Zorgeloos en goedkoop verhuizen

U zoekt een verhuisfirma voor uw verhuis in of naar Mechelen?

Gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma Mechelen

Bent u van plan om naar een nieuw pand in Mechelen te verhuizen? Of wordt het hoog tijd voor een bedrijfsverhuis, maar hebt u geen idee waar u moet beginnen? De medewerkers van een erkende verhuisfirma kunnen u hierbij vakkundig ondersteunen. Zo is het een optie om een verhuislift met bediening te huren, of een verhuiswagen in vele afmetingen. Daarnaast kunnen verhuizers u adviseren over de noodzakelijke vergunningen voor een internationale verhuis of de opties voor meubelbewaring. Bent u benieuwd naar de kosten voor het huren van een ladderlift, of wilt u weten wat de inzet van een verhuisfirma kost? Vraag via de contactpagina offertes aan bij menig verhuisfirma uit Mechelen. Wij garanderen dat onze verhuis- en inpakservice zeer goedkoop is.

Professioneel en goedkoop

Voor welke verhuisfirma uit ons netwerk u ook kiest, wij garanderen dat hun diensten professioneel en goedkoop uitgevoerd worden. Wij eisen dat alle verhuizers uit Mechelen die zich bij ons aansluiten een jarenlange ervaring hebben met zowel menig bedrijfsverhuis als het verhuizen van particulieren. Dit betekent dat zij onder meer een verhuislift (ladderlift) kunnen bedienen, en elke maat verhuiswagen besturen. Daarnaast hebben de medewerkers ook verstand van het verhuizen van senioren, of de internationale verhuis. Tevens bieden zij een snelle inpakservice of hulp bij het vinden van opslagruimte, wanneer een tijdelijke meubelbewaring nodig is voor uw inboedel. Bij ons wordt u gegarandeerd vakkundig geholpen tegen lage verhuiskosten.

verhuisfirma Mechelen
Verhuis Mechelen

Regel uw bedrijfsverhuis bij ons

Een bedrijfsverhuis vereist enige logistieke handigheid. Zo wil men de verhuis eigenlijk binnen één dag afronden. Het liefst op een dag waarop niemand aan het werk is, zodat er weinig werktijd verloren gaat. Onze verhuizers uit Mechelen werken altijd in overleg met bedrijven aan een persoonlijk plan voor de bedrijfsverhuis, zodat u zo goedkoop mogelijk uit bent. Zij kijken hierbij onder andere naar de noodzaak van het huren van een ladderlift, en de gewenste grootte van de verhuiswagen.

Wilt u weten welke verhuisdiensten een verhuisfirma uit ons netwerk voor uw bedrijf in Mechelen kan verrichten? Lees dit artikel.

Verhuisservice

Senioren verhuisservice

De verhuis naar een zorginstelling, of een kleinere woning in Mechelen kan voor senioren een zeer enge belevenis vormen. Bovendien is het voor veel senioren onmogelijk om hun inboedel zelf in te pakken of te verhuizen. Bij menig verhuisfirma kunt u daarom terecht voor een speciale senioren verhuis- en inpakservice. De verhuizers zullen in met deze inpakservice alles verzorgen: van het inpakken van de spullen, tot het klussen in de oude woning en het installeren van alle elektronica in de nieuwe woning. Een ervaren firma weet waar het in dergelijke gevallen op dient te letten. De sleutel voor een probleemloze overgang zit hem meestal in een gestructureerde aanpak. De verhuis zal zo weinig stress bij de senioren veroorzaken.

verhuis particulieren
Offertes aanvragen

Verhuisservice voor particulieren

Wilt u als particulier verhuizen, maar hebt u enkel behoefte aan het huren van een verhuiswagen zonder chauffeur? Dat is in een aantal gevallen mogelijk. De voorwaarden en prijzen verschillen per verhuisfirma uit Mechelen. Bij zowel een particuliere als bedrijfsverhuis is soms een tijdelijke opslagruimte voor meubelbewaring nodig. Vergelijk vrijblijvend meerdere offertes!

Hoe gaat een verhuis in zijn werk?

