Zorgeloos en goedkoop verhuizen

U zoekt een verhuisfirma voor uw verhuis in of naar Turnhout?

Gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma Turnhout

Wanneer u van plan bent om te gaan verhuizen dan komt daar heel wat bij kijken. Zo moet u de verhuis goed plannen, en is het vaak noodzakelijk om een verhuiswagen en ladderlift te gebruiken voor het vervoer van de grotere meubels. Bent u op zoek naar een erkende verhuisfirma uit de regio Turnhout die u kan helpen bij het verhuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen, en de verhuis van senioren. Daarnaast kunnen wij u helpen met een checklist voor verhuizen, en is het een optie om bij ons goedkoop een verhuislift of verhuiswagen te huren. Bent u benieuwd naar de exacte verhuiskosten voor onze inpakservice, het huren van een verhuislift of voor hulp bij een bedrijfsverhuis? Vul dan vandaag nog de offertepagina in. Wij zullen u spoedig enkele vrijblijvende offertes toesturen van specialisten uit de regio Turnhout. Vergelijk deze vervolgens op basis van prijs en aanbod.

Professioneel en goedkoop

Verhuizen brengt over het algemeen heel wat verhuiskosten met zich mee. Het is dan ook prettig wanneer het huren van een verhuislift of verhuiswagen relatief goedkoop kan worden afgehandeld. Door gebruik te maken van ons netwerk in Turnhout kunt u tot wel 40% besparen op de prijzen van zowel verhuiswagen als verhuislift. De inzet van verhuizers voor een inpakservice of senioren verhuis bieden wij eveneens goedkoop aan. En wij regelen snel opslagruimte voor meubelbewaring. Ondanks de lage kosten garanderen wij dat de hulp van een verhuisfirma uit ons netwerk altijd vakkundig is. Hebt u per direct een opslagruimte nodig of zoekt u ondersteuning bij een internationale verhuis? Wij helpen u graag.

verhuisfirma Turnhout
Verhuisbedrijf Turnhout

Regel uw bedrijfsverhuis bij ons

Onze verhuizers uit Turnhout hebben allen een ruime ervaring met zowel het verhuizen van particulieren als bedrijven. Voor een bedrijfsverhuis zullen wij bijvoorbeeld eerst samen met u kijken naar de wensen op het gebied van doorwerken, het soort verhuiswagen en ladderlift dat minimaal nodig is, en de mogelijkheid voor een inpakservice. Zo verloopt de bedrijfsverhuis zonder problemen. Ons streven is altijd om uw bedrijfsverhuis zo te plannen dat de dagelijkse werkzaamheden in uw bedrijf gewoon door kunnen gaan. Benieuwd naar wat wij nog meer kunnen betekenen? Lees dit artikel.

Of het nu gaat om een senioren, particuliere, internationale of bedrijfsverhuis, wij bieden onze hulp graag aan. Vergelijk vrijblijvend offertes via onze offertepagina.

goedkoop verhuizen

Senioren verhuisservice

Een speciale service die wij goedkoop in Turnhout aanbieden is het verhuizen van senioren. Voor veel senioren geldt dat zij grote moeite hebben met een verhuizing. Ze moeten, in sommige gevallen zeer plots, de vertrouwde omgeving achterlaten, en naar een kleinere ruimte toe. Onze verhuizers zorgen ervoor dat alle spullen snel en vakkundig worden ingepakt, en dat ook het oude huis gekuist wordt opgeleverd. Daarnaast maken wij een overzichtstekening van het meubilair, opdat dit in de nieuwe woning zo gelijk mogelijk kan worden opgesteld. Wanneer er een overschot aan meubilair is waar de senioren even geen opslagruimte voor hebben, dan bieden wij bovendien de mogelijkheid tot meubelwaring aan. Wij garanderen dat wij de senioren verhuis in Turnhout snel en vakkundig zullen uitvoeren, zodat de verhuisdag zonder stress verloopt.

particuliere verhuis Turnhout
Offertes aanvragen

Verhuisservice voor particulieren

Wilt u als particulier verhuizen? Ook daarbij kunnen wij u vakkundig ondersteunen. Zo hebben wij een uitgebreide checklist voor de verhuis opgesteld, op basis waarvan u de verhuis volledig kunt plannen. Op de verhuisdag komen wij dan met een aantal verhuizers van onze verhuisfirma om de inboedel te verhuizen. Lees hier meer over de overige diensten die de bedrijven uit ons netwerk voor particulieren.

