe woning zo gelijk mogelijk kan worden opgesteld. Wanneer er een overschot aan meubilair is waar de senioren even geen opslagruimte voor hebben, dan bieden wij bovendien de mogelijkheid tot meubelwaring aan. Wij garanderen dat wij de senioren verhuis in Antwerpen snel en vakkundig zullen uitvoeren, zodat de verhuisdag zonder stress verloopt.

bedrijfsverhuis [var1[

Voor bedrijven en particulieren

Onze verhuizers uit Antwerpen hebben allen een ruime ervaring met zowel het verhuizen van particulieren als bedrijven. Voor een bedrijfsverhuis zullen wij bijvoorbeeld eerst samen met u kijken naar de wensen op het gebied van doorwerken, het soort verhuiswagen en ladderlift dat minimaal nodig is, en de mogelijkheid voor een inpakservice. Zo verloopt de bedrijfsverhuis zonder problemen. Wilt u als particulier verhuizen? Ook daarbij kunnen wij u vakkundig ondersteunen. Zo hebben wij een uitgebreide checklist voor de verhuis opgesteld, op basis waarvan u de verhuis volledig kunt plannen. Op de verhuisdag komen wij dan met een aantal verhuizers van onze verhuisfirma om de inboedel te verhuizen. Of het nu gaat om een senioren, particuliere, internationale of bedrijfsverhuis, wij bieden onze hulp graag aan. Vergelijk vrijblijvend offertes via onze offertepagina.

Internationaal verhuizen

Tegenwoordig verhuizen er steeds meer mensen naar het buitenland. Vanuit Vlaanderen vormen vooral Australië en Canada populaire internationale bestemmingen. Een internationale verhuis brengt heel wat regels met zich mee, en zal veel aandacht van u vragen. Bij een verhuisfirma uit ons netwerk heeft men gespecialiseerde kennis in internationale verhuizingen, en kan men u onder andere voorzien van handige checklijsten. U krijgt dan goed inzichtelijk wat allemaal nodig is voor uw verhuis. Daarnaast helpen onze verhuizers u graag bij het inpakken van de meubels, of verzorgen een tijdelijke meubelbewaring voor u.

Prijzen

Wanneer u goedkoop wilt verhuizen in Antwerpen, dan adviseren wij om zelf een verhuiswagen en ladderlift te huren, en deze ook eigenhandig te besturen. In dat geval komen de kosten voor een verhuis ongeveer rond de €200,- te liggen voor een volledige dag, en op ongeveer €125,- voor een enkel dagdeel. Hebt u geen behoefte om zelf de verhuiswagen te besturen? Dan is het ook een optie om een bestuurder erbij te huren. De verhuiskosten komen dan op ongeveer €65,- per uur voor een kleine wagen (20m³). Extra verhuizers huurt u in voor ongeveer €25,- per uur, of €150,- voor een hele dag.

Meubelbewaring

Rondom elke verhuizing kunnen problemen ontstaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw oude woning al verkocht is, terwijl het nieuwe pand nog niet is opgeleverd. Het kan dan ook noodzakelijk zijn om uw meubilair tijdelijk in een opslagruimte te zetten. Door de meubelbewaring te regelen via de verhuisfirma kunt u dit goedkoop en professioneel laten afhandelen. Bij menig meubelbewaring is het een optie om te kiezen tussen veel soorten opslagruimte zoals pallets, containers of boxen. Wij garanderen dat wij de meubelbewaring tegen aantrekkelijke kosten zullen regelen.

verhuis prijzen

Verhuis checklist

Om het verhuizen wat gemakkelijker te maken, kunt u gebruik maken van een verhuischecklist. Een dergelijke checklist is vaak in drieën gedeeld: (1) zaken die u moet regelen voordat u gaat verhuizen, (2) wat u moet doen op de verhuisdag, en (3) wat er moet gebeuren zodra u in de nieuwe woning woont. Voorbeelden van items op een checklist zijn het opleveren van de oude woning, het doorgeven van de adreswijziging, het regelen van genoeg verhuisdozen en verhuisdekens en de aansluitingen bij het toekomstige pand. Bij menig verhuisfirma uit Antwerpen kunt u een lijst voor een particuliere, maar tevens internationale of bedrijfsverhuis krijgen. Maak het u zelf hiermee op de verhuisdag gemakkelijk!