In de meeste gevallen is een verhuis niet iets wat u regelmatig doet. Klanten uit Mechelen vragen daarom regelmatig hoe een verhuisfirma te werk gaat. Het antwoord hierop verschilt per verhuizing. U regelt uw verhuisdag namelijk zoals u zelf wilt: zo kunnen de verhuizers alles in- en uitpakken maar kunt u er tevens voor kiezen om de verhuizers in te zetten voor het demonteren en monteren van uw meubilair. Een gemiddelde verhuisdag ziet er als volgt uit.

Stap 1: ’s ochtends komen de verhuizers bij u langs en beginnen, mits afgesproken, met het inpakken of inladen van de verhuisdozen

Stap 2: Als u wilt zorgen de verhuizers ervoor dat u de woning in Mechelen bezemschoon kan opleveren.

Stap 3: Hierna vervoert de verhuisfirma uit Mechelen uw complete inboedel naar uw nieuwe woning, waar de verhuisfirma alles zal uitladen en eventueel monteren.

Internationaal verhuizen

Gaat u vanuit Mechelen verhuizen naar het buitenland? Houd er dan rekening mee een internationale verhuis veel voorbereiding vraagt. Zo dient u vergunningen aan te vragen voor het verschepen van de inboedel. Een verhuisfirma uit Mechelen zal u met raad en daad bijstaan bij het inpakken van de inboedel zodat deze lucht- of zeewaardig is, of met het zo snel en goedkoop mogelijk aanvragen van de vergunningen. Vaak heeft een verhuizer tevens connecties met internationale verhuisagenten overzee. Dit kan het internationale verhuizen zeer vergemakkelijken. Bent u op zoek naar een oplossing wat betreft meubelbewaring en opslagruimte overzee? Daarbij kunnen wij u eveneens ondersteunen.

Verhuiswagen huren

Wanneer u goedkoop wilt verhuizen in Mechelen, dan raden wij aan zoveel mogelijk zelf uit te voeren. Zo is het bijvoorbeeld een optie om bij onze verhuisfirma een verhuiswagen te huren voor een dagdeel of hele dag. Zo bent u verzekerd van genoeg opslagruimte en een veilig vervoer. Het is tevens een mogelijkheid om een verhuiswagen met chauffeur te huren. Deze chauffeur helpt u dan tevens bij het in- en uitladen van de dozen en meubels. Wilt u weten wat de huurkosten zijn van een verhuiswagen met of zonder chauffeur? Wij informeren u met plezier over de verhuiskosten. Ook voor een internationale- of bedrijfsverhuis is de huur van een verhuiswagen een optie. Lees hier meer over de verschillende opties.

Laadvolume verhuiswagen: Opties: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 3 €75,-

(*) – Dit zijn richtprijzen

Prijzen

Een verhuis van het ene naar het andere pand in Mechelen kan relatief goedkoop worden uitgevoerd. U dient alleen vooraf onderzoek te doen naar de mogelijkheden en verhuiskosten bij diverse verhuisfirma’s uit uw regio. De exacte prijs van de verhuis is natuurlijk wel afhankelijk van wat u precies nodig heeft. Het huren van een verhuislift (ladderlift) kan de prijs bijvoorbeeld doen stijgen met zo’n €150,-. Daarnaast is de afmeting van de verhuiswagen van invloed op de kosten. Een verhuiswagen van 20m³ kost €65,- per uur, één van 50m³, €75,-. Het inhuren van verhuizers varieert in prijzen tussen de €25,- en €35,- per uur.

Omvang verhuizing: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde kosten verhuisfirma:
Klein 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

Kleine verhuizing

Wilt u als student verhuizen naar een andere kamer? Of woont u in een appartement in Mechelen? Voor dergelijke kleine verhuizingen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u ook een aanhangwagen of verhuiswagen huren en zelf aan de slag gaan. Het is alleen erg stressvol en aangezien een dergelijke kleine verhuizing relatief goedkoop is bij een verhuisfirma, vormt dat een goed alternatief. Vindt u het inpakken een vervelende klus? Het is mogelijk dat de verhuizers alles van A-Z regelen, dus van het inpakken van uw spullen tot het monteren en plaatsen van uw meubels. Zo kunt u zich focussen op alle andere zaken die bij een verhuis komen kijken. Wel zo handig.