Hoe gaat een verhuis in zijn werk?

Is uw verhuisdag aangebroken? Dan zullen uw familie en vrienden of de verhuisfirma uit Turnhout op de afgesproken tijd bij u thuis arriveren. Indien nodig worden er nog een aantal spullen ingepakt en meubels gedemonteerd. Vervolgens is het tijd om de verhuiswagen in te laden. Als deze vol is dan gaat u op weg naar uw nieuwe huis in Turnhout. De hulp kan direct beginnen met uitladen.

Woont u in een appartement en is hier geen lift aanwezig?

Dan zult u voor grote spullen waarschijnlijk gebruik moeten maken van een verhuislift. Als de verhuiswagen is uitgeladen dan helpen de verhuizers eventueel met uitpakken en meubels weer in elkaar zetten, waarna de dag er al op zit.

Internationaal verhuizen

Tegenwoordig verhuizen er steeds meer mensen naar het buitenland. Vanuit Vlaanderen vormen vooral Australië en Canada populaire internationale bestemmingen. Een internationale verhuis brengt heel wat regels met zich mee, en zal veel aandacht van u vragen. Bij een verhuisfirma uit ons netwerk heeft men gespecialiseerde kennis in internationale verhuizingen, en kan men u onder andere voorzien van handige checklijsten. U krijgt dan goed inzichtelijk wat allemaal nodig is voor uw verhuis. Daarnaast helpen onze verhuizers u graag bij het inpakken van de meubels, of verzorgen een tijdelijke meubelbewaring voor u.

Verhuiswagen huren

Naast een verhuislift is het ook mogelijk om een verhuiswagen te huren bij vele verhuisfirma’s in Turnhout. U hebt daarbij over het algemeen de keuze uit menig verhuiswagens in diverse soorten en maten wat betreft opslagruimte. Wilt u graag zelf in de verhuiswagen rijden? Kijk dan goed naar de restricties op uw rijbewijs, voordat u de huurovereenkomst tekent. Naast het huren van de verhuiswagen is het tevens een optie om te kiezen voor de huur van een verhuiswagen inclusief bestuurder. Zo hebt u hier geen omkijken naar, en weet u zeker dat uw inboedel veilig wordt vervoerd. Wij garanderen dat u bij ons in Turnhout goedkoop en gemakkelijk een verhuiswagen huurt.

Laadvolume verhuiswagen: Opties: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 3 €75,-

(*) – Dit zijn richtprijzen

Prijzen

Wanneer u goedkoop wilt verhuizen in Turnhout, dan adviseren wij om zelf een verhuiswagen en ladderlift te huren, en deze ook eigenhandig te besturen. In dat geval komen de prijzen voor een verhuis ongeveer rond de €200,- te liggen voor een volledige dag, en op ongeveer €125,- voor een enkel dagdeel. Hebt u geen behoefte om zelf de verhuiswagen te besturen? Dan is het ook een optie om een bestuurder erbij te huren. De verhuiskosten komen dan op ongeveer €65,- per uur voor een kleine wagen (20m³). Extra verhuizers huurt u in voor ongeveer €25,- per uur, of €150,- voor een hele dag. Lees hier meer over de prijzen voor het verhuizen.

Omvang verhuizing: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde kosten verhuisfirma:
Klein 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

Kleine verhuizing

Veel mensen kiezen ervoor om een kleine verhuizing zelf uit te voeren. Wat echter wel eens wordt vergeten is dat het inschakelen van een verhuisfirma ook erg voordelig is. Vooral bij een kleine verhuizing naar bijvoorbeeld een appartement of bescheiden woning. Doordat er een kleine verhuiswagen nodig is, en weinig personeel, is de totale prijs goedkoop te noemen. U kiest zelf van welke diensten u gebruik wilt maken, pakt u bijvoorbeeld zelf in of besteedt u dat ook uit? Aan u de keus. Het bespaart u hoe dan ook een hoop stress. Zo kunt u zich focussen op alle andere punten op uw to-do lijst. Bij een verhuizing moet immers altijd een hoop worden geregeld.

