Zorgeloos en goedkoop verhuizen

U zoekt een verhuisfirma voor uw verhuis in of naar Vorst?

Gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma Vorst

Wie al eens is verhuisd weet dat verhuizen veel tijd kost, en aardig wat verhuiskosten met zich mee kan brengen. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen? Overweeg dan om eigenhandig een verhuiswagen te besturen, of een verhuislift te huren bij één van de verhuisfirma’s uit ons netwerk. Wij kunnen wij u verbinden aan professionals uit Vorst die ervaring hebben met een senioren, particuliere, internationale of bedrijfsverhuis. Bent u op zoek naar een erkende verhuisfirma in Vorst die u kan helpen bij een internationale of bedrijfsverhuis, of welke een goed aanbod heeft voor opslagruimte voor meubelbewaring? Aarzel dan niet om onze offertepagina in te vullen. Wij sturen u snel enkele offertes toe van verhuizers bij u in de regio. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod. Wij helpen u met alle plezier verder.

Professioneel en goedkoop

Wanneer u graag goedkoop maar toch professioneel wilt verhuizen, dan bent u bij onze verhuisfirma’s aan het juiste adres. Het is bijvoorbeeld mogelijk om relatief goedkoop een ladderlift en verhuiswagen te huren bij de bij ons netwerk aangesloten firma’s. Ondanks dat wij u goedkoop een inpakservice, de huur van een verhuiswagen of verhuislift en opslagruimte voor meubelbewaring aan kunnen bieden, betekent dit niet dat de kwaliteit van het werk achteruit gaat. Wij garanderen dat u altijd geholpen wordt door professionals met een ruime ervaring. Wij kunnen zo goedkoop werken doordat wij u altijd de offertes van meerdere verhuizers uit Vorst aanbieden.

verhuisfirma Vorst
goedkope verhuisfirma Vorst

Regel uw bedrijfsverhuis bij ons

Het verhuizen van bedrijven en particulieren zijn twee verschillende zaken. Bij een bedrijfsverhuis moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de werkdagen en het beperken van zoveel mogelijk winstverlies. Bij menig verhuisfirma is er een inpakservice voor de bedrijfsverhuis om tijd te besparen. Wilt u als particulier of bedrijf uit Vorst een verhuiswagen of ladderlift huren dan bestaan er vele opties qua grootte van opslagruimte en het soort bediening van de verhuislift.

Vul het contactformulier op de offertepagina in en vraag offertes aan van meerdere verhuisfirma’s (max.5). Vergelijk deze op prijs en aanbod. Zit er geen aanbod bij dat u bevalt? Geen probleem, het aanvragen en ontvangen is geheel vrijblijvend. U bent dus tot niets verplicht.

verhuis regelen

Senioren verhuisservice

Het verhuizen van senioren is in veel gevallen een emotionele gebeurtenis. Wanneer ouderen moeten verhuizen, dan is dit vaak naar een bejaardentehuis of een kleinere woning als ze het grote pand niet meer kunnen onderhouden. Wij begrijpen dat een dergelijke verhuis soms lastig is, en veel zorg met zich mee brengt. Wij bieden daarom een speciale verhuis- en inpakservice voor senioren aan. Onze verhuizers uit Vorst pakken desgewenst alle spullen in, en zorgen ervoor dat het oude huis netjes opgeleverd wordt. Vervolgens worden alle meubels in het nieuwe huis in dezelfde opstelling geplaatst als op de oude locatie. Zo zal de verwarring die mogelijk ontstaat door de verhuis beperkt blijven, en zal de nieuwe locatie al snel ‘vertrouwd’ aanvoelen. Desgewenst kunnen wij ook zorgen voor een tijdelijke opslagruimte voor bewaring van overtollige spullen.

particuliere verhuizing Vorst
Offertes aanvragen

Verhuisservice voor particulieren

Particulieren maken over het algemeen geen gebruik van de inpakservice omdat zij goedkoop willen verhuizen. Voor hen bieden wij een checklist aan met daarop bespaartips en tips voor een snelle en vakkundige verhuis.

Hoe gaat een verhuis in zijn werk?

