Zorgeloos en goedkoop verhuizen

U zoekt een verhuisfirma voor uw verhuis in of naar Hasselt?

Gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma Hasselt

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Hasselt? Dan komt hier een heleboel bij kijken. Voor een internationale verhuis moet u van tevoren bijvoorbeeld regelen dat alles op het toekomstige adres gereed is op het moment van aankomst. Daarnaast vereist ook een particuliere en bedrijfsverhuis een goede organisatie. Een verhuisfirma in Hasselt houdt het overzicht en helpt u tijdens uw verhuis en neemt zo uw grootste zorgen weg.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden die het inschakelen van een goedkope verhuisfirma biedt: huur een verhuislift, laat uw inboedel verhuizen in een verhuiswagen of laat de verhuizers uw wasmachine de trap op en af tillen. Andere diensten die verhuisfirma’s leveren zijn een inpakservice, een goedkope en veilige opslagruimte en een montageservice. Wilt u besparen op de verhuiskosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Professioneel en goedkoop

Ons netwerk bestaat uit verhuizers die allen uitstekend gediplomeerd zijn. Ook hebben zij jarenlange ervaring met het verhuizen van bedrijven én particulieren uit Hasselt. Wanneer het gaat om een senioren verhuis, internationale verhuizing of bedrijfsverhuis gaat, brengen wij u in contact met de beste en goedkoopste verhuishulp uit uw regio. Vergelijk zelf de prijzen van de verschillende verhuisdiensten en kies voor de verhuisservice die het beste bij u past.

 • De offertes zijn gratis en helemaal vrijblijvend!
 • U krijgt inzicht in de prijzen van verschillende verhuizers.
 • U kiest eenvoudig voor de verhuisdienst met het beste aanbod.
 • U bespaart tot 40% op de kosten!
verhuisfirma Hasselt

Navigeer op deze pagina naar:

Wat doet een verhuisbedrijf?

De werkzaamheden van een verhuisfirma uit Hasselt lopen aardig uiteen. U bepaalt zelf welke taken de verhuizer voor u uitvoert. Wilt u graag zelf inpakken en het vervoer uitbesteden? Dan wordt de verhuisservice hierop aangepast. Zo voert een verhuisbedrijf veel verschillende taken uit: denk aan een ladderliftservice, een inpakservice of meubelbewaring. In Hasselt zijn dit de meest voorkomende werkzaamheden van een verhuisdienst:

 • Het in- en uitpakken van de inboedel.
 • Vervoeren en tijdelijk opslaan van de meubels.
 • Het monteren en demonteren van uw meubilair.
 • Het bedienen van de ladderlift.
verhuis Hasselt

Regel uw bedrijfsverhuis bij ons

Wanneer u uw bedrijf uit Hasselt wilt verhuizen naar een ander pand, dan vraagt dit enige organisatie. Zo probeert u ondanks de bedrijfsverhuis zo weinig mogelijk werktijd te verliezen, en zult u een grote verhuiswagen en ladderlift moeten huren om alle meubilair te verplaatsen. Door onderdelen van uw verhuis uit handen te geven, loopt uw bedrijfsverhuis op rolletjes! Maak gebruik van ons netwerk om offertes van verschillende goedkope verhuisfirma’s uit Hasselt met elkaar te vergelijken. Zo bespaart u flink op de kosten en bent u gegarandeerd van een zorgeloze bedrijfsverhuis. Maak gebruik van een liftservice, laat uw inboedel vervoeren in een verhuiswagen of schakel een verhuisdienst in voor het inpakken van uw spullen!

verhuisservice

Verhuisservice voor particulieren

Ook in het geval van een particuliere verhuizing biedt een verhuisbedrijf de uitkomst! Goedkope verhuishulp zorgt ervoor dat uw verhuis soepel verloopt zonder problemen. Zo kunt u ’s avonds van uw nieuwe woning genieten zonder dat u nog druk bezig bent met de montage van meubels of het uitpakken van dozen. U bepaalt zelf van welke verhuisdienst u gebruik maakt, waardoor u een grote invloed heeft op de totale kosten. Geef de volledige verhuisdag uit handen voor een rustige verhuis of kies bij een beperkt budget enkel voor een liftservice of voor enkele verhuizers met een montageservice. Zo profiteert u van de kennis en ervaring van een professioneel verhuizer tegen een goedkoop tarief!

verhuis particulieren Hasselt

Offertes aanvragen

Hoe gaat een verhuis in zijn werk?

