Besparen op uw kleine verhuis?

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Kleine verhuis

Kleine verhuis? Bij het verhuizen van een appartement, studio of kot spreken specialisten vaak over een kleinere verhuizing. Een kleine verhuis betekent echter niet dat het gemakkelijk is om zelf te verhuizen. Want ook bij kleinere verhuizingen moeten er veel verhuisdozen, meubels en witgoed verhuisd worden naar het nieuwe adres.

Schakel een verhuisfirma in voor uw kleine verhuis. U wordt vakkundig geholpen en houdt zelf meer tijd over. Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden en de gemiddelde kosten. Besparen?

Start gratis offerteaanvraag.

U ontvangt dan maximaal 5 offertes van verhuizers uit uw regio. Vergelijk deze offertes en bespaar zo op de totaalprijs.

kleine verhuis

Goedkope verhuisfirma voor een kleine verhuizing?

Bent u op zoek naar een goedkope verhuisfirma uit de regio? Zoek dan niet verder! Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een aantal gratis en vrijblijvende offertes met scherpe prijzen. Door offertes te vergelijken, bespaart u op de kosten.

Ook met een kleine verhuis is het verstandig om u te laten verzekeren tegen schade. Dit doet u met een speciale verhuisverzekering.

Uw inboedelverzekering vergoedt namelijk geen schade tijdens het transport of in uw nieuwe huis. De verzekering is namelijk gekoppeld aan een adres.

inpakwerk kleine verhuis

Inpakwerk bij een kleine verhuis

Soms denken mensen dat het inpakken erg gemakkelijk is en snel gaat met een kleine verhuis. Maar zelfs bij kleinere verhuizingen heeft u vaak meer spullen dan u in eerste instantie denkt. Door gebruik te maken van de inpakservice, bespaart u veel tijd. De verhuizers pakken namelijk uw spullen snel en vakkundig in. Desgewenst pakken de verhuizers ook weer alle spullen uit in uw nieuwe huis.

Moet ik zelf verhuisdozen kopen voor mijn verhuizing?

Nee, dat is vaak niet nodig! Het verhuisbedrijf beschikt zelf over verhuisdozen en ander handig inpakmateriaal. U hoeft dan geen inpakdozen te kopen of te lenen van familie of vrienden.

Verhuislift bij kleine verhuis

Bij een kleine verhuis gaat het vaak om een verhuizing van en naar een appartement, huis, studio of een kot. Soms is het nodig om een verhuislift met bediener te huren. Wanneer er geen lift aanwezig is, is het bijvoorbeeld erg zwaar om alle spullen de trap af te sjouwen. Met een ladderlift gaat het sjouwen van de spullen een stuk sneller.

Een lift is niet alleen geschikt bij appartementen, maar ook bij woningen met een klein trapgat. Op de lift worden verhuisdozen snel naar beneden gebracht en ook meubels, witgoed of andere spullen.

Verhuiswagen met chauffeur benutten bij kleine verhuis

Eén van de voordelen van een kleine verhuis is dat u geen grote en dure verhuiswagen nodig heeft. Een kleinere verhuiswagen of misschien een verhuisbus is vaak al voldoende. De verhuiskosten zijn hierdoor lager. Hoe meer spullen u meeneemt, hoe grotere bestelwagen u moet huren. De chauffeur helpt vaak ook mee met het sjouwen van de spullen.

In een verhuisbus worden alle dozen, uw meubels en andere inboedel goed vastgezet. Daarnaast bent u met een verhuisverzekering verzekerd tegen schade tijdens het inpakken, vervoeren en het meubeltransport.

Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen voor een kleine verhuis?

Vind eenvoudig en snel de beste verhuisfirma uit de regio! Bespaar op de kosten.

Wat kost een kleine verhuis?

De prijzen voor een kleine verhuisklus zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het huren of kopen van verhuisdozen kost ongeveer €1,50 tot €2,50 per stuk. Een vrachtauto van 20 m3 heeft een gemiddelde prijs van €65,- per uur. Dit is inclusief een chauffeur die ook meehelpt met het sjouwen van de inpakdozen en andere spullen. Wilt u meer verhuizers die helpen? Dan moet u rekening houden met hogere prijzen.

Welke factoren zijn van invloed op de prijs?

De totaalprijs voor uw verhuizing is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u laat vervoeren, het aantal verhuizers en de grootte van de transportwagen. Heeft u een verhuislift nodig voor uw verhuizing? Dit kost gemiddeld €65,- per uur inclusief een bediener. Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn eventuele meubelbewaring, montageservice of een andere verhuisservice.

Kosten bij een kleine verhuis 2024

Wat heeft u nodig voor de kleine verhuis? Gemiddelde prijs*
Verhuisdozen, 40 tot 50 stuks €1,50,- tot 2,50,- per stuk
Verhuislift, inclusief ervaren bediener €65,- per uur
Verhuiswagen (20 m³, chauffeur die ook meehelpt met sjouwen) €65,- per uur

* Dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor exacte prijsopgaven.

verhuistips

Tips om te besparen op uw kleine verhuis

Zo goedkoop mogelijk verhuizen? Dat doet uw zo; doe een aantal klusjes zelf en neem niet te veel mee. Hoe meer spullen u meeneemt, hoe hoger de kosten voor de verhuizing zijn. Bekijk de bespaartips.

Onze bespaartips voor uw verhuizing:

  • Bepaal van tevoren welke spullen u wel en niet meeneemt.
  • Verkoop spullen die u niet gaat verhuizen.
  • Doe een aantal klusjes zelf, zoals het inpakken van de verhuisdozen.
  • Leen dozen van familie of haal dozen op in een supermarkt.
  • Vergelijk altijd meerdere offertes van verhuisbedrijven.

verhuizers kleine verhuizing

Goedkoop verhuizen? Vergelijk gratis verhuisoffertes!

Een kleine verhuis van een appartement, kot of andere kleiner huis is vaak goedkoper dan bij een groter huis. De verhuizing gaat namelijk sneller en u heeft minder spullen om in te pakken.

Schakel professionele verhuizers in voor het verhuizen. U hoeft dan zelf het zware werk niet te doen! Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een aantal gratis en vrijblijvende aanbiedingen van verhuisfirma’s uit de regio.

Waarom offertes vergelijken voor een kleine inboedel verhuis?

U krijgt niet alleen inzicht in de exacte prijzen, maar weet ook zeker dat u niet te veel betaalt voor de verhuizing. Zo bespaart u tot wel 40% op de kosten!