Zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Start nu!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisfirma Anderlecht

Ziet u het niet zitten de verhuizing zelf uit te voeren? Of breekt het zweet u uit bij de gedachte aan het tillen van de wasmachine? Ga dan op zoek naar een goedkope verhuisfirma uit Anderlecht. Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk: met professionele verhuishulp verloopt uw verhuis snel en voorspoedig! Besparen op de kosten?

U ontvangt dan een aantal vrijblijvende aanbiedingen van verhuisfirma’s uit uw regio. Vergelijk deze en bespaar. Op deze pagina leest u meer over de werkzaamheden die een verhuisbedrijf uitvoert. Denk bijvoorbeeld aan de inpakservice, het verhuizen van senioren of het uitvoeren van kleine herstelwerkzaamheden in de oude woning. Ook leest u meer over de verhuiskosten, vindt u informatie over een verhuisverzekering en leest u over de inzet van een ladderliftservice.

Professionele en goedkope verhuisfirma Anderlecht

Professioneel en toch goedkoop verhuizen? Dat kan! Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van onze offerteservice. Profiteer van de hulp van een ervaren verhuizer zonder teveel te betalen. Dit doet u met het vergelijken van meerdere goedkope bedrijven uit Anderlecht. Klinkt dit als veel werk? Maak gebruik van onze service en u doet met één muisklik offerteaanvragen bij maximaal 5 bedrijven uit de regio.

 • Krijg een duidelijk overzicht van de kosten van verhuizers.
 • Kies zelf voor het verhuisbedrijf dat het beste bij u past en met de scherpste prijs.
 • Het vergelijken van offertes is gratis en zonder verplichtingen!
goedkope verhuisfirma Anderlecht

Wat doet een verhuisfirma?

Een verhuisbedrijf voert tijdens uw verhuis verschillende diensten voor u uit. Ga voor het grootste gemak en maak gebruik van elke beschikbare verhuisdienst! Of verhuis zo goedkoop mogelijk en kies alleen voor de verhuisservice die u het meeste oplevert. Hoewel de werkzaamheden van verhuisbedrijven redelijk uiteenlopen, zijn dit de meest voorkomende taken van verhuizers:

 • De inpakservice, waarbij goedkope verhuizers uw inboedel in- en uitpakken.
 • De montageservice, waarbij de verhuizer alle meubels demonteert en monteert.
 • Het vervoeren van uw inboedel.
 • Het verhuizen van grote meubelstukken, zoals de koelkast of ijskast, wasmachine of piano.
 • Het verhuizen van senioren.
 • Kleine herstel- of reparatiewerkzaamheden in uw oude woning.
goedkope verhuisservice Anderlecht

Verhuisservice voor particulieren

Een particuliere verhuis is iets minder complex dan een bedrijfsverhuis, maar het levert nog steeds een hoop stress op! Met professionele verhuishulp beperkt u deze stress enorm.

Ook bij spoed verhuizingen bieden verhuisfirma’s een uitstekende hulp. Er zijn verschillende verhuisdiensten die u als particulier kunt inzetten: denk bijvoorbeeld aan de inpakservice, professionele meubelbewaring of het huren van een ladderlift inclusief ladderliftservice. Deze diensten maken uw verhuis een stuk gemakkelijker en sneller! Geef uw complete verhuisdag uit handen aan professionele verhuizers uit Anderlecht voor een compleet zorgeloze verhuizing. Wilt u goedkoop verhuizen? Maak dan gebruik van één of enkele diensten om toch te profiteren van vakmanschap.

bedrijfsverhuis Anderlecht

Regel uw bedrijfsverhuis in Anderlecht bij ons

De diensten van een verhuisfirma worden geregeld ingezet voor een particuliere verhuis, maar uiteraard is de verhuishulp ook in te zetten bij een bedrijfsverhuis!

