Meubels laten verhuizen?

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Meubeltransport

Heeft u hulp nodig bij het ophalen en bezorgen van uw meubels? Wilt u een zo voordelig mogelijke verhuisservice voor het verplaatsen van uw meubels? Wij zijn een netwerk van verhuizers die gespecialiseerd zijn in meubeltransport. Zij bieden goedkoop een volledige verhuisservice, maar ook hulp in de vorm van laden en lossen. De verhuisfirma’s verhuizen meubels voor zowel particulier als bedrijven. Besparen op kosten?

Start gratis offerteaanvraag!

Op korte termijn ontvangt u gratis en vrijblijvend meerdere prijsopgaven (maximaal 5) van verhuizers uit uw regio. Vergelijk de offertes op prijs en voorwaarden en kies een meubelvervoer expert die bij u past.

meubeltransport

Particulier

Bent u particulier en heeft u meubelvervoer nodig? Betreft het een verhuizing naar een ouderenwoning of meubeltransport naar het buitenland? U wilt natuurlijk dat het meubeltransport zo soepel mogelijk verloopt. Daarbij wilt u als particulier een verhuisservice die betaalbaar is. Door het regelen van een verhuisservice nemen wij veel stress weg. Op deze manier kunt u zich focussen op andere zaken. Samen met een verhuisfirma maakt u een verhuisplan voor het meubelvervoer. Over het algemeen valt het ophalen en bezorgen van meubels onder een verhuisservice. Een verhuisservice kan ook elektronica ontkoppelen en installeren. Daarnaast wordt, indien nodig, een verhuislift of een extra verhuiswagen geregeld.

meubeltransport particulier en zakelijk

Zakelijk

Bent u bezig met de uitbreiding van uw bedrijf en hoort daar een nieuw pand bij? Dan wilt u een verhuisbedrijf die zo efficiënt en goedkoop mogelijk werkt. Onze experts nemen graag uw meubeltransport uit handen. Zij zorgen ervoor dat alle meubels, ook alle elektronica, van uw bedrijf netjes worden gedemonteerd, vervoerd en gemonteerd. Voordat dit gebeurt maken onze meubeltransport specialisten eerst een verhuisdraaiboek zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien kunt u zich op andere zaken focussen voor uw bedrijf. Laat het ophalen en verhuizen van uw meubels aan onze experts over. Soms is meubeltransport zelfs in één dag of op een zaterdag mogelijk.

piano vervoeren

Piano vervoeren

Het maakt niet uit wat u wilt verhuizen, wij bieden verhuisservice aan voor zowel particulier als zakelijk meubeltransport. Onder meubeltransport worden vele objecten verstaan. Als particulier kunt u naast een bank of etenstafel ook uw piano vervoeren. Gaat u wonen in een flatje met een smal trappengat? Geen probleem, met een verhuislift wordt uw instrument met gemak naar de bovenste etage getild. We kunnen ons voorstellen dat u het extra spannend vindt om meubels zoals de piano te vervoeren. Er wordt erg zorgvuldig omgegaan met het ophalen en bezorgen van uw piano. Deze wordt goed verpakt zodat deze tijdens het meubelvervoer ongeschonden blijft.

witgoed ophalen en bezorgen

Witgoed vervoeren

Meubelvervoer van witgoed lijkt wellicht makkelijker dan het is. Een wasmachine is zwaar, lastig vast te pakken en het is niet eenvoudig om deze via een steile trap naar beneden te tillen. Bij het vervoeren van een wasmachine moet eerst de trommelbescherming bevestigd worden. Hierdoor blijft de trommel op zijn plek zitten tijdens het meubelvervoer waardoor de machine van binnen niet beschadigt. Uiteraard pakken wij een wasmachine goed in om beschadigingen aan de buitenkant te voorkomen. Witgoed wordt altijd met meerdere mensen verplaatst. Is uw trapgat te smal? Dan gebruiken we een verhuislift als we het witgoed komen ophalen en vervolgens bij uw nieuwe huis bezorgen.

meubels bezorgen en monteren

Meubelmontage

Kijk wat een tijd er verloren gaat als u al uw meubels moet monteren en demonteren. Wij bieden verhuishulp die uw meubels ophalen en bezorgen. Bij bezorging zetten onze experts uw meubels weer in elkaar. Heeft u gloednieuwe meubels gekocht, zoals een nieuwe kast? Onze meubeltransport specialisten zetten deze ook voor u in elkaar. Dit scheelt u tijd en kunt u zich focussen op belangrijkere zaken dan het meubelvervoer, zoals de inrichting van uw nieuwe huis. Wij regelen het juiste meubeltransport en zorgen ervoor dat uw volledige inboedel tijdens de meubeltransport zorgvuldig en zo goedkoop mogelijk wordt vervoerd.

meubelvervoer

Kosten verhuisservice 2024

Bij de verhuisservice “meubeltransport” kunt u het zo goedkoop maken als u zelf wilt. Wij geven een prijsinschatting over een aantal aspecten met betrekking tot meubelvervoer. Een normale verhuiswagen kost gemiddeld rond de €65,- per uur (inclusief chauffeur). Mits u uw verhuizing goed heeft voorbereid, dan duurt het meubelvervoer circa rond de 4-8 uur. Daarop komen nog de kosten voor de brandstof wat varieert tussen de €0.25,- en €1.00,- per kilometer. Wilt u hulp bij de demontage en montage van uw meubels? De montagekosten liggen tussen de €30,- en €40,- per uur. Heeft u opslagruimte nodig? Een opslagruimte rond de 25 m³ kost gemiddeld €125,- per maand. Hier leest u meer over de prijzen van een verhuisfirma.

Besparen? Vergelijk gratis offertes!

Wilt u meubelvervoer naar een nieuwe woning of bedrijfspand? Heeft u meubeltransport nodig en verhuishulp? Wij helpen u met het vinden van een verhuisfirma die voor u het meubelvervoer kan uitvoeren. Vul het offerteformulier in en ontvang op korte termijn gratis en vrijblijvend meerdere offertes (het maximum is 5). De offertes die u ontvangt zijn alleen meubelvervoer specialisten uit uw regio. Vergelijk de gratis offertes op de tarieven en omschrijvingen en kies de verhuishulp die bij uw opdracht past. Wij geven de garantie dat al onze specialisten over de juiste vakkennis beschikken en veel ervaring hebben in monteren, demonteren en transport.

verhuisservice meubels vervoeren