Zorgeloos en goedkoop verhuizen

U zoekt een verhuisfirma voor uw verhuis in of naar Brussel?

Gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma Brussel

Verhuizen brengt vaak een boel stress en vermoeidheid met zich mee. Door contact op te nemen met een verhuisfirma uit Brussel kunt een groot deel van de zorgen van u afzetten. Maak bijvoorbeeld gebruik van de inpakservice, of kies ervoor om meerdere verhuizers in te huren die u kunnen ondersteunen bij het in- en uitladen van uw meubels. Wil u de verhuis zo goedkoop mogelijk houden? Kies er dan voor om zelf een verhuiswagen te huren, of zelfs een verhuislift. Bent u benieuwd naar de kosten voor een internationale- of bedrijfsverhuis? Wilt u meer weten over het gebruik van een ladderlift? Of zoekt u naar opslagruimte voor meubelbewaring? Vul vandaag nog ons contactformulier in en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig. Desgewenst sturen wij u tevens een geheel vrijblijvende offertes toe van enkele specialisten uit de regio Brussel.

Professioneel en goedkoop

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, dan garanderen wij dat de klus goedkoop en professioneel wordt uitgevoerd door de verhuisfirma. Alle verhuizers uit ons netwerk in Brussel hebben uitstekende diploma’s en veel ervaring binnen het vakgebied. Dit houdt onder andere in dat zij zowel een verhuislift (ladderlift) en verhuiswagen professioneel kunnen bedienen, snel de inpakservice afronden of opslagruimte voor u vinden. Daarnaast gaan wij uit van een 100 procent klanttevredenheid: regelmatig evalueren wij onze diensten bij verschillende klanten. Zowel de particuliere als internationale- en bedrijfsverhuis verbeteren wij steeds weer. Onze dienstverlening is bovendien gegarandeerd goedkoop. Een speciale dienst die wij in Brussel aanbieden is de senioren verhuis- en inpakservice.

verhuisfirma Brussel
Verhuis Brussel

Regel uw bedrijfsverhuis bij ons

Onze verhuisservice geldt zowel voor particulieren als bedrijven in Brussel. Wanneer u als bedrijf gaat verhuizen dan dient u hiervoor een goed verhuisplan te hebben opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan de optie voor het uitvoeren van de bedrijfsverhuis in het weekend. Een specialist van een verhuisfirma uit ons netwerk kan u ondersteunen bij het opstellen van een dergelijk plan voor de bedrijfsverhuis. Wij letten er hierbij op dat de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan en u weinig hinder ondervind van de verhuizing. De bedrijfsverhuizingen die de bedrijven uit ons netwerk uitvoeren zijn aardig goedkoop omdat u bij ons de mogelijkheid heeft om offertes van meerdere verhuisfirma’s met elkaar te vergelijken. Zo bespaart u al snel op de kosten!

Lees in dit artikel meer over ons uitgebreide dienstenpakket.

goedkoop verhuisservice

Senioren verhuisservice

Gaan uw ouders verhuizen naar een kleiner pand, of moet één van uw familieleden verhuizen naar een zorginstelling? Dan begrijpen wij dat u graag wil dat de verhuis soepel en georganiseerd verloopt. Een verhuis kan namelijk een grote inspanning vormen voor senioren. Bij menig verhuisfirma in ons netwerk is het daarom mogelijk om te profiteren van een speciale senioren verhuizing– en inpakservice. Hierbij zullen verhuizers uit Brussel de volledige verhuizing op zich nemen. Van het inpakken en opleveren van de oude woning tot het klussen en inrichten van het nieuwe pand voor senioren: wij verzorgen alles. Daarbij letten onze verhuizers op dat zij verschillende belangrijke meubelstukken of memorabilia op een vergelijkbare plaats in huis terugzetten, zodat de overgang van het oude naar het nieuwe pand voor de senioren vergemakkelijkt wordt. Een verhuis zonder stress, dat is waar wij voor staan.

particuliere verhuizing Brussel
Offertes aanvragen

Verhuisservice voor particulieren

Wilt u als particulier verhuizen, maar weet u niet goed wat er allemaal nodig is? Ook daarbij helpen wij u. Zo bieden wij de mogelijkheid om een verhuislift of verhuiswagen te huren, zowel met chauffeur als zonder.

