Maak gebruik van de verhuisdienst!

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisdienst

Met een verhuisdienst maakt u uw verhuis zo gemakkelijk mogelijk. De hulp van ervaren verhuizers komt van pas bij onder andere het inpakken, monteren en vervoeren van uw meubels en andere spullen. U kiest zelf van welke verhuisdiensten u gebruik maakt, dus u bepaalt zelf hoe de dag eruit komt te zien. Op zoek naar een verhuisdienst?

Start gratis offerteaanvraag.

Na de aanvraag ontvangt u zo spoedig mogelijk de offertes van verschillende verhuisbedrijven in uw mailbox. Vergelijk de prijzen en kies het bedrijf met de goedkoopste verhuisdienst: zo bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs! Op deze pagina leest u meer over verhuisdiensten: wat houdt dit in en wat kosten verschillende verhuisdiensten?

verhuisdiensten

Wat houdt de verhuisdienst in?

Wie gaat verhuizen kan gebruik maken van verschillende verhuisdiensten. Een verhuisdienst maakt uw verhuis een stuk sneller, gemakkelijker en aangenamer. Als een verhuizer al uw verhuisdozen en meubels inpakt, bespaart u uzelf veel stress en tijd!

Door gebruik te maken van één of meerdere verhuisdiensten bepaalt u zelf hoe uw verhuis eruit ziet. Maak bijvoorbeeld gebruik van een verhuiswagen met chauffeur zodat u zelf niet met een grote vrachtwagen hoeft te rijden. Of kies voor een montageservice zodat een ervaren verhuizer al uw meubels in korte tijd demonteert en weer monteert, terwijl u uw verhuisdozen uitpakt.

Dit zijn de meest populaire verhuisdiensten:

verhuisdienst prijs

Wat kost de verhuisdienst?

De kosten van de verhuis zijn afhankelijk van de verhuisdienst die u gebruikt. Kiest u voor de inpakservice als verhuisdienst, dan ligt de prijs rond de €30,- tot €40,- per uur. De verhuizer helpt u dan met het inpakken van uw spullen en bespaart u zo heel veel tijd.

U kiest zelf van welke verhuisdiensten u gebruik maakt, en heeft zo een grote invloed op de kosten van de dag. De kostprijs is onder meer afhankelijk van het uurtarief van de verhuizers, de omvang van uw verhuis en natuurlijk het aantal verhuizers dat u inschakelt.

Verhuist u in het weekend?

Houd er dan rekening mee dat veel verhuisbedrijven een weekendtoeslag in rekening brengen. In de tabel hieronder vindt u de prijzen van verschillende verhuisdiensten.

Verhuisdienst kosten 2024

Soort verhuiservice Gemiddelde prijs * Omschrijving van de verhuisservice
Inpakservice €30,- tot €40,- per uur Spullen inpakken.
Verhuiswagen 20m³ €65,- per uur Verhuiswagen, inclusief chauffeur die ook meehelpt met sjouwen. Exclusief brandstofkosten.
Verhuiswagen 50m³ €75,- per uur Verhuiswagen, inclusief chauffeur die ook meehelpt met sjouwen. Exclusief brandstofkosten.
Lift service €65,- per uur Verhuislift, inclusief één bediener.
Piano verhuizen €200,- tot €350,- per piano Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering).
Kunst verhuizen Prijs op aanvraag Afhankelijk van diverse factoren.
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Monteren/demonteren van meubels.
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- per uur Reparatie en schilder werkzaamheden
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Exacte verhuiskosten weten? Vraag gratis offertes aan!

Bespaar op de kosten van uw verhuis: vergelijk verhuisbedrijven!

Vind de verhuizer met het beste aanbod en bespaar tot 40% op de totaalprijs!

Verhuisdiensten voor particuliere verhuis

Een verhuisdienst komt van pas bij elk type verhuis: een standaard particuliere verhuis, een kleine verhuis, een internationale verhuis of een seniorenverhuizing. Vooral bij een seniorenverhuizing is een verhuisdienst heel waardevol, zodat de verhuisdag voor senioren zoveel mogelijk zonder stress verloopt.