Als u uw bedrijfsverhuis uitbesteedt aan een verhuisbedrijf, dan verloopt alles in overleg. Vooraf wordt de bedrijfsverhuis goed gepland, zodat voor alle partijen duidelijk is wat er staat te gebeuren. Indien gewenst, voeren goedkope verhuizers de bedrijfsverhuis uit in het weekend. Zo voorkomt u stilstand van het bedrijf en kunnen uw medewerkers op maandag direct hun werkzaamheden weer oppakken. Een bedrijfsverhuis verloopt precies zoals u wilt: bespaar bijvoorbeeld op de kosten door elke werknemer zelf zijn of haar bureau op te ruimen of in te laten pakken. Het verhuisbedrijf kan hiervoor de benodigdheden leveren.

verhuisservice voor particulieren

Gratis offertes vergelijken

Gratis en zonder verplichtingen.

Verhuis Anderlecht: hoe werkt het?

Elke verhuisdag is uniek, en daarom zijn verhuizingen lastig te vergelijken. Toch bestaat een gemiddelde verhuizing uit drie verschillende onderdelen: het inpakken van de verhuisdozen en het inladen van de vrachtwagen, het transport naar de nieuwe woning en het uitpakken van de verhuiswagen en -dozen.

Stap 1: het inpakken van de inboedel. Dit gebeurt met de hulp van verhuizers zo spoedig mogelijk. Dankzij goede labels is direct duidelijk wat er in elke verhuisdoos zit!

Stap 2: het huren van een vrachtwagen inclusief bestuurder is een goede manier om uw inboedel veilig naar de nieuwe woning te vervoeren.

Stap 3: in de nieuwe woning brengen de verhuizers de verhuisdozen direct naar de juiste kamer en pakken dit zelfs voor u uit.

Prijzen verhuisfirma

Als u goedkoop wilt verhuizen, dan is het verstandig om te kijken welke verhuisdiensten u kunt uitbesteden en welke u zelf kunt uitvoeren. Een kleine, goedkope verhuizing kost ongeveer €500,- tot €900,-. Hierbij gaat het om een stuk of 60 verhuisdozen, de inzet van twee verhuizers en een vrachtwagen van ongeveer 19 m³. Een gemiddelde verhuizing kost ongeveer €700,- tot €1.100,-. Hierbij gaat het om maar liefst 70 verhuisdozen, een vrachtwagen van 50 m³ en de inzet van drie verhuizers. Heeft u meer of juist minder verhuishulp nodig, dan heeft dit uiteraard invloed op de prijs. Bij internationale verhuizingen gelden doorgaans andere tarieven. Voor een compleet overzicht van de prijzen van een verhuisfirma is het raadzaam om gratis prijsindicaties aan te vragen. Zo kiest u zelf voor een goedkope verhuisfirma uit Anderlecht.

Besparen op de prijzen? Doe een kosteloze offerteaanvraag. Vergelijk de offertes & bespaar.

Wat kost een verhuisfirma?

Omvang verhuizing:Type vrachtwagen:Aantal kilometers:Aantal verhuizers:Ladderlift nodig:Aantal verhuisdozen:Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein19 m³20-552Ja60€500,- tot €900,-
Middel50 m³55-703Nee70€700,- tot €1.100,-
Groot70 m³55-704Nee80€900,- tot €1.300,-

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Verhuiskosten

Doordat u zelf kiest van welke verhuisdienst u gebruik maakt, bent u zelf een grote invloed op de verhuiskosten. In de tabel hieronder vindt u een overzicht van de verhuiskosten per verhuisdienst. Het aanvragen van een parkeervergunning kost gemiddeld €20,- tot €50,- (afhankelijk van de gemeente) en meubelbewaring is al te regelen vanaf €125,- per maand. Hiervoor heeft u dan 25 m³ aan opslag. Wilt u gebruik maken van de ladderlift, inclusief lift service? Dan liggen de kosten rond de €65,- per uur en deze kunnen oplopen bij de keuze voor een duurdere verhuislift. Andere verhuisdiensten, zoals de montageservice en inpakservice, kosten gemiddeld €30,- tot €40,- per uur. Vergelijk gratis offertes & bespaar op de totaalprijs!