Hoe gaat een verhuis in zijn werk?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar als u niet goed weet hoe een verhuis in zijn werk gaat, dan is het lastig te bepalen hoe u zich kan voorbereiden. De verhuisdag verloopt eigenlijk precies zoals u zelf wilt. Schakelt u bijvoorbeeld een inpakservice in, dan zal de verhuisfirma op de dag van de verhuis langskomen om uw inboedel in te pakken. U laadt de inboedel zelf in en regelt de rest van uw verhuis zelf.

Wilt u zo snel en zorgeloos mogelijk verhuizen?

Dan raden wij u aan de hele dag uit handen te geven. De verhuisfirma komt ’s ochtends vroeg op uw oude adres aan en vertrekt pas wanneer uw nieuwe woning is gevuld met uw eigen inboedel. Indien gewenst zullen zij reparatiewerkzaamheden uitvoeren in uw oude (huur)woning, zodat u deze bezemschoon kunt opleveren.

Internationaal verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland, dan dient u rekening te houden met een lange voorbereiding. U dient bijvoorbeeld internationale vergunningen aan te vragen voor de invoer van uw meubels, en dient tevens de verscheping van de inboedel al vroeg te regelen. Via de checklist van een verhuisspecialist in Brussel wordt de internationale verhuis al snel gemakkelijker. Laat één van onze verhuizers contact opnemen met een partner overzee, zodat u zeker weet dat alles bij aankomst afgehandeld is. Daarnaast helpen wij u graag bij het zee- of luchtwaardig maken van uw inboedel. Wil u de internationale verhuizing zo goedkoop mogelijk afhandelen? Vraag vrijblijvend offertes aan!

Verhuiswagen huren

Wilt u graag goedkoop verhuizen, maar heeft u geen zin om de hele dag op en neer te rijden met een personenwagen met aanhangkarretje erachter? Overweeg dan om een verhuiswagen te huren. De kosten voor het huren van een verhuiswagen variëren tussen de €50,- en €80,- per uur, afhankelijk van de opslagruimte en draagkracht. Daarnaast verschillende prijzen naargelang u een verhuiswagen met of zonder laadklep dan wel chauffeur bestelt. Huurt u tevens de diensten van een chauffeur in? Dan profiteert u van extra hulp bij het tillen, en het in- en uitladen van de verhuiswagen.

Laadvolume verhuiswagen: Opties: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 3 €75,-

(*) – Dit zijn richtprijzen

Prijzen

De kosten voor een bedrijfsverhuis kunnen op voorhand niet aangegeven worden. De exacte prijzen hangen namelijk af van een groot aantal factoren. De belangrijkste factor is de afstand van de verhuizing, waarbij de hoeveelheid spullen die u wil verplaatsen eveneens van belang is. Daarnaast komen er verhuiskosten kijken bij het inhuren van een verhuiswagen of ladderlift. Het uurloon voor verhuizers ligt ongeveer tussen de €25,- en €35,-. Er bestaan ook extra diensten die u wel of niet kan nemen, zoals een inpakservice, tijdelijke meubelbewaring of het aanvragen van internationale vergunningen.

Omvang verhuizing: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde kosten verhuisfirma:
Klein 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

Kleine verhuizing

Veel mensen denken alleen bij een grote verhuizing aan het inschakelen van een verhuisfirma. Echter kan menig verhuisfirma u ook prima helpen bij een kleine verhuizing. Denk aan het verhuizen naar een studentenkamer of appartement. Door de kleine omvang van de verhuis is de totaalprijs ook erg goedkoop. Binnen mum van tijd zijn al uw meubels en spullen in uw nieuwe woning geplaatst. U denkt misschien: ik kan het zelf ook wel. Natuurlijk kan dat, maar het verhuizen is erg stressvol. Besteedt u het uit aan een verhuisfirma? Dan kunt u zich richten op alle andere zaken die bij een verhuis komen kijken. Benieuwd naar de kosten? Vraag kosteloos en vrijblijvend diverse offertes aan.

bedrijfsverhuizing Brussel

Verhuis checklist

Als u gaat verhuizen, dan betekent dit vaak een hele boel zaken die geregeld moeten worden. Zo dient u niet alleen uw spullen in te pakken en het nieuwe pand gebruiksklaar te maken. U dient er tevens voor te zorgen dat het oude pand netjes opgeleverd wordt, en dat verschillende instanties worden verwittigd van uw adreswijziging. Bij menig verhuisspecialist kunt u daarom een checklist voor verhuis opvragen. Hierin staat waar u allemaal aan moet denken in de maand voor vertrek, op de verhuisdag zelf, en de week na de verhuizing. Zo weet u zeker dat de verhuis soepel verloopt.

Meubelbewaring

Wanneer u tijdelijk uw meubels moet opslaan, dan is een pand voor meubelbewaring een goede oplossing. Bij de meeste vormen van meubelbewaring heeft u de keuze uit diverse soorten opslagruimte. Hebt u door de bedrijfsverhuis vele kantoormeubels die u kwijt moet? Kies dan voor een zeecontainer of garagebox. Wil u alleen wat kleinere zaken opslaan? Kies dan voor een kleinere opslagruimte zoals een opslagkist. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor meubelbewaring? Vraag dit dan na bij uw lokale verhuisfirma in Brussel. De prijs voor meubelbewaring wordt meestal bepaald door tijd en afmeting.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!
internationale verhuizing Brussel

Verhuislift huren

Bij menig verhuisfirma in Brussel is het een optie om een verhuislift, ook wel ladderlift of meubellift genaamd, te huren. Met een verhuislift wordt het verplaatsen van zware meubels vergemakkelijkt, en kunt u de inboedel van een bovenwoning snel beneden krijgen. De kosten voor het huren van een ladderlift hangen af van de hoogte van het voertuig. Een verhuislift heeft een maximale hoogte van 29 meter, met een draagkracht van 250 kilo. De kosten voor het huren van een verhuislift beslaan ongeveer €175,- per dag. Meestal is dit de huurprijs inclusief bediening. Wilt u de ladderlift zelf bedienen? Laat u dan op voorhand goed informeren door de verhuisfirma over de voorwaarden en veiligheidseisen die ermee gepaard gaan.

verhuislift Brussel

Bediening ladderlift

Wilt u de besturing van de verhuislift volledig in eigen handen nemen? Dan adviseren wij om eerst kennis te nemen van de noodzakelijke veiligheidsvoorschriften en de stappen voor montage van de verhuislift. De specialisten van onze verhuisfirma in Brussel stellen ten eerste dat het altijd noodzakelijk is om veiligheidsschoenen en hoofdbescherming te dragen tijdens het werken met een ladderlift. Daarnaast is het aan te raden een veiligheidszone van 1.4 meter breedte aan alle zijden van de ladderlift te creëren. Zo voorkomt u dat er iemand onder de ladderlift doorloopt. Tot slot adviseren wij om voordat u uw spullen verhuist, eerst een proefronde te draaien met de verhuislift.

inboedel verhuizen Brussel

Verhuisdozen inpakken

Voor veel mensen vormt het inpakken van de verhuisdozen een groot obstakel bij het verhuizen. Dit komt doordat er vaak veel tijd verloren gaat met het inpakken van de dozen. Wilt u voorkomen dat u tijden bezig bent met inpakken? Overweeg dan om gebruik te maken van onze inpakservice. Als u voor de inpakservice kiest, dan zal een aantal van onze verhuizers op de ochtend van uw verhuis al vroeg bij u op de stoep staan om alles in dozen te pakken. Vervolgens zullen zij verder alle spullen verhuizen en de dozen weer in de juiste kamers zetten. De inpakservice van de verhuisfirma is snel en goedkoop.

grote verhuizing Brussel

Demontage en montage

Een aantal van de grote meubelstukken zullen voor de verhuis gedemonteerd moeten worden. Dit om de tillast te verlichten of überhaupt verplaatsing van het meubelstuk mogelijk te maken. Hebt u geen idee hoe u de demontage van een kast moet aanpakken? De medewerkers van onze verhuisfirma uit Brussel helpen u met alle plezier bij demontage en montage. Zij hebben een ruime ervaring met het uit elkaar schroeven van bedden en kasten, en zullen er tevens voor zorgen dat de meubelstukken aan het eind van de dag weer in elkaar worden gezet. Moeten uw meubels tijdelijk in een opslagruimte? Daarvoor kunt u tevens de demontage hulp inschakelen.

verhuizen naar Brussel

Offertes aanvragen

Verhuismateriaal

Wist u dat u ontzettend veel verhuismateriaal nodig heeft? Zeker bij een kantoorverhuis waarbij u verschillende werkplekken moet inpakken. Menig verhuisbedrijf uit Brussel biedt u daarom de mogelijkheid om het verhuismateriaal te huren. Zo hoeft u niets aan te schaffen, levert de verhuisfirma al het verhuismateriaal en wordt dit na afloop weer meegenomen, zodat u niet met het afval blijft zitten. De verhuisfirma uit Brussel beschikt over vele verschillende soorten materialen: verhuisdozen van verschillende formaten voor uw archieven, computers of bureauaccessoires. Daarnaast zal het verhuisbedrijf tevens zorgen voor de stickerlabels. Laat uw werknemers hun eigen bureau inpakken en labelen, zodat de verhuizers uit Brussel de verhuisdozen in het nieuwe kantoor op de juiste plek kunnen plaatsen. Ook voor particulieren uit Brussel is het uiteraard mogelijk om verhuismateriaal te huren. Hierbij gaat het uiteraard om verhuisdozen, maar ook diverse soorten inpakmaterialen. Denk aan inpakfolie of –papier, tape, stickerlabels of verhuisdekens. Hiermee beschermt u uw meubilair, kunst of instrumenten waardoor de kans op beschadigingen tijdens het vervoeren zo klein mogelijk is.

Zware meubels verhuizen

Bent u van plan om zeer goedkoop te verhuizen, en wil u daarom alles eigenhandig afhandelen? Overweeg dan toch om in ieder geval de zware meubels te verplaatsen met behulp van erkende verhuizers uit Brussel. Deze zullen dan enkel de grote en zware spullen verhuizen op een veilige en schadevrije manier, meestal met behulp van een ladderlift. Materialen waar u in dit geval aan kunt denken zijn de wasmachine, servieskast en het bed. Wanneer u een verhuisspecialist inschakelt voor het vervoeren van de zware stukken, dan worden deze op de nieuwe locatie direct op de goede plek geïnstalleerd. Op deze manier voorkomt u blessures tijdens de verhuis.

Piano verhuizen

Een piano of vleugel vormt voor de meeste mensen een zeer gewaardeerd onderdeel van de inboedel en veel van onze klanten uit Brussel vrezen dan ook voor het moment waarop zij de piano moeten verhuizen. De medewerkers van de verhuisfirma gaan altijd gegarandeerd voorzichtig te werk met het verplaatsen van de piano en komen desgewenst eerst bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Op de dag van de verhuis zullen zij indien mogelijk de poten en pedalen demonteren en daarna alle onderdelen in beschermfolie pakken. Met behulp van een speciale vleugelplank is het mogelijk om de piano vakkundig te vervoeren in de verhuiswagen.

verhuiskosten Brussel

Kunst verhuizen

Wij ontvangen geregeld de vraag of wij ook kunst en antiek verhuizen. Dat is wel degelijk mogelijk bij diverse verhuisfirma’s uit ons netwerk. Met uiterste zorg wordt de kunst ingepakt en vervoert naar het nieuwe adres. Doordat de specialisten speciale verpakkingsmaterialen gebruiken én beschikken over de benodigde ervaring weet u zeker dat uw waardevolle kunst of verzameling in goede handen is. Wij informeren u desgewenst graag over de verzekeringen die u dient af te sluiten. Alhoewel een verzekering extra zekerheid biedt weten wij dat uw kunst onvervangbaar is. Wilt u geen risico lopen met uw kostbare spullen? Schakel dan de specialisten uit ons netwerk in.

piano verhuizen

Wasmachine verhuizen

Naast vleugels is ook een wasmachine lastig te verplaatsen. Voor het verhuizen van een wasmachine hebt u echter niet perse de hulp nodig van een erkend verhuizer uit Brussel. Het enige wat u hoeft te doen is het leeg laten lopen van het apparaat en het vastzetten van de trommel, deur en het zeepbakje. Met een steekkar is het vervolgens relatief eenvoudig om de wasmachine in de verhuiswagen te zetten. Eenmaal op de bestemming haalt u alle bevestigingsmiddelen weer los, en dient u de aan- en afvoerslangen goed te monteren. U zult snel weer van uw eigen wasmachine gebruik kunnen maken in het nieuwe huis.

