Zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Start nu!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisfirma Sint-Jans-Molenbeek

Verhuis zonder stress en schakel een verhuisfirma uit de omgeving van Sint-Jans-Molenbeek in! Met de inpakservice worden al uw spullen ingepakt en de montageservice neemt veel werk uit handen. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden voor verhuizen en de verhuisservice. Daarnaast vertellen we u meer over de gemiddelde kosten voor een verhuizing. Direct een prijsofferte ontvangen?

U ontvangt spoedig een aantal aanbiedingen (zonder verplichting) van verhuisfirma’s uit uw regio. Vergelijk op basis van totaalprijs, aanbod en voorwaarden en kies het beste verhuisbedrijf uit Sint-Jans-Molenbeek voor uw verhuis.

Professionele en goedkope verhuisfirma Sint-Jans-Molenbeek

Een verhuizing moet professioneel verlopen, maar u wilt er natuurlijk ook niet te veel voor betalen. Ons netwerk bestaat uit ervaren verhuisfirma’s uit de omgeving van Sint-Jans-Molenbeek die bekend staan om de hoogwaardige service en deskundige hulp die ze bieden. Met de verhuizers verloopt uw verhuizing snel en probleemloos. Dit geldt zowel voor een particuliere verhuizingen als een bedrijfsverhuis. Wilt u naar het buitenland verhuizen? Schakel dan een verhuisfirma uit Sint-Jans-Molenbeek in die ervaring heeft met internationale verhuizingen. De voordelen van de verhuisservice:

 • U ontvangt gratis en vrijblijvende offertes met scherpe prijzen.
 • Kies eenvoudig het beste verhuisbedrijf voor uw verhuis.
 • Vergelijk offertes & bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten!
verhuisfirma Sint-Jans-Molenbeek

Wat doet een verhuisfirma?

Schakel een verhuisbedrijf uit de regio Sint-Jans-Molenbeek in voor verschillende werkzaamheden. Eén van de belangrijkste werkzaamheden van de verhuizers met verhuizingen is het veilig transporteren van uw inboedel. Ze pakken ook uw spullen in met de inpakservice. Op locatie worden de verhuisdozen dan weer voor u uitgepakt. Met de montageservice worden alle meubels gemonteerd en gemonteerd in uw nieuwe woning of bedrijfspand. De belangrijkste werkzaamheden tijdens verhuizingen:

 • In- en uitpakken van de inboedel.
 • Veilig meubeltransport en vervoeren van uw spullen.
 • Demonteren en monteren van meubels.
 • Gebruik van een ladderlift en bediening.
verhuisservice Sint-Jans-Molenbeek

Verhuisservice voor particulieren

Gaat u verhuizen naar een appartement of nieuwe woning? Of gaat uw zoon of dochter het huis uit en op kot wonen? Met de verhuisdienst voor particuliere verhuizingen verloopt de verhuisdag zonder stress. Verhuizingen kosten veel tijd en er moet van alles geregeld worden. Een verhuisdienst neemt veel werk uit handen. Bijvoorbeeld het inpakken en uitpakken van uw spullen op de nieuwe locatie of een montageservice voor uw meubels voor nog meer gemak.

De verhuizers uit Sint-Jans-Molenbeek gebruiken verhuisdozen en handig verpakkingsmateriaal om uw spullen veilig te vervoeren. Met een grote verhuiswagen gaat het verhuizen overigens nog sneller, want daar passen veel spullen in. U hoeft dan niet steeds op en neer te rijden.

bedrijfsverhuis Sint-Jans-Molenbeek

Regel uw bedrijfsverhuis in Sint-Jans-Molenbeek bij ons

Voor een bedrijfsverhuis in Sint-Jans-Molenbeek moeten er een aantal dingen geregeld worden. Een bedrijfsverhuis vereist namelijk meer logistieke handigheid dan een gewone particuliere verhuizing. De verhuisfirma bespreekt uw wensen en eisen van tevoren en maakt een planning en draaiboek. In het draaiboek staat precies wat er op de verhuisdag gaat gebeuren. Het draaiboek is handig om te zorgen dat het verhuizen zo soepel mogelijk verloopt, zodat u niet te veel werktijd verliest.