Wat zijn de kosten voor de verschillende verhuisdiensten?

Soort verhuisdienst:Gemiddelde prijs*:Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice€30,- tot €40,- per uurMonteren/demonteren van meubels
Inpakservice€30,- tot €40,- per uurSpullen inpakken
Klusjes uitvoeren€30,- tot €40,- per uurReparatie en schilder werkzaamheden
Lift service€65,- per uurInzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen€200,- tot €350,- per pianoMet zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning€20,- tot €50,- per vergunningPrijs varieert per gemeente
Meubelbewaring€125,- per maandOpslag van 25 m³
Extra verhuizer inhuren€30,- tot €40,-Nog sneller verhuizen, zonder zorgen.

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Verhuizen brengt altijd nieuwe kosten met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan overdrachtsbelasting en kosten met betrekking tot het nieuwe pand. U wilt vast weten welke kosten fiscaal aftrekbaar zijn. De letterlijke verhuiskosten kunt u (als particulier) helaas niet aftrekken. Wel kunt u een lening aanvragen waarmee u de verhuiskosten en kosten voor de inrichting mee kunt financieren. Deze lening kunt u vervolgens in mindering brengen op uw vermogen in box 3 van de inkomstenbelasting.

Gaat het om een bedrijfsverhuis? Dan is het wel mogelijk om een groot deel van de directe verhuiskosten fiscaal af te trekken.

Tips om te besparen op de kosten van verhuizers

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt besparen op de verhuiskosten en toch kunt profiteren van de inzet van een professioneel verhuisbedrijf. Een aantal professionele verhuizers hebben daarom bespaartips voor u opgesteld. De eerste en belangrijkste tip is om meerdere verhuisfirma’s met elkaar te vergelijken. Zo bespaart u gemakkelijk tot wel 40% op de kosten! Daarnaast is het altijd verstandig om doordeweeks te verhuizen tegen een lager tarief dan in het weekend. Tot slot is er uiteraard altijd de mogelijkheid om zoveel mogelijk van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Verhuist u om werk gerelateerde redenen? Vraag uw werkgever dan of u hier een vergoeding voor kunt krijgen. Zo houdt u de verhuiskosten laag. Lees hier meer over goedkoop verhuizen.

Besparen op de prijs van de verhuisfirma?

Wij maken verhuizingen van of naar Anderlecht voordelig. Vergelijk offertes & bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisservice op basis van uw wensen

U huurt een verhuisfirma uit Anderlecht niet alleen in voor een bedrijfsverhuis, maar ook voor particuliere verhuizingen. Ieder verhuizing is anders en vraagt om een andere verhuisservice. Verhuizers uit Anderlecht maken onderscheid tussen een seniorenverhuis, een kleine verhuis of een internationale verhuizing.

Gaat u naar het buitenland verhuizen? Een verhuisfirma neemt u dan veel werk uit handen, zoals het vervoeren van uw inboedel en de bijbehorende douaneformaliteiten. Gaat uw kind op kot wonen? Dan spreekt een verhuisbedrijf van een kleine verhuizing. Bij seniorenverhuizingen pakken verhuizers alles in en richten ze ook uw nieuwe woonruimte in.

Kies voor een verhuisservice op maat. Ontvang kosteloze & vrijblijvende offertes.

Spring direct naar:

senioren verhuis Anderlecht

Senioren verhuisservice

Verhuizingen voor senioren vereisen veel extra zorg en aandacht. In veel gevallen verhuizen senioren namelijk noodgedwongen naar een andere woning, en daar zijn veel emoties bij betrokken. Bovendien heeft stress een grote impact op de gezondheid van senioren en moet dit zoveel mogelijk voorkomen worden.

Bij een senioren verhuisservice regelen de verhuizers de complete verhuizing, zodat u zich kunt bekommeren om uw familielid. Bij de inrichting van de nieuwe woning houden zij de oude opstelling in acht, zodat de senioren sneller wennen aan hun nieuwe woonplek. Ook zorgen zij ervoor dat de oude woning helemaal klaar is voor de oplevering, zodat u hier zelf weinig meer aan hoeft te doen.

kleine verhuis Anderlecht

Kleine verhuis

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuw appartement of woning? Een verhuisfirma uit ons netwerk kan u ook prima helpen bij een kleine verhuis. Dat bespaart u een hoop stress.

Doordat de verhuizers snel en efficiënt werken is de totaalprijs erg voordelig. U kiest zelf van welke diensten u gebruik wilt maken, denk bijvoorbeeld aan de inpakservice, extra personeel, of het huren van een ladderlift. Zo bepaalt u zelf de totaalprijs. U heeft dan extra tijd voor alle administratieve zaken die bij een verhuizing horen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar op de totaalprijs!

internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Gaat u in het buitenland werken en wilt u zich daar met het hele gezin vestigen? Of vertrekt u om een andere reden naar het buitenland ? Internationale verhuizingen brengen veel uitdagingen met zich mee, te beginnen met de internationale verhuis zelf! Schakel een verhuisbedrijf ervaren in internationale verhuizingen in zodat u zeker weet dat alles goed is geregeld. Internationale verhuizers helpen met het verschepen van de inboedel of bij het tijdelijk opslaan van meubelstukken die u niet meebrengt. Zo bent u gegarandeerd van een voorspoedige, internationale verhuis.

Meer informatie over een internationale verhuis:

Met verhuizers uit Anderlecht verhuist u zonder zorgen!

Vraag op de offertepagina gratis en vrijblijvende offertes aan.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisdienst Anderlecht

Bij het verhuizen van uw inboedel komt heel wat geregel kijken. Met de verhuisdiensten van een verhuisfirma uit Anderlecht of omgeving maakt u het uzelf een stuk gemakkelijk. Niet alleen hoeft u zelf niet met zware dozen te sjouwen, met de inpakservice en montageservice heeft u nergens meer omkijken naar!

Maar ook met meubelopslag is een verhuisfirma u graag van dienst. Vaak is zelfs een verwarmde opslag mogelijk. Wilt u een antieke kast of een piano verhuizen? Verhuizers hebben ruime ervaring en de juiste materialen om uw waardevolle spullen zorgvuldig te verhuizen.

Benut één of meer handige verhuisdiensten. Vraag kosteloos offertes aan.

Hieronder leest u meer over de verschillende diensten die een verhuisbedrijf biedt. Spring direct naar:

 • (De)montageservice: verhuizers demonteren uw grote kasten en monteren ze weer in uw nieuwe woning.
 • Kunst verhuizen: verhuizers gebruiken speciale kisten en inpakmaterialen om uw kunst en antiek te beschermen.
 • Wasmachine verhuizen: verhuizers zetten de trommel vast en vervoeren uw wasmachine op de juiste manier.
 • Meubelbewaring: in de goederenopslag van een verhuisbedrijf staat uw inboedel droog en veilig.
ladderlift Anderlecht

Ladderlift Anderlecht

Een verhuislift, of meubellift, is noodzakelijk bij verhuizingen op hoogte. Bijvoorbeeld als u van of naar een appartement in Anderlecht verhuist. Voorkom blessures en gebruik een ladderlift om de wasmachine, bank of andere zware meubels naar beneden te tillen! Bij het huren van een ladderlift wordt een liftservice sterk aangeraden. In de praktijk blijkt dat het inzetten van een ladderliftservice meerdere voordelen heeft.

Liftservice voor verhuislift Anderlecht

Bij het huren van een ladderlift inclusief liftservice, verzorgt een verhuizer de bediening van de ladderlift. Hoewel dit eenvoudig klinkt, is het bedienen van ladderlift een taak die veel aandacht vereist. U wilt voorkomen dat het plateau van de verhuislift te zwaar is beladen of dat de hellingsgraad te groot of te klein is. Bij een professionele ladderliftservice houdt de verhuizer hier rekening mee.

verhuislift Anderlecht

Ladderlift huren, wat kost dat?

Een simpele ladderlift gebruikt u al vanaf €65,- per uur. Hierbij zitten de kosten van de lift service inbegrepen. De kosten van een ladderlift en lift service zijn afhankelijk van het soort verhuislift dat u huurt. Kiest u bijvoorbeeld voor een hydraulische ladderlift van 23 meter in plaats van een simpele verhuislift, dan liggen de kosten van de ladderliftservice uiteraard een stuk hoger.

Bediening van de verhuislift

Kiest u voor een verhuislift met professionele lift service, dan zorgt de verhuizer ervoor dat de ladderlift op de goede plek staat met de juiste hellingsgraad. De bediening werkt door middel van een eenvoudige schakelaar, maar doordat u ook rekening moet houden met het draagvermogen is dit niet zo simpel als het lijkt. Informeer daarom altijd naar een professionele ladderliftservice.

Verhuiswagen huren

Bij de meeste verhuis experts uit Anderlecht kunt u een verhuislift huren. Het is tevens een optie om een verhuiswagen van een firma te huren. De meeste bedrijven bieden verhuiswagens in meerdere soorten en maten aan. Zo is het mogelijk om een kleine verhuiswagen van ongeveer 20 m3 inhoud te huren voor ongeveer €65,- per uur. Een grotere verhuiswagen huren? U huurt al een verhuiswagen van 50 m³ vanaf €75,- per uur. Bij deze prijzen zit de verhuishulp van één professionele verhuizer inbegrepen. Voor meer goedkope verhuizers kunt u rekening houden met €30,- tot €40,- per uur.

Kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen:Opties verhuiswagen:Brandstofkosten (50 km):Aantal verhuizers:Totaalprijs per uur*:
20 m³Met lift€25,-1€65,-
50 m³Met lift€25,-1€75,-
50 m³Met lift€25,-3€135,-

(*) – Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten .

Piano verhuizen Anderlecht

Verhuizingen van piano’s zijn grote en risicovolle klussen. Als u de piano wilt verhuizen, kunt u dit het beste overlaten aan de verhuizers van een erkende verhuisfirma uit Anderlecht.

De vakmannen zullen eerst bij u langskomen om u te informeren over de mogelijkheden en de vervoersopties te bespreken. Op de verhuisdag zullen zij voor zover mogelijk de poten en pedalen demonteren en de piano inpakken in een speciale beschermfolie. Met behulp van een vleugelplank zorgen zij vervolgens voor een snel en veilig transport. In het nieuwe huis pakken de verhuizers de piano uit en monteren deze. U geniet snel van een optimaal wooncomfort!

Zware meubels verhuizen

Wie goedkoop wil verhuizen doet er verstandig aan om een groot deel van de verhuis zelf uit te voeren. Het is wel verstandig om het verplaatsen van zware meubels professionele verhuishulp in te schakelen. Deze verhuisdienst is relatief goedkoop en levert u een hoop op. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadigingen of blessures en loopt u de dag na de verhuis ook niet stijf van de spierpijn. Een aantal meubelstukken waarvoor inwoners uit Anderlecht vaak professionele verhuishulp voor inschakelen, zijn een piano, wasmachine, koelkast of zelfs kledingkast. De verhuizers uit Anderlecht zorgen ervoor dat uw zware stukken zonder beschadigingen of blessures op de juiste plek terecht komen.

inpakservice van verhuizers Anderlecht

Inpakservice: verhuisdozen inpakken

Verhuisbedrijven krijgen regelmatig van klanten te horen, dat het inpakken van verhuisdozen één van de meest gefreesde klussen is. Dat komt mede omdat het inpakken van verhuisdozen enorm veel tijd en organisatie vraagt. Heeft u hier niet voldoende tijd voor of besteedt u deze waardevolle tijd liever aan andere zaken? Maak dan gebruik van de goedkope inpakservice! Dit kost ongeveer €30,- tot €40,- per uur en levert u een hoop energie op. Maakt u gebruik van deze inpakservice, dan komen er op de dag van de verhuis een aantal vakmannen langs die alles inpakken. Zij brengen zelf de verhuisdozen mee, zodat u deze niet hoeft te regelen.

Verhuismateriaal van verhuisbedrijf gebruiken?

Als u een verhuisbedrijf uit Anderlecht inschakelt, dan hoeft u niet zelf nog verhuismateriaal te regelen. De verhuisfirma is al van al het verhuismateriaal voorzien. Er zijn vele verschillende attributen die ervoor kunnen zorgen dat het verhuizen in Anderlecht iets soepeler verloopt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beschermend verhuismateriaal. Als u breekbare spullen laat inpakken met verhuisdekens, noppenfolie of wikkelfolie dan gaat het verhuizen al een stuk veiliger. Daarnaast zijn verhuisdozen onmisbaar. Ideaal is dat er speciale verhuisdozen bestaan, zoals bijvoorbeeld schilderijdozen voor kunst. Een verhuisbedrijf uit Anderlecht beschikt onder andere over de volgende materialen:

 • Verhuisdozen.
 • Etiketten of labels.
 • Tape inclusief tape dispenser.
 • Stiften of markers om dozen te labelen.
 • Stoel-, bank- of matrashoezen.
 • Verpakkingsmateriaal.
montageservice verhuizers Anderlecht

Demontage en montage van meubels

Een andere klus waarvoor veel inwoners uit Anderlecht een verhuisfirma uit Anderlecht voor inhuren, is het demonteren en monteren van diverse meubelstukken.

Demontage is in twee gevallen noodzakelijk: (1) wanneer het meubelstuk te groot is om door een deuropening te passen, (2) als het onmogelijk is om het stuk met een aantal personen te tillen. De verhuizers uit Anderlecht hebben jarenlange ervaring met het (de)monteren van kasten, bedden en andere grote meubelstukken. Hierdoor zetten zij uw meubilair in een handomdraai en zonder handleiding weer in elkaar. Dit scheelt u niet alleen een hoop tijd, maar ook veel frustraties!

kunst verhuizen Anderlecht

Kunst verhuizen

Zoekt u een verhuisfirma in Anderlecht die ervaring heeft in het verhuizen van kunst? Dan bent u bij een verhuizer uit ons netwerk aan het juiste adres.

Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgen de specialisten het verhuizen van kunst, antiek en bijzondere verzamelingen. Men benut dan speciale inpakmaterialen om de spullen zo perfect te verpakken. De goed opgeleide verhuizers weten precies hoe ze om moeten gaan met de waardevolle spullen. Ze informeren u graag over de eventuele extra verzekeringen die nodig zijn. Kunst is onvervangbaar, de specialisten zorgen er dan ook voor dat alles met uiterste zorg wordt vervoerd.

wasmachine laten verhuizen

Wasmachine verhuizen

Eén van de grotere apparaten die u tijdens een verhuis zult moeten verplaatsen is de wasmachine. Bent u aan het besparen op de verhuiskosten door zelf alles te vervoeren? Het verhuizen van de wasmachine is gemakkelijk, mits u de juiste voorbereidende maatregelen neemt.

Zo is het ten eerste noodzakelijk om het water uit het apparaat te laten lopen voordat u deze verplaatst. Ten tweede dient u de trommel vast te zetten met de speciale trommelschroeven. De specialisten uit Anderlecht adviseren om ook het zeepbakje en de deur dicht te plakken. Een derde tip is om een steekwagen te gebruiken voor het vervoer.

meubelbewaring Anderlecht

Meubelbewaring

Wanneer er bij de bouw van een nieuwbouwpand vertraging optreedt, dan is er een kans dat u tijdelijk een deel van de inboedel in een opslagruimte moet stallen. Dit noemt men ook wel ‘meubelbewaring’.

Veel verhuisbedrijven bieden meubelbewaring aan voor iedereen die niet direct de complete inboedel mee kan verhuizen. Bij meubelbewaring is er de keuze uit opslagruimtes van verschillende afmetingen. Afhankelijk van de grootte van de opslagcontainer, betaalt u een vast bedrag per maand. Zo heeft u al een opslagruimte van 25 m³ voor slechts €125,- per maand! Op deze manier staat uw meubilair 24 uur per dag warm, droog en beveiligd en heeft u zelf altijd toegang tot uw opslagcontainer.

Opslagcontainer huren

Op zoek naar extra opslag voor uw spullen? Het huren van een opslagcontainer is erg handig om uw spullen droog en veilig te stallen. U kiest zelf de gewenste maat en uitvoering van de opslagcontainer. Daarnaast kunt u bepalen of u de opslagcontainer bij u thuis in Anderlecht wilt laten plaatsen of wilt stallen bij een gespecialiseerd bedrijf. In veel gevallen kunt u een opslagcontainer bij u thuis laten plaatsen zonder vergunning. Wilt u de container plaatsen op de openbare weg? Dan is het wel verstandig om bij de desbetreffende gemeente te informeren. Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend offertes aan!

Verhuisverzekering bij het verhuisbedrijf afsluiten?

Een verhuisverzekering is niet noodzakelijk, maar kan u heel wat geld besparen mocht er schade aan uw spullen ontstaan tijdens het verhuizen. De meeste inboedelverzekering verzekeren namelijk alleen wanneer uw spullen in huis staan. U kunt twee verschillende soorten verhuisverzekeringen afsluiten; een standaard verzekering die het minimale verzekert, of een allrisk verhuisverzekering, waaraan u bijvoorbeeld ook beschadigingen door een verhuislift kunt toevoegen. De eerste variant is af te sluiten bij een verhuisfirma in Anderlecht, de tweede variant moet u aanvragen bij uw verzekeraar.

Verhuizen in of naar Anderlecht zonder stress?

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes met scherpe prijzen. Vergelijk en bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Het duurt maar 1 minuutje.

10 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Een verhuis vraagt aardig wat voorbereiding en regelwerk. Om er zeker van te zijn dat u niets vergeet, maakt u best gebruik van onze handige 10 tips. Daarnaast vindt u op deze pagina een zeer uitgebreide en handige verhuischecklist, zodat u altijd goed voorbereid bent op uw (internationale) verhuis!

 • Tip 1. Maak van tevoren een uitgebreide planning, zodat u niets vergeet te regelen.
 • Tip 2. Begin op tijd u meubels te demonteren, zodat dit niet op de verhuisdag nog moet gebeuren.
 • Tip 3. Bewaar de schroeven van kasten apart en noteer welke schroeven bij welke kast horen.
 • Tip 4. Controleer bij de gemeente of u een parkeervergunning nodig heeft voor de verhuiswagen of een ladderlift.
 • Tip 5. Regel een oppas voor uw huisdieren en kinderen.
 • Tip 6. Start op tijd met het inpakken van uw spullen. Nummer elke doos en zet dozen met breekbare spullen apart.
 • Tip 7. Meet uw nieuwe woning goed op. Zo weet u zeker dat alle meubels door de deuren passen.
 • Tip 8. Zet uw abonnementen en verzekeringen over naar uw nieuwe adres. Zeg daarnaast stroom, water en gas op uw oude adres op.
 • Tip 9. Stel een pakketje samen met daarin medicijnen, belangrijke papieren en andere belangrijke dingen. Dan hoeft u daar later niet naar te zoeken.
 • Tip 10. Stel uw verhuisdatum vast en zoek een goede verhuisfirma uit Anderlecht in. Via de offertepagina vraagt u gratis en vrijblijvende offertes aan.

5 redenen om een verhuisfirma in Anderlecht te benutten

Als u gaat verhuizen dan brengt dit veelal een hoop stress met zich mee. Het is fijn als u hier professionele hulp bij hebt. Het inschakelen van een verhuisfirma uit Anderlecht heeft namelijk een aantal voordelen.

 • 1. Het inschakelen van een verhuisfirma uit Anderlecht scheelt u een hoop tijd. Alle spullen inpakken, de verhuisdag zelf en vervolgens alles weer uitpakken kost veel tijd. Dit is niet allemaal in één weekend te doen. Daarnaast hebt u wellicht werk, kinderen en andere verplichtingen die tijd kosten. Een verhuisfirma kan alle taken van u overnemen.
 • 2. Een verhuisfirma uit Anderlecht is ervaren, de medewerkers weten precies hoe ze te werk moeten gaan. Ze gaan voorzichtig met uw spullen om en mocht er onverhoopt iets misgaan, dan bent u voor de schade aan uw spullen verzekerd. Dankzij een verhuisfirma uit Anderlecht voorkomt u dus schade aan uw inboedel.
 • 3. Als u een verhuisfirma inschakelt dan hoeven u, uw familie en uw vrienden niet alles zelf te tillen. U moet namelijk niet onderschatten hoe zwaar verhuizen lichamelijk is. Een verhuisfirma heeft sterke en ervaren medewerkers in dienst.
 • 4. In sommige gevallen bespaart u op de kosten door het inhuren van een verhuisfirma. Als u zelf een verhuislift en verhuiswagen huurt, dan kost dit in diverse gevallen meer dan wanneer u een verhuisbedrijf inschakelt.
 • 5. Als alles u uit handen wordt genomen dan scheelt dit u een hoop stress.

Hoe vind ik een goedkope, betrouwbare verhuisfirma?

Gaat u verhuizen en wilt u profiteren van de voordelen die een verhuisfirma u biedt? Wanneer u op de offertepagina prijsopgaven aanvraagt, ontvangt u snel een aantal gratis en vrijblijvende offertes van verhuizers uit Anderlecht.

Na het vergelijken van de offertes kiest u gemakkelijk voor het verhuisbedrijf uit uw regio dat u de beste deal biedt. Kies voor een erkend verhuisbedrijf of voor de verhuizers met de laagste prijs.

Met de volgende tips vindt u gemakkelijk de beste verhuisfirma voor u:

 • Lees recensies en zoek informatie op internet.
 • Via de Belgische Kamer der Verhuizers controleert u gemakkelijk welke verhuizers erkend zijn.
 • Vraag via de offertepagina gratis en vrijblijvende offertes aan van verhuisbedrijven uit Anderlecht.
 • Vergelijk en bespaar tot wel 40% op de kostprijs!
verhuisfirma inschakelen Anderlecht

Goedkoop verhuizen Anderlecht? Gratis offertes vergelijken!

Wilt u ook gratis en vrijblijvend de prijzen van verhuisbedrijven uit Anderlecht vergelijken? Start de gratis offerteaanvraag.

Met één muisklik vraagt u de prijsindicaties aan bij maximaal 5 bedrijven uit uw eigen regio. Vergelijk de kosten en kies zo voor het verhuisbedrijf met het beste aanbod om tot 40% op de kostprijs te besparen!

Dus bent u geïnteresseerd in het huren van een verhuiswagen met chauffeur of verhuislift inclusief ladderliftservice? Of wilt u graag uw inboedel laten in- en uitpakken door een professioneel verhuizer? Vul dan snel het offerteformulier in!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Recent aangevraagde offertes

Particuliere verhuis, inclusief ladderlift in Brussel
Senioren verhuis en meubelbewaring in Jette
Verhuizers inhuren voor inpakken in Schaarbeek
Liftservice voor appartement in Vorst
Piano verhuizen in Ukkel
Hulp bij kleine verhuis in Sint-Lambrechts-Woluwe
Zware meubels verhuizen in Anderlecht
Bedrijfsverhuis in Elsene
Internationele verhuis vanuit Sint-Jans-Molenbeek

Handig om te weten