Zorgeloos en goedkoop verhuizen

U zoekt een verhuisfirma voor uw verhuis in of naar Vorst?

Gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma Vorst

Wie gaat verhuizen moet vele zaken regelen, wat stress en vermoeidheid op kan leveren. Wilt u graag de verhuis zo snel en soepel mogelijk laten verlopen? Overweeg dan om een verhuisfirma in te schakelen. De verhuizers van een erkend verhuisfirma kunnen u niet alleen ondersteunen met een inpakservice of het aanvragen van internationale vergunningen, maar ook bij het bedienen van een verhuislift. Daarnaast bent u bij menig specialist uit Vorst aan het juiste adres voor het huren van een verhuislift of verhuiswagen tegen aantrekkelijke prijzen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor meubelbewaring, het goedkoop inhuren van vakkundige hulp, of de prijzen voor een bedrijfsverhuis? Vraag dan via ons contactformulier vrijblijvend een aantal offertes aan van verhuizers uit Vorst. Vergelijk zelf de prijsaanbiedingen en kies zo voor de juiste hulp bij uw bedrijfsverhuis.

Professioneel en goedkoop

Als u kiest voor een verhuisfirma uit ons netwerk in Vorst, dan profiteert u van hoog kwalitatief werk, dat goedkoop wordt aangeboden. Regelmatig vragen klanten ons of goedkoop ook direct duurkoop betekent. Dat is niet het geval. Al onze verhuizers hebben uitstekende diploma’s, en een ruime ervaring binnen het vakgebied. Met hun hulp is uw woning- of bedrijfsverhuis in korte tijd afgerond, of heeft u de internationale zaken zo geregeld. Wij kunnen onze diensten als een inpakservice bij verhuizen zo goedkoop aanbieden, doordat het bij ons mogelijk is de aanbiedingen van menig verhuisfirma met elkaar te vergelijken. Op deze manier kiest u voor de verhuisfirma die het beste bij u past.

verhuisfirma Vorst
verhuisservice Vorst

Regel uw bedrijfsverhuis bij ons

Onze hulp bij verhuizen is zowel geschikt voor particulieren als bedrijven. Voor een bedrijfsverhuis zullen wij bijvoorbeeld eerst een volledig draaiboek maken aan de hand van uw wensen. Indien gewenst kunnen wij een bedrijf zelfs in delen verhuizen, waardoor het werk door kan gaan. Hebt u voor de bedrijfsverhuis een tijdelijke opslagruimte in Vorst nodig, of zoekt u hulp bij het bedienen van een verhuislift? Ook dat is een klus waarvoor u ons verhuisbedrijf kunt inschakelen.

Vraag vrijblijvend offertes aan om een overzicht te krijgen van de prijzen.

bedrijfsverhuizing Vorst

Senioren verhuisservice

Eén van de diensten die wij steeds vaker aanbieden is de senioren verhuisservice. Dit is een speciale service waarbij wij de volledige verhuis op ons nemen. Dit betekent dat wij niet alleen de spullen verhuizen, maar deze ook inpakken en op de nieuwe locatie uitpakken. Indien gewenst kunnen wij de senioren verhuis- en inpakservice uitbreiden met het schoonmaken en opleveren van de oude woning, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Het grote voordeel van onze senioren service is niet dat de verhuis snel verloopt, maar vooral dat wij ervoor zorgen dat de ouderen zich op de nieuwe locatie spoedig thuis voelen.

meubelopslag Vorst
Offertes aanvragen

Verhuisservice voor particulieren

Voor particulieren hebben wij andere diensten beschikbaar, zoals een inpakservice, het zorgen voor meubelbewaring of de mogelijkheid voor het huren van een ladderlift of speciale meubellift om de verhuis te vergemakkelijken. Ook de verhuisservice voor senioren is één van onze opties.

Hoe gaat een verhuis in zijn werk?

Bent u benieuwd hoe een gemiddelde verhuisdag eruitziet?

De verhuisdag begint met het arriveren van het verhuisbedrijf uit Vorst. U bespreekt samen de planning van de dag door en vervolgens gaan ze direct van start met het inladen van de verhuiswagen.

Is de verhuiswagen helemaal vol en is er niets achtergebleven in uw oude huis? Dan gaan zowel u als de verhuisfirma op weg naar uw nieuwe woning in Vorst.

Daar aangekomen beginnen de verhuizers direct met het uitladen van de verhuiswagen.

Ze sluiten bovendien witgoed voor u aan en ze helpen met het monteren van meubels, indien gewenst.

Daarna kunt u beginnen met het inrichten van uw nieuwe huis.

Internationaal verhuizen

Steeds vaker verhuizen mensen niet binnen het eigen land, maar emigreren zij naar het buitenland. Bij een internationale verhuizing komt heel wat kijken, en bestaan er een groot aantal regels waar u rekening mee dient te houden. Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor meubelbewaring op de plek van bestemming? Of wilt u uw inboedel verschepen, maar heeft u geen idee hoe deze dan in het buitenland bij uw woning terechtkomen? De medewerkers van onze verhuisfirma in Vorst helpen u met alle plezier. Zij zullen contact opnemen met hun connecties overzee, en er zo voor zorgen dat de internationale verhuis op rolletjes loopt, tegen lage verhuiskosten.

Verhuiswagen huren

Wij gaven eerder al aan dat het bij vele verhuizers een optie is om een ladderlift of verhuiswagen te huren. Het huren van een verhuiswagen moet over het algemeen inclusief bestuurder, vanwege de afmeting van de wagen. Enkel wanneer de verhuisauto een inhoud heeft van minder dan 20m3 is het toegestaan om deze zelf te besturen. Doordat er een verhuizer met de verhuiswagen meekomt, krijgt u echter ook direct hulp bij het laden en lossen van de spullen. Bij onze verhuizers kunt u goedkoop een verhuiswagen aanvragen. Onze wagens variëren in de afmetingen van de opslagruimte, waardoor ook de huurprijs varieert.

Laadvolume verhuiswagen: Opties: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 3 €75,-

(*) – Dit zijn richtprijzen

Prijzen

De prijs voor verhuizen wordt door diverse factoren bepaald. Onder andere het huren van een ladderlift en verhuiswagen is van invloed op de prijs, maar ook het aantal verhuizers dat nodig is om de verhuis goed af te ronden. Hoewel het voor ons onmogelijk is een prijsindicatie te geven, zonder uw wensen te kennen, gaan wij uit van ongeveer €80,- per uur voor het huren van een kleine verhuiswagen inclusief twee verhuizers, en €110,- voor een grote verhuiswagen of verhuislift met twee verhuizers. Kiest u voor additionele zaken als tijdelijke meubelbewaring of een inpakservice, dan zullen de prijzen stijgen. Desondanks garanderen we dat u bij ons altijd goedkoop uit bent.

Omvang verhuizing: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde kosten verhuisfirma:
Klein 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

Kleine verhuizing

Heeft u binnenkort een kleine verhuizing? Ook dan helpen wij u graag. Zo hoeft u zelf niet met een aanhangwagen heen en weer te rijden. Daarnaast hoeft u, en uw vrienden en familie, uw weekend niet op te offeren voor een stressvolle verhuisdag. Doordat het om een kleine verhuizing gaat kunnen wij het erg goedkoop aanbieden. Gaat het om een appartement? Geen probleem, met een verhuislift hebben we uw meubels binnen mum van tijd in de verhuiswagen. Ook bijzondere spullen, zoals bijvoorbeeld een piano of prachtige schilderijen, kunnen wij schadeloos en met aandacht vervoeren. U heeft dan extra tijd voor alle administratieve zaken die bij een verhuizing horen.

verhuis offerte

Verhuis checklist

Wie gaat verhuizen moet rekening houden met vele zaken. Zo is het nodig om bepaalde organisaties van uw adreswijziging op de hoogte te stellen, en is ook contact met de net- en waterbeheerder noodzakelijk. Om te voorkomen dat u tijdens het verhuizen zaken vergeet, adviseren wij gebruik te maken van een verhuis checklist. Een dergelijke checklist is bij vrijwel elke verhuisfirma in Vorst verkrijgbaar, of te vinden op het internet. Met een checklist zorgt u ervoor dat uw woning- of bedrijfsverhuis op rolletjes verloopt, en weet u zeker dat aan het einde van de verhuisdag al het belangrijke werk gedaan is.