Maak gebruik van de inpakservice en de montageservice. Alle spullen, documenten en het archief wordt netjes ingepakt en weer uitgepakt op de locatie. De verhuizers uit Sint-Jans-Molenbeek brengen markeringen aan en gebruiken verschillende soorten verpakkingsmaterialen, zodat alles direct op de juiste plek terecht komt. Hierdoor verloopt de bedrijfsverhuis een stuk sneller.

verhuizen Sint-Jans-Molenbeek

Gratis offertes vergelijken

Gratis en zonder verplichtingen.

Verhuis Sint-Jans-Molenbeek: hoe werkt het?

Richt de verhuisdag helemaal naar uw eigen wens in. Wilt u bijvoorbeeld dat de verhuizers al uw spullen inpakken? Of ziet u het niet zitten om zwaar meubilair uit elkaar te halen? U beslist zelf van welke verhuisdiensten u gebruik wilt maken. De verhuisdag zal ongeveer zo verlopen:

Stap 1: op de verhuisdag komen de verhuizers op uw oude adres. Afhankelijk van de gewenste verhuisdiensten pakken de vakmannen uw spullen in en worden uw meubelen gedemonteerd.

Stap 2: alle verhuisdozen, inboedel en andere spullen worden in de verhuiswagen geladen. Eventueel wordt hier gebruik gemaakt van een ladderlift. Met de klusjesdienst worden er nog herstelwerkzaamheden in uw huis afgerond.

Stap 3: uw inboedel wordt verhuisd naar het nieuwe adres en hier uitgeladen. Desgewenst worden de verhuisdozen ook uitgepakt en de meubelstukken gemonteerd.

Prijzen verhuisfirma

U bent vast ook benieuwd naar de prijzen van een verhuisfirma. De totaalprijs is afhankelijk van diverse factoren, bijvoorbeeld de hoeveelheid spullen en hoeveel verhuizers er nodig zijn. Voor een kleinere goedkope verhuizing moet u rekening houden met gemiddelde kosten tussen de €500,- en de €900,-. Dit is inclusief een verhuiswagen, 2 verhuizers en de ladderliftservice. Geen ladderliftservice nodig? Dan bent u goedkoper uit. De verhuiskosten worden daarnaast beïnvloed door het aantal kilometer dat u moet afleggen naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. In de prijstabel vindt u nog meer gemiddelde prijzen en op deze pagina leest u ook meer over de prijs voor verschillende diensten van de verhuisservice.

Besparen op de prijzen? Doe een kosteloze offerteaanvraag. Vergelijk de offertes & bespaar.

Wat kost een verhuisfirma?

Omvang verhuizing:Type vrachtwagen:Aantal kilometers:Aantal verhuizers:Ladderlift nodig:Aantal verhuisdozen:Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein19 m³20-552Ja60€500,- tot €900,-
Middel50 m³55-703Nee70€700,- tot €1.100,-
Groot70 m³55-704Nee80€900,- tot €1.300,-

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Verhuiskosten

De verhuiskosten voor een verhuis in Sint-Jans-Molenbeek worden onder andere bepaald door de diensten waar u gebruik van wilt maken. Een inpakservice kost bijvoorbeeld gemiddeld €30,- tot €40,- per uur en het huren van een verhuislift kost gemiddeld €65,- per uur. Voor de parkeervergunning is het verstandig om contact op te nemen met uw gemeente, de vergunningsprijs is per gemeente verschillend. In grotere steden worden vaak hogere prijzen gerekend dan in kleinere steden en dorpen. Voor de verhuisdienst voor het opslaan van inboedel wordt gemiddeld €125,- per maand gerekend. Dit is voor een opslagruimte van 25 m³ en een stuk goedkoper dan wanneer u dit via een andere partij zou regelen. Vergelijk gratis offertes & bespaar op de verhuiskosten!

Wat zijn de kosten voor de verschillende verhuisdiensten?