bedrijfsverhuis Mechelen

Verhuis checklist

Iedereen die bezig is met het organiseren van een verhuis weet dat hier ontzettend veel zaken bij komen kijken. Om de druk enigszins te verlagen hebben onze verhuizers voor u een checklist gemaakt met zaken waar u aan dient te denken bij het verhuizen. Op deze checklist vindt u onder andere een overzicht met de instanties die u dient te verwittigen van een adreswijziging, en de taken die u op de verhuisdag zelf moet uitvoeren. Daarnaast vindt u hier aanwijzingen over hoe u kunt bepalen hoeveel opslagruimte de verhuiswagen nodig heeft, en of u een verhuislift moet gebruiken. Ook is het handig om bijvoorbeeld alvast een parkeerplek af te bakenen zodat deze vrij is wanneer de verhuiswagen arriveert.

Meubelbewaring

Wanneer uw nieuwe woning nog niet opgeleverd is, maar uw huidige pand al verkocht is, dan is het nodig om een tussenoplossing te vinden. Of u er nu voor kiest een vakantiehuisje te huren, of bij familie te verblijven, vaak is er niet voldoende opslagruimte voor uw gehele inboedel. Daarom is menig verhuisfirma verbonden aan een organisatie voor meubelbewaring. Bij meubelbewaring plaatst u (een deel van) uw inboedel in een zeecontainer, garagebox of ander soort opslagruimte in Mechelen. Uw meubels zullen droog, inbraak- en brandvrij in deze opslagruimte bewaard worden tegen lage prijzen. De meubelbewaring kan een mooi oplossing vormen als u tussentijds een jaar weg gaat of wanneer u behoefte heeft aan extra plek voor uw meubels. Kies zelf voor de opslagruimte die bij u past!

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!
verhuiswagen Mechelen

Verhuislift huren

Wanneer u op een bovenverdieping woont, of wanneer zwaar meubilair lastig te verplaatsen is, dan heeft u de optie om een ladderlift te huren. Een verhuislift mag maximaal 250 kilo dragen, met een afmeting van ongeveer 29 meter. Het huren van een verhuislift is redelijk goedkoop. Per dag komt dit gemiddeld op zo’n €175,-. Vraag uw lokale verhuisfirma naar de opties en kosten. Bij de meeste verhuisfirma’s huurt u een verhuislift inclusief bediening. Wij adviseren om te kiezen voor bedienhulp, omdat u dan direct profiteert van de ervaring en kennis van een erkend verhuizer uit Mechelen en ontstaan er geen onveilige situaties met de verhuislift.

ladderlift Mechelen

Bediening ladderlift

Hebt u ervoor gekozen om zelf de ladderlift te bedienen? Dan zult u voor de klus de lift op de juiste manier moeten plaatsen. Zo is het ten eerste noodzakelijk om de ladderlift op een vaste en stabiele ondergrond te zetten, opdat deze niet verzakt of overhelt. Daarnaast adviseren wij om aan beide zijden een 1.4 meter brede veiligheidszone te creëren. Hierdoor wordt het onmogelijk om onder de verhuislift door te lopen. Draag bovendien altijd veiligheidsschoenen en hoofdbescherming tijdens het gebruik van de verhuislift. Wilt u weten welke eisen er gelden voor het bedienen van de verhuislift? Lees dan goed de handleiding door.

inpakservice Mechelen

Verhuisdozen inpakken

Het pakken van de verhuisdozen is een klus waar menigeen tegen opziet. Het inpakken zal bij een gebrekkige organisatie dan ook dagen in beslag nemen. Hebt u geen tijd om de dozen in te pakken, of zijn er andere zaken die voorrang hebben? Kies dan voor de inpakservice van een verhuisfirma uit Mechelen. Via de inpakservice zullen dan op de dag van de verhuis in de ochtend enkele verhuizers bij u langskomen om alle dozen in te pakken, en zullen deze vervolgens verplaatsen en in de goede ruimte terugzetten. Het is aan u om de dozen uit te pakken.