Meubelbewaring

In een aantal gevallen is het een optie dat het verhuizen niet helemaal naar wens verloopt. U verkoopt bijvoorbeeld de oude woning eerder dan dat het nieuwe pand wordt opgeleverd, of moet nog een paar dagen wachten op klussers. In dat geval is het nodig om gebruik te maken van een tijdelijke opslagruimte voor meubelbewaring. Ook voor het aanvragen van een opslagruimte zit u bij ons op de juiste plek. Wij ondersteunen u met alle plezier bij de meubelbewaring, en zorgen ervoor dat de opslagruimte aan al uw wensen voldoet. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor meubelbewaring? Wij informeren u graag.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!
goedkope verhuisfirma Vorst

Verhuislift huren

Wanneer u goedkoop wil verhuizen, dan adviseren wij om een verhuislift te huren die u eigenhandig kunt bedienen. Het huren van een verhuislift (ook wel ladderlift of meubellift genoemd) kan bij menig verhuisfirma uit Vorst tegen aantrekkelijke prijzen. Een gemiddelde ladderlift heeft een draagkracht tot ongeveer 250 kilo, met een maximale hoogte van 29 meter. Hebt u weinig ervaring met grote machines, en wil u de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten kunnen garanderen? Huur dan een verhuislift inclusief besturing. De verhuizer zal dan de ladderlift bedienen en u tevens ondersteunen bij de logistiek van de verhuizing.

verhuislift prijzen Vorst

Bediening ladderlift

Kiest u ervoor om eigenhandig de ladderlift of meubellift te bedienen? Dan bestaan er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Zo is het noodzakelijk om veiligheidsschoenen en een hoofdbescherming te dragen. Daarnaast dient u aan de zijden van de verhuislift een minimaal 1.4 meter brede veiligheidszone te creëren. Tot slot dient u rekening te houden met de maximale draagkracht van de ladderlift. Deze wordt bepaald door een combinatie van de hoogte van de verhuislift en de hellingshoek van de ladder. Zo kan het verschil tussen een hellingshoek van 70 en 40 graden, meer dan 80 kilo in draagkracht verschillen.

internationale verhuizing Vorst

Verhuisdozen inpakken

Eén van de klussen die volgens onze klanten uit Vorst bij een verhuis de meeste tijd in beslag neemt, is het inpakken van de verhuisdozen. Het inpakken van de verhuisdozen vraag niet alleen tijd, maar ook organisatie. Hebt u er geen behoefte aan om dit zelf uit te voeren, of bent u de coördinator van een bedrijfsverhuis en wil u dit overdragen aan een ander? Overweeg dan om een verhuisfirma met inpakservice in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat onze professionals het werk snel en vakkundig afhandelen, en de dozen op de nieuwe locatie op de juiste plek neerzetten. Bij de meeste verhuisfirma’s kunt u verhuisdozen in alle maten en soorten kopen. De meeste bedrijven werken met een staffelkorting, kortom: hoe meer u er tegelijk koopt, hoe lager de verhuiskosten.

piano verhuizen Vorst

Demontage en montage

Tijdens het verhuizen van zware meubels is het soms nodig om de stukken te demonteren. Onder andere 1- en 2-persoonsbedden moeten uit elkaar worden gehaald, evenals kasten met meerdere deuren. Hebt u geen idee hoe u de stukken moet demonteren, of bent u bang dat u deze beschadigt tijdens het werk? Schakel ook dan een erkend vakman uit ons netwerk in Vorst in. Onze professionals zijn u graag van dienst bij het demonteren en monteren van de door u aangewezen meubels. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de tijd die men hieraan kwijt is, en eventuele extra klussen die op dat moment uitgevoerd worden.