Soort verhuisdienst:Gemiddelde prijs*:Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice€30,- tot €40,- per uurMonteren/demonteren van meubels
Inpakservice€30,- tot €40,- per uurSpullen inpakken
Klusjes uitvoeren€30,- tot €40,- per uurReparatie en schilder werkzaamheden
Lift service€65,- per uurInzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen€200,- tot €350,- per pianoMet zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning€20,- tot €50,- per vergunningPrijs varieert per gemeente
Meubelbewaring€125,- per maandOpslag van 25 m³
Extra verhuizer inhuren€30,- tot €40,-Nog sneller verhuizen, zonder zorgen.

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Verhuiskosten aftrekbaar?

De maanden rondom de verhuizing vormen vaak één van de duurste maanden. U schaft nieuwe meubels aan, koopt een huis en dient diverse rekeningen te betalen. Het is dus handig dat u weet welke verhuiskosten u wel én niet kunt aftrekken bij de belasting.

Allereerst maken we onderscheid tussen een bedrijfsverhuis en een particuliere verhuizing. Bij een bedrijfsverhuis is het mogelijk om een groot deel van de onkosten af te trekken. Bij particuliere verhuizingen kunnen de directe verhuiskosten niet worden afgetrokken. Wel bestaan er diverse indirecte kosten die u kunt aftrekken, denk aan notariskosten, taxatiekosten en kosten voor het hypotheekadvies. Moet u omwille van uw nieuwe job verhuizen van uw werkgever? Vraag de werkgever dan om een verhuiskostenvergoeding.

Tips om te besparen op de kosten van verhuizers

Op zoek naar tips om te besparen op de prijs van de verhuisdienst en zo goedkoop mogelijk te verhuizen? Wij hebben nog een paar handige bespaartips voor u. Zo is het verstandig om een aantal offertes aan te vragen en de prijzen van verhuisfirma’s te vergelijken.

Elke verhuisfirma hanteert zijn eigen prijzen, hierdoor kan het totaalbedrag verschillen. Vraag de offertes hier aan. Door doordeweeks te verhuizen bespaar je ook veel op de prijs, want de tarieven zijn in het weekend of in de avond een stuk hoger. Tot slot is het ook nog mogelijk om een aantal taken zelf te doen en gebruik te maken van dozen en verpakkingsmaterialen van vrienden of uit de supermarkt. Soms is het ook mogelijk om verhuisdozen te huren.

Besparen op de prijs van de verhuisfirma?

Wij maken verhuizingen van of naar Sint-Jans-Molenbeek voordelig. Vergelijk offertes & bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisservice op basis van uw wensen

Elke verhuizing is anders en vereist een verhuisservice op maat. Een verhuisfirma maakt onderscheid tussen een particuliere- en bedrijfsverhuis. Binnen de particuliere verhuizingen zijn er nog een aantal soorten te onderscheiden, namelijk een seniorenverhuizing, een kleine verhuis en een internationale verhuizing.

Gaat uw kind op kot wonen? Of verhuist u vanuit een klein appartement? Dan spreken we van een kleine verhuizing. Bij een seniorenverhuis nemen de verhuizers veel werk over, denk aan inpakken, inrichten en kleine klusjes. Internnationaal verhuizen vereist veel regelwerk, zoals transport, douaneformaliteiten en andere zaken.

Kies voor een verhuisservice op maat. Ontvang kosteloze & vrijblijvende offertes.

Spring direct naar:

senioren verhuisservice Sint-Jans-Molenbeek

Senioren verhuisservice

Wanneer senioren vanwege hun gezondheidstoestand moeten verhuizen naar een kleinere (aanleun)woning of een zorginstelling, dan heeft dit vaak een grote impact. Daarbij komt dat het voor veel senioren (lichamelijk) te zwaar is om de hele verhuis te plannen, of om de inboedel in te pakken. Daarom bieden verhuisfirma’s een speciale verhuis- en inpakservice voor het verhuizen van senioren.

