Verhuis Brussel

Verhuisfirma Brussel

Verhuizen kost veel tijd en moeite, en vereist de nodige voorbereiding. Zo dient u voor een bedrijfsverhuis onder andere uw adreswijziging door te geven aan diverse instellingen, en is het noodzakelijk om contact op te nemen met water- en netbeheerders. Wilt u ervoor zorgen dat uw internationale verhuis soepel verloopt? Overweeg dan een erkende verhuisfirma uit Brussel in te schakelen. Bij menig verhuisfirma bent u aan het juiste adres voor het huren van een verhuislift (meubellift) of verhuiswagen. Daarnaast bieden verschillende verhuisbedrijven de mogelijkheid voor een inpakservice en opslagruimte voor meubelbewaring aan. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een bedrijfsverhuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zorgen er graag samen met u voor dat de bedrijfsverhuis voorspoedig verloopt. Vraag via het contactformulier vrijblijvend enkele offertes aan, en kies zelf voor het bedrijf dat het beste bij u past.

Verhuisfirma Brussel

Professioneel en goedkoop

Wij garanderen onze klanten dat zij dankzij ons zeer goedkoop kunnen verhuizen, terwijl de lage prijzen niet ten koste gaan van de kwaliteit van het werk. Het is voor ons mogelijk onze diensten goedkoop aan te bieden, doordat u de offertes van verschillende verhuisfirma’s met elkaar kan vergelijken. Elke professional die zich bij ons heeft aangesloten heeft gegarandeerd een ruime ervaring op het vakgebied, en is uitstekend gediplomeerd. Of het nu gaat om het huren van een verhuislift of verhuiswagen of het uitvoeren van een senioren-, internationale- of bedrijfsverhuis, wij garanderen een vakkundige service die goedkoop aangeboden kan worden. Kies voor de verhuizer uit Brussel met de laagste verhuiskosten of met de gunstigste voorwaarden voor een inpakservice.

Senioren verhuis Brussel

Senioren verhuisservice

Voor senioren is verhuizen vaak erg lastig, omdat zij in de meeste gevallen verplicht naar een andere woning toe moeten. Wij bieden daarom een speciale senioren verhuis- en inpakservice aan in Brussel. Wanneer u ervoor kiest om onze experts in te schakelen voor het verhuizen van een ouder familielid, dan zullen wij de volledige verhuis uit handen nemen. Wij pakken onder andere de volledige inboedel in, verhuizen deze naar de nieuwe locatie, en zullen daar het meubilair weer op dezelfde plek zetten. Daarnaast kunnen onze verhuizers er voor zorgen dat het oude pand wordt schoongemaakt of een tijdelijke opslagruimte voor overtollige meubels regelen. De senioren die wij ondersteunen met onze verhuis- en inpakservice genieten snel en zonder stress van de nieuwe woning.

particulieren verhuizen Brussel

Voor bedrijven en particulieren

Hoewel onze diensten meestal worden ingezet voor het verhuizen van particulieren, kunnen wij u tevens helpen bij het uitvoeren van een bedrijfsverhuis. In dit geval zullen wij op voorhand met u overleggen over de wensen voor de bedrijfsverhuis: wil u bijvoorbeeld in één keer verhuizen, of over meerdere dagen. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het afhandelen van alle kleine details zoals het doorgeven van adreswijzigingen, het huren van een ladderlift of zorgen voor een tijdelijke opslagruimte voor het kantoormateriaal. Dit alles uiteraard zo gepland dat de dagelijkse werkzaamheden gewoon door kunnen gaan en er een minimale inkomensderving is. Gaat het om een internationale bedrijfsverhuis? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag via de offertepagina vrijblijvend meer informatie aan.

Internationaal verhuizen

Gaat u in het buitenland aan het werk, en wilt u met het hele gezin daar naartoe verhuizen? Dan moet u met vele zaken rekening houden. Bij onze verhuisfirma uit Brussel helpen ze u graag met alle zaken rondom de internationale verhuis. Laat onze werknemers zorg dragen voor de benodigde opslagruimte voor meubelbewaring, of het verschepen van uw inboedel. Wij hebben contact met vele internationale verhuisfirma’s, en helpen u graag. Wij garanderen dat de internationale verhuizing snel en voorspoedig verloopt en verzekeren u bovendien van een goedkoop tarief. Zo geniet u snel van uw nieuwe plek.

Prijzen

Als u goedkoop wilt verhuizen, dan is het aan te raden om zoveel mogelijk zelf te doen en een verhuiswagen te huren. De prijs voor het huren van een verhuiswagen liggen ongeveer op €65 per uur voor een kleine wagen met een verhuizer. Voor een kleine verhuiswagen met twee verhuizers betaalt u ongeveer €80,- per uur. Daarnaast is het tevens een optie om een verhuislift te huren. Een verhuislift is zowel met als zonder bediening te huren, waarbij de prijzen tevens afhangen van de hoogte en draagkracht van de ladderlift. Over het algemeen geldt: hoe hoger de ladderlift, hoe hoger de verhuiskosten.