Uw verhuisdag wordt volledig geregeld zoals u zelf wilt. Daardoor ziet elke verhuisdag er anders uit. In grote lijnen doorloopt u tijdens het verhuisproces de volgende stappen:

Stap 1: op de afgesproken dag komen de verhuizers bij u langs in Hasselt. Afhankelijk van de afspraken zullen zij uw inboedel inpakken of inladen.

Stap 2: Indien gewenst voeren zij in uw oude woning herstelwerkzaamheden uit. U kan hierbij denken aan het dichten van gaten in de muren, het verwijderen van vloeren of het repareren van elektronica. Zo kan uw oude woning leeg en bezemschoon opgeleverd worden.

Stap 3: Hierna vervoeren de verhuizers uw inboedel naar uw nieuwe woonadres.

Stap 4: De verhuizers beginnen met het uitladen en uitpakken van uw inboedel. Eventueel starten zij met het monteren van uw meubilair, zodat u zelf kan beginnen met uitpakken.

Senioren verhuisservice

Voor senioren kan een verhuis als zeer inspannend en verwarrend overkomen. Voor veel senioren, zeker wanneer zij in een zorginstelling zitten, is het bovendien onmogelijk om alles eigenhandig te verhuizen. Daarom heeft menig verhuisfirma uit Hasselt dat zich bij ons heeft aangesloten, een speciale verhuis- en inpakservice voor senioren.

Dit betekent dat verhuizers alles op zich nemen; van het inpakken van de inboedel, tot het opleveren van de woning, en het installeren van alle techniek op de nieuwe locatie. Deze inpakservice voor senioren brengt iets hogere kosten met zich mee, maar biedt veel rust en een ontspannen verhuizing.

Internationaal verhuizen

Verhuizingen van Hasselt naar het buitenland zijn niet goedkoop, en vereisen veel voorbereiding. Zo moet u voor de internationale verhuis verschillende vergunningen aanvragen. Om het verhuizen wat te vergemakkelijken, hebben de verhuizers van menig goedkope verhuisfirma contact met internationale verhuisagenten. Daarnaast pakken de professionals uw spullen efficiënt en goed in, zodat alles geschikt is om te verschepen. Lees hier meer over de inschrijving bij een nieuwe gemeente in een ander land. Erkende verhuizers uit Hasselt zijn onder meer in te zetten bij verhuizingen naar:

 • Nederland, Frankrijk en Duitsland;
 • het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Amerika.

Prijzen verhuisfirma

Veel van de particulieren in Hasselt zijn niet op de hoogte van de scherpe prijzen van een verhuisbedrijf. De exacte prijzen voor het verhuizen hangen natuurlijk af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de huur van een verhuiswagen of ladderlift, of de noodzaak voor een tijdelijke opslagruimte. Voor een kleine verhuizing kunt u rekening houden met gemiddelde kosten rond de €500,- tot €900,-. Hierbij huurt u een vrachtwagen van ongeveer 19m³ met chauffeur en schakelt u 2 verhuizers in. Bij deze prijs zit ook het gebruik van de ladderlift inbegrepen en krijgt u ongeveer 60 verhuisdozen. Voor grote verhuizingen liggen de kosten rond de €900,- tot €1.300,-. Voor deze prijs zit een verhuiswagen van 70m³, schakelt u 4 verhuizers in en gebruikt u ongeveer 80 verhuisdozen.

Tabel: verhuisfirma prijs

Omvang verhuizing: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!

Verhuis checklist

Voordat de dag van de verhuis is aangebroken dient u diverse zaken te hebben geregeld. Omdat wij begrijpen dat u vaak niet weet wat er allemaal moet gebeuren hebben onze experts uit Hasselt een checklist opgesteld. Het is ten eerste belangrijk om bij de dienst bevolking uw adreswijziging door te geven. Deze zal vervolgens een groot aantal instanties hiervan verwittigen. U dient zelf ook nog enkele instanties van de verhuis op de hoogte te stellen zoals de bank, en organisaties waar u lid van bent. Een tweede stap is het verwittigen van de firma’s voor gas en elektra. Maak met nieuwe huurders goede afspraken over overname zodat u de noodzaak voor meubelbewaring voorkomt.

