Zorgeloos en goedkoop verhuizen

U zoekt een verhuisfirma voor uw verhuis in of naar Mechelen?

Gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma Mechelen

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen en bent u op zoek naar een professionele verhuisfirma die u hierbij kan ondersteunen? De specialisten uit ons netwerk kunnen u vast helpen. Wij bieden onder andere ondersteuning bij internationale en senioren verhuizing, en een bedrijfsverhuis is bij ons eveneens in goede handen. Daarnaast is het bij menig verhuisfirma uit Mechelen mogelijk om een verhuiswagen of ladderlift te huren waarmee u het gehele proces vergemakkelijkt. Wilt u graag weten hoe u de verhuis zo goedkoop mogelijk kunt laten uitvoeren? Hebt u een vraag over meubelbewaring? Of bent u op zoek naar een handige inpakservice? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze verhuizers via het contactformulier. Uw internationale- of bedrijfsverhuis is bij ons in goede handen!

Professioneel en goedkoop

Wanneer u contact opneemt met één van onze verhuizers, dan weet u zeker dat de verhuis professioneel zal verlopen. Elke verhuisfirma moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Dit houdt onder andere in dat de werknemers zowel een verhuiswagen als een verhuislift (ladderlift) moeten kunnen besturen, en ervaring dienen te hebben met de regels voor een internationale verhuis, bedrijfsverhuis of het verhuizen van senioren. Daarbij garanderen wij dat u altijd van de laagste prijzen profiteert, doordat u verschillende aanbieders uit Mechelen met elkaar kunt vergelijken. Daarnaast zal deze specialist samen met u kijken naar onder meer de noodzaak voor tijdelijke meubelbewaring, het huren van een verhuislift, of de nodige opslagruimte van de verhuiswagen. Wij bieden bovendien tegen lage verhuiskosten een handige inpakservice aan. Vooral senioren hebben baat bij deze service.

verhuisfirma Mechelen
Verhuisservice Mechelen

Regel uw bedrijfsverhuis bij ons

Veel van onze klanten uit Mechelen zijn particulieren die wel enige ondersteuning bij het verhuizen kunnen gebruiken. Menig verhuisfirma die zich bij ons heeft aangesloten is echter tevens gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven. Voor een goed lopende bedrijfsverhuis is namelijk enige logistieke handigheid vereist. Zo willen de meeste bedrijven graag maar één dag besteden aan de daadwerkelijke bedrijfsverhuis, en laat men het liefst zo weinig mogelijk werktijd verloren gaan. Laat u één van onze verhuisfirma’s het project uitvoeren? Dan zal een verhuisspecialist samen met u een verhuisplan opstellen, waarmee het hele project zo goedkoop en snel mogelijk geregeld wordt.

Benieuwd welke diensten een verhuisfirma zoal kan doen voor uw bedrijf? Lees ons uitgebreide artikel.

goedkoop verhuis particulieren

Senioren verhuisservice

Wanneer senioren vanwege hun gezondheidstoestand moeten verhuizen naar een kleinere (aanleun)woning of een zorginstelling, dan heeft dit vaak een grote impact. Daarbij komt dat het voor veel senioren (lichamelijk) te zwaar is om de hele verhuis te plannen, of om de inboedel in te pakken. Daarom biedt menig verhuisfirma een speciale verhuis- en inpakservice voor het verhuizen van senioren. Verhuizers zullen de volledige verhuis op zich nemen. Van het inpakken van de spullen en het schoon opleveren van het oude pand in Mechelen tot het inrichten van de nieuwe woning: alles wordt voor u geregeld. Om zo weinig mogelijk stress en verwarring te creëren bij de senioren zullen onze verhuizers hierbij bovendien letten op eenzelfde plaatsing van vertrouwde meubels en memorabilia. Deze speciale inpakservice brengt iets hogere verhuiskosten mee, maar is de rust en het verhuisgemak zeker waard.

bedrijfsverhuis Mechelen
Offertes aanvragen

Verhuisservice voor particulieren

90% van de aanvragen die wij op onze website binnenkrijgen zijn particulieren die willen verhuizen. Bent u op zoek naar het huren van een verhuiswagen of een verhuislift omdat u de verhuis verder zelf invulling wilt geven? Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan van verhuisfirma’s in Mechelen.

Hoe gaat een verhuis in zijn werk?

Gaat u verhuizen? De kans is groot dat u dit slechts een paar keer eerder hebt gedaan. Daarom zijn veel klanten uit Mechelen nieuwsgierig naar hoe een verhuis in z’n werk gaat. In samenwerking met de verhuisfirma verloopt de verhuisdag precies zoals u wilt. Laat u het volledige proces over aan specialisten? Dan hoeft u niets te doen. Op de dag van de verhuis komen de vakmannen bij u langs, pakken uw inboedel in en verhuizen dit naar uw nieuwe adres. Hier zetten zij al uw meubels in elkaar en plaatsen zij de verhuisdozen in de juiste kamers. Zo hoeft u enkel nog de verhuisdozen uit te pakken.