verhuizing Mechelen

Demontage en montage

Zijn de grote stukken niet in één keer te verhuizen, of passen deze niet door het trapgat of de deur? Dan is het nodig ze te demonteren. Het demonteren van kasten en bedden is niet erg ingewikkeld, maar vraagt wel enige handigheid en precisie. Hebt u geen idee hoe u de demontage van de kledingkast of het tweepersoonsbed moet aanpakken? Kies er dan voor een verhuizer uit ons netwerk in Mechelen in te schakelen. Deze is u met alle plezier van dienst bij de demontage, en helpt u desgewenst tevens bij de montage van de producten in het nieuwe pand.

internationale verhuizing Mechelen

Offertes aanvragen

Verhuismateriaal

Een verhuisdag vraagt om enorm veel verhuismateriaal. U heeft voldoende verhuisdozen nodig, maar ook opvulmaterialen zoals bubbelplastic, spanbanden om uw meubels tijdens het vervoeren vast te kunnen zetten, stickers om de verhuisdozen te labelen en verschillende materialen om uw inboedel gemakkelijk te vervoeren. Wanneer u een verhuisfirma uit Mechelen inschakelt dan beschikken zij over alle nodige materialen. U kunt daarom gebruik maken van deze verhuisservice, zodat u zelf niet al het verhuismateriaal hoeft aan te schaffen. Na de verhuis neemt de verhuisfirma uit Mechelen het verhuismateriaal weer mee, zodat u niet grote hoeveelheden afval in huis hebt. Het is natuurlijk ook een optie om zelf de materialen aan te schaffen, om zo geld te besparen. Wellicht heeft een familielid nog een stapel verhuisdozen liggen en kan u deze in gebruik nemen. Of heeft één van uw vrienden een grote stapel kranten bewaard die u zou kunnen gebruiken als vulmateriaal. Vooral voor het inpakken van serviesgoed komen oude kranten van pas.

Zware meubels verhuizen

Bij een verhuis zijn er een groot aantal kleine zaken die u moet vervoeren, maar ook een aantal zware stukken. Onder zware stukken verstaan wij bijvoorbeeld de vaatwasser, piano, servieskast of het bed. Wilt u de verhuizing grotendeels eigenhandig afhandelen, maar kunt u wel hulp gebruiken bij het verplaatsen van de zware meubels? Dat kan! Het is een optie om verhuizers in te huren die u enkel helpen bij het verhuizen van de zware en grote stukken. Eventueel benutten ze een verhuislift. Zij zullen ervoor zorgen dat het meubilair veilig op de juiste plek terecht komt in de nieuwe woning. U hoeft zich hier niet meer zorgen om te maken.

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is een klus waarvoor veel mensen terugdeinzen. De piano is meestal een zeer kostbaar deel van de inboedel en men vreest dan ook voor beschadigingen. Wij raden daarom aan om altijd contact op te nemen met een verhuisfirma die ervaring heeft met het verplaatsen van een piano. Een verhuizer zal in dat geval altijd eerst bij u langskomen om met u de mogelijkheden voor het verplaatsen van de piano te bespreken en de wensen die u heeft. Op de verhuisdag zelf zal de specialist uit Mechelen de piano inpakken in beschermfolie en daarna met een speciale ladderlift in de verhuiswagen zetten.

piano verhuizen Mechelen

Kunst verhuizen

Kunst, antiek of een unieke verzameling verhuizen is een vak apart. Het is dus belangrijk dat u verhuizers inschakelt via ons netwerk. Combineer de speciale inpakservice én verpakkingsmaterialen met de ervaren verhuizers en u weet zeker dat uw waardevolle spullen in goede handen zijn. De experts adviseren u graag over eventuele extra verzekeringen. Zoekt u een tijdelijke of langdurige opslagruimte voor uw kunstobjecten? Via menig verhuisfirma uit ons netwerk is het tevens mogelijk om een goed beveiligde opslagruimte te regelen. Doordat wij beschikken over een inpakservice kunt u de schilderijen rustig laten hangen tot op de verhuisdag. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Vraag dan kosteloos offertes aan.

wasmachine vervoeren

Wasmachine verhuizen

Bespaart u op de verhuiskosten door zoveel mogelijk van het werk zelf te verzetten? Dan zult u naast het standaard meubilair waarschijnlijk ook de wasmachine moeten verplaatsen. Hoewel een wasmachine zwaar is, is dit geen onmogelijke klus. U moet hiervoor eerst de wasmachine loskoppelen en het water weg laten lopen. Houd hierbij altijd de wasmachine even scheef zodat echt al het water weg is. Vervolgens zet u de trommel vast met speciale schroeven en kunt u de wasmachine op een steekkar plaatsen. Bevestig de wasmachine in de verhuiswagen stevig aan de zijkant, om verschuiving van het apparaat te voorkomen.