Op de verhuisdag staat u vroeg op. U pakt de laatste spullen in en op de afgesproken tijd staat de verhuisfirma bij u voor de deur in Vorst. Zij beginnen direct met het vullen van de verhuiswagen. Houd belangrijke spullen en een lunchpakket apart. Als de verhuiswagen helemaal vol zit dan check u nog één keer uw huis. Is alles ingepakt? Als dit het geval is dan vertrekt de wagen naar uw nieuwe huis.

Woont u in een appartement?

Dan is de kans groot dat er een verhuislift nodig is. Als u in een eengezinswoning woont dan dragen de medewerkers van de verhuisfirma alles naar binnen. Voordat u het weet is uw nieuwe huis in Vorst gevuld met al uw spullen.

Internationaal verhuizen

Emigreren wordt steeds gebruikelijker in Vlaanderen. Onze verhuisfirma heeft daarom verhuizers in dienst die zich gespecialiseerd hebben in een internationale verhuis. Deze medewerkers staan in contact met verschillende internationale specialisten, met wie zij de verhuizing aan beide kanten soepel zullen laten verlopen. Wij voorzien u bovendien graag van een prijsindicatie voor het verschepen van uw meubels, en kijken met u naar de beste oplossing voor tijdelijke opslagruimte. Wil u meer weten over de voorwaarden voor een internationale verhuis of de kosten voor het huren van een verhuiswagen voor een ritje naar Duitsland of Nederland? Wij informeren u met plezier.

Verhuiswagen huren

Wij gaven eerder al aan dat het een optie is om relatief goedkoop een ladderlift te huren bij vele verhuisfirma’s uit Vorst. U huurt hier echter niet alleen goedkoop een verhuislift, ook het huren van een verhuiswagen is mogelijk. U kunt de verhuiswagen in diverse afmetingen verkrijgen, zowel met als zonder bestuurder. Kiest u voor een verhuiswagen met bestuurder, dan profiteert u direct ook van de hulp van een verhuizer bij het inladen van uw inboedel. Het is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u wil verhuizen hoeveel opslagruimte de verhuiswagen moet hebben. De afmetingen hebben dan weer invloed op de huurprijs.

Laadvolume verhuiswagen: Opties: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 3 €75,-

(*) – Dit zijn richtprijzen

Prijzen

Verhuiskosten hangen af van een groot aantal factoren. De meest bepalende factor is of u een verhuiswagen en verhuislift wilt huren, en de mate van hulp van professionele verhuizers die u prefereert. Zo kost een verhuiswagen van 20m³ ongeveer €65,- per uur inclusief de hulp van een bestuurder. Door de verhuiswagen eigenhandig te besturen is het mogelijk om deze prijzen van een verhuizing een stuk te verlagen. Ook het eigenhandig bedienen van de verhuislift heeft een positief effect op de kosten voor verhuizen. Tot slot hangen de verhuiskosten af van extra diensten die u gebruikt zoals een inpakservice, of de huur van een ruimte voor meubelbewaring.

Omvang verhuizing: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde kosten verhuisfirma:
Klein 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

Kleine verhuizing

Vandaag de dag wordt er steeds vaker een verhuisfirma uit ons netwerk ingezet voor een kleine verhuizing. Logisch als u bedenkt dat het u een hoop stress en irritatie kan besparen. Daarnaast vallen de kosten, door de kleine schaal van de verhuizing, erg mee. Ideaal dus als u (of uw kind) verhuist naar een studentenkamer of een appartement. Door de inzet van ervaren verhuizers en een speciale ladderlift brengen de specialisten de verhuizing tot een goed einde. En dat alles met een glimlach. Zo kunt u zich volledig focussen op andere belangrijke zaken, zoals het doorgeven van uw nieuwe adresgegevens aan diverse instanties. En bijvoorbeeld het regelen van gas, water en licht.

verhuisfirma prijzen Vorst

Verhuis checklist

Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen, maar hebt u wel behoefte aan enige hulp? Wellicht is een standaard of aangepaste verhuischecklist iets voor u. Bij onze verhuisfirma’s uit Vorst of via het internet is het relatief eenvoudig om aan een dergelijke checklist te komen. De meeste lijsten hebben tips voor de voorbereiding van de verhuizing, voor de verhuisdag zelf, en voor de zaken die u moet regelen zodra u verhuisd bent. Denk hierbij aan zaken als het doorgeven van adreswijzigingen, de huur van een verhuislift of het zorgen voor voldoende eten en drinken voor de hulp die u heeft.