7 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bovendien zorgt een goede voorbereiding voor een snel en efficiënte verhuis, waardoor u tijd en geld bespaart. De verhuisbedrijven uit Brussel hebben daarom een aantal verhuistips voor u opgesteld:

 • Tip 1. Regel uw administratie voor uw verhuisdag, zodat u hier op de dag zelf niet meer aan hoeft te denken. Noteer de meterstanden alvast en geef uw verhuizing door aan verschillende instanties.
 • Tip 2. Wilt u zeker weten dat uw post niet naar uw oude adres wordt verstuurd? Maak dan gebruik van de verhuisservice van het postkantoor. Dit zorgt ervoor dat al uw post geadresseerd op uw oude adres naar uw nieuwe woning wordt gestuurd. Zo heeft u direct een overzicht van de instanties waar u uw verhuizing nog niet heeft doorgegeven.
 • Tip 3. Begin twee maanden van tevoren met inpakken en zorg ervoor dat er op de dag zelf niets meer ingepakt hoeft te worden. Dit scheelt de verhuizers enorm veel tijd, waardoor u sneller bent verhuist. Bovendien bespaart u hiermee op de arbeidskosten.
 • Tip 4. Zorg bij het inpakken dat u een maximaal gewicht van 20 kilo aanhoudt. Dit voorkomt problemen aan uw rug, nek en schouders omdat alle dozen goed te tillen zijn. Is uw doos halfvol en heeft u de 20 kilo al bereikt? Gebruik dan krantenpapier om de leegte op te vullen, zo voorkomt u dat de inhoud gaat schuiven. Eén van de verhuistips was om de leegte van zware dozen op te vullen met kussens of thee- en handdoeken.
 • Tip 5. Combineer uw linnengoed met uw serviesgoed. Dit creëert een extra zachte laag, waardoor de kans op glasschade een stuk kleiner is.
verhuis prijzen Brussel

 • Tip 6. Wilt u uw planten meeverhuizen? Om beschadigingen te voorkomen raden wij u aan de planten pas in te pakken op de dag van uw verhuis in Brussel. Dit doet u met behulp van een vuilniszak of inpakfolie.
 • Tip 7. Voordat u uw meubilair laat demonteren is het een goed idee om een foto te maken van het geheel. Zo kan u tijdens het monteren terugkijken en weet u zeker dat u het meubelstuk op de juiste wijze weer in elkaar zet. Bewaar alle schroeven, scharnieren en sleutels zorgvuldig, zodat u deze niet kwijt raakt. Wij raden u aan deze met het benodigde gereedschap te bewaren in een plastic zakje dat u aan het meubelstuk bevestigd, zodat u alles direct bij de hand hebt.
Bespaar op uw verhuis!
verhuistips

Bespaartips verhuis

Gaat u verhuizen en hebt u maar een beperkt budget? Er bestaan diverse bespaartips om verhuiskosten te verlagen. De grootste bespaartip is natuurlijk om zelf het grootste deel van de verhuisklussen uit te voeren. Pak zelf de dozen in en uit, en vraag familie en vrienden om u met tijd en materiaal (zoals een grote auto) te ondersteunen. Daarnaast zijn er wellicht vrienden die net verhuisd zijn en nog wel een aantal verhuisdozen hebben liggen. Kijk daarnaast naar de opties voor een verhuisvergoeding bij uw werkgever. Wordt u overgeplaatst naar een andere vestiging? Dan is een verhuisvergoeding vaak op zijn plek. Door offertes van verschillende verhuisfirma’s te vergelijk kunt u ook besparen.