7 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Gaat u binnenkort verhuizen naar Mechelen en ervaart u nu al de stress? Dankzij de onderstaande verhuistips hoeft u zich geen zorgen te maken. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Maak gebruik van deze verhuistips van de professionals voor een zorgeloos verhuis.

 • Tip 1. Maak ruim van tevoren een goede planning. Neemt u één dag vrij om de volledige verhuisdag te regelen of heeft u meerdere dagen nodig? In het geval van een grote verhuizing raden wij u aan meerdere dagen verlof aan te vragen zodat u voldoende tijd hebt alles af te ronden.
 • Tip 2.Doe beroep op een professionele verhuisservice. Ook als u enkel gebruik maakt van een verhuiswagen met verhuizer profiteert u van de kennis en ervaring van een vakman.
 • Tip 3. Ga vooraf na of u gebruik moet maken van extra hulpmiddelen, zoals een ladderlift. Woont u op een hogere verdieping en is er geen lift aanwezig? Dan is het verstandig om vooraf te kijken of uw meubilair door het trapgat past bijvoorbeeld. Is dit niet het geval, dan kan u vooraf maatregelen treffen zodat u op de verhuisdag zelf geen problemen ondervindt.
 • Tip 4. Begin ruim op tijd met het inpakken van uw inboedel. Gooi spullen die u nooit gebruikt weg zodat u niet onnodig veel meeverhuist. Zorg ervoor dat u op de verhuisdag zelf niets meer hoeft in te pakken.
 • Tip 5. Laat u uw meubilair demonteren? Bewaar alle kleine onderdelen in een plastic zak die u aan het meubel zelf bevestigd. Voeg indien mogelijk tevens het gereedschap toe, zodat u direct kan beginnen met monteren.
verhuiskosten Mechelen

 • Tip 6. Vergeet de praktische zaken niet! Maak een checklist van instanties bij wie u een adreswijziging door moet geven. Geef uw verhuizing zo snel mogelijk door aan de verhuizing. Om te voorkomen dat post op uw oude adres bezorgd blijft worden, maakt u gebruik van de verhuisdienst van het postkantoor.
 • Tip 7. Door slim in te pakken kan u de inboedel ook gemakkelijk en snel weer uitpakken. Wilt u de woonkamer als eerste compleet? Of wilt u liever dat de kinderkamer zo snel mogelijk uitgepakt is? Plaats de verhuisdozen en meubels uit deze kamer dan als laatste in de verhuiswagen, zodat u ze er als eerste uitlaadt. Label alle dozen op kamer, zodat de verhuizer ze direct naar de juiste ruimte brengt.
Bespaar op uw verhuis!
opslagcontainer huren Mechelen

Bespaartips verhuis

Regelmatig krijgen wij van klanten uit Mechelen de vraag wat nu echte bespaartips zijn voor het afhandelen van een verhuis. Onze verhuizers hebben als antwoord hierop drie bespaartips voor u opgesteld, waarmee u aanzienlijk kunt besparen op de verhuis. De eerste bespaartip is om zoveel mogelijk van het werk eigenhandig uit te voeren. Van het inpakken van de verhuisdozen tot het vervoeren van een deel van de meubels: dit scheelt in de verhuiskosten. Ten tweede moet u bedenken dat tijd geld is: koop alle benodigde materialen in één keer in. De laatste van de bespaartips is om de offertes van diverse verhuisfirma’s te vergelijken.

verhuisdozen huren

Opslagcontainer huren

Overweegt u om een opslagcontainer te huren voor meubelbewaring? Bij diverse verhuisfirma’s uit ons netwerk is het mogelijk om een opslagcontainer te huren, in diverse maten naar keuze. Dergelijke containers zijn erg handig als u (tijdelijk) extra ruimte nodig heeft of simpelweg uw meubels droog en veilig wilt bewaren. De opslagcontainers zijn wind- en waterdicht en goed beveiligd. Veel van onze klanten uit Mechelen gebruiken een opslagcontainer bij de verbouwing. De opslagcontainer krijgt dan bijvoorbeeld de functie van een werkplaats of kantine. Kiest u ervoor om de opslagcontainer op uw eigen erf te plaatsen? Of stalt u de container bij een gespecialiseerd bedrijf? Aan u de keus.