Heeft u alleen meubels te transporteren? Schakel hier een verhuisfirma uit ons netwerk voor in.

prijs verhuiswagen huren Vorst

Offertes aanvragen

Verhuismateriaal

Een verhuisfirma uit Vorst maakt gebruik van verschillende soorten verhuismateriaal. Allereerst is er natuurlijk verhuismateriaal op het gebied van bescherming. Dit materiaal zorgt ervoor dat uw spullen heelhuids en zonder beschadigingen op de plaats van bestemming in Vorst aankomen. Denk hierbij aan verhuisdekens, noppenfolie en piepschuimvlokken. De beschermde spullen moeten uiteraard ook vervoerd worden en dit wordt gedaan in verhuisdozen. U hebt de keuze uit verschillende soorten dozen, waaronder extra stevige dozen voor bijvoorbeeld boeken. Tot slot is er nog verhuismateriaal zoals:

 • tape, om de dozen dicht te plakken
 • spanbanden, om spullen in de verhuiswagen vast te zetten.

Zware meubels verhuizen

Wilt u goedkoop verhuizen, maar voorkomen dat u een rugblessure oploopt door al het zware tillen? Overweeg dan om specialisten in te schakelen voor alleen dat deel van het werk dat u te zwaar vindt. Het is hierbij wel noodzakelijk om op voorhand aan te geven waar u de verhuizers voor nodig heeft. Onder zware stukken vallen onder andere de koelkast, wasmachine, het fornuis, de eettafel, (boeken)kasten, banken en bedden. De professionals van onze verhuisfirma in Vorst kunnen deze stukken snel en vakkundig verhuizen, zonder ze te beschadigen. Desgewenst nemen onze specialisten een ladderlift mee om het zware werk mee te verzetten.

Piano verhuizen

Overweegt u om eigenhandig de verhuis uit te voeren, maar wilt u uw piano niet beschadigen? Overweeg dan om een verhuisfirma in te zetten voor dit gedeelte van de verhuizing. Dit betekent dat er een gespecialiseerd vakman bij u langskomt om de mogelijkheden voor het demonteren van de vleugel met u te bespreken en om te kijken naar de opties voor verplaatsing. Wilt u volledig zeker zijn van een volledig vervoer? Overweeg dan om de piano in te pakken met een speciaal beschermingsfolie. Een laag van 4 centimeter zorgt ervoor dat beschadigingen aan het oppervlak niet mogelijk zijn en dat uw piano veilig naar het nieuwe onderkomen overkomt.

koelkast verhuizen Vorst

Kunst verhuizen

Diverse verhuisfirma’s uit ons netwerk bieden ook de dienst aan om uw kunst of verzameling te verhuizen. Dit is een specialistische klus. Uw waardevolle kunst- en/of antiekcollectie mag immers nooit beschadigen. De specialisten besteden dus extra zorg aan het inpakproces, met speciale verpakkingsmiddelen. Zo weet u zeker dat u kunst onbeschadigd wordt vervoerd. De specialisten uit ons netwerk informeren u daarnaast over de eventuele benodigde verzekeringen. Bij het verhuizen van onvervangbaar kunst of een bijzondere verzameling is het belangrijk dat u geen enkel risico neemt. Schakel dus vakmensen in via ons netwerk. Vraag kosteloos en vrijblijvend offertes aan en ontdek de kosten en mogelijkheden.

verhuiskosten Vorst

Wasmachine verhuizen

Een wasmachine is een log apparaat dat voor veel van onze klanten uit Vorst een grote uitdaging vormt wanneer zij zelf gaan verhuizen. Wij raden daarom ook altijd aan om een steekkarretje te gebruiken bij het verplaatsen van de wasmachine. Een tweede tip voor het vervoeren van de wasmachine is het vastzetten van de trommel. Bij de levering van het apparaat hebt u waarschijnlijk ook zogeheten trommelschroeven gekregen. Deze bieden bescherming tijdens het vervoer. Wellicht ten overvloede, maar het is natuurlijk ook nodig om het water in de wasmachine weg te laten lopen voordat de verhuis. Zet het apparaat altijd even schuin neer.

7 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Bent u op zoek naar verhuistips? Als u onderstaande verhuistips in acht neemt dan scheelt u dit een hoop tijd en stress. Zo weet u zeker dat u tijdens het verhuizen naar Vorst geen zorgen hebt.