Verhuiswagen huren

Als u gaat verhuizen, dan kunt u ervoor kiezen om zelf al uw meubels te vervoeren. Er bestaat echter eveneens bij menig verhuisfirma de mogelijkheid om een verhuiswagen met chauffeur te huren. Door een verhuiswagen te huren verzekert u zich van een veilig vervoer, en weet u zeker dat u genoeg ruimte heeft voor het vervoeren van uw inboedel. Schakelt u een verhuiswagen met chauffeur in, dan is uw inboedel onderweg verzekerd tegen schade. Bijna alle verhuizers uit Hasselt kunnen de wagens besturen, en helpen u dan tevens met het tillen van de spullen. Voor een tijdelijke meubelbewaring betaalt u vaak geen verhuiskosten voor de wagen.

Tabel: kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen: Opties verhuiswagen: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Met lift €25,- 3 €135,-

(*) – Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten.

verhuiswagen huren Hasselt

Verhuislift huren

Het huren van een verhuislift is bij veel verhuisbedrijven mogelijk. Een verhuislift of ladderlift is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De hoogste verhuislift die u kunt huren is maar liefst 29 meter en heeft een draagvermogen van maximaal 250 kilo. Een verhuislift biedt een uitkomst voor verhuizingen van een piano, wasmachine of ander zwaar meubilair.

Liftservice

Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat de ladderlift correct bestuurd wordt. Heeft u hier geen ervaring mee? Dan is de liftservice een echte aanrader. Bij een ladderliftservice schakelt u namelijk ook een verhuizer in die de ladderlift voor u bedient. Hiermee bent u verzekerd van een veilige afhandeling.

verhuislift Hasselt

Bediening ladderlift

Wilt u gebruik maken van een ladderlift zonder de voordelen van een complete ladderliftservice? Dan krijgt u van de verhuizer een handleiding mee waarin alle noodzakelijke informatie te vinden is.

De professionals uit Hasselt adviseren in ieder geval om altijd veiligheidshandschoenen en hoofdbescherming te dragen bij het bedienen en laden of lossen van de ladderlift. Daarnaast dient u een veiligheidszone naast de ladderlift te creëren. Voor deze zone moet u minimaal 1.4 meter aan beide zijden overhouden.

Loop daarnaast nooit onder de verhuislift door. Bij de bediening moet de bediener er bovendien op letten dat hij de vervoerde lasten overal kan volgen.

verhuisdienst meubelbewaring

Meubelbewaring

Het is een mogelijkheid dat wanneer u gaat verhuizen, uw huidige woning eerder verkocht wordt dan dat het nieuwe pand is opgeleverd. Een oplossing is dan om uw inboedel in een meubelbewaring te plaatsen. Voor meubelbewaring in de regio Hasselt bestaan er diverse opties. Zo is het mogelijk een grote zeecontainer te huren, die wij bij uw huis plaatsen, en weer afleveren bij het pand van meubelbewaring. Daarnaast is het tevens een optie om te kiezen voor een kleiner soort opslagruimte, waarin u alleen een deel van de inboedel plaatst. Hierin zullen uw meubels veilig en droog bewaard worden.

demontage en montage van meubels

Demontage en montage van meubels

Bij het verhuizen zullen er een aantal meubelstukken bestaan die u op een eerste verdieping of binnenshuis in elkaar heeft gezet, en die niet door het trapgat of de buitendeur passen. In dergelijke gevallen is het noodzakelijk om het meubelstuk te demonteren, en in de nieuwe woning meer te monteren of een verhuislift te bestellen. Hebt u de meubels wel in elkaar gezet, maar geen idee hoe u deze vakkundig moet demonteren? De verhuizers die zich bij ons hebben aangesloten in Hasselt helpen u graag. Deze verhuisdienst houdt in dat zij kasten en bedden snel en vakkundig kunnen demonteren, en vervolgens op locatie weer monteren. Ook handig bij een bedrijfsverhuis!

Zware meubels verhuizen

Bij enkele verhuisfirma’s uit Hasselt is het mogelijk om verhuizers in te schakelen die enkel de zware stukken verplaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stukken als wasmachine, ijskast en ander groot meubilair. De medewerkers uit ons netwerk zullen dergelijke grote of zware stukken verplaatsen (met behulp van een meubellift) en in de woning direct op de juiste plek neerzetten. Zo weet u zeker dat de meubels op een veilige manier worden vervoerd en neergezet, en voorkomt u mogelijke blessures aan rug en armen. Deze tilhulp service is zeer goedkoop. De prijs hangt af van het aantal stukken dat wij moeten verhuizen en de tijd die hiervoor nodig is.

