Verhuisservice; voor een vlotte verhuizing!

Gratis offertes vergelijken

Verhuisservice

Maak gebruik van de verhuisservice en schakel verhuizers uit de regio in voor het inpakken, transporteren en monteren van uw meubels. Een verhuisfirma biedt diverse verhuisdiensten aan. Niet alleen de inpak- en montageservice zijn zeer populair, ook voor het huren van een lift en het uitvoeren van klusjes zijn verhuizers u graag van dienst.

Op deze pagina leest u meer over de verhuisservices van een verhuisfirma. Ook geven we u meer informatie over de gemiddelde kosten. Gaat u verhuizen? Bespaar op de kosten door gratis en vrijblijvende offertes te vergelijken. Start de gratis offerteaanvraag!

verhuisservice

Waarom gebruik maken van een verhuisservice?

Een verhuizing is vaak erg veel werk en een stressvolle tijd. Door gebruik te maken van de verhuisservice hoeft u een stuk minder werk te doen. Zo hoeft u niet in te pakken als u gebruik maakt van de inpakservice en met de transportservice gaat het vervoeren van uw inboedel stukken sneller. De verhuisspecialisten nemen veel werk uit handen en u houdt meer tijd over.

  • U hoeft zelf het zware werk niet te doen.
  • Het verhuizen gaat snel door de ervaring van de vakmannen.
  • Het is niet nodig om allemaal verpakkingsmaterialen aan te schaffen.
all-in verhuisservice

All-in verhuisservice of specifieke onderdelen?

Wanneer u een verhuisfirma inschakelt voor uw verhuizing, kunt u kiezen voor een all-in verhuisservice of u kiest een aantal onderdelen. Met een all-in verhuisservice is alles geregeld. De verhuizers pakken bijvoorbeeld uw inboedel, demonteren en monteren uw meubels en zorgen voor het meubeltransport. Wilt u niet gebruik maken van deze complete service, kies dan voor een aantal onderdelen. Denk hierbij aan de montageservice of de handige klusjesservice.

Hoe meer verhuisdiensten u inschakelt, hoe hoger de kosten vaak zijn. Voordeel van de all-in verhuisservice is dat u zelf minder werk hoeft te doen en tijd over houdt voor andere zaken.

Wat kost een verhuisservice?

U bent vast benieuwd wat de gemiddelde kostprijs is voor de verhuisservice. In de prijstabel ziet u alle gemiddelde kosten per verhuisservice. De kostprijs voor de inpakservice is gemiddeld €30,- tot €40,- per uur en het huren van een vrachtauto kost ongeveer €65,- per uur. Het verhuizen van een piano is een specialistische klus. De kosten hiervoor liggen tussen de €200,- tot €350,- per piano. Omdat het verhuizen van kunst altijd maatwerk is, kunnen we hier geen gemiddelde prijzen voor geven.

Hoe meer verhuisdiensten u inschakelt, hoe hoger de kosten van uw verhuizing worden. Toch is het voordelig om gebruik te maken van de verhuisservices. U houdt namelijk zelf meer tijd over en de verhuizing gaat een stuk sneller.

Verhuisservice kosten

Soort verhuiserviceGemiddelde prijs *Omschrijving van de verhuisservice
Inpakservice€30,- tot €40,- per uurSpullen inpakken.
Verhuiswagen 20m³€65,- per uurVerhuiswagen, inclusief chauffeur die ook meehelpt met sjouwen. Exclusief brandstofkosten.
Verhuiswagen 50m³€75,- per uurVerhuiswagen, inclusief chauffeur die ook meehelpt met sjouwen. Exclusief brandstofkosten.
Lift service€65,- per uurVerhuislift, inclusief één bediener.
Piano verhuizen€200,- tot €350,- per pianoMet zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering).
Kunst verhuizenPrijs op aanvraagAfhankelijk van diverse factoren.
Montageservice€30,- tot €40,- per uurMonteren/demonteren van meubels.
Klusjes uitvoeren€30,- tot €40,- per uurReparatie en schilder werkzaamheden
Meubelbewaring€125,- per maandOpslag van 25 m³

* Dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor exacte prijsopgaven.

Maak gebruik van diverse verhuisdiensten van een verhuisfirma!

Uw verhuizing wordt een stuk gemakkelijker met een verhuisservice. Bespaar op de kosten.

Start nu de offerteaanvraag!

De mogelijkheden van een verhuisservice

Er zijn verschillende mogelijkheden. De meest populaire verhuisservice is de inpakservice. De verhuizers pakken uw inboedel snel en vakkundig in. Wanneer u wilt, pakken ze het zelfs weer uit in uw nieuwe woning. Andere services die veel gebruikt worden zijn de montage- en de transportservice. Wist u dat veel verhuisbedrijven ook een klusjesservice hebben? De verhuisspecialisten doen dan kleine klusjes in uw oude of nieuwe huis. U leest hieronder alles over de verhuisdiensten.

In- en uitpakken van verhuisdozen

Steeds meer mensen kiezen voor de inpakservice als ze gaan verhuizen. Alle kleine inboedel, zoals keukenspullen, vazen, boeken en andere spullen, worden snel ingepakt en weer uitgepakt in uw nieuwe woning.

U hoeft zelf geen verhuisdozen of ander inpakmateriaal te kopen, want dit regelt de verhuisfirma allemaal. Met deze verhuisservice verloopt uw verhuizing efficiënter.

De gemiddelde kostprijs voor deze service is €30,- tot €40,- per uur per verhuizer.