U kunt op verschillende punten tijdens uw verhuis hulp inschakelen, zoals bij het inpakken of het monteren. Voor een compleet zorgeloze verhuis is het ook mogelijk om alle verhuisdiensten te combineren. Op die manier organiseert het verhuisbedrijf de dag van begin tot eind.

Dit zijn een aantal populaire verhuisdiensten:

Verhuisdienst voor bedrijfsverhuis

Een bedrijfsverhuis vereist een veel grotere voorbereiding dan een particuliere verhuis. Het gaat vaak om veel bureau’s, computers of zelfs grote machines en apparaten. Met de hulp van een verhuisbedrijf wordt de bedrijfsverhuis van a tot z geregeld. Verhuizers leveren de benodigde inpakspullen, zoals dozen, tape en vulling. U kunt zelf de spullen in het bedrijf inpakken om zo te besparen op de kosten, maar het is ook een optie om de verhuizers in te schakelen.

De verhuizers zijn ook in het weekend in te schakelen! Zo voorkomt u stilstand van uw bedrijf en verliest u geen omzet door de bedrijfsverhuis!

verhuisdienst bij verhuizen naar het buitenland

Verhuisdiensten bij het verhuizen naar buitenland

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Dan is er veel dat u moet regelen. Door de internationale verhuis uit handen te geven aan een verhuisbedrijf hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw inboedel.

Welke verhuisdiensten kan ik bij een internationale verhuis gebruiken?

Een verhuisdienst die bij buitenlandse verhuizingen goed van pas komt, is het meubeltransport. Verhuist u binnen Europa? In veel gevallen brengt het verhuisbedrijf uw inboedel per vrachtwagen naar uw nieuwe woonplaats. Moet u de inboedel verschepen of zelfs met het vliegtuig vervoeren? Dan regelt het verhuisbedrijf de papieren. Ook schakelen de verhuizers een internationaal verhuisbedrijf in, die in het land der bestemming de verhuis verder oppakt.

klusdienst en verhuisdienst

Klus- en verhuisdienst

Naast het inpakken en vervoeren van de inboedel, worden er nog meer klussen uitgevoerd tijdens een verhuis. Het oude huis moet natuurlijk opgeleverd worden. Een verhuisfirma is onder andere in te zetten voor verschillende klusjes in en rond het huis: het dichten van gaten in de muur, het schilderen van donkere muren en het verwijderen van vloeren. Dit maakt het opleveren van de woning een stuk gemakkelijker.

Wanneer komt deze klusjes verhuisdienst van pas?

Bij elke soort verhuis. Zeker bij een seniorenverhuis is deze klusdienst waardevol, omdat senioren in veel gevallen niet zelf in staat zijn de vloer te verwijderen of beschadigingen op de muur te herstellen.

Tips voor uw verhuis

Een verhuizing kost tijd en geld. Gelukkig zijn er verschillende manieren om uw verhuis zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder te veel geld te betalen.

Hieronder geven we u een paar handige tips voor uw verhuis:

  • Verhuis als het kan op een doordeweekse dag. Zo bespaart u op de kosten, doordat u geen weekendtoeslag hoeft te betalen.
  • Begin op tijd met inpakken om zoveel mogelijk stress op de dag van de verhuis te voorkomen.

  • Beperkt budget? Kies dan voor één of twee verhuisdiensten en doe de rest zelf. Zo profiteert u toch van de expertise van een verhuizer zonder hoge kosten.

  • Met het vergelijken van offertes bespaart u eenvoudig tot wel 40% op de totaalprijs.

Professionele verhuisdienst inschakelen? Gratis offertes vergelijken!

Wilt u uw verhuisdag ook zo makkelijk mogelijk maken? Schakel dan een ervaren verhuisdienst in. Zo weet u zeker dat de dag snel en zonder problemen verloopt. Hoe de verhuis eruit komt te zien bepaalt u helemaal zelf. Op zoek naar een verhuisdienst in uw regio?

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

U ontvangt zo snel mogelijk de prijsopgaven van meerdere verhuizers in uw regio. Vergelijk de prijzen en kies de verhuizer met de beste verhuisdienst. Zo weet u zeker dat u niets te veel betaalt én bespaart u tot wel 40% op de totale kosten. Geen zorgen, want de aanvraag is gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!