Verhuislift huren?

Gratis offertes aanvragen

Een verhuislift nodig bij het verhuizen?

Wanneer u gaat verhuizen naar een nieuw pand dan moet u rekening houden met de afmetingen van uw meubels en de entree van het nieuwe pand. Het kan zomaar zijn dat uw nieuwe bank, kast, of tafel niet door de ingang past en ook niet via de trap naar boven kan. Daarnaast zijn sommige meubels of bijvoorbeeld een piano te zwaar om omhoog te tillen. Bij menig verhuisfirma verhuurt men daarom ook een verhuislift (ladderlift). Een dergelijke verhuislift biedt een groot gemak tijdens het verhuizen. Het is zelfs mogelijk om met de ladderlift de volledige verhuis af te handelen. Dit betekent dat u minder verhuizers hoeft in te huren tijdens de dag zelf. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van een meubellift, en de eventuele kosten. Wij zijn een netwerk van verhuisfirma’s werkzaam in Vlaanderen. Via onze offertepagina kan u vrijblijvend en gratis een offerteaanvraag doen voor de huur van een verhuislift. Op korte termijn ontvangt u diverse offertes op maat. Deze kunt u vergelijken op prijs en aanbod om zo in contact te komen met een verhuisfirma voor het huren van een ladderlift.

Verhuislift huren

Eigenschappen ladderlift

Het is afhankelijk van uw wensen welke verhuislift het meest geschikt is. Zo is het mogelijk om een ladderlift te bestellen van 26m hoogte met een laadvermogen van 250kg, maar kunt u ook een meubellift huren. Het is aan te raden op voorhand te kijken naar de exacte afmetingen van de meubellift, het liefst samen met een medewerker van een verhuisfirma. Deze kan samen met u kijken of de verhuislift in de straat past, en in hoeverre u een vergunning moet aanvragen voor het gebruik van de ladderlift. Daarnaast weet een professional ook waar mogelijke obstakels liggen. De medewerkers van een verhuisfirma helpen u graag.

verhuislift

Verhuislift met en zonder bediening

Het bedienen van een ladderlift vereist enige handigheid. Toch is het mogelijk om bij enkele verhuisfirma’s een lift te bestellen zonder bediening. Dit betekent dat u alleen betaalt voor het voertuig, en dat u de besturing zelf moet afhandelen. Bij de meeste firma’s dient u echter te betalen voor een verhuislift inclusief bediening. Dit betekent dat u automatisch al een verhuizer heeft op de verhuisdag. De expert van een verhuisfirma kan eventueel ook de ladderlift naar de nieuwe locatie brengen, om daar de meubels en piano weer naar boven te tillen. U heeft verder nergens omzien naar.

Verplaatsen zware meubels of piano

Veel van de klanten van een verhuisfirma denken dat een verhuislift alleen geschikt is voor het verplaatsen van zware meubels of een piano. Hoewel het waar is dat een piano feitelijk alleen met een ladderlift verplaatst kan worden, is dit niet het enige waarvoor een meubellift aan te raden is. Verhuist de hele inboedel met u mee? Dan zijn ook voorwerpen zoals een wasmachine, vaatwasser, kledingkast of dressoir het beste te verhuizen met een meubellift. Wanneer u op een bovenverdieping woont, raden professionals zelfs aan om de volledige verhuis af te handelen met een verhuislift. Dit kost ten eerste minder mankracht, en zal eveneens sneller verlopen. Vraag via het contactformulier naar de voorwaarden.

Vrijblijvend offertes aanvragen

De kosten voor het huren van een meubellift zijn afhankelijk van de eisen die u hieraan stelt. Zo is een demontabele lift van 13 meter al te huren voor €73,- per dag, een hydraulische ladderlift van 26 meter kost echter algauw zo’n €152,- per dag, exclusief btw. Bent u benieuwd naar de kosten voor een verhuislift naar uw wensen voor het verhuizen van uw meubels en piano? Aarzel dan niet om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan te geven op ons contactformulier. Na uw offerteaanvraag zorgen wij ervoor dat u meerdere offertes (maximaal 5) ontvangt van verhuisfirma’s uit uw regio. Wij zijn u graag van dienst!

ladderlift