verhuis prijzen Turnhout

Verhuis checklist

Om het verhuizen wat gemakkelijker te maken, kunt u gebruik maken van een verhuischecklist. Een dergelijke checklist is vaak in drieën gedeeld: (1) zaken die u moet regelen voordat u gaat verhuizen, (2) wat u moet doen op de verhuisdag, en (3) wat er moet gebeuren zodra u in de nieuwe woning woont. Voorbeelden van items op een checklist zijn het opleveren van de oude woning, het doorgeven van de adreswijziging, het regelen van genoeg verhuisdozen en verhuisdekens en de aansluitingen bij het toekomstige pand. Bij menig verhuisfirma uit Turnhout kunt u een lijst voor een particuliere, maar tevens internationale of bedrijfsverhuis krijgen.

Meubelbewaring

Rondom elke verhuizing kunnen problemen ontstaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw oude woning al verkocht is, terwijl het nieuwe pand nog niet is opgeleverd. Het kan dan ook noodzakelijk zijn om uw meubilair tijdelijk in een opslagruimte te zetten. Door de meubelbewaring te regelen via de verhuisfirma kunt u dit goedkoop en professioneel laten afhandelen. Bij menig meubelbewaring is het een optie om te kiezen tussen veel soorten opslagruimte zoals pallets, containers of boxen. Wij garanderen dat wij de meubelbewaring tegen aantrekkelijke kosten zullen regelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!
bedrijfsverhuizing Turnhout

Verhuislift huren

Een ladderlift is in een groot aantal verhuizingen onontbeerlijk. Woont u op een bovenwoning en past een aantal meubels niet langs de trap of is het te zwaar om deze tillen? Dan biedt een verhuislift uitkomst. Bij menig verhuisfirma uit Turnhout is het mogelijk om een verhuislift relatief goedkoop te huren, zeker wanneer u tevens gebruik maakt van de verhuisservice van dezelfde firma. Wanneer u een ladderlift huurt, dan hebt u de keuze uit een groot aantal afmetingen, met een maximum van 29 meter. Daarbij is het een optie om een verhuislift met of zonder bestuurder te huren via ons netwerk.

verhuislift huren Turnhout

Bediening ladderlift

Als u ervoor kiest om zelf de besturing van de ladderlift op zich te nemen, dan moet u rekening houden met diverse zaken. Zo is er onder andere een maximum aan de draagkracht van de verhuislift. Deze wordt bepaald door de lengte van de lift en de helling van de ladder. Zo kan een ladderlift in een hoek van 60 graden en een lengte van 13,3 meter maximaal 100 kilo dragen, terwijl een ladderlift met een lengte van 11,3 meter in een zelfde hoek ongeveer 135 kilo kan dragen. De exacte gewichten en hellingshoeken voor de verhuislift worden door het verhuurbedrijf bijgeleverd in een overzichtelijke tabel.

internationale verhuizing Turnhout

Verhuisdozen inpakken

Eén van de meest tijdrovende klussen bij een verhuis is het inpakken van de verhuisdozen. Hebt u geen tijd om alle dozen eigenhandig in te pakken? Overweeg dan om gebruik te maken van onze inpakservice in Turnhout. Wie kiest voor de inpakservice hoeft tijdens de verhuisdag enkel koffie te zetten voor de verhuizers. Deze zullen ’s ochtends vroeg al bij u voor de deur staan om de inboedel in te pakken, en zullen alle dozen op de nieuwe locatie tevens in de goede ruimtes plaatsen. Huurt u tevens een verhuislift of –wagen bij een verhuisfirma, dan zijn de kosten voor de inpakservice meestal lager.

inpakservice Turnhout

Demontage en montage

De medewerkers van een verhuisfirma uit Turnhout kunnen voor vele verschillende klussen worden ingezet. Naast een inpakservice en seniorenservice bieden wij tevens onze hulp aan bij de montage en demontage van meubilair. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met het demonteren van bedden en kasten, en kunnen dit dan ook in een handomdraai doen. Wilt u zeker weten dat al uw meubels onbeschadigd verhuisd worden, of is het noodzakelijk enkele meubelstukken te demonteren in verband met de grootte van het trapgat? Onze verhuisexperts helpen u graag. Moeten uw meubels tijdelijk naar een opslagruimte voor meubelbewaring? Dan kunt u tevens gebruik maken van de demontageservice.

