Verhuizen buiten Europa?

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuizen buiten Europa

Wanneer u buiten Europa gaat verhuizen, moet u rekening houden met veel zaken. Denk aan invoerregels voor uw inboedel, douaneformaliteiten en het vervoeren van uw inboedel. Daarom is het verstandig om een internationaal verhuisbedrijf in te schakelen voor uw verhuis naar het buitenland.

Op deze pagina vindt u meer informatie over een internationale verhuis buiten de Europese Unie. Wilt u besparen op de kosten van een verhuisfirma?

Start gratis offerteaanvraag.

U ontvangt dan maximaal 5 offertes om te vergelijken. U weet zeker dat u niet te veel betaalt en bespaart op de kosten.

Internationale verhuis buiten Europa

Bent u van plan om te verhuizen naar een land buiten de Europese Unie? Dan merkt u vast dat er meer bij komt te kijken dan u in eerste instantie dacht.

Bij een verhuis buiten Europa moet u namelijk niet alleen al uw spullen verhuizen, maar ook een verblijfsvergunning of visum aanvragen. Het is namelijk niet toegestaan om u zomaar te vestigen in een ander land. Binnen de Europese Unie zijn hier afspraken over gemaakt, maar dit is niet het geval bij landen die niet bij de EU horen.

Schakel daarom altijd een ervaren en vakkundig verhuisbedrijf in voor uw internationale verhuizing. De verhuizers nemen veel werk uit handen, waardoor u meer tijd hebt voor andere zaken.

Verhuizen naar …

Schakel een verhuisfirma in voor uw verhuis naar het buitenland. Een internationale verhuisbedrijf is op de hoogte van alle wet- en regelgeving en heeft veel ervaring met verhuizingen.

Verhuist u naar een ander land buiten Europa? Uiteraard is het dan ook mogelijk om een internationaal verhuisbedrijf in te schakelen. Op deze pagina leest u meer over verhuizingen binnen Europa.

Informatieve links

Wilt u meer informatie over een verhuis buiten Europa? Bekijk dan onderstaande links:

  • Andere Vlamingen in het buitenland. Meer info op viw.be.
  • Info over verhuizen naar het buitenland. Kijk op vlaanderen.be.