Verhuizers zullen de volledige verhuis op zich nemen. Van het inpakken van de spullen en het schoon opleveren van het oude pand in Sint-Jans-Molenbeek tot het inrichten van de nieuwe woning: alles wordt voor u geregeld. Om zo weinig mogelijk stress en verwarring te creëren bij de senioren zullen onze verhuizers hierbij bovendien letten op eenzelfde plaatsing van vertrouwde meubels en memorabilia. Deze speciale inpakservice brengt iets hogere verhuiskosten mee, maar is de rust en het verhuisgemak zeker waard.

kleine verhuis Sint-Jans-Molenbeek

Kleine verhuis

Niet alleen een grote verhuis kost veel tijd en voorbereiding, er is ook genoeg te regelen bij een kleine verhuis.

Omdat er weinig ruimte is, is het verstandig om de verhuizing goed te plannen. Zo loopt niemand elkaar in de weg op de verhuisdag. Gaat uw zoon op kot wonen of woont u in een klein appartement en gaat u verhuizen? Schakel dan een verhuisfirma uit Sint-Jans-Molenbeek in. Zij nemen veel werk uit handen en zorgen voor een probleemloze verhuizing.

Verhuist u van een grote woning naar een kleinere woning? Maak dan van tevoren beslissingen over de spullen die u wilt meenemen.

internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Internationale verhuizingen vereisen veel voorbereiding en het is verstandig om een verhuisfirma uit de regio Sint-Jans-Molenbeek in te schakelen die gespecialiseerd is in deze internationale verhuizingen.

Mogelijk heeft u een aantal vergunningen nodig. Daarnaast moeten er voor het vervoeren veel geregeld worden, bijvoorbeeld ruimte in een goedkoop cargo-vliegtuig naar Amerika.

Meer informatie over een internationale verhuis:

Met verhuizers verloopt uw verhuis snel en zonder problemen!

U vindt eenvoudig de beste en goedkope verhuizers uit Sint-Jans-Molenbeek door gratis offertes te vergelijken.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisdienst Sint-Jans-Molenbeek

Een verhuisbedrijf uit Sint-Jans-Molenbeek biedt diverse verhuisdiensten aan. Veel mensen maken gebruik van de inpakservice en de montageservice, maar wist u dat u via een verhuisbedrijf ook eenvoudig een verhuislift regelt. Dit is ideaal voor het verhuizen van huisraad uit een appartement of wanneer het trapgat erg klein is. Andere diensten zijn goederenopslag, meubeltransport en het verhuizen van kwetsbare spullen. Denk hierbij aan het verhuizen van kunst, piano’s of antiek. Voor kunst en schilderijen hebben verhuizers speciale kisten, zodat ze veilig vervoerd worden.

Benut één of meer handige verhuisdiensten. Vraag kosteloos offertes aan.

Hieronder meer informatie over de verhuisdiensten. Spring direct naar:

 • Liftservice: huur van een ladderlift en bediening. Onmisbaar bij verhuizen appartementen en woningen met klein trapgat.
 • Meubelstransport: grote verhuiswagen met chauffeur voor het verhuizen van de verhuisdozen en meubels.
 • Verhuizen van een piano: de verhuizers gaan zeer zorgvuldig om met uw piano en zetten de piano vast in de verhuiswagen met spanbanden en bescherming.
 • Zware meubels verhuizen: het vervoeren van grote meubels is niet eenvoudig. De verhuizers doen dit graag voor u en u hoeft het zware werk niet te doen.
 • Inpakservice: geen stress meer over het inpakken van uw spullen. De verhuizers pakken alles zorgvuldig in.