Meubelbewaring

Wanneer er bij de bouw van een nieuwbouwpand vertraging optreedt, dan is er een kans dat u tijdelijk een deel van de inboedel in een opslagruimte moet stallen. Wij geven dit ook wel aan met de term meubelbewaring. Om de meubelbewaring voorspoedig te laten verlopen, staat menig verhuisfirma in verbinding met een specialist in meubelbewaring. Onze medewerkers zorgen er graag voor dat u de juiste opslagruimte krijgt toegewezen, waar u uw spullen kunt bewaren. Een opslagruimte kan zowel bestaan uit een enkele pallet, maar eveneens uit een garagebox of zeecontainer. Geef daarom bij ons aan hoe groot de opslagruimte voor meubelbewaring moet zijn.

opslagruimte huren Brussel

Verhuis checklist

Een verhuis vraagt aardig wat voorbereiding en regelwerk. Het gaat dan niet alleen om het inpakken van de dozen, maar ook om het opleveren van het oude pand, en het contacteren van diverse instanties in verband met de adreswijziging. Om er zeker van te zijn dat u niets vergeet, is het handig om een checklist te hebben. De specialisten van onze verhuisfirma in Brussel hebben een dergelijke lijst voor u opgesteld, en sturen u deze met alle plezier toe. Dankzij onze checklist zult u gegarandeerd de verhuizing onder controle hebben, en geniet u spoedig van het nieuwe huis. Wij helpen graag.

Verhuiswagen huren

Wij gaven al aan dat u bij de meeste verhuis experts uit Brussel een verhuislift kunt huren. Het is tevens een optie om een verhuiswagen van een firma te huren. De meeste bedrijven bieden verhuiswagens in meerdere soorten en maten aan. Zo is het mogelijk om een kleine verhuiswagen van ongeveer 20m3 inhoud te huren, maar ook een grotere verhuiswagen van 45m3 inhoud is een optie. Het is aan u om te bepalen hoeveel ruimte u nodig hebt, of dat u liever meerdere keren rijdt met een kleinere verhuiswagen. Desgewenst is het tevens een optie om één of meerdere verhuizers erbij te vragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

bedrijfsverhuis offerte
verhuiswagen huren

Verhuislift huren

Een verhuislift (ook wel ladderlift of meubellift genoemd) is soms noodzakelijk bij het verhuizen. Zeker wanneer u op een bovenverdieping woont, of als een deel van de inboedel niet langs de trap naar beneden past, wordt de verhuis een stuk gemakkelijker met behulp van een ladderlift. Een verhuislift is meestal zowel met als zonder bediening te verkrijgen. Daarnaast hebt u de keuze uit een groot aantal soorten en maten. Over het algemeen heeft een verhuislift een maximale draagkracht van 250 kilo, en een maximale lengte van 29 meter. Hebt u speciale eisen voor het huren van de ladderlift? Wij informeren u met plezier.

ladderlift huren Brussel

Bediening ladderlift

De bediening van een meubellift is niet heel ingewikkeld, maar wel verbonden aan een aantal voorwaarden. Kiest u ervoor of de ladderlift eigenhandig te bedienen? Denk er dan aan dat u altijd veiligheidsschoenen en een goede hoofdbescherming draagt. Daarnaast moet de verhuislift op een egale en stevige ondergrond gezet worden, en dient u aan beide zijden van de verhuislift een veiligheidszone van minimaal 1.4 meter af te bakenen. Tot slot adviseren wij om te kijken naar de maximale draagkracht van de ladderlift, in verhouding tot de hoek waarin de lift staat. Zo voorkomt u dat er ongelukken gebeuren.

Zware meubels verhuizen

Wie goedkoop wil verhuizen doet er verstandig aan om een groot deel van de verhuis eigenhandig uit te voeren. Bent u echter bang dat er bij het verplaatsen van zware meubels beschadigingen ontstaan, of vreest u een rugblessure? Laat dan een erkend verhuizer van onze verhuisfirma uit Brussel dit deel van de verhuis op zich nemen. Door een verhuizer te vragen enkel de zware meubels te verhuizen bespaart u nog steeds op de verhuiskosten, maar weet u tevens zeker dat uw zware stukken zonder beschadiging en zonder blessures op de juiste plek terecht komen. Onze tilservice is zeer goedkoop, maar bestaat uit vakkundige hulp.