Piano verhuizen

De verhuis van een piano is een lastige klus, omdat een piano niet door iedere deuropening past, en gemakkelijk beschadigd. Wij raden daarom aan om altijd een erkende verhuisfirma op het gebied van pianoverhuizingen in te schakelen voor dit werk. Een expert zal altijd de piano inpakken in beschermend folie en eerst bij u langskomen om de mogelijkheden voor het verplaatsen van de vleugel of piano met u te bespreken. Een gemiddelde piano is bovendien te zwaar om alleen te verplaatsen, verhuizers zijn dan ook altijd met z’n tweeën aan het werk en benutten indien nodig een verhuislift.

kunst verhuizen Hasselt

Kunst verhuizen

Wat velen niet weten is dat het bij menig verhuisfirma uit ons netwerk ook mogelijk is om uw waardevolle kunst en/of antiek te verhuizen. De specialisten uit Hasselt verpakken en transporteren uw kunst met uiterste zorg. Met speciale verpakkingsmaterialen en goed opgeleid personeel weet u zeker dat uw kunst in goede handen is. Eventueel adviseren de specialisten u nog over aanvullende verzekeringen. Alhoewel wij maar al te goed weten dat uw kunst en antiek onvervangbaar is. Ook is het mogelijk om eventueel uw kunst (tijdelijk) op te slaan in één van de beveiligde opslagruimten. Heeft u dus thuis waardevolle items en wilt u deze spullen mee verhuizen? Wij helpen u graag!

goedkoop wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Veel particulieren denken dat het vrijwel onmogelijk is om eigenhandig de wasmachine te verhuizen. Natuurlijk is het een optie om de wasmachine zelf te verhuizen, maar dit vereist een goede voorbereiding en een sterke rug. De eerste belangrijke stap is het loskoppelen van de slangen en het laten leeglopen van de machine. Meestal zit onderaan de wasmachine een filterluik, waarlangs het water weg kan lopen. Vervolgens dient u de slangen omhoog vast te binden en de trommel te beveiligen met speciale trommelschroeven. Deze voorkomen dat de trommel onnodig gaat draaien tijdens het vervoer. Ziet u het niet zitten om de wasmachine zelf te verhuizen? Schakel dan verhuishulp in.

Snel verhuizen zonder stress? Schakel een verhuisfirma in!

Vergelijk de prijzen van diverse goedkope verhuisbedrijven en bespaar!

Offertes aanvragen
verhuisdozen inpakken door verhuishulp

Verhuisdozen inpakken

Wist u dat het bij menig verhuisfirma uit Hasselt tevens mogelijk is om gebruik te maken van een inpakservice? Kiest u voor de inpakservice? Dan zullen op de dag van de verhuizing een aantal verhuizers vroeg op de ochtend naar u toe komen om alles in te pakken, en deze daarna te vervoeren. Wilt u liever zelf de verhuisdozen inpakken? Dan dient u het werk af te ronden voor de dag van de verhuizing. Wanneer wij komen met een verhuislift om spullen te verhuizen of naar een opslagruimte te brengen kunnen wij niet wachten tot het inpakken afgerond is. Benieuwd naar de prijzen van een inpakservice? Vraag vrijblijvend offertes aan via het contactformulier op onze offertepagina.

Verhuismateriaal

Bij verhuizingen wordt gemiddeld heel veel materiaal gebruikt. Het grote voordeel van het inschakelen van een goedkope verhuisfirma uit Hasselt, is dat zij over alle juiste materialen beschikken en dit voor u leveren. Wanneer u een beperkt budget hebt, is het echter ook mogelijk om zelf op een voordelige wijze verhuismateriaal aan te schaffen. U heeft een heleboel nodig, te beginnen bij de verhuisdozen. U kunt ervoor kiezen om deze zelf aan te schaffen. Verhuisdozen worden geregeld tweedehands verkocht of gratis weggegeven, waardoor u al een groot deel op de kosten bespaart. Een andere mogelijkheid is het bewaren van bananendozen, deze kunt u in de meeste supermarkten gratis meenemen.