Meubelbewaring

Het komt regelmatig voor dat er bij een verhuis tijdelijk even geen plek is voor een deel van de inboedel. Zo is het mogelijk dat uw nieuwe woning nog niet is opgeleverd, terwijl het oude huis al verkocht is. Een optie is dan om via een verhuisfirma uit Vorst voor een tijdelijke meubelbewaring te kiezen. Bij menig verhuisfirma is een dergelijke meubelbewaring onderdeel van de service, of is het mogelijk dit goedkoop af te handelen. Bij de meeste meubelbewaring plaatsen heeft u de keuze uit een groot aantal mogelijkheden voor opslagruimte, zoals pallets, containers en boxen. Wij helpen u hierbij graag.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!
bedrijfsverhuis Vorst

Verhuislift huren

Een verhuislift, ook wel ladderlift genoemd, is om diverse redenen in te zetten. Zo is een verhuislift noodzakelijk wanneer u op een verdieping woont die twee of meer etages boven de begane grond zit. Daarnaast is een ladderlift ook aan te raden voor die meubelstukken die meer dan 50 kilo wegen. Denk hierbij aan een wasmachine, koelkast of piano. Een verhuislift helpt tevens bij het verplaatsen van meubels die niet door een trapgat passen. Bij de meeste verhuisfirma’s is het mogelijk een ladderlift te huren met een maximale hoogte van 29 meter, en een maximale draagkracht van 250 kilo.

ladderlift huren Vorst

Bediening ladderlift

Het bedienen van een ladderlift is niet heel moeilijk en kan daarom ook door onze klanten zelf uitgevoerd worden. Wilt u goedkoop de verhuis afhandelen en bent u van plan zelf de verhuislift te besturen? Houdt er dan rekening mee dat zowel de hellingshoek als de lengte van invloed zijn op de maximale draagkracht van de verhuislift. Zo kan een ladderlift onder de 9.3 meter bij een hellingshoek van 70 graden wel 200 kilo dragen, terwijl een hellingshoek van 40 graden de draagkracht vermindert naar 120 kilo. Voor een ladderlift van 13.3 meter is deze draagkracht bij 70 en 40 graden respectievelijk 145 en 65 kilo.

internationaal verhuis Vorst

Verhuisdozen inpakken

Hebt u weinig tijd voor de verhuis, en kunt u dan ook niet de ruimte vinden om alle verhuisdozen in te pakken? Overweeg dan om gebruik te maken van onze inpakservice. Als u kiest voor de inpakservice, dan profiteert u direct van een volle verhuisservice. Dit betekent dat u zich op de verhuisdag nergens druk om hoeft te maken. Onze verhuizers uit Vorst zullen ’s ochtends vroeg bij u op de stoep staan om alle dozen in te pakken, en zullen vervolgens de rest van de verhuizing afhandelen. Zij nemen bovendien in overleg met u een meubellift mee, of zorgen voor een tijdelijke meubelbewaring bij een grote bedrijfsverhuis.

verhuisservice Vorst

Demontage en montage

Hulp bij demontage en montage is tevens een optie bij onze verhuisfirma in Vorst. Sommige meubelstukken moeten voordat u ze kunt verplaatsen op vakkundige en veilige wijze uit elkaar worden gehaald. Hebt u een kast of bed wel eigenhandig in elkaar gezet, maar hebt u geen idee hoe u deze op een goede manier moet demonteren? De verhuisspecialisten uit ons netwerk hebben een ruime ervaring met het demonteren van kasten en bedden, en ondersteunen u dan ook met plezier. Geef gewoon aan om welke meubels het gaat, en de merken van de producten. Zo kunnen wij zorgen voor de juiste gereedschappen.