Verhuiswagen huren

Naast een verhuislift is het ook mogelijk om een verhuiswagen te huren bij vele verhuisfirma’s in Antwerpen. U hebt daarbij over het algemeen de keuze uit menig verhuiswagens in diverse soorten en maten wat betreft opslagruimte. Wilt u graag zelf in de verhuiswagen rijden? Kijk dan goed naar de restricties op uw rijbewijs, voordat u de huurovereenkomst tekent. Naast het huren van de verhuiswagen is het tevens een optie om te kiezen voor de huur van een verhuiswagen inclusief bestuurder. Zo hebt u hier geen omkijken naar, en weet u zeker dat uw inboedel veilig wordt vervoerd. Wij garanderen dat u bij ons in Antwerpen goedkoop en gemakkelijk een verhuiswagen huurt.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

verhuizen Antwerpen
bediening ladderlift Antwerpen

Verhuislift huren

Een ladderlift is in een groot aantal verhuizingen onontbeerlijk. Woont u op een bovenwoning en past een aantal meubels niet langs de trap of is het te zwaar om deze tillen? Dan biedt een verhuislift uitkomst. Bij menig verhuisfirma uit Antwerpen is het mogelijk om een verhuislift relatief goedkoop te huren, zeker wanneer u tevens gebruik maakt van de verhuisservice van dezelfde firma. Wanneer u een ladderlift huurt, dan hebt u de keuze uit een groot aantal afmetingen, met een maximum van 29 meter. Daarbij is het een optie om een verhuislift met of zonder bestuurder te huren via ons netwerk.

goedkope verhuislift Antwerpen

Bediening ladderlift

Als u ervoor kiest om zelf de besturing van de ladderlift op zich te nemen, dan moet u rekening houden met diverse zaken. Zo is er onder andere een maximum aan de draagkracht van de verhuislift. Deze wordt bepaald door de lengte van de lift en de helling van de ladder. Zo kan een ladderlift in een hoek van 60 graden en een lengte van 13,3 meter maximaal 100 kilo dragen, terwijl een ladderlift met een lengte van 11,3 meter in een zelfde hoek ongeveer 135 kilo kan dragen. De exacte gewichten en hellingshoeken voor de verhuislift worden door het verhuurbedrijf bijgeleverd in een overzichtelijke tabel. Wij helpen u graag bij uw verhuis.

Zware meubels verhuizen

Menig klant uit ons netwerk in Antwerpen kiest ervoor om een verhuisfirma in te schakelen voor de verhuis vanwege de zware tillast die er vaak komt kijken bij het werk. Wilt u echter graag zo goedkoop mogelijk verhuizen? Overweeg dan om verhuizers enkel in te schakelen voor het verhuizen van de zware meubels – met of zonder meubellift. Dit betekent dat u bespaart op de verhuiskosten, maar dat u geen risico loopt op blessures. Wij garanderen dat onze verhuiskrachten uw zware stukken als wasmachine, vaatwasser, piano, servieskast en bankstel snel en vakkundig zullen verplaatsen en in de nieuwe woning op de juiste plek zullen neerzetten.

Demontage en montage

De medewerkers van een verhuisfirma uit Antwerpen kunnen voor vele verschillende klussen worden ingezet. Naast een inpakservice en seniorenservice bieden wij tevens onze hulp aan bij de montage en demontage van meubilair. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met het demonteren van bedden en kasten, en kunnen dit dan ook in een handomdraai doen. Wilt u zeker weten dat al uw meubels onbeschadigd verhuisd worden, of is het noodzakelijk enkele meubelstukken te demonteren in verband met de grootte van het trapgat? Onze verhuisexperts helpen u graag. Moeten uw meubels tijdelijk naar een opslagruimte voor meubelbewaring? Dan kunt u tevens gebruik maken van de demontageservice.

pianoverhuis Antwerpen

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is een lastige klus, die u goed dient voor te bereiden. Wij adviseren om altijd een erkende verhuisfirma uit Antwerpen voor dit werk in te schakelen. Eén van onze verhuizers komt desgewenst graag bij u langs om de mogelijkheden voor de pianoverhuis met u te bespreken. Zo kijken wij samen met u naar de opties voor het demonteren van de poten en pedalen, en informeren wij u over de prijzen voor vervoer en verpakking. In dit laatste geval zullen wij de gehele piano in speciaal beschermingsfolie pakken. Hierdoor is de kans op beschadigingen nihil. Woont u op de eerste verdiep? Dan zetten we een verhuislift in.