verhuis regelen Turnhout

Offertes aanvragen

Verhuismateriaal

Als u naar Turnhout gaat verhuizen dan hebt u verhuismateriaal nodig. Wat u in ieder geval nodig hebt zijn verhuisdozen zodat u uw inboedel kunt vervoeren. U stond er wellicht niet bij stil maar u hebt de keuze uit verschillende soorten. Let hierbij op de kwaliteit van het karton en op het gewicht wat de doos kan dragen. Op het gebied van verhuismateriaal hebt u verder nog nodig:

 • Tape
 • Etiketten voor op de dozen
 • Materiaal om uw inboedel te beschermen. U wilt natuurlijk dat alles heelhuids bij uw nieuwe woning in Turnhout aankomt. Denk hierbij aan verhuisdekens, noppenfolie en wikkelfolie.
 • Spanbanden

Zware meubels verhuizen

Menig klant uit ons netwerk in Turnhout kiest ervoor om een verhuisfirma in te schakelen voor de verhuis vanwege de zware tillast die er vaak komt kijken bij het werk. Wilt u echter graag zo goedkoop mogelijk verhuizen? Overweeg dan om verhuizers enkel in te schakelen voor het verhuizen van de zware meubels – met of zonder ladderlift. Dit betekent dat u bespaart op de verhuiskosten, maar dat u geen risico loopt op blessures. Wij garanderen dat onze verhuiskrachten uw zware stukken als wasmachine, vaatwasser, piano, servieskast en bankstel snel en vakkundig zullen verplaatsen en in de nieuwe woning op de juiste plek zullen neerzetten.

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is een lastige klus, die u goed dient voor te bereiden. Wij adviseren om altijd een erkende verhuisfirma uit Turnhout voor dit werk in te schakelen. Eén van onze verhuizers komt desgewenst graag bij u langs om de mogelijkheden voor de piano verhuis met u te bespreken. Zo kijken wij samen met u naar de opties voor het demonteren van de poten en pedalen, en informeren wij u over de prijzen voor vervoer en verpakking. In dit laatste geval zullen wij de gehele piano in speciaal beschermingsfolie pakken. Hierdoor is de kans op beschadigingen nihil. Woont u op de eerste verdiep? Dan zetten we een verhuislift in om de piano uit uw woning te halen.

verhuiskosten Turnhout

Kunst verhuizen

Het verhuizen van kunst en antiek is een vak apart. Aangezien het zeer kwetsbaar is moeten de specialisten met uiterste zorg omgaan met de spullen. Dat is ook de reden dat er extra veiligheids- en voorzorgsmaatregelen worden genomen. Denk aan speciale inpakmaterialen en ervaren verhuizers. U ontvangt daarnaast advies over eventuele extra verzekeringen. Wilt u de kunst of antiek tijdelijk beveiligd en verwarmd opslaan? Ook dat is mogelijk via menig verhuisfirma uit ons netwerk. Via ons netwerk vindt u specialisten die zowel bij een particuliere als bedrijfsverhuis waardevolle spullen kunnen verhuizen. Van staande klokken tot schilderijen en beelden.

piano verhuizen Turnhout

Wasmachine verhuizen

Veel mensen vrezen enigszins voor het verhuizen van de wasmachine. Dit is echter nergens voor nodig. Wanneer u de juiste stappen volgt dan zit er geen enkel risico verbonden aan het verplaatsen van de wasmachine. Begin deze klus altijd met het ontkoppelen van de aan- en afvoerslangen en het leeg laten lopen van het apparaat. Houdt deze enigszins schuin om zeker te weten dat al het water is weggelopen. Vervolgens dient u de trommel vast te zetten met de speciale trommelschroeven. Hierdoor kan het apparaat niet gaan draaien. Met behulp van een steekkar is elke wasmachine prima te verplaatsen.

7 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Als u in Turnhout gaat verhuizen dan wilt u natuurlijk niets liever dan dat dit zorgeloos verloopt. Om ervoor te zorgen dat de verhuisdag zorgeloos verloopt is het mogelijk om een aantal maatregelen te treffen. Deze verhuistips kunnen u hierbij helpen.