Met verhuisdozen alleen bent u er echter nog niet. Een professioneel bedrijf maakt gebruik van diverse materialen om uw inboedel zo veilig mogelijk te vervoeren. Denk aan verhuisdekens, bubbelplastic of speciale meubelhoezen. Ook dit zou u eventueel tweedehands kunnen aanschaffen. In plaats van bubbelplastic zou u ook krantenpapier kunnen gebruiken. Dit wordt door klanten in Hasselt veel gebruikt bij het inpakken van servieswerk.

opslagcontainer verhuisbedrijf

Opslagcontainer huren

Heeft u tijdelijk een opslagruimte nodig voor een aantal meubels of uw complete inboedel? Door het huren van een opslagcontainer weet u zeker dat uw spullen droog én veilig staan. De opslagcontainer kunt u vervolgens bij een gespecialiseerd bedrijf stallen, of natuurlijk op uw eigen erf in Hasselt. Ook tijdens een verbouwing biedt een opslagcontainer veel voordelen. Daar kunt u eventueel uw dure gereedschap stallen of u gebruikt de container als werkplaats/kantine. Mogelijkheden genoeg. Het is hoe dan ook verstandig dat u goed kijkt naar de maten. Hoe groter de container, hoe hoger de kosten. Vraag naar de kosten bij een goedkope verhuisfirma uit ons netwerk.

kleine verhuizing Hasselt

Kleine verhuizing

Zoals u weet is het mogelijk om bij de verhuisfirma uit de omgeving van Hasselt uw grote (internationale) bedrijfsverhuis uit te besteden. Echter bent u ook voor kleine verhuizingen bij een goedkope verhuisdienst aan het juiste adres. Gaat het om een klein appartement in Hasselt? Of gaat uw zoon of dochter uw woning verlaten? U kunt dan via onze verhuisservice goedkoop verhuizen. Dit scheelt u een hoop stress, aangezien u het sjouwen, inpakken en vullen van de verhuiswagen uitbesteedt aan professionals. De specialisten benutten indien nodig een verhuislift en zetten alle meubels op de gewenste plaats. Binnen mum van tijd zit u op uw nieuwe bank, op uw nieuwe adres.

7 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Een verhuisdag is over het algemeen een stressvolle dag. Onderstaande verhuistips zijn afkomstig van professionele verhuizers uit Hasselt. Houd deze verhuistips tijdens het verhuisproces in gedachten zodat uw verhuisdag met zo weinig mogelijk stress verloopt.

 • Tip 1. Start uw de planning van uw verhuisdag ver van tevoren. Maak een goede planning en begin al vroeg met inpakken, zodat dit op de dag zelf niet meer hoeft. Pak bijvoorbeeld zoveel mogelijk servies in zodat er nog net voldoende is voor dagelijks gebruik.
 • Tip 2. Krijgt u op uw verhuisdag hulp van familie en vrienden? Maak het iedereen dan gemakkelijk door alle verhuisdozen op kleur te labelen. Uw vrienden zullen misschien niet weten welke kamer u voor ogen heeft als uw slaap- of studeerkamer. Markeer de deuren van de betreffende kamers een kleur en geef de verhuisdozen deze zelfde kleur. Zo worden de verhuisdozen direct in de juiste kamer geplaatst, wat het uitpak proces een stuk eenvoudiger maakt.
 • Tip 3. Maak vooraf een planning met een checklist, zodat u er zeker van bent dat u op de dag zelf niets vergeet.
 • Tip 4. Meet van tevoren of uw meubilair allemaal via de deur of het trapgat naar binnen past. Dit scheelt enorm veel stress op de verhuisdag zelf. Zo weet u direct of u de meubels moet demonteren of dat u eventueel een verhuislift nodig heeft.
zorgeloze verhuizingen Hasselt
 • Tip 5. Bij het demonteren van uw meubilair blijven veel schroeven over. Bewaar deze in een plastic zakje en bevestig deze het liefst aan het meubel zelf. Voeg eventueel het gereedschap dat u hiervoor nodig heeft toe, zodat u direct kan starten met de montage van uw meubilair.
 • Tip 6. Regel een opvang voor uw kinderen en huisdieren. Zij lopen op uw verhuisdag alleen maar in de weg, en deze dag is ook voor hun al enorm stressvol. Zo hoeft u zich zelf geen zorgen te maken over uw kinderen of huisdieren en kan u zich focussen op de verhuisdag zelf.
 • Tip 7. U zult tijdens de verhuizing ongetwijfeld veel snoeren meeverhuizen. Snoeren van de TV, van de computer, de printer, opladers en ga zo maar door. Plak bij het inpakken een stuk tape om het snoer heen, en schrijf hierop waar de kabel voor is. Maak ook een foto van de snoeren in uw TV of computer, zodat u op het nieuwe adres kan zien waar alles hoort.
Bespaar op uw verhuis!

