Zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisfirma Turnhout

Verhuizen met een verhuisfirma in Turnhout maakt uw verhuisdag een stuk gemakkelijker. Dankzij de kennis en ervaring van professionele verhuizers gaat het inpakken een stuk sneller en hoeft u zich geen zorgen te maken over spierpijn de volgende dag. Ook verhuizen met de verhuishulp?

Hierna ontvangt u meerdere offertes van verhuisbedrijven in uw regio. Kies voor het verhuisbedrijf met het beste aanbod om zo tot 40% op de verhuiskosten te besparen! Benieuwd wat een verhuisfirma voor u kan betekenen? Lees dan verder. U krijgt een duidelijk beeld van de gemiddelde kosten en we geven u handige bespaartips. Daarnaast leest u ook hoe een verhuisfirma te werk gaat bij een verhuis.

Professioneel en goedkoop verhuizen Turnhout

Wie zegt dat verhuizen duur moet zijn? Als u gebruik maakt van onze gratis offerteservice vindt u snel en gemakkelijk een goedkope verhuisfirma in uw eigen regio. Zo verhuist u met de hulp van professionele verhuizers zonder te veel geld uit te geven!

Ik wil ook goedkoop verhuizen in Turnhout: hoe werkt het?

Met slechts één klik op de knop doet u een gratis offerteaanvraag, zonder verplichtingen. U krijgt de prijsopgaven van meerdere verhuisbedrijven toegestuurd. U heeft nu de kans op de prijzen van meerdere bedrijven te vergelijken: kies voor het goedkoopste verhuisbedrijf en bespaar tot wel 40% op de kostprijs!

verhuisfirma Turnhout

Inhoud van deze pagina:

Wat doet een verhuisfirma?

Een verhuisfirma uit Turnhout kan heel veel voor u betekenen. Als u gebruik maakt van de verhuisservice, dan kiest u zelf van welke verhuisdienst in Turnhout u gebruik wilt maken. Wilt u echt zorgeloos verhuizen, besteed de verhuis dan van A tot Z uit aan een verhuisfirma. Dan maakt u gebruik van onder meer de volgende verhuisdiensten:

  • Het in- en uitpakken van de inboedel.
  • Vervoeren en tijdelijk opslaan van de meubels.

  • Het monteren, demonteren en opslaan van uw meubilair.
  • Het bedienen van de ladderlift.

Van bedrijfsverhuis tot seniorenverhuizing: verhuizers hebben ervaring in heel veel verschillende soorten verhuizingen. Ook voor een spoed verhuis schakelt u best een verhuisfirma in. Zij voeren na de spoedverhuizing kleine kluswerkzaamheden uit, zodat u de oude woning direct kunt opleveren aan de verhuurder of koper.

verhuisservice Turnhout

Verhuisservice voor particulieren

Waarom zou u een particuliere verhuis zelf uitvoeren, als u ook voor een klein prijsje kunt profiteren van de kennis en expertise van professionele verhuizers. Bij een particuliere verhuis in Turnhout kunt u gebruik maken van verschillende verhuisdiensten, zoals de inpakservice, het meubeltransport en een liftservice. U kiest zelf van welke verhuisdienst u gebruik wilt maken, en heeft zo zelf een grote invloed op de verhuisdag.

Waarom gebruik maken van de verhuisservice?

De vakmannen nemen veel stress bij u weg, waardoor u zo zorgeloos mogelijk verhuist. U hoeft geen zware dozen te tillen en loopt de komende paar dagen dus niet rond met spierpijn. Bovendien geven de verhuizers u persoonlijke tips met betrekking tot het hele verhuisproces.

bedrijfsverhuis Turnhout

Bedrijfsverhuizing van A tot Z

Een bedrijfsverhuis is complex en vereist een goede voorbereiding. Een verhuisfirma voor bedrijven werkt hierbij samen met één van uw medewerkers om alles te coördineren. Alles wat u nodig hebt voor uw bedrijfsverhuis wordt geregeld: u hoeft zelf geen inpakmateriaal meer aan te schaffen.

In het weekend verhuizen?