verhuiswagen huren Vorst

Offertes aanvragen

Verhuismateriaal

Als u in Vorst gaat verhuizen dan hebt u uiteraard verhuismateriaal nodig. Dit kunt u kopen of eventueel huren bij een verhuisfirma in Vorst. U moet veel verschillende dingen verhuizen, u hebt dan ook een verscheidenheid aan verhuismateriaal nodig. Verhuisdekens beschermen bijvoorbeeld uw oude klok, ze voorkomen krassen. U kunt deze spullen eventueel aanspannen met behulp van een verhuislint. Voor kleinere spullen kunt u ander verhuismateriaal gebruiken zoals:

 • bubbelplastic
 • bordenbeschermers
 • wikkelfolie
 • zetelhoezen
Op het gebied van verhuismateriaal moeten we uiteraard ook de verhuisdozen niet vergeten. U hebt de keuze uit verschillende soorten dozen, zoals speciale boekendozen, wijndozen of de standaard verhuisdozen.

Zware meubels verhuizen

Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen, maar bent u bang dat u bij het verplaatsen van de zware en grote stukken een rug- of armblessure oploopt? Overweeg dan om enkel voor het verhuizen van de zware stukken één van onze erkende verhuizers uit Vorst in te zetten. Wanneer u voor deze oplossing kiest, dan zullen onze experts een aantal specifieke stukken verhuizen, en de rest aan u overlaten. Op deze manier weet u zeker dat uw goederen veilig en schadevrij op de nieuwe locatie aankomen, en betaalt u enkel voor de tijd die de vakmannen nodig hebben voor het verhuizen van zware stukken.

Piano verhuizen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Vorst de vraag wat de mogelijkheden zijn voor het verhuizen van een piano, en welke kosten hiervoor gelden. Het antwoord hierop is afhankelijk van het soort vleugel waar het om gaat, en de mogelijkheden die er bestaan voor het demonteren van een gedeelte van de piano. De verhuizers van onze verhuisfirma komen desgewenst bij u langs om de opties te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden voor vervoer en demontage. Eventueel is het een optie om de vleugel te laten inpakken in een dikke laag beschermingsfolie om beschadigingen aan het oppervlak te voorkomen.

meubelbewaring Vorst

Kunst verhuizen

Bent u de trotse bezitter van unieke kunst of antiek? Bij een verhuizing moeten deze items uiteraard mee. Het verhuizen van kunst is echter een specialistische klus. Diverse verhuisfirma’s uit ons netwerk bieden deze dienst aan. Ze maken gebruik van speciale verpakkingsmaterialen en goed opgeleide specialisten, zodat uw kunst in goede handen is. Uiteraard krijgt u advies over extra verzekeringen. Ook tijdens het vervoer wordt er extra zorg besteed aan uw kunst, antiek of andere waardevolle spullen. Ook voor de opslag van waardevolle items bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van deze dienstverlening? Vergelijk kosteloos diverse offertes en bespaar op de totaalprijs.

verhuiskosten Vorst

Wasmachine verhuizen

Mensen die zelf de verhuis willen uitvoeren om hoge verhuiskosten te voorkomen vinden meestal de wasmachine het meest lastige onderdeel van de verhuis. Het verplaatsen van een wasmachine hoeft echter geen problemen op te leveren, mits u de juiste stappen volgt. Begin altijd met het loskoppelen van de aan- en afvoerslangen en het leeg laten lopen van het apparaat. Vervolgens moet u de trommel vastzetten. Onze verhuizers adviseren daarbij om ook het zeepbakje en de deur dicht te plakken. Gebruik een steekkar om de wasmachine in en uit de verhuiswagen te krijgen. In het nieuwe pand kunt u de wasmachine direct weer gebruiken.

7 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Verhuizen wordt door de meeste mensen onderschat. Het is daarom verstandig om een aantal verhuistips in acht te nemen. Wij geven u een aantal verhuistips, als u deze in acht neemt dan loopt uw verhuis helemaal volgens plan.

