Goederen laten opslaan voor verhuis?

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Goederenopslag

Het kan gebeuren dat wanneer u gaat verhuizen, het nieuwe huis nog niet volledig is opgeleverd terwijl u het oude al hebt verkocht. Als u dan tijdelijk uw intrek moet nemen in een kleinere woning, dan kan het handig zijn om uw inboedel of een deel hiervan op te slaan in een (tijdelijke) opslag. Dit is eveneens het geval wanneer uw pand een nieuwe vloer krijgt, of wanneer u bijvoorbeeld de inboedel erft van een overleden familielid. Gaat u verhuizen en heeft u geen idee wat u met een deel van uw meubels aan moet? Kies dan voor een goederenopslag bij een erkende verhuisfirma. Zij hebben vaak een beveiligde opslagruimte of opslagcontainer ter hun beschikking, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw bezittingen. Besparen op de kosten?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan gratis en vrijblijvende offertes van verhuizers uit uw regio. Vergelijk deze offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

goederenopslag

Opslagruimte huren

Wanneer u er voor kiest om een tijdelijke opslagruimte te huren voor uw goederenopslag, dan houdt dit over het algemeen het huren van een opslagcontainer of houten opslag kist in een grote hal in. Deze ruimtes zijn verkrijgbaar in diverse maten, zoals bijvoorbeeld 6m3 voor een kleine hoeveelheid spullen, tot wel 20 of 30 m3 voor de opslag van een volledige inboedel en meer. Wij begrijpen dat u bij het huren van een opslagplaats zich niet alleen zorgen maakt om de veiligheid van uw spullen, maar ook over het vervoer hiervan. Een groot aantal van de verhuisfirma’s die zorgen voor goederenopslag helpen tevens bij het vervoeren van deze spullen. Erg handig zo’ verhuisservice. Bij ons kunt u gebruik maken van de volgende voordelen en mogelijkheden:

  • De verhuisfirma verhuist uw inboedel van de woning naar de opslagcontainer.
  • U plaatst zelf de goederen in de voor uw gereserveerde opslagruimte.

  • De verhuisfirma plaatst de opslagcontainer voor uw woning, waarna u hier zelf de goederen in zet. Vervolgens wordt de opslagcontainer naar de goederenopslag gebracht.

  • Aantrekkelijke prijzen en diverse opslagmogelijkheden!

  • Vrijblijvend en kosteloos vergelijken van meerdere verhuisfirma’s bij u in de buurt.

Gratis offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een goederenopslag? Hebt u vragen over het huren van een opslagplaats, of wilt u weten wat een goederenopslag kost? Wij beantwoorden uw vragen met alle plezier! Vul gratis het offerteformulier in en vergelijk offertes van diverse verhuisfirma’s uit ons netwerk.

Tijdelijke opslag

Hebt u een tijdelijke ruimte nodig door onvoorziene omstandigheden? De opslag van uw meubilair of andere goederen in een tijdelijke goederenopslag is veilig en niet duur. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om uw producten in een stalen zeecontainer, paletstelling, opslagkist, of speciale opslagruimte te plaatsen. Het huren van een tijdelijke opslag is geschikt voor uw verhuis, maar kan ook voor de seizoensstalling van een oldtimer, piano of vaartuig, of de tijdelijke opslag van beursstands of archieven van uw bedrijf.

Veilige opslagplaats

Bij het plaatsen van de inboedel in een tijdelijke goederenopslag vormt voor veel mensen de zorg om de veiligheid van de spullen nog wel eens een drempel. Hier hoeft u zich echter geen zorgen om te maken. Vrijwel elke tijdelijke opslagplaats is beveiligd tegen diefstal, ongedierte, en voorzien van een brandmeldinstallatie. Daarnaast zorgen de meeste verhuurbedrijven dat hun opslagruimte verwarmd is, en afgeschermd van de buitenwereld. Dit betekent dat u alleen weet wat zich in de opslagruimte bevindt. Bij het huren van de opslagplaats krijgt u bovendien de sleutel: u kunt ten allen tijde de opslag in en uit; om spullen te verplaatsen of weer op te halen.

Goederenopslag offerte