Ook dat is mogelijk. De verhuizers uit Turnhout komen uw bedrijf op zaterdag verhuizen, zodat de werkzaamheden maandag weer gewoon opgepakt kunnen worden. Bovendien hebben de vakmannen niet alleen ervaring in kantoorverhuizingen, ook in het verhuizen van fabriekshallen, autogarages of laboratoria hebben zij ervaring. Vraag snel gratis offertes op maat aan als u benieuwd bent wat uw bedrijfsverhuis gaat kosten.

verhuizers Turnhout

Gratis offertes vergelijken

Hoe gaan verhuizers in Turnhout te werk?

Een gemiddelde verhuisdag neemt één werkdag in beslag. Hoe de verhuizers in Turnhout te werk gaan is grotendeels afhankelijk van de verhuisdiensten waar u gebruik van maakt. Stel dat u uw verhuis van A tot Z uit handen geeft. Dan ziet uw verhuis er ongeveer zo uit:

  • In de ochtend komt de verhuisfirma langs en de vaklui beginnen met het inpakken. Zij nemen zelf dozen en ander inpakmateriaal mee, dus u hoeft dit niet zelf aan te schaffen. Uw spullen worden efficiënt ingepakt en vakkundig gelabeld zodat alles ook gemakkelijk uit te pakken is.
  • Als al uw meubels gedemonteerd zijn en uw inboedel is ingepakt in de verhuisdozen, beginnen de verhuizers met het inladen van de spullen. Bij een appartement zonder lift wordt dit ook wel gedaan met een verhuislift.

  • De volgende stap is het meubeltransport. De verhuisfirma vervoert de spullen netjes en veilig naar uw nieuwe woning. Hier beginnen ze met het monteren van de meubelstukken en het uitpakken van de dozen. Aan het einde van de dag kunt u daarom direct bijkomen van uw verhuis en genieten van uw nieuwe woning!

Prijzen verhuisfirma 2022

De prijzen van een verhuisfirma hangen nauw samen met het soort verhuizing en de omvang van de inboedel. Een kleine verhuis kost gemiddeld €500,- tot €900,-. Hierbij gaat het om een verhuiswagen van 19 m³ en de inzet van twee verhuizers uit Turnhout.

Een gemiddelde verhuis kost iets meer, rond de €700,- tot €1.100,-. Hierbij gaat het om een twee-onder-een-kapwoning, waarbij er dus meer spullen verhuisd worden. De prijs is gebaseerd op een verhuiswagen van 50 m³ en de inzet van 3 ervaren verhuizers.

Bij een grote verhuis moet u rekening houden met kosten tussen de €900,- tot €1.300,-. In dit geval zet u een verhuiswagen van maar liefst 70 m¤ in en heeft u de verhuishulp van 4 vakmannen.

Besparen op de prijzen? Vergelijk offertes & bespaar. Start nu uw gratis offerteaanvraag.

prijsopbouw verhuisfirma Turnhout

Verhuisfirma: de prijsopbouw

De prijs van een verhuisfirma is onder te verdelen in twee belangrijke categorieën. Ongeveer 60% van het totaalbedrag gaat naar de arbeidskosten. Daarnaast betaalt u gemiddeld 40% aan transportkosten. Houd er wel rekening mee dat de prijzen per verhuisfirma verschillen. Met het vergelijken van offertes vindt u heel gemakkelijk een goedkope verhuisfirma bij u in de buurt en bespaart u tot 40% op de verhuiskosten!

Wat kost een verhuisfirma?

Omvang verhuizing: Type woning: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein Appartement 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel Twee-onder-een-kapwoning 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot Vrijstaande woning 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Waaruit bestaat de prijs van een verhuisfirma?

De prijs van de verhuisfirma wordt bepaald door veel verschillende factoren. Zo is natuurlijk de specifieke verhuisservice een grote invloed op de totaalprijs. Als u meerdere verhuisdiensten inzet, dan lopen de kosten hoger op.

Dit zijn de belangrijkste kosten van een verhuis:

  • Verhuiswagen huren in Turnhout: de prijzen voor een verhuiswagen van 20 m³ beginnen vanaf €65,- per uur.
  • Kilometer vergoeding: vaak betaalt u bij de huur van een verhuiswagen per kilometer, waarbij de eerste 20 tot 50 kilometers gratis zijn. Daarna betaalt u gemiddeld €0,50 tot €1,- per kilometer.