 • Montageservice: grote meubels worden gedemonteerd in uw oude huis en vervolgens in uw nieuwe woning weer gemonteerd.
 • Kunst verhuizen: uw kunst, antiek en andere kwetsbare spullen worden zorgvuldig ingepakt en beschermd met speciaal inpakmateriaal.
 • Wasmachine verhuizen: de verhuizers zetten de trommel vast en vervoeren uw wasmachine op de juiste manier, desgewenst installeren ze de machine meteen in uw nieuwe woning.
 • Meubelbewaring: ideaal als uw nog even opslag nodig voor uw inboedel of meubels. In de goederenopslag van een verhuisbedrijf staat u inboedel veilig en droog.
ladderlift Sint-Jans-Molenbeek

Ladderlift Sint-Jans-Molenbeek

Woont u op een bovenverdieping? Of passen niet alle meubelstukken door de deur of trapsgat? Huur dan een verhuislift met bediener in. De verhuislift wordt tegen het pand aangezet en kan honderden kilo’s tillen. Het verslepen van dozen en meubelstukken gaat zo een stuk sneller. Bovendien heeft u vaak minder verhuizers nodig met een ladderlift omdat er minder gesjouwd hoeft te worden.

Liftservice voor verhuislift Sint-Jans-Molenbeek

Met de liftservice huurt u goedkoop een ladderlift en een bediener. Met een verhuislift is het een stuk eenvoudiger om uw spullen naar beneden te vervoeren. Geen gedoe meer in smalle trapsgaten of puzzelen met een grote bank die niet door de deur past.

verhuislift huren Sint-Jans-Molenbeek

Ladderlift huren, wat kost dat?

Het huren van een ladderlift kost gemiddeld €65,- per uur. De totale kosten zijn onder andere afhankelijk van het type verhuislift dat u huurt. Een demontabele ladderlift is goedkoper dan een hydraulische meubellift, maar moet op locatie nog helemaal in elkaar gezet worden. De totaalprijs is daarnaast afhankelijk van de lengte van de verhuislift en hoelang u de ladderlift nodig heeft.

Bediening van de verhuislift

Het bedienen van een ladderlift lijkt in eerste instantie misschien eenvoudig, maar dit is het niet. Door goedkoop een verhuishulp in te schakelen voor het bedienen van de ladderlift verloopt alles soepeler. Hij weet precies hoe de ladderlift in elkaar gezet moet worden en neemt een aantal veiligheidsmaatregelen, zodat uw spullen veilig naar beneden vervoerd worden.

Verhuiswagen huren

De kosten voor een verhuiswagen hangen voornamelijk af van het laadvolume. Een goedkope verhuiswagen met een volume van 20 m³ kost gemiddeld €65,- per uur, inclusief verhuizer, goedkope verhuislift en brandstofkosten. Een grotere verhuiswagen met laadvermogen van 50 m³ kost gemiddeld €75,- per uur. Het voordeel van een verhuiswagen is dat er ontzettend veel inpast en dat alles veilig wordt vervoerd. U bent in de meeste gevallen verzekerd tegen schade, dit voordeel heeft u niet als u alles zelf vervoerd. Doordat er veel ruimte is in een goedkope verhuiswagen hoeft u minder vaak op en neer te rijden. Hierdoor is het vaak voordeliger om een iets grotere verhuiswagen te huren, zodat u bespaart op de brandstofkosten.

Kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen:Opties verhuiswagen:Brandstofkosten (50 km):Aantal verhuizers:Totaalprijs per uur*:
20 m³Met lift€25,-1€65,-
50 m³Met lift€25,-1€75,-
50 m³Met lift€25,-3€135,-

(*) – Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten .

Piano verhuizen Sint-Jans-Molenbeek

Het goedkoop verhuizen van een piano is niet eenvoudig en het is verstandig om hiervoor een erkende verhuisfirma in te schakelen. Een piano of een vleugel is een kostbaar muziekinstrument en het is belangrijk dat hier zeer zorgvuldig mee omgegaan wordt. De verhuisfirma gebruikt speciale spanbanden en andere bescherming om de piano goed vast te zetten in de verhuiswagen. Hiermee worden beschadigingen voorkomen. Vaak wordt de piano helemaal ingepakt in beschermfolie. Door de ervaring van de verhuizers bent u ervan verzekerd dat uw piano op de juiste manier vervoerd wordt.