Demontage en montage

Een andere klus waarbij de professionals van onze verhuisfirma uit Brussel u kunnen helpen is het demonteren en monteren van diverse meubelstukken. Demontage is in twee gevallen noodzakelijk: (1) wanneer het meubelstuk te groot is om door een deuropening te passen, (2) als het onmogelijk is om het stuk met een aantal personen te tillen. Onze experts hebben een ruime ervaring met het demonteren van kasten, bedden en andere grote meubelstukken, en zullen u vakkundig ondersteunen. Moeten uw meubels in verband met een internationale verhuizing tijdelijk naar een opslagruimte voor meubelbewaring? Ook daarvoor geldt onze demontage service.

meubellift Brussel

Piano verhuizen

Het verplaatsen van een piano is een grote en risicovolle klus die u het beste kunt overlaten aan de verhuizers van een erkende verhuisfirma uit Brussel. De vakmannen zullen eerst bij u langskomen om u te informeren over de mogelijkheden en de vervoersopties te bespreken. Op de verhuisdag zullen zij voor zover mogelijk de poten en pedalen demonteren en de piano inpakken in een speciale beschermfolie. Met behulp van een vleugelplank zorgen zij vervolgens voor een snel en veilig transport. In het nieuwe huis pakken onze verhuizers de piano uit en monteren deze. U geniet snel van een optimaal wooncomfort!

Wasmachine verhuizen

Eén van de grotere apparaten die u tijdens een verhuis zult moeten verplaatsen is de wasmachine. Bent u aan het besparen op de verhuiskosten door zelf alles te vervoeren? Het vervoeren van de wasmachine is gemakkelijk, mits u de juiste voorbereidende maatregelen neemt. Zo is het ten eerste noodzakelijk om het water uit het apparaat te laten lopen voordat u deze verplaatst. Ten tweede dient u de trommel vast te zetten met de speciale trommelschroeven. Onze specialisten uit Brussel adviseren om ook het zeepbakje en de deur dicht te plakken. Een derde tip is om een steekwagen te gebruiken voor het vervoer.

kosten piano verhuizen

Verhuiskosten

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u aan het kijken naar de mogelijke verhuiskosten? U dient rekening te houden met prijzen in 3 categorieën. De eerste categorie is de huur van een verhuiswagen, ladderlift of de hulp van erkende verhuizers uit Brussel. De tweede categorie is de aanschaf van nieuw materiaal. Of het nu gaat om meubels of klusmateriaal, u zult altijd iets uitgeven. Tot slot zijn er nog verhuiskosten op de dag zelf. Denk hierbij aan eten en drinken voor klussers parkeerkosten. Wie net een nieuwe woning heeft aangeschaft, kan een aantal verhuiskosten bij de belasting aftrekken. Onder meer notariskosten vallen hieronder.

wasmachine verhuizen

Bespaartips verhuis

Regelmatig krijgen de medewerkers van onze verhuisfirma in Brussel vragen over de mogelijkheden voor het besparen op een verhuis. Onze verhuizers hebben daarom een aantal bespaartips voor u op een rijtje gezet. De eerste tip is om de offertes van diverse verhuisfirma’s met elkaar te vergelijken. De besparing kan hierbij oplopen tot wel 25 procent! Daarnaast raden wij aan om een groot deel van het werk eigenhandig uit te voeren. Inpakken en het vervoeren van kleinere spullen is vaak wel een optie met behulp van familie en vrienden. Moet u verhuizen voor het werk? Vraag uw werkgever dan om een verhuisvergoeding.

verhuisservice Brussel

Verhuisdozen inpakken

Van onze klanten uit Brussel krijgen wij regelmatig te horen dat het inpakken van de verhuisdozen de klus is waar zij het meest tegen op zien bij het verhuizen. Dit komt omdat het inpakken van de dozen veel tijd en organisatie vraagt. Hebt u eenvoudig weg niet de tijd, of wilt u deze niet vrijmaken voor het inpakken van de verhuisdozen? Maak dan gebruik van onze inpakservice. Kiest u voor de inpakservice, dan komen er op de dag van de verhuis een aantal vakmannen vroeg in de ochtend naar u toe, om alles in te pakken. Zij kunnen op een snelle, efficiënte wijze uw spullen inpakken. U hoeft zich nergens druk om te maken.

inpakservice Brussel

Verhuisverzekering

Een verhuisverzekering is niet noodzakelijk, maar kan u heel wat geld besparen mocht er schade aan uw spullen ontstaan tijdens het verhuizen. De meeste inboedelverzekering verzekeren namelijk alleen wanneer uw spullen in huis staan. U kunt twee verschillende soorten verhuisverzekeringen afsluiten; een standaard verzekering die het minimale verzekert, of een allrisk verhuisverzekering, waaraan u bijvoorbeeld ook beschadigingen door een verhuislift kunt toevoegen. De eerste variant is af te sluiten bij een verhuisfirma in Brussel, de tweede variant moet u aanvragen bij uw verzekeraar.

Verhuizen Brussel

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een verhuis naar uw wensen? Hebt u vragen over de verschillen tussen een meubellift en een ladderlift? Of wilt u weten wat de prijs wordt voor het inhuren van meerdere verhuizers inclusief verhuiswagen voor een bedrijfsverhuis of senioren verhuizing? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij sturen u met alle plezier een aantal vrijblijvende offertes toe, die u zelf kunt vergelijken. Kies hieruit zelf de verhuisfirma uit Brussel die het beste bij u past. Onze service is goedkoop maar vakkundig.