Verhuisverzekering

Om de (internationale) verhuis soepel te laten verlopen adviseren wij om een verhuisverzekering af te sluiten. Een verhuisverzekering wordt altijd afgesloten voor de waarde van de goederen die u verhuist. Met een dergelijke verzekering weet u zeker dat u bij schade aan de meubels en andere inboedel hiervoor geld terugkrijgt. Een standaard inboedelverzekering dekt in de meeste gevallen niet de kosten voor schade door verhuizingen. Een verhuisverzekering kan zowel bij de verhuisfirma als een verzekeraar worden afgesloten.

Verhuiskosten

Wie gaat verhuizen moet rekening houden met verschillende kosten. Bepaalde verhuiskosten zijn duidelijk zoals de huur van een verhuiswagen of ladderlift. Daarnaast komen er ook extra verhuiskosten voor onder meer het klussen, de aanschaf van verhuisdozen en de kosten voor eten en drinken op die dag. In de tabel hieronder vindt u een indicatie van de kosten. Wilt u graag gebruik maken van de montageservice, houd dan rekening met een gemiddelde prijs van €30,- tot €40,- per uur. Voor de ladderliftservice betaalt u gemiddeld €65,- per uur en meubelbewaring is al mogelijk vanaf ongeveer €125,- per maand.

Tabel: verhuiskosten per dienst

Soort verhuisdienst: Gemiddelde prijs per uur*: Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice €30,- tot €40,- Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- per piano Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- per vergunning Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

goedkoop verhuizen

Tips om te besparen op de verhuiskosten

Wie gaat verhuizen geeft liever geld uit aan de inrichting van zijn nieuwe woning dan aan de verhuis zelf. Gelukkig zijn er daarom verschillende manieren om te besparen op de verhuiskosten! Eén belangrijke tip is: doordeweeks verhuizen. Door de verhuis op een doordeweekse dag te plannen vallen de kosten vaak een stuk lager uit dan in het weekend. Bespaar op de verhuisdozen door dozen uit de supermarkt mee te nemen en verhuis zelf kleine items zodat de verhuizers dit niet meer hoeven doen. Een andere belangrijke tip om te besparen op de verhuiskosten, is het vergelijken van offertes. Doordat elk verhuisbedrijf z’n eigen tarief hanteert, kunnen de prijzen flink verschillen. Met het vergelijken van offertes bent u verzekerd van het beste aanbod!

verhuiskosten Hasselt

Verhuiskosten aftrekbaar?

Een verhuizing brengt altijd kosten met zich mee. In sommige gevallen is het mogelijk om een aantal van deze kosten fiscaal af te trekken. Bij particuliere verhuizingen kunnen er in principe geen directe verhuiskosten worden afgetrokken. Wel indirecte verhuiskosten, zoals taxatiekosten, notariskosten, kosten omtrent hypotheekadvies, etc. Moet u verhuizen voor uw nieuwe job? Dan is het natuurlijk mogelijk om uw werkgever om een verhuiskostenvergoeding te vragen. Bij een bedrijfsverhuizing is het echter wel mogelijk om een groot deel van de onkosten en belasting af te trekken. Heeft u een eenmanszaak, gevestigd op het adres van uw eigen woning? Dan kunt u een derde van de onkosten af trekken.

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

 • Met dank aan de professionele hulp van de verhuizers uit ons netwerk kan u ontspannen verhuizen zonder stress.
 • Doordat alle verhuizers beschikken over jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe u snel en efficiënt verhuist.
 • U hoeft niet zelf het verhuismateriaal aan te schaffen, omdat het verhuisbedrijf uit Hasselt hier over beschikt.
 • Dankzij de extra ruimte van een gehuurde verhuiswagen hoeft er slechts één keer heen en weer gereden te worden. Dit scheelt brandstofkosten.
 • Wanneer u uw inboedel laat vervoeren door een erkend verhuisbedrijf uit Hasselt weet u zeker dat uw spullen goed verzekerd zijn.

Goedkoop verhuizen? Vrijblijvende offertes vergelijken

Bent u benieuwd hoe goedkoop wij uw verhuis uit Hasselt kunnen uitvoeren, inclusief de huur van een ladderlift en verhuishulp? Vraag via de contactpagina verschillende offertes aan van verhuisfirma’s uit uw regio. Vergelijk deze op het aanbod, en kies een verhuisfirma die bij u past. Zit er geen geschikte aanbieding tussen? Geen probleem, het vergelijken van de diverse offertes is geheel vrijblijvend en kosteloos. Uw gegevens zijn veilig bij ons en worden louter gebruikt om uw vraag te beantwoorden. Wij helpen u graag verder en zien uw offerteaanvraag graag tegemoet!

verhuisfirma inschakelen Hasselt