Zware meubels verhuizen

Wilt u het grootste deel van de verhuis eigenhandig afhandelen, maar bent u bang uw rug te beschadigen tijdens het tillen van zware of grote stukken? Het is bij menig verhuisfirma in Sint-Jans-Molenbeek mogelijk om enkel verhuizers in te schakelen voor het verplaatsen van de zware meubelstukken. Het gaat dan om verhuisstukken als de wasmachine, servieskast, en piano. Onze verhuizers zorgen ervoor dat alle spullen zonder schade in de verhuiswagen worden vervoerd. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven waar u het meubilair wil hebben. De huur van een verhuislift of verhuiswagen komt bovenop de verhuiskosten voor de tilhulp.

inpakservice Sint-Jans-Molenbeek

Inpakservice: verhuisdozen inpakken

Ziet u er nu al tegenop om al uw spullen in verhuisdozen in te pakken. Met de inpakservice wordt dit allemaal voor u geregeld. U hoeft dan zelf geen verhuisdozen aan te schaffen of ander verpakkingsmateriaal, dit wordt allemaal voor u geregeld. De verhuizers gebruiken stevige verhuisdozen en zacht verpakkingsmateriaal, zoals doeken of schuimbolletjes. Hiermee worden al uw spullen op de juiste manier ingepakt om beschadigingen te voorkomen. Voor een bedrijfsverhuis is de inpakservice ook zeer aantrekkelijk. Uw werknemers blijven zolang mogelijk aan het werk en ondertussen pakken de professionals de inboedel in.

Verhuismateriaal van verhuisbedrijf gebruiken?

Dat u bij een verhuis in Sint-Jans-Molenbeek gebruik maakt van vele verhuisdozen is u waarschijnlijk duidelijk. Maar wist u dat een verhuisdoos alleen niet voldoende verhuismateriaal is?

Om uw spullen te beschermen zal u tevens inpakmateriaal moeten huren of aanschaffen. Dit verhuismateriaal gebruikt u om uw serviesgoed of kunst mee in te pakken en beschermt het tegen schade. Voorbeelden hiervan zijn noppen- of wikkelfolie, inpak- of krantenpapier en verhuisdekens of meubelhoezen.

Om aan te geven dat het om kwetsbare spullen gaat, zou u gebruik kunnen maken van waarschuwingsetiketten. Zo is het voor de verhuisfirma direct duidelijk dat zij hier met zorg om moeten gaan, wat de kans op beschadigingen een stuk kleiner maakt. Voor het vervoeren zelf is het tevens aan te raden verhuismateriaal aan te schaffen. Met een steekkar verplaatst u eenvoudig uw koelkast.

montageservice verhuisbedrijf

Demontage en montage van meubels

Ziet u het niet zitten om die zware kast te verhuizen? Of past een meubelstuk niet door de deur of het trapsgat? Maak dan goedkoop gebruik van de montageservice.

Deze montageservice houdt in dat kasten, bedden en ander meubilair gedemonteerd wordt door de verhuishulp. De losse stukken worden vervoerd naar de nieuwe locatie en daar weer gedemonteerd op de juiste plek. Dit scheelt u een veel werk. De montageservice is niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven uit Sint-Jans-Molenbeek. Uw bedrijfsverhuis duurt hierdoor sneller en al het meubilair worden direct op de juiste plek weer gemonteerd.

kunst verhuizen Sint-Jans-Molenbeek

Kunst verhuizen

Bevat uw woning (of bedrijfspand) veel kunst of antiek? Of heeft u een speciale verzameling die u met uiterste zorg wilt laten inpakken en verhuizen?

Bij een verhuisfirma uit ons netwerk bent u aan het juiste adres. Door een vakkundige aanpak, speciale verhuismiddelen én inpakmaterialen weet u zeker dat uw waardevolle kunst in goede handen zijn bij de verhuishulp. De verhuishulp informeert u daarnaast over de eventuele (extra) verzekeringen die u dient af te sluiten. Toch weten wij als geen ander dat uw kunst of antiek onvervangbaar is. Zoekt u een tijdelijke opslagruimte voor uw waardevolle spullen? Ook dat is via een goedkope verhuisfirma te regelen.

goedkoop wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Bij een verhuis moet er vaak ook veel witgoed zoals een ijskast verhuisd worden. Eén van deze machines is de wasmachine. Wist u dat het verhuizen van een wasmachine niet eenvoudig is?