 • Tip 1. Zorgeloos verhuizen begint met een goede organisatie. Pak al uw spullen kamer per kamer in en geef de dozen een label. Dit scheelt een hoop gezoek voor de verhuizers.
 • Tip 2. Houd rekening met belangrijke details. Doe belangrijke papieren bijvoorbeeld in uw eigen tas zodat u deze niet kwijtraakt en zorg ervoor dat de trommel in de wasmachine is vastgezet.
 • Tip 3. Hebt u meubels uit elkaar gehaald? Dan hebt u waarschijnlijk een hoop losse schroefjes. Deze wilt u niet kwijtraken. Eén van onze verhuistips is dan ook om alle schroefjes in één zakje te doen en deze met tape op een onderdeel van het meubel te plakken. Zo weet u zeker dat u de juiste schroefjes bij het juiste meubel gebruikt.
 • Tip 4. Pak breekbare en kostbare spullen zoals spiegels en kunst extra goed in met verhuismateriaal. Plaats ze vervolgens op hun kant in degelijke en zware verhuisdozen. Als dergelijke spullen goed zijn ingepakt dan hoeft u zich tijdens het verhuizen minder druk te maken over of deze heel op de bestemming aankomen.
 • Tip 5. Begin op tijd met eventuele voorbereidingen. We raden u aan om zo’n 4 weken van te voren rustig te beginnen met inpakken van spullen die u niet meer nodig hebt. Breng indien mogelijk af en toe een doos mee naar het nieuwe huis in Vorst, bijvoorbeeld als u hier heen gaat om te klussen. Haal grote meubels uit elkaar zodat u hier op de dag van het verhuizen geen stress meer van hebt.
pianoverhuis Vorst

 • Tip 6. Opruimen is ook één van onze verhuistips. Hiervoor hebben wij een hele eenvoudige reden. Als u spullen niet meer gebruikt en deze toch mee verhuist, dan brengt dit veel onnodig werk met zich mee.
 • Tip 7. Tot slot is het verstandig om oppas te regelen voor uw kinderen en huisdieren. Een verhuis brengt veel drukte en stress met zich mee. Dit is niet leuk voor kinderen en dieren, maar ook niet voor uzelf.
Bespaar op uw verhuis!
seniorenverhuizing Vorst

Bespaartips verhuis

De verhuiskosten lopen ongemerkt sterk op, en zorgen daardoor soms voor problemen. Onze verhuizers uit Vorst hebben daarom een aantal bespaartips voor u op een rijtje gezet. Het eerste advies is om zoveel mogelijk van het verhuiswerk zelf uit te voeren, en voor het resterende werk de aanbiedingen van menig verhuisfirma met elkaar te vergelijken. Vergelijken van offertes kan leiden tot een besparing van wel 25%! Een derde bespaartip is om bij uw werkgever te vragen naar de mogelijkheden voor een verhuisvergoeding. Ook raden wij aan om verhuisdozen en dergelijk in grootverpakking aan te schaffen. Dit scheelt aanzienlijk in prijs. Vergelijk prijzen van verhuisfirma’s door meerdere offertes aan te vragen.

verhuizen Vorst

Opslagcontainer huren

Heeft u tijdelijk (of voor langere tijd) extra opslagruimte nodig? Het huren van een opslagcontainer is dan een goede optie. Veel mensen weten niet dat het bij een verhuisfirma mogelijk is om een opslagcontainer, in de gewenste maat en uitvoering, te huren. U kunt dan veilig en droog uw materiaal of meubels opslaan in de container. U maakt zelf de keuze om de opslagcontainer bij u in Vorst op het erf te plaatsen of de container te stallen bij een gespecialiseerd bedrijf. Let wel: wilt u de opslagcontainer op uw eigen erf plaatsen? Informeer dan wel of er eventueel vergunningen nodig zijn. Het voordeel van de plaatsing op uw erf is dat u de container ook kunt gebruiken als werkplaats of als kantine.

opslag huren Vorst

Verhuisverzekering

Een verhuisverzekering die u bij een verhuisfirma afsluit beschermd over het algemeen enkel datgene wat staat beschreven in artikel 10 van de Belgische Kamer der Verhuizers. Wilt u uw goederen optimaal verzekeren? Kies dan voor een allrisk verhuisverzekering bij uw verzekeraar. Deze verzekering stemt men af op de waarde van uw verhuisgoederen. Moet u tijdens uw verhuis tijdelijk uw goederen opslaan in een opslagruimte? Dan is de verhuisverzekering niet van toepassing. De verplichte brandverzekering geldt hier echter wel, dus uw goederen zijn redelijk goed verzekerd.