Verhuiswagen met chauffeur

Door een verhuiswagen te huren profiteert u van een aantal voordelen. U hoeft bijvoorbeeld niet steeds op en neer te rijden tussen uw oude en nieuwe woning, omdat de vrachtwagen zeer groot is. Alles past erin en bovendien wordt uw inboedel veilig vervoerd. De verhuizers zetten uw spullen in de vrachtauto en de chauffeur rijdt naar uw nieuwe huis. Hoe groot de wagen moet zijn, is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die laat vervoeren.

Een verhuisbus van 20 m³ kost gemiddeld €65,- per uur en de gemiddelde kostprijs van een vrachtauto van 50 m³ is €75,- per uur. Exclusief de brandstofkosten.

liftservice

Liftservice

Wanneer u gaat verhuizen van of in een appartement is het vaak noodzakelijk om een verhuislift te huren. Vooral wanneer er in het appartementencomplex geen lift aanwezig is. Met een verhuislift gaat het snel verhuizen gemakkelijker. Een verhuislift is ook geschikt voor woningen met een klein trapgat. Een verhuizer zet de verhuislift in elkaar en bedient de ladderlift.

Deze service kost gemiddeld €65,- per uur.

piano verhuizen

Verhuizen van een piano

Het verhuizen van een piano vereist veel nauwkeurigheid en expertise. Een verhuizer beschermt de piano met zacht materiaal en zet het instrument goed vast in de vrachtauto met speciale spanbanden. Door een verhuisbedrijf in te schakelen voor het goedkoop verhuizen van een piano, weet u zeker dat uw kostbare instrument veilig wordt vervoerd.

De kostprijs voor het verhuizen van een piano is €200,- tot €350,-.

Kunst verhuizen

Verhuizen van kunst is niet eenvoudig. U heeft namelijk vaak op maat gemaakte kisten nodig, speciaal verpakkingsmateriaal en het kunsttransport vereist veel vakkundigheid. Met de verhuisservice pakken de verhuisspecialisten uw kunst, antiek, schilderijen en andere kwetsbare objecten vakkundig in. De kunstwerken worden met een speciaal kunstvervoer getransporteerd naar uw nieuwe woning.

De kostprijs voor deze service is altijd op aanvraag omdat het maatwerk vereist.

Montageservice

Uw grote meubels moet u demonteren voor het vervoer. Niet alleen is het verplaatsen, bijvoorbeeld van de eerste verdieping, gemakkelijker met gedemonteerde meubels, maar het is ook voor het inpakken tegen beschadigingen is demonteren noodzakelijk. Maak daarom gebruik van de montageservice voor het meubels verhuizen. De vakmannen demonteren uw meubels en monteren ze in uw nieuwe woning. De meubelstukken worden direct op de juiste plek gezet.

De montageservice kost gemiddeld €30,- tot €40,- per uur.

Klusjesservice bij het verhuizen

Uw oude woning moet u meestal bezemschoon opleveren. Dit betekent dat de woning schoon moet zijn, maar dat u ook beschadigingen moet repareren. Soms is het ook nodig om de woning te witten voor de oplevering. Met de klusjesservice voeren de verhuizers een aantal kleine klusjes uit. Zo repareren ze beschadigingen en schilderen ze moeiteloos een muur of plafond. Deze service is ook ideaal als uw verhuist naar een nieuwe woning.

De gemiddelde kostprijs van de klusjesservice ligt tussen de €30,- en de €40,- per uur.

Verhuisservice met opslag

Hebt u nog even goederenopslag nodig? Bij een verhuisfirma is dit een verhuisservice met opslag geen probleem. Een verhuisbedrijf heeft vaak goedkope meubelopslag waar uw inboedel veilig en droog staat. Voor een meerprijs van de verhuisservice met opslag is het ook een optie om verwarmde opslag te huren. Goederenopslag is vaak nodig wanneer u kleiner gaat wonen of wanneer u uw nieuwe woning nog niet in kunt.

Meubelbewaring kost gemiddeld €125,- per maand voor een opslag van 25 m³.

verhuistips

Tips om te besparen op de verhuisservice

Besparen op de verhuisservice? Onze beste tip is om meerdere offertes van verhuisbedrijven te vergelijken. U weet dan zeker dat u niet te veel betaalt voor uw verhuis. Ook is het handig om een aantal klusjes zelf te doen. Denk aan het uitzoeken van de spullen die u mee wilt nemen.

Hoe meer inboedel en meubels u laat verhuizen, hoe hoger de kosten voor verhuizingen over het algemeen zijn. Het inpakken duurt namelijk langer en u heeft een grotere vrachtauto nodig.

U bespaart ook op de verhuiskosten door zelf een aantal kleine dingen te vervoeren. De vakmannen hoeven dan minder te verplaatsen en zijn sneller klaar met uw verhuis.

service verhuizers

Gratis en vrijblijvende verhuisservice offertes!

Geniet ook van een zorgeloze verhuizing en schakel een (all-in) verhuisservice in. Door gebruik te maken van een aantal verhuisdiensten gaat uw verhuis een stuk sneller. Met de inpakservice pakken de verhuizers uw inboedel snel en vakkundig in. U hoeft zelf geen verhuisdozen of ander verpakkingsmateriaal aan te schaffen. Of schakel de liftservice in voor het huren van een verhuislift.

Niet te veel betalen voor uw verhuis?

Vraag dan simpel en snel een aantal gratis en vrijblijvende offertes aan voor het goedkoop verhuizen van inboedel en meubels. Vergelijk de prijsoffertes op uw gemak thuis op basis van het aanbod en de kosten en kies de beste verhuisfirma.