verhuis regelen

Opslagcontainer huren

Extra opslagruimte nodig tijdens uw verhuis of verbouwing? Dan is het erg handig om een opslagcontainer te huren. Zo kunt u al uw meubels of klus spullen droog én veilig stallen. Vooral handig als u bijvoorbeeld uw huidige woning of bedrijfspand in Brussel verkocht heeft, maar nog niet de mogelijkheid heeft om de inboedel in het nieuwe pand te plaatsen. Ook bij kleinere projecten, zoals het opnieuw schuren van uw parket, is het tijdelijk stallen van uw meubels in een opslagcontainer ideaal. U heeft de keuze om de opslagcontainer bij een gespecialiseerd bedrijf te stallen of de container bij u in de tuin te laten plaatsen.

opslag huren Brussel

Verhuisverzekering

Wilt u graag tijdens het verhuizen de gehele inboedel goed verzekeren tegen schade en diefstal? Dan bestaan er twee keuzes. U kunt ten eerste bij menig verhuisfirma in Brussel kiezen voor een standaard verhuisverzekering. U bent dan beschermd tegen welbepaalde schade en ongevallen, tegen een aantrekkelijke prijs. Deze waarborgverzekering verzekert echter alleen datgene wat artikel 10 van de Belgische Kamer der Verhuizers voorschrijft. Wilt u ook verzekerd zijn tegen schade door de verhuislift? Kies dan voor een allrisk verhuisverzekering.

Verhuiskosten

Wie binnenkort gaat verhuizen weet dat hier een groot aantal verhuiskosten aan verbonden is. De verhuiskosten worden opgebouwd uit een aantal factoren: het verplaatsen van de huidige spullen, de aanschaf van nieuw meubilair en de overige verhuiskosten voor bijvoorbeeld eten en drinken op de verhuisdag. Hebt u net een woning gekocht in Brussel? Dan is het een optie om een deel van de verhuiskosten af te trekken bij de belasting. Dit zijn onder andere de schattingskosten en de bereidstellingsprovisie. De provisie voor de makelaar en belasting van overdracht zijn niet af te trekken bij de belasting.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Verhuizen is niet altijd goedkoop te noemen. U heeft waarschijnlijk net een nieuwe woning gekocht, u heeft te maken met verhuiskosten en u moet diverse rekeningen betalen voor de eventuele klusbenodigdheden. Het is dus van belang dat u weet of verhuiskosten wel of niet aftrekbaar zijn. Allereerst is er een groot verschil tussen een bedrijfsverhuis en een particuliere verhuizing. Bij een bedrijfsverhuis kunt u een groot deel van de onkosten aftrekken bij de belastingdienst. Heeft u een eenmanszaak, gevestigd op hetzelfde adres van uw woning? Dan kunt u tot een derde van de verhuiskosten aftrekken. Bij een particuliere verhuizing kunt u geen directe verhuiskosten aftrekken, maar wel diverse indirecte kosten, zoals taxatiekosten en notariskosten.

Type klus/dienst: Gemiddelde prijs per uur: Gemiddelde prijs per uur:
Montageservice €30,- tot €40,- Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

 • Het inschakelen van een verhuisfirma uit Brussel is dé manier waarop u een zorgeloze, efficiënte en snelle verhuisdag organiseert.
 • Dankzij de jarenlange ervaring is uw verhuisdag in één dag afgerond. Zo hoeft u slechts beperkt verlof op te nemen.
 • Een verhuisfirma uit Brussel beschikt over al het nodige verhuismateriaal zodat u dit zelf niet hoeft aan te schaffen.
 • U richt uw verhuisdag in zoals u wilt: hulp gedurende de volledige dag, of juist enkel bij het demonteren en monteren van uw meubels?
 • Wanneer u uw inboedel door een verhuisbedrijf uit Brussel laat vervoeren weet u zeker dat alles goed verzekerd is, en dat de schade gedekt wordt.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor het huren van een verhuiswagen of verhuislift? Hebt u vragen over de mogelijkheden voor een internationale- of bedrijfsverhuis? Of hebt u behoefte aan een volledige ondersteuning bij de verhuizing? Via het webformulier vraagt u gemakkelijk en snel geheel vrijblijvende offertes aan van diverse specialisten uit Brussel. Vergelijk deze zelf op basis van de aanbiedingen en prijzen en kies zo voor een verhuisfirma die aan al uw wensen voldoet en de verhuisdag goedkoop, maar professioneel laat verlopen.

meubelbewaring Brussel