Zelf alles inpakken

Het is echter ook mogelijk om enkel een verhuiswagen met chauffeur in te schakelen. Nadat u zelf alles heeft ingepakt zal de verhuizer helpen met inladen, zodat uw eigendommen zo snel mogelijk vervoerd worden naar het nieuwe adres.

Internationaal verhuizen

Heeft u of uw partner een baan in het buitenland aangeboden gekregen, en gaat u hier naartoe verhuizen? Schakel dan altijd een verhuisfirma in die gespecialiseerd is op het gebied van internationale verhuizingen. Deze kan u ondersteunen bij alle voorbereidingen zoals het aanvragen van vergunningen en de goedkeuring voor het verschepen van de inboedel naar de nieuwe locatie. Een verhuisfirma uit ons netwerk in Mechelen kan u niet alleen bijstaan met advies, maar u tevens helpen bij het inpakken van de meubels zodat u deze kunt verschepen, of het zorgen voor tijdelijke opslagruimte. Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen? Daarbij kunnen onze verhuizers u eveneens ondersteunen: zij hebben namelijk diverse contacten met verhuisagenten overzee, wat de internationale verhuiskosten vaak naar beneden haalt.

Verhuiswagen huren

Voor het vervoeren van uw inboedel bestaan er verscheidene opties. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf in uw personenwagen of met een extra aanhangwagen alle spullen te verslepen. Het is echter ook mogelijk om een verhuiswagen te huren. Een verhuiswagen is verkrijgbaar in verschillende maten en is relatief goedkoop. Zo huurt u al een verhuiswagen van 20m3 voor €65,- per uur. Wil u de verhuiswagen niet zelf besturen? Huur dan tevens een chauffeur bij één van de firma’s. Deze kan u tevens helpen bij het in- en uitladen van de meubels. Hieronder vind u een tabel met daarin de prijzen en het laadvolume van een verhuiswagen. Wilt u een exacte prijsopgave? Vraag vrijblijvend offertes aan!

Laadvolume verhuiswagen: Opties: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 3 €75,-

(*) – Dit zijn richtprijzen

Prijzen

Hoe hoog de prijzen worden voor een bedrijfsverhuis is afhankelijk van diverse factoren. Zo is de afstand van de verhuizing van invloed, evenals de mogelijke huur van een verhuiswagen of ladderlift. Het inhuren van de verhuizers is eveneens van invloed op de prijs: het uurloon van een verhuizer varieert tussen de €25,- en €35,- per uur. Het huren van een opslagruimte zal de verhuiskosten eveneens doen stijgen. Hoe meer u het uit handen geeft hoe duurder de verhuis wordt. Voordeel is wel dat u dan zorgeloos verhuist.

Omvang verhuizing: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde kosten verhuisfirma:
Klein 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

Kleine verhuizing

Geen verhuizing is ons te groot of te klein. Gaat uw zoon of dochter uw woning in Mechelen verlaten? Of woont u in een appartement en gaat u verhuizen? De specialisten uit ons netwerk helpen u graag. Doordat het om een kleine verhuizing gaat is het erg goedkoop te realiseren. U heeft de keuze om het proces van A-Z (inpakken tot meubels neerzetten) uit te besteden, of bijvoorbeeld alleen van het transport (bijvoorbeeld de verhuiswagen en verhuislift) gebruik te maken. Het scheelt u in ieder geval een hoop stress, zodat u zich volledig kunt focussen op alle andere financiële zaken die bij een verhuizing komen kijken. Indien nodig benutten de experts een ladderlift, zodat uw huidige appartement in no-time leeg is.

internationaal verhuis Mechelen

Verhuis checklist

Wanneer u gaat verhuizen dan komen er ontzettend veel zaken die u dient te regelen. Deze variëren van het afsluiten van uw internetbundel tot het omzetten van het gas, het kopen of huren van verhuisdozen of het aanvragen van een tijdelijke opslagruimte. Bovendien dient u uw adreswijziging niet alleen door te geven bij de dienst bevolking in Mechelen, maar bestaan er ook nog vele andere instanties die u hiervan moet verwittigen. Onze verhuizers hebben daarom een verhuis checklist opgesteld. Onze klanten weten zo precies wat ze moeten doen in de maand voor de verhuis, op de dag zelf en in de periode daarna.

