verhuis leads

Klanten werven met verhuis leads

De concurrentie wordt steeds hoger wat u vast al weet als verhuis expert. U wilt graag nieuwe klanten werven maar het bereiken van deze klanten wordt steeds lastiger. Natuurlijk wilt u graag uw ervaring en expertise inzetten om (nieuwe) klanten te helpen. Het is zonde als ze u mislopen. Advertentieruimte kopen is een mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Daarentegen kan het vrij prijzig zijn omdat het rendement (het aantal nieuwe klanten) onzeker is. Wilt u deze kosten voorkomen? Wij bieden een initiatief waar investeren overbodig is.

Begin met het kopen van verhuis leads en ontvang direct relevante offerteaanvragen. U heeft direct contact met uw potentiële (nieuwe) klant en u kan meteen uw kennis inzetten.

Wat zijn leads?

Heeft u behoefte aan een nieuwe methode om klanten te werven? Door leads te kopen creëert u als het ware ‘’sporen’’ naar uw bedrijf. Een lead is een potentiële klant uit uw regio die graag wil verhuizen.

De potentiële klant stuurt een aanvraag in met zijn gegevens. Deze lead wordt gecontroleerd en direct naar u doorgezet. Daarna bent u aan de beurt. Stel meteen een offerte op of geef advies om uw klanten te helpen. Meedenken en het bieden van hoge kwaliteit versterken ons succes. Er gaan bij ons duizenden leads per maand de deur uit naar verschillende bedrijven.

"*" indicates required fields

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Uw omzet snel en efficiënt verhogen?

Het inkopen van leads is een efficiënt middel om direct uw omzet te verhogen.

Aanpak bij verhuis leads kopen

Is het werven van nieuwe klanten lastig voor u? Verhuis leads kopen betekent geen risico en u bent vrij in de samenstelling van uw pakket. Wilt u dat er alleen offerteaanvragen naar u worden verstuurd? Dan kunt u een lead op exclusieve basis kopen. Of vindt u het prima als de aanvragen ook naar drie andere bedrijven worden verstuurd? Wij sturen een verhuis lead uit enkel uw regio. Onze websitebouwers en tekstschrijvers streven ernaar om de websites zo goed mogelijk te updaten zodat het aantal leads blijft stijgen.

Elke lead wordt gecontroleerd

Wij houden altijd een kwaliteitscontrole dus wij sturen een lead nooit direct door. Elke lead wordt gecontroleerd en gefilterd zodat de hoogst mogelijke kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kunt u bij de selectie ervoor kiezen om één of meerdere soorten verhuis leads te kopen. Het is allemaal mogelijk, aan u de keus. Bent u onverhoopt toch niet tevreden over de kwaliteit van een bepaalde lead? Reclameer eenvoudig de lead en vertrouw op een snelle en efficiënte afhandeling.

nieuwe klanten werven

Geen hoge instapkosten

Wij vragen bij een lead alleen de vaste prijs per aanvraag. Deze kosten worden gebaseerd op de branche, methode en eisen. Heeft u vragen over onze werkwijze? Of bent u overtuigd en wilt u uw omzet verhogen met verhuis leads? Neem dan contact met ons op om verhuis leads te kopen. Wij helpen u graag. Bovendien zijn er bij ons geen hoge instapkosten! Bereken zelf uw rendement met de vaste prijs per lead.

Vraag informatie vrijblijvend aan

Bent u overtuigd van de methode om nieuwe klanten te werven middels het inkopen van verhuis leads? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over het kopen van een lead. Neem contact met ons op via het contactformulier en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Wilt u deze methode van werven eerst proberen? Dat kan! Draai een proefperiode en kom erachter of deze methode bij u past. Geen lead ontvangen? Dan ook geen kosten.

verhuis lead

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen