Zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisfirma Brussel

Gaat u binnenkort verhuizen? Met een verhuisfirma uit Brussel verloopt uw verhuis een stuk gemakkelijker. U hoeft zelf niet met zware dozen en meubels te sjouwen, want de ervaren verhuisspecialisten zorgen ervoor dat al uw bezittingen snel en zorgvuldig verhuisd worden.

Op deze pagina krijgt u inzicht in de werkwijze van een verhuisfirma en leest u welke opties u hebt bij verhuisservice. Ook vindt u overzichtelijke prijsinformatie en handige bespaartips. De eerste krijgt u hier alvast: door offertes van verhuizers uit de buurt te vergelijken, bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs!

 

U ontvangt snel een aantal gratis en vrijblijvende offertes. Door deze te vergelijken kiest u gemakkelijk het verhuisbedrijf met het beste aanbod. U krijgt zo altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Professioneel en goedkoop verhuizen Brussel

Vaak denkt men dat een verhuisbedrijf inschakelen veel geld kost, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Goedkoop verhuizen in Brussel? Kies uw verhuisfirma bewust en u maakt een zorgeloze verhuizing mee, zonder dat het veel kost!

Hoe werkt de offerteservice?

Met één snelle aanvraag krijgt u prijsopgaves van verschillende verhuisspecialisten uit de buurt. U hoeft niet meerdere verhuisfirma’s te contacteren voor een offerte, één aanvraag is genoeg! Door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod kiest u altijd voor het goedkoopste bedrijf. U bespaart tot wel 40% met onze gratis offerteservice!

verhuisfirma Brussel

Inhoud van deze pagina:

Wat doet een verhuisfirma?

De werkzaamheden van verhuizers bestaan uit veel meer dan enkel het verplaatsen van inboedel. U heeft ruime keuze uit verschillende diensten. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van dozen of het demonteren van grote meubels voor het vervoer. Maar ook het verhuizen van een piano, wasmachine of kunst laat u met een gerust hart over aan de verhuisfirma.

Een greep uit de diensten van een verhuisbedrijf uit Brussel:

 • Een snelle verhuis met een verhuiswagen
 • Meubels (de)monteren en verhuizen

 • Inpakservice en uitpakservice

 • Liftservice
 • Meubelbewaring

 • Verhuisverzekering

Of het nu om een bedrijfsverhuis of een seniorenverhuis gaat, bij een verhuisfirma uit Brussel zijn uw dierbare bezittingen in goede handen. Ook een spoedverhuizing is mogelijk.

verhuisservice Brussel

Verhuisservice voor particulieren

Een verhuis is altijd een stressvolle periode waarin veel geregeld moet worden. Er komt veel papierwerk bij kijken en u moet veel mensen op de hoogte brengen van de adreswijziging. Daarnaast komt men er vaak met een verhuizing achter hoeveel spullen er de afgelopen tijd verzameld zijn. Waarschijnlijk gaan de meeste spullen mee naar de nieuwe woning.

Maak het uzelf gemakkelijk met een verhuisfirma!

Waarom zou u zelf alles doen, als u daar ook een verhuisfirma uit Brussel voor kunt inschakelen? Het verhuizen voor particulieren wordt daarmee een stuk eenvoudiger. U krijgt de hulp van professionele verhuisspecialisten, die met gemak zware meubels sjouwen en alles op de juiste plek in uw nieuwe woning zetten. U begint direct met wonen, in plaats van dat u nog weken uit dozen leeft!

bedrijfsverhuis Brussel

Bedrijfsverhuizing van A tot Z

Vaak denkt men dat verhuizers enkel door particulieren ingeschakeld kunnen worden, maar ook bij een bedrijfsverhuis heeft u veel aan de diensten van een verhuisservice uit Brussel. Een bedrijfsverhuis in een complex proces waarin veel spullen verplaatst moeten worden, terwijl de bedrijfsvoering zoveel mogelijk door moet gaan. Met een verhuisfirma voor bedrijven verzekert u zich ervan dat de verhuis zo snel mogelijk gedaan wordt.

Welke diensten?

Bij een bedrijfsverhuis kiest men vaak voor in- en uitpakservice. Ook demonteren en monteren de verhuizers grote meubels, zoals archiefkasten. Gaat uw bedrijf verbouwen en moeten er spullen tijdelijk worden opgeslagen? Ook dat is bij de meeste verhuismaatschappijen in Brussel mogelijk.

verhuizers Brussel

Gratis offertes vergelijken

Hoe gaan verhuizers in Brussel te werk?

Meestal neemt een verhuis één dag in beslag. U kiest zelf welke dag dat is, maar in een weekend rekent een verhuisfirma vaak een meerprijs. Wat doen verhuizers? Dat is afhankelijk van de diensten die u kiest. Over het algemeen verloopt de dag als volgt.

 • De verhuizers uit Brussel komen ’s ochtends in uw oude woning om spullen in te pakken. Ze nemen daar zelf de dozen voor mee. Pakt u zelf in? Dan heeft u eerder al dozen gekregen en staat alles klaar op de verhuisdag.

 • Grote meubels moeten voor het verhuizen gedemonteerd worden. De vakmensen hebben daarvoor het benodigde gereedschap bij zich en alle schroeven bewaren zijn goed.

 • Als alle boedel klaar is voor de verhuis, beginnen de specialisten aan het inladen van de verhuiswagen. Eventueel kunt u daar zelf ook bij helpen.

 • De volgende stap is het meubeltransport. De verhuisspecialisten zorgen ervoor dat alle spullen goed vastgezet worden in de verhuiswagen, zodat er niets beschadigd raakt.

 • In de nieuwe woning worden alle spullen uitgeladen en in de juiste kamer gezet. Eventueel pakken de verhuizers alles direct voor u uit en monteren ze de meubels weer. U kunt direct genieten van uw nieuwe woning!

Prijzen verhuisfirma 2022

De prijzen van een verhuisfirma in Brussel zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van uw inboedel. Woont u in een appartement? Dan heeft u waarschijnlijk een kleine verhuiswagen nodig en twee verhuizers. De prijs van een verhuisfirma ligt in dat geval gemiddeld op €500,- tot €900,-.

Woont u in een vrijstaande woning? Dan heeft u waarschijnlijk meer spullen om te verhuizen. Een grote verhuiswagen en 4 verhuisspecialisten hebben een gemiddelde prijs tussen de €900,- en €1.300,-.

In de volgende prijstabel vindt u meer prijsvoorbeelden van een verhuisfirma en prijsinformatie.

Wilt u zeker weten dat u een goedkope verhuisfirma kiest? Vergelijk gratis offertes!

prijsopbouw van verhuisfirma Brussel

Verhuisfirma: de prijsopbouw

De verhuiskosten met verhuishulp bestaan uit twee elementen: 40% van de prijs is transportkosten en 60% gaat naar de verhuizers in Brussel. Bespaar op de verhuiskosten door offertes te vergelijken en de goedkoopste verhuizers te kiezen!

Wat kost een verhuisfirma?

Omvang verhuizing: Type woning: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein Appartement 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel Twee-onder-een-kapwoning 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot Vrijstaande woning 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Waaruit bestaat de prijs van een verhuisfirma?

De totaalprijs van een verhuis is opgebouwd uit verschillende factoren.

 • Verhuiswagen: met een verhuiswagen gaan verhuizingen in Brussel gemakkelijk en snel. Hoe groter de verhuiswagen moet zijn, hoe hoger de prijs.
 • Kilometervergoeding: gaat u dichtbij verhuizen of verder weg? Voor de te rijden kilometers met de verhuiswagen betaalt u een vergoeding.

 • Extra verhuizers: bij de huur van een verhuiswagen zijn meestal 2 verhuizers inbegrepen. Tegen een meerprijs kunt u extra verhuisspecialisten inschakelen, dan gaat de verhuis nog sneller.

 • Eventuele extra diensten: daarbij moet u denken aan in- en uitpakservice, (de)montageservice of meubelopslag.

Besparen op de prijs van de verhuisfirma?