 • Tip 1. Verhuizen met kinderen en huisdieren is geen goed idee. Omdat zij aandacht nodig hebben kunt u niet efficiënt te werk gaan. Daarnaast is de stress die een verhuisdag veelal met zich meebrengt niet fijn voor een kind of huisdier. Regel daarom opvang in Turnhout voor uw huisdieren en kinderen.
 • Tip 2. Geef op elke doos aan in welke kamer deze hoort. Maak daarnaast een lijst met het aantal dozen per kamer. Zo weet elke verhuizer uit Turnhout precies in welke kamer een bepaalde doos hoort. Daarnaast is het voor u aan het einde van de dag duidelijk of alle spullen goed zijn overgekomen.
 • Tip 3. Ook één van de slimste verhuistips: maak een pakketje voor de verhuisdag. Als u na een lange dag verhuizen uw nieuwe bed in wilt duiken, dan is het erg vervelend als u nergens uw pyjama of tandenborstel kunt vinden. Leg daarom belangrijke dingen die u nodig hebt, zoals medicijnen, in een aparte doos.
 • Tip 4. Voer opmetingen uit voordat u gaat verhuizen naar Turnhout. Zo komt u op de verhuisdag niet voor vervelende verrassingen te staan. Denk hierbij aan een meubelstuk wat niet door de deur past of een bank die niet in de gewenste kamer past.
verhuizen Turnhout

 • Tip 5. Gaat u verhuizen in de zomer? Controleer dan van te voren het weerbericht. Met zware meubels sjouwen en meerdere keren met dozen de trap op en neer gaan terwijl het 30 graden is, is geen pretje.
 • Tip 6. Begin op tijd met voorbereidingen. Als u op de dag van de verhuis nog meubels uit elkaar moet halen en spullen in moet pakken dan verliest u hier veel tijd mee.
 • Tip 7. De laatste van de verhuistips: maak een planning van de hele dag. Bepaal van te voren hoe laat iedereen aanwezig is, welke taken nog uitgevoerd moeten worden en wie dit gaat doen. Dit scheelt u een hoop tijd op de dag van de verhuis.
Bespaar op uw verhuis!
senioren verhuisservice Turnhout

Bespaartips verhuis

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Turnhout de vraag wat zij kunnen doen om de kosten voor de bedrijfsverhuis zeer goedkoop te houden. Als reactie hierop hebben de specialisten van onze verhuisfirma vier bespaartips op een rijtje gezet. De eerste is om het werk voor het grootste deel zelf uit te voeren. Hierdoor geeft u minder uit aan verhuizers of een verhuiswagen. Vervolgens is het adviseerbaar alle materialen in grootverpakkingen in één keer in te kopen. Een derde bespaartip is om uw werkgever om een verhuisvergoeding te vragen. Tot slot: vergelijken is besparen. Vergelijk altijd de offertes van menig verhuisfirma uit Turnhout.

ladderlift Turnhout

Opslagcontainer huren

Behoefte aan extra ruimte? Het huren van een opslagcontainer biedt dan uitkomst. U kunt ze in diverse maten verkrijgen. Dergelijke containers zijn erg handig als u meubels tijdelijk droog en veilig wilt stallen. Ook tijdens een verbouwing is het huren van een opslagcontainer ideaal. U heeft dan extra ruimte en weet zeker dat uw meubels niet beschadigen. U kunt een opslagcontainer tevens benutten als kantine of werkplaats. Ook bij kleine projecten kunt u ervoor kiezen om een voordelige opslagcontainer te huren. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw lakken en schuren van uw vloeren. Het is altijd verstandig om goed te letten op de maten van de container. Het is zonde als u betaalt voor ruimte die u niet gebruikt.

verhuiswagen huren Turnhout

Verhuisverzekering

Door een verhuisverzekering af te sluiten zorgt u ervoor dat uw goederen tijdens de verhuis verzekerd zijn tegen beschadiging en diefstal. Een verhuisverzekering is in twee varianten verkrijgbaar. De eerste optie is een standaard verzekering die u bij de verhuisfirma afsluit. Deze waarborgt datgene wat wordt voorgeschreven door de Belgische Kamer der Verhuizers in artikel 10. Wanneer u deze verzekering niet voldoende vindt, dan is het een optie om een allrisk verhuisverzekering af te sluiten bij uw verzekeraar. In dit geval wordt de waarde van de verzekering afgestemd op de waarde van uw verhuisgoederen.

Verhuiskosten

Als u gaat verhuizen, dan zult u welhaast zeker te maken krijgen met een groot aantal verhuiskosten. Of het nu gaat om verbouwkosten, de aanschaf van nieuw meubilair of het huren van een verhuiswagen of ladderlift, aan een verhuizing zitten vele verhuiskosten verbonden. Om u enigszins tegemoet te komen bij deze verhuiskosten, is het in Vlaanderen een optie om een deel van de verhuiskosten van de belasting af te trekken. Voorwaarde is dan wel dat u voor de verhuis een nieuwe woning hebt aangeschaft. Verhuiskosten die u kunt aftrekken zijn de opstellingskosten voor een acte van hypotheek, bereidstellingsprovisie en de schattingskosten van het pand.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Zoals vele anderen wilt u vast weten of de verhuiskosten aftrekbaar zijn. Voordat we antwoord kunnen geven op deze vraag is het van belang om te weten of het gaat om een bedrijfsverhuis of particuliere verhuizing. Om met de deur in huis te vallen: als particulier is het niet mogelijk om de kosten af te trekken. Verhuist u omwille van uw werk? Vroeger kon men de kosten dan aftrekken onder de aftrekpost ‘beroepskosten’, dat is echter niet meer van toepassing. Wel kunt u uw nieuwe werkgever om een verhuiskostenvergoeding vragen. Als onderneming kunt u het merendeel van de verhuiskosten wel aftrekken. Tip: Informeer bij de belastingdienst naar de mogelijkheden.

Type klus/dienst: Gemiddelde prijs per uur: Gemiddelde prijs per uur:
Montageservice €30,- tot €40,- Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

Gaat u binnenkort verhuizen in Turnhout en twijfelt u of u hiervoor een verhuisfirma in moet schakelen? Een verhuisfirma brengt een aantal voordelen met zich mee, dus in sommige gevallen is het zeker verstandig om deze in te schakelen.

 • Een verhuisfirma uit Turnhout bespaart u een hoop tijd. Hebt u een drukke job en wilt u niet teveel vrije dagen opnemen? Een verhuisfirma kan alle onderdelen van een verhuis van u overnemen. Denk hierbij aan het verhuizen maar ook het inpakken en demonteren van spullen.
 • Een verhuisfirma uit Turnhout bespaart u een hoop tijd. Hebt u een drukke job en wilt u niet teveel vrije dagen opnemen? Een verhuisfirma kan alle onderdelen van een verhuis van u overnemen. Denk hierbij aan het verhuizen maar ook het inpakken en demonteren van spullen.
 • Het huren van een verhuiswagen en -lift is goedkoper als u dit bij een verhuisfirma uit Turnhout doet in plaats van dat u deze los huurt.
 • De medewerkers van een verhuisfirma zijn ervaren. Ze zorgen ervoor dat alles met uiterste zorgvuldigheid bij uw nieuwe woning in Turnhout aankomt. Ze weten daarnaast precies hoe ze bijvoorbeeld zo effectief mogelijk een verhuiswagen indelen.
 • U bent niet afhankelijk van familie en vrienden. Met familie en vrienden is het altijd mogelijk dat iemand op het laatste moment afzegt of dat iemand meer in de weg loopt dan dat deze daadwerkelijk helpt.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de kosten voor een verhuizing naar uw wensen, dus inclusief ladderlift of meubelbewaring? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de offertepagina. Vul hierop zo nauwkeurig mogelijk uw wensen voor de verhuis en verhuisfirma in, en wij bieden u spoedig meerdere offertes aan van specialisten uit Turnhout. Het is aan u om deze te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Hebt u vragen over de huur van een verhuislift, bent u benieuwd naar de voorwaarden voor een opslagruimte voor meubelbewaring of zoekt u hulp bij een bedrijfsverhuis of internationale verhuizing? Stel uw vraag dan via het webformulier.

zware meubels verhuizen Turnhout