Door de bewegingen en het vervoeren is het mogelijk dat de trommel beschadigd raakt. Voordat de wasmachine verplaatst kan worden moet u controleren of er echt geen water meer inzit. Aan de achterkant van de machine moet u de trommel vastzetten met speciale hulpstukken, deze heeft u gekregen bij de aanschaf. Een verhuishulp bevestigt de machine met spanbanden in de verhuiswagen, zodat het niet kan schuiven.

meubelbewaring bij verhuisfirma Sint-Jans-Molenbeek

Meubelbewaring

Soms is het niet mogelijk om direct uw nieuwe woning te betrekken. Of zit er nog een korte tijd tussen de leeghalen van uw huis en het verschepen van uw spullen naar het buitenland. In deze gevallen is het mogelijk om gebruik te maken van de goedkope opslagruimte van een verhuisfirma.

Met meubelbewaring wordt uw inboedel goedkoop, veilig en achter slot en grendel opgeslagen. Een garagebox is één van de opties, maar er wordt ook vaak gekozen voor een zeecontainer. Waardevolle spullen? Een verwarmde opslag is dan misschien verstandig. Voordeel van goedkoop meubelbewaring is dat u spullen droog, brand- en inbraakvrij worden opgeslagen.

Opslagcontainer huren

Heeft u snel extra ruimte nodig? Dan is het verstandig om het huren van een opslagcontainer te overwegen. Dit is namelijk een slimme vorm van meubelbewaring. Een dergelijke container is relatief goedkoop, volledig droog én veilig. Zo weet u zeker dat uw meubilair in perfecte staat blijven.

Ook tijdens een verbouwing is een container ideaal. Zo heeft u alle ruimte om goed te klussen en hoeft u zich niet zorgen te maken over het mogelijk beschadigen van meubelstukken. Het is mogelijk om de opslagcontainer tijdelijk te stallen bij een gespecialiseerd meubelbewaring bedrijf, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de container op uw erf in Sint-Jans-Molenbeek te plaatsen. Zo kunt u de opslagcontainer ook als werkplaats of kantine gebruiken.

Verhuisverzekering bij het verhuisbedrijf afsluiten?

Wie gaat verhuizen wil natuurlijk voorkomen dat er tijdens het werk beschadigingen ontstaan aan het meubilair en andere inboedel. Toch kan het gebeuren dat spullen verschuiven tijdens het vervoer, of dat u met de ladderlift een beschadiging veroorzaakt.

Wilt u zeker weten dat u tijdens de verhuis beschermd bent tegen dergelijke ongevallen? Sluit dan een allrisk verzekering af. Bij deze verhuisverzekering verzekert u uw spullen op waarde van de verhuisgoederen. Een alternatief is de standaard verhuisverzekering waarbij u enkel bent gewaarborgd voor dat wat wordt voorgeschreven door de Belgische Kamer der Verhuizers in artikel 10.

Verhuizen in of naar Sint-Jans-Molenbeek zonder stress?

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes met scherpe prijzen. Vergelijk en bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Het duurt maar 1 minuutje.

10 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Wanneer u gaat verhuizen komen er veel zaken op u af die moet regelen. Denk aan een adreswijziging, het af- en aansluiten van gas en elektra en het regelen van een verhuisbedrijf. Soms heeft u ook nog een parkeervergunning nodig voor de verhuiswagen of verhuislift. Belangrijk dus dat u dit op tijd regelt bij de gemeente. Uw adres wordt automatisch aangepast bij alle overheidsdiensten, maar andere bedrijven moet u zelf op de hoogte brengen. Een goede checklist is dus onmisbaar!