Verhuiskosten

Bent u van plan om een naar een nieuwe woning te verhuizen? Dan moet u rekening houden met verschillende verhuiskosten. Wij verdelen deze in drie categorieën: de kosten voor het huren van een verhuiswagen en andere ondersteuning zoals erkende verhuizers of een ladderlift, het aanschaffen van nieuw meubilair of klusmateriaal, en extra kosten op de dag zelf zoals parkeerkosten en eten en drinken. Hebt u een nieuw pand gekocht in Vorst? Dan zijn er een aantal verhuiskosten van de belasting aftrekbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kosten voor hypotheekadvies en bemiddeling, of periodieke afbetalingen van erfpacht of beklemming. Lees altijd goed de geldende voorwaarden. Vraag een belastingconsulent om hulp om erachter te komen welke kosten aftrekbaar zijn.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Verhuizen brengt altijd kosten met zich mee. Het is dan ook fijn om te weten welke verhuiskosten aftrekbaar zijn. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een bedrijfsverhuis en een particuliere variant. Als particulier zijn de directe verhuiskosten helaas niet aftrekbaar. Wel kunt u verschillende indirecte kosten aftrekken, zoals de kosten voor de notaris, het hypotheekadvies en de taxatiekosten. Dient u te verhuizen omwille van uw werk? Informeer dan bij uw werkgever voor een verhuiskostenvergoeding. Als ondernemer is het mogelijk om het merendeel van de kosten af te trekken. Beschikt u overeen eenmanszaak, waarbij u uit uw eigen woning werkt? Dan gelden er speciale voorwaarden. U kunt dan een derde van de verhuiskosten aftrekken.

Type klus/dienst: Gemiddelde prijs per uur: Gemiddelde prijs per uur:
Montageservice €30,- tot €40,- Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

Veel mensen kiezen ervoor om geen verhuisfirma uit Vorst in te schakelen vanwege de kosten. Hoewel zelf verhuizen wellicht goedkoper is brengt een verhuisfirma toch een aantal hele belangrijke voordelen met zich mee.

 • Een verhuisfirma uit Vorst is ervaren en heeft elke dag met verhuizingen te maken. U bent dus verzekerd van vakwerk. U kunt ervan uitgaan dat uw inboedel veilig en helemaal intact op de bestemming aankomt. Daarnaast hoeft u zich niet druk te maken over een familielid dat misschien gewond raakt door het tillen van een zware wasmachine.
 • De ervarenheid van een verhuisfirma uit Vorst zorgt er bovendien voor dat de dag soepel verloopt. De medewerkers gaan daadkrachtig te werk en vullen de verhuiswagen zo effectief mogelijk, zodat maar één ritje nodig is en u sneller klaar bent met verhuizen.
 • Het inpakken van uw inboedel en het demonteren van kasten en andere meubels kost een hoop tijd. Als u hier niet voldoende tijd voor hebt, of hier geen zin in hebt, dan kunt u dit overlaten aan een verhuisfirma uit Vorst.
 • Als u het verhuizen uit handen geeft dan scheelt dit een hoop stress. U hebt niet te maken met mensen die zouden helpen maar toch afzeggen en u hoeft niet de hele dag iedereen te instrueren.
 • Het gebruik van verhuismateriaal is bij een verhuisfirma uit Vorst inbegrepen, waardoor u hier niet meer zelf zorg voor hoeft te dragen.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Verhuizen is een klus die u goed dient voor te bereiden. Wij raden daarom aan om al vroeg enkele offertes aan te vragen bij verhuisfirma’s uit de regio Vorst. Zo weet u met welke prijzen u ongeveer rekening moet houden, als u een verhuislift wilt huren, of uw inboedel op wilt slaan bij een meubelbewaring. Via onze offertepagina kunt u gemakkelijke en snel enkele offertes aanvragen. Wij garanderen dat u bij zowel een internationale als senioren en bedrijfsverhuis altijd snel en vakkundig door onze specialisten zult worden geholpen, tegen aantrekkelijke prijzen.

meubels verhuizen Vorst