wat kost een verhuis

Verhuisverzekering

Wanneer u gaat verhuizen in Mechelen dan bestaat bij de meeste verhuisfirma’s de keus voor een automatische verhuisverzekering. Bij een dergelijke verhuisverzekering bent u verzekerd tegen welbepaalde schade en ongevallen, waarvoor u verder niets hoeft te regelen. De schade waartegen de verzekering u beschermt staan omschreven in artikel 10 van de Belgische Kamer der Verhuizers. Wilt u volledig verzekerd zijn, inclusief het gebruik van een meubellift? Kies dan voor een allrisk verhuisverzekering die op de waarde van uw verhuisgoederen is afgestemd.

Verhuiskosten

Hebt u een nieuwe woning in Mechelen gekocht en bent u nu druk bezig met de verhuis? Dan is het een optie om een aantal van de verhuiskosten af te trekken bij de belasting. Het gaat dan onder andere om de schattingskosten van het huis, de kosten voor het hypotheekadvies en de bereidstellingprovisie. Andere verhuiskosten zoals de architectenkosten, belasting van overdracht en de provisie voor de makelaar zijn niet bij de belasting af te trekken. Gaat u binnenkort verhuizen? Houd dan rekening met eventueel bijkomende verhuiskosten voor een ladderlift, de aanschaf van verhuisdozen en het zorgen voor eten voor de verhuizers. Meer weten over de verschillende verhuiskosten? Lees dit artikel.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Bij een verhuizing horen ook verhuiskosten. Het is daarom erg interessant om te weten welke kosten wel en niet aftrekbaar zijn. Allereerst is het belangrijk om onderscheid te maken tussen een bedrijfsverhuis en een reguliere verhuizing van particulieren. Bij een bedrijfsverhuis is het vaak mogelijk om gebruik te maken van interessante aftrekposten. Beschikt u over een eenmanszaak of een vennootschap? Dan is het vaak mogelijk om het merendeel van de verhuiskosten af te trekken. Voor particulieren is het echter niet mogelijk om de directe verhuiskosten af te trekken. Moet u omwille van uw werk verhuizen? Dan kunt u wel bij uw werkgever om een verhuiskostenvergoeding vragen. Daarnaast kunt u diverse indirecte kosten aftrekken, zoals taxatiekosten en notariskosten.

Type klus/dienst: Gemiddelde prijs per uur: Gemiddelde prijs per uur:
Montageservice €30,- tot €40,- Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

 • Geen stress op uw verhuisdag omdat u kan vertrouwen op de kennis en expertise van een professionele verhuizer, die u diverse verhuistips kan geven.
 • De verhuisfirma uit Mechelen is goed voorbereid op onverwachte problemen en denkt praktisch met u mee.
 • U loopt geen risico op rugpijn of andere blessures doordat de verhuizer al het tilwerk voor u uitvoert.
 • Door jarenlange ervaring heeft de verhuizer uit Mechelen een praktische en efficiënte werkwijze ontwikkeld, waardoor u al snel kunt bijkomen op uw nieuwe woonadres.
 • U weet zeker dat uw inboedel, kunst en instrumenten tijdens het vervoeren goed verzekerd zijn. Deze garantie heeft u niet als u zelf uw inboedel verhuist.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u benieuwd hoe u tegen zo laag mogelijke kosten kunt verhuizen, inclusief het gebruik van een grote verhuiswagen en ladderlift? Vraag via ons offertepagina offertes aan van menig verhuisfirma uit Mechelen en vergelijk hun verhuiskosten en service-aanbod. Wij helpen u graag met een inpakservice, internationale- of bedrijfsverhuis of het vinden van opslagruimte voor meubelbewaring. De dienstverlening die wij u aanbieden is geheel vrijblijvend. Daarnaast gaan wij op zorgvuldige wijze met uw gegevens om. Wij helpen u met alle plezier. Verhuizen was nog nooit zo goedkoop!

verhuizen Mechelen