 • Tip 1. De allereerste van de verhuistips: voor een zorgeloze verhuis is het belangrijk om goed te plannen. Houd tijdens de planning rekening met de periode waarin u verhuist. Hebt u een weekend de tijd of een hele week? Zo voorkomt u dat u in tijdnood komt te zitten.
 • Tip 2. Controleer de toegankelijkheid van uw nieuwe huis in Vorst. Zijn alle deuren, trappen en eventueel ramen breed genoeg? Moet u een verhuislift regelen of is er al een lift aanwezig? En moet u een parkeerplaats reserveren bij de gemeente of is dit niet nodig?
 • Tip 3. Als u gaat verhuizen dan is het verstandig om van het moment gebruik te maken om een grote kuis te houden. U kunt spullen die u niet meer gebruikt weggeven of verkopen zodat u deze niet meer mee hoeft te verhuizen naar uw nieuwe huis in Vorst.
 • Tip 4. Bij de verhuistips hoort ook aandacht voor de administratieve kant. Informeer uw bank, arts en werkgever over uw nieuwe adres. Schrijf de kinderen in op een nieuwe school. Ga langs de gemeente om u in te schrijven en activeer de verhuisdienst van Bpost zodat uw post naar uw nieuwe huis wordt doorgestuurd.
 • Tip 5. Dit is één van de verhuistips waar mensen vaak niet aan denken: laat water uit de tuinslang lopen en olie of benzine uit tuingereedschap om vlekken te voorkomen. Haal bovendien de stekkers uit diepvriezen en koelkasten zodat deze voldoende tijd hebben om te drogen.
seniorenverhuizing Vorst

 • Tip 6. Besteed voldoende aandacht aan het inpakken, hier kunt u een hoop tijd mee besparen op de dag van de verhuis zelf. Pak breekbare spullen individueel en met extra verhuismateriaal in. Gebruik stevige verhuisdozen en leg zware spullen onderin en lichtere bovenin. Schrijf op elke doos aan wat erin zit en in welke ruimte deze thuis hoort.
 • Tip 7. Wilt u helemaal zonder zorgen verhuizen? Schakel dan een verhuisfirma uit Vorst in zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.
Bespaar op uw verhuis!
verhuizing Vorst

Bespaartips verhuis

Wilt u besparen op de verhuiskosten? Overweeg dan één van de volgende bespaartips op te volgen. De eerste tip is om zoveel mogelijk van de verhuis eigenhandig af te handelen. Het inpakken van dozen of het vervoeren van kleinere spullen kunt u vaak wel zelf om met behulp van familie doen. Moet u voor het werk verhuizen? Vraag uw werkgever dan om een verhuisvergoeding. In de meeste gevallen ondervangt u hier een groot deel van de verhuiskosten mee. Tot slot adviseren wij om de offertes van menig verhuisfirma uit Vorst met elkaar te vergelijken. Dit kan uitmonden in een besparing van wel 40%!

verhuis Vorst

Opslagcontainer huren

U zoekt een praktische opslagcontainer? Het huren van een verhuiscontainer is ideaal als u (tijdelijk) extra opslagruimte nodig heeft. Bijvoorbeeld als u uw huidige kantoor of woning al moet verlaten, maar nog niet de mogelijkheid heeft om de inboedel in het nieuwe pand te plaatsen. Zo blijven uw spullen droog én veilig en heeft u alle tijd om eerst het nieuwe pand te verbouwen of af te werken. U kunt de opslagcontainer stallen bij een gespecialiseerd bedrijf. Toch kiest men er ook steeds vaker voor om een opslagcontainer op het erf te laten plaatsen. Zo kunt u de droge en beveiligde ruimte zelf benutten als bijvoorbeeld kantine of werkplaats.

kleine verhuizing Vorst

Verhuisverzekering

Bij menig verhuisfirma is het mogelijk om een standaard verhuisverzekering af te sluiten. Een dergelijke verhuisverzekering biedt een minimale waarborg, zoals wordt voorgeschreven door de Belgische Kamer der Verhuizers. Wilt u meer beveiliging voor uw inboedel? Sluit dan een allrisk verhuisverzekering af bij uw verzekeraar, bijvoorbeeld voor een internationale verhuizing. Is het nodig om uw meubels tijdelijk in een opslagruimte te stallen? Voor meubelbewaring is de verhuisverzekering niet van toepassing. Wel geldt in dat geval de verplichte brandverzekering. Hebt u vragen over de mogelijkheden voor een verzekering tijdens de meubelbewaring? Onze professionals uit Vorst zijn u met alle plezier van dienst.