Onze tien tips voor uw verhuis:

 • Tip 1. Begin op tijd met het plannen van uw verhuizing en schrijf op wat u moet regelen.
 • Tip 2. Contacteer uw gemeente of u een parkeervergunning nodig heeft voor de verhuiswagen of ladderlift.
 • Tip 3. Sluit elektra, water en andere diensten af en zet uw verzekeringen om.
 • Tip 4. Stuur een adreswijziging naar bedrijven (bijvoorbeeld tijdschriftabonnementen en huisarts), familie en vrienden.
 • Tip 5. Begin tijdig met het inpakken van uw gehele huisraad.
 • Tip 6. Schrijf op de dozen wat erin zit en vermeld breekbare spullen.
 • Tip 7. Houd bij het demonteren van de meubels alle schroeven en dergelijke apart.
 • Tip 8. Regel een oppas voor uw kinderen en huisdieren voor de verhuisdag.
 • Tip 9. Bewaar belangrijke papieren (hypotheek, paspoorten e.d.) apart.
 • Tip 10. Bepaal de verhuisdag en schakel tijdig een verhuisfirma in voor uw verhuis.

5 redenen om een verhuisfirma in Sint-Jans-Molenbeek te benutten

 • 1. Op de verhuisdag zijn al uw spullen goed verzekerd. Mocht er iets kapot gaan dan wordt dit voor u vergoedt.
 • 2. Bedrijfsverhuis in het verschiet? Vaak bent u voordeliger uit als u dit uitbesteedt. U bent veel minder tijd kwijt, waardoor u stilstand van uw werkzaamheden voorkomt.
 • 3. Een verhuisfirma uit Sint-Jans-Molenbeek levert u de benodigde verhuismaterialen aan, en neemt deze na afloop weer mee. Zo hoeft u geen stapels verhuisdozen in huis op te slaan.
 • 4. De verhuisdag verloopt snel en efficiënt, zodat u al in één werkdag volledig over bent naar uw nieuwe woning in Sint-Jans-Molenbeek.
 • 5. U hoeft zelf niets te tillen, zodat u geen last krijgt van uw rug, schouders of nek.

Hoe vind ik een goedkope, betrouwbare verhuisfirma?

Het vinden van een goedkope en betrouwbare verhuisfirma lijkt misschien lastig, maar dat is het niet. Wij helpen u graag met uw zoektocht en hebben nog een aantal handige tips voor u. Het is verstandig om een erkend verhuisbedrijf in te schakelen. Erkende verhuizers voldoen namelijk aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien bent u dan verzekerd tegen schade en wordt u geholpen door een geschillencommissie wanneer er een conflict ontstaat. Vind ook de beste en goedkope verhuisfirma met deze tips:

 • Zoek naar meer informatie over de verhuisfirma en lees recensies door.
 • Controleer u het een erkende of niet-erkende verhuisfirma is.
 • Bekijk of de verhuizers beschikken over certificaten of keurmerken.
 • Vergelijk offertes van meerdere verhuizers op basis van voorwaarden en totaalprijs.
inschakelen van verhuisfirma Sint-Jans-Molenbeek

Goedkoop verhuizen Sint-Jans-Molenbeek? Gratis offertes vergelijken!

Om te besparen op de prijs is het handig om een aantal offertes te vergelijken van verhuisfirma’s bij u in de buurt. Met onze offertedienst is het niet nodig om allemaal bedrijven op te bellen en te contacteren.

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes. Zo bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs voor uw (internationale) verhuis! Door een verhuisfirma uit de omgeving Sint-Jans-Molenbeek in te schakelen verloopt uw verhuizing snel en soepel. U ervaart een stuk minder stress als u gebruik maakt van de inpakservice of een andere dienst. De verhuizers nemen u veel werk uit handen!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Recent aangevraagde offertes

Particuliere verhuis, inclusief ladderlift in Brussel
Senioren verhuis en meubelbewaring in Jette
Verhuizers inhuren voor inpakken in Schaarbeek
Liftservice voor appartement in Vorst
Piano verhuizen in Ukkel
Hulp bij kleine verhuis in Sint-Lambrechts-Woluwe
Zware meubels verhuizen in Anderlecht
Bedrijfsverhuis in Elsene
Internationele verhuis vanuit Sint-Jans-Molenbeek

Handig om te weten