Wasmachine verhuizen

Veel mensen vrezen enigszins voor het verhuizen van de wasmachine. Dit is echter nergens voor nodig. Wanneer u de juiste stappen volgt dan zit er geen enkel risico verbonden aan het verplaatsen van de wasmachine. Begin deze klus altijd met het ontkoppelen van de aan- en afvoerslangen en het leeg laten lopen van het apparaat. Houdt deze enigszins schuin om zeker te weten dat al het water is weggelopen. Vervolgens dient u de trommel vast te zetten met de speciale trommelschroeven. Hierdoor kan het apparaat niet gaan draaien. Met behulp van een steekkar is elke wasmachine prima te verplaatsen.

zware meubels verhuizen Antwerpen

Verhuiskosten

Als u gaat verhuizen, dan zult u welhaast zeker te maken krijgen met een groot aantal verhuiskosten. Of het nu gaat om verbouwkosten, de aanschaf van nieuw meubilair of het huren van een verhuiswagen of ladderlift, aan een verhuizing zitten vele verhuiskosten verbonden. Om u enigszins tegemoet te komen bij deze verhuiskosten, is het in Vlaanderen een optie om een deel van de verhuiskosten van de belasting af te trekken. Voorwaarde is dan wel dat u voor de verhuis een nieuwe woning hebt aangeschaft. Verhuiskosten die u kunt aftrekken zijn de opstellingskosten voor een acte van hypotheek, bereidstellingsprovisie en de schattingskosten van het pand.

verhuis offertes vergelijken

Bespaartips verhuis

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Antwerpen de vraag wat zij kunnen doen om de kosten voor de bedrijfsverhuis zeer goedkoop te houden. Als reactie hierop hebben de specialisten van onze verhuisfirma vier bespaartips op een rijtje gezet. De eerste is om het werk voor het grootste deel zelf uit te voeren. Hierdoor geeft u minder uit aan verhuizers of een verhuiswagen. Vervolgens is het adviseerbaar alle materialen in grootverpakkingen in één keer in te kopen. Een derde bespaartip is om uw werkgever om een verhuisvergoeding te vragen. Tot slot: vergelijken is besparen. Vergelijk altijd de offertes van menig verhuisfirma uit Antwerpen.

inpakservice Antwerpen

Verhuisdozen inpakken

Eén van de meest tijdrovende klussen bij een verhuis is het inpakken van de verhuisdozen. Hebt u geen tijd om alle dozen eigenhandig in te pakken? Overweeg dan om gebruik te maken van onze inpakservice in Antwerpen. Wie kiest voor de inpakservice hoeft tijdens de verhuisdag enkel koffie te zetten voor de verhuizers. Deze zullen ’s ochtends vroeg al bij u voor de deur staan om de inboedel in te pakken, en zullen alle dozen op de nieuwe locatie tevens in de goede ruimtes plaatsen. Huurt u tevens een verhuislift of –wagen bij een verhuisfirma, dan zijn de kosten voor de inpakservice meestal lager.

senioren verhuis Antwerpen

Verhuisverzekering

Door een verhuisverzekering af te sluiten zorgt u ervoor dat uw goederen tijdens de verhuis verzekerd zijn tegen beschadiging en diefstal. Een verhuisverzekering is in twee varianten verkrijgbaar. De eerste optie is een standaard verzekering die u bij de verhuisfirma afsluit. Deze waarborgt datgene wat wordt voorgeschreven door de Belgische Kamer der Verhuizers in artikel 10. Wanneer u deze verzekering niet voldoende vindt, dan is het een optie om een allrisk verhuisverzekering af te sluiten bij uw verzekeraar. In dit geval wordt de waarde van de verzekering afgestemd op de waarde van uw verhuisgoederen.

Verhuiswagen Antwerpen

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de kosten voor een verhuizing naar uw wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de offertepagina. Vul hierop zo nauwkeurig mogelijk uw wensen voor de verhuis en verhuisfirma in, en wij bieden u spoedig enkele offertes aan van specialisten uit Antwerpen. Het is aan u om deze te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Hebt u vragen over de huur van een verhuislift, bent u benieuwd naar de voorwaarden voor een opslagruimte voor meubelbewaring of zoekt u hulp bij een bedrijfsverhuis of internationale verhuizing? Stel uw vraag dan via het webformulier.