Goedkoop en veilig uw piano verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Piano verhuizen

Een piano is lastig om te vervoeren. Wanneer u gaat verhuizen is het dan ook moeilijk om hiervoor het transport te regelen. Wij helpen u graag bij het verhuizen hiervan. Wij zijn een netwerk met meerdere erkende verhuisfirma’s werkzaam in heel Vlaanderen. Bij ons kunt u gratis en vrijblijvend offertes vergelijken van deze verhuisbedrijven. Hierdoor kunt u tegen lage kosten het pianovervoer laten verzorgen. Wilt u het verhuizen en het transport zelf doen? In dit artikel geven wij u tips. Besteedt u de verhuizing van de piano liever uit? Slim, dan voorkomt u een hoop stress. Besparen op de kosten?

Start gratis offerteaanvraag.

Vergelijk de prijsopgaven op kosten, verhuisservice en aanbod, zo komt u gemakkelijk en snel in contact met een verhuisfirma die bij u past. Zit er onverhoopt geen geschikt aanbod tussen? Geen probleem, het is zonder verplichtingen.

Piano verhuizen

Beste manier van vervoeren

Het vervoeren van een piano is geen makkelijke taak. Daarom zijn wij als verhuisfirma voorzichtig met pianovervoer en zorgen wij voor de beste manier van transport van een vleugelpiano of buffetpiano. Zo wordt het instrument tijdens het pianovervoer aan één kant opgetild, om deze vervolgens op een speciaal platformpje met wielen te schuiven, die uiteraard geschikt is hiervoor. Bij een zwaardere piano wordt vaak gebruik gemaakt van een speciale rijplaat. Nadat de piano hierop staat, kan deze gemakkelijk de bus in gereden worden. Eenmaal in de verhuiswagen zorgen wij ervoor dat de piano goed ingepakt en stevig vastgezet wordt, zodat hij niet beschadigt raakt en gaat schuiven tijdens het rijden.

pianovervoer

Zorgvuldig ingepakt

Om te zorgen voor een goede manier van verhuizen, is het belangrijk om de piano zorgvuldig in te pakken. Het inpakken voor de verhuis verzorgen wij als verhuisfirma voor u, maar u kunt het inpakken voor de verhuis eventueel zelf doen. Het is belangrijk om de piano goed in te pakken. Op deze manier raakt deze tijdens de verhuis niet beschadigd en kan deze veilig op de transport. Wilt u, als particulier, tips van ons als verhuisfirma voor het inpakken en de verhuis van een vleugelpiano of een buffetpiano, of wilt u het verhuizen door ons laten doen? Neem dan contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

piano verhuizen tips

Zelf uw piano verhuis regelen

In plaats van een verhuisfirma inhuren, heeft u de optie om het verhuizen van uw vleugelpiano of buffetpiano zelf te doen. Wanneer u zelf zorgt voor het transport, scheelt dit vaak in de kosten. Wel moet u goed weten wat u doet. Als u het pianovervoer niet goed regelt en uitvoert, kan dit leiden tot flinke schade aan uw vleugelpiano of buffetpiano. Dit is uiteraard iets wat u wilt voorkomen. Schakelt u liever een verhuisfirma in voor het pianovervoer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons ontvangt u de beste verhuis service tegen lage kosten en wij geven u graag tips over pianovervoer.

piano verhuizen zelf doen

Piano over de trap vervoeren?

Wilt u het verhuizen van uw piano zelf doen? Als u op een verdieping woont dan is dit erg lastig. Als u een grote binnenlift hebt dan kunt u het transport eventueel zelf doen. Demonteer eventuele losse stukken en pak het instrument goed in. Plaats deze vervolgens op een kar voor het transport en breng hem via de lift naar de verhuiswagen. Hebt u geen grote lift? Pianovervoer via de trap is vrijwel niet te doen. In de meeste gevallen is het daarom verstandig om een verhuislift te huren als u de verhuis zonder hulp doet. Met een verhuislift takelt u eenvoudig het instrument naar buiten.

Benieuwd naar de kosten van piano verhuizen?

Vraag gratis en zonder verplichting offertes aan.

Tips ter voorbereiding

Voor het verhuizen kunt u al een aantal stappen nemen ter voorbereiding van de verhuis en helpt u ons als verhuisfirma. Zo kunt u de piano alvast beneden neerzetten, wanneer deze boven staat. Als dit niet lukt, doen wij dit uiteraard voor u. Ook kunt u zorgen voor het inpakken voor de verhuis. Dit scheelt ons werk en scheelt voor u in de uiteindelijke kosten. Daarnaast is het verstandig om alvast een goede route van A naar B uit te stippelen, zodat het verhuizen zo snel mogelijk gaat.

Kosten piano verhuizen 2024

De kosten voor het verhuizen van een piano verschillen. Zo hangt het ervan af of de piano van boven of beneden moet komen en of deze op zijn nieuwe plek naar boven of beneden moet. Daarnaast hangt het natuurlijk af van de afstand die afgelegd moet worden voor de verhuis service. Wij zijn een netwerk van verhuisfirma’s die u de beste verhuis service bezorgt en ervoor zorgt dat uw vleugelpiano of buffetpiano zonder beschadigingen op zijn nieuwe locatie aankomt. Dit doen wij ook nog tegen zo laag mogelijke kosten.

Gratis offertes vergelijken

Het verhuizen van een piano is een lastig klusje. Daarom geven wij u de mogelijkheid om in contact te komen met een ervaren verhuisfirma. Zij zorgen voor het transport van de piano en geven tips over pianovervoer wanneer u het verhuizen van de piano zelf wilt doen. Of het nu gaat om een vleugelpiano of een buffetpiano het vervoeren en verhuizen is voor de meeste verhuisbedrijven uit ons netwerk een alledaagse klus. Zij garanderen de juiste manier van verhuizen voor uw piano, zodat deze niet beschadigd raakt. Bent u geïnteresseerd in deze verhuis service? Door het aanvragen en vergelijken van gratis offertes komt u in contact met een ervaren verhuisfirma die u kan helpen bij met de verhuis.