Verhuiskosten

Wie gaat verhuizen dient rekening te houden met aardig wat verhuiskosten. Zo dient u onder andere budget te hebben voor het huren van een verhuiswagen of een ladderlift, en zullen er ook altijd een aantal nieuwe meubels moeten worden aangeschaft. Een tip is om niet in het weekend te verhuizen. Menig verhuisfirma in Vorst rekent 25% extra verhuiskosten voor een zaterdag, en tot wel 75% extra voor een verhuis op zondag. Hebt u een nieuw pand gekocht en gaat u hiernaartoe verhuizen? Dan zijn er een aantal verhuiskosten bij de belasting aftrekbaar. Onder andere de bereidstellingsprovisie en de kosten voor het hypotheekadvies.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan krijgt u te maken met allerlei extra kosten voor uw nieuwe woning en hypotheek. Ook is het verhuizen zelf niet geheel kosteloos. Het is dus handig als u weet of de verhuiskosten fiscaal aftrekbaar zijn. Het is allereerst belangrijk om onderscheid te maken tussen een bedrijfsverhuis en een reguliere verhuizing van een particulier. Om meteen tot de kern te komen: bij een particuliere verhuizing is het niet mogelijk om de verhuiskosten af te trekken. Bij een onderneming is dat wel het geval. U kunt dan het merendeel van de kosten fiscaal aftrekken. Informeer bij de belastingdienst naar de voorwaarden.

Type klus/dienst: Gemiddelde prijs per uur: Gemiddelde prijs per uur:
Montageservice €30,- tot €40,- Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

Als u gaat verhuizen dan hebt u twee verschillende opties. Het is allereerst mogelijk om dit zelf te doen, eventueel met hulp van uw familie en vrienden. De andere optie is het inschakelen van een verhuisfirma uit Vorst. Deze laatste optie heeft een aantal voordelen.

 • De capaciteit van een verhuisbedrijf is één van de voordelen. Hoe klein of groot uw inboedel ook is, een verhuisfirma uit Vorst heeft altijd de juiste verhuiswagen. Als u zelf alles verhuist zult u meerdere keren heen en weer moeten rijden. En gaat u zelf een verhuiswaren huren? Dan moet u een inschatting maken over de grootte van de wagen. Een verkeerde inschatting kan hogere kosten met zich meebrengen.
 • Daarnaast is een verhuisfirma van al het verhuismateriaal voorzien. U hoeft niet zelf nog verhuisdozen, verhuisdekens, een lift en een wagen te regelen.
 • Het inschakelen van een verhuisfirma uit Vorst scheelt u een hoop tijd. Indien gewenst kan de verhuisfirma bepaalde taken voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het inpakken van uw inboedel en het loskoppelen van apparaten. Daarnaast gaan de verhuismedewerkers efficiënter en sneller te werk waardoor u ook op de dag van de verhuis tijd bespaart.
 • Naast tijd bespaart u ook een hoop stress.
 • Tot slot is een verhuisfirma uit Vorst verzekerd tegen schade aan de eigendommen van uzelf of iemand anders.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanvragen van een verhuiswagen in Vorst? Hebt u een vraag over de prijs voor een internationale- of bedrijfsverhuis? Of bent u benieuwd wat het gaat kosten als u de ijskast en een aantal andere zware stukken wil laten verhuizen met behulp van een verhuislift? Dan zit u bij ons op de goede plek. Geef op het contactformulier aan waar u hulp bij nodig heeft, en wij zullen u op basis van uw wensen meerdere vrijblijvende offertes toesturen. Vergelijk deze zelf op basis van de prijzen en het aanbod en kies zo voor de verhuizer uit Vorst die bij u past!

verhuisfirma inschakelen Vorst