Meubelbewaring

Als de situatie rondom de verhuis niet optimaal verloopt, en u tijdelijk in een tussenpand moet verblijven, dan is het mogelijk dat een deel van de meubels naar een opslagruimte moet. Bij menig verhuisfirma heeft men daarom een regeling rondom meubelbewaring. Bij een pand voor meubelbewaring bestaan er diverse mogelijkheden voor het opslaan van uw inboedel. Van garagebox tot zeecontainer, en van opslagkist tot pallet: u bepaalt hoeveel opslagruimte u nodig heeft. Voor welke variant van meubelbewaring u ook kiest, uw spullen zullen altijd droog, en brand- en inbraakvrij worden opgeslagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!
prijs verhuiswagen huren Mechelen

Verhuislift huren

Woont u op een bovenwoning in Mechelen? Of hebt u meubelstukken die niet door de deur passen? Het huren van een ladderlift kan een oplossing vormen. Met een dergelijke verhuislift kunnen we door openslaande ramen of balkondeuren het inboedelstuk de woning uittillen. Een ladderlift die u bij onze verhuisfirma kunt huren is maximaal 29 meter hoog, en kan een gewicht dragen van ongeveer 25 kilo. Veelal is het mogelijk om een verhuislift met en zonder bediening te huren. Een meubellift zonder besturing heeft een aantrekkelijke prijs, met besturingshulp weet u zeker dat de klus veilig zal verlopen. De exacte prijzen van een ladderlift hangen af van diverse factoren zoals beschikbaarheid en afmeting.

verhuislift huren Mechelen

Bediening ladderlift

Het bedienen van een ladderlift vraagt enige handigheid en ervaring. Toch is het mogelijk om bij menig verhuisfirma een verhuislift zonder bediening te huren. Om te voorkomen dat er problemen ontstaan, krijgt u vaak een handleiding toegezonden waarin de besturing van de verhuislift wordt toegelicht. Onze experts uit Mechelen adviseren u bovendien om voor de volgende zaken te zorgen. (1) creëer altijd een veilige werkplek door een 1.4 meter veilige zone af te schermen rondom de verhuislift. (2) draag altijd beschermende kleding als veiligheidsschoenen en hoofdbescherming. (3) plaats de ladderlift op een vaste en stabiele ondergrond. (4) draai eerst een proefbeurt voordat u goederen verplaatst met de meubellift.

inboedel inpakken Mechelen

Verhuisdozen inpakken

Voor veel van onze klanten uit Mechelen vormt het inpakken van de verhuisdozen de meest vervelende klus van de verhuis. De verhuisfirma’s uit ons netwerk bieden daarom regelmatig een goedkope inpakservice aan. Wanneer u gebruik maakt van onze inpakservice, dan zullen er op de dag van de verhuis een aantal professionals naar u toe komen om de inboedel in te pakken. Kiest u voor een inpakservice? Dan zijn meestal uw dozen ook beschermd tegen schade. Als u zelf de dozen inpakt, dan zal dit niet het geval zijn. Deze inpakservice geldt voor senioren, maar tevens voor bedrijven of standaard particulieren. Goedkoop en snel.

verhuizing Mechelen

Demontage en montage

Een andere klus waarvoor u de verhuizers uit ons netwerk in Mechelen kunt inschakelen is de montage en demontage van kasten, bedden en ander groot meubilair. Het demonteren is in veel gevallen noodzakelijk omdat de stukken niet in hun geheel door het trapgat of de deuropening passen. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met het demonteren van diverse kasten en bedden, en ondersteunen u dan ook gegarandeerd snel en vakkundig. Desgewenst kunnen zij tevens de montage van de gedemonteerde meubels op zich nemen. Moeten uw spullen tijdelijk naar een opslagruimte in Mechelen? Daarvoor bieden wij eveneens onze demontage hulp aan.

verhuizen Mechelen

Offertes aanvragen

Verhuismateriaal

Dat u bij een verhuizing in Mechelen gebruik maakt van vele verhuisdozen is u waarschijnlijk duidelijk. Maar wist u dat een verhuisdoos alleen niet voldoende verhuismateriaal is? Om uw spullen te beschermen zal u tevens inpakmateriaal moeten huren of aanschaffen. Dit verhuismateriaal gebruikt u om uw serviesgoed of kunst mee in te pakken en beschermt het tegen schade. Voorbeelden hiervan zijn noppen- of wikkelfolie, inpak- of krantenpapier en verhuisdekens of meubelhoezen. Om aan te geven dat het om kwetsbare spullen gaat, zou u gebruik kunnen maken van waarschuwingsetiketten. Zo is het voor de verhuisfirma direct duidelijk dat zij hier met zorg om moeten gaan, wat de kans op beschadigingen een stuk kleiner maakt. Voor het vervoeren zelf is het tevens aan te raden verhuismateriaal aan te schaffen. Met een steekkar verplaatst u eenvoudig uw koelkast en met behulp van een wisgoedzak krijgt u veel meer grip op uw wasmachine. Zo is het een stuk eenvoudiger om deze de trap op te tillen.

Zware meubels verhuizen

Wilt u het grootste deel van de verhuis eigenhandig afhandelen, maar bent u bang uw rug te beschadigen tijdens het tillen van zware of grote stukken? Het is bij menig verhuisfirma in Mechelen mogelijk om enkel verhuizers in te schakelen voor het verplaatsen van de zware meubels. Het gaat dan om verhuisstukken als de wasmachine, servieskast, en piano. Onze verhuizers zorgen ervoor dat alle spullen zonder schade in de verhuiswagen worden vervoerd. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven waar u het meubilair wil hebben. De huur van een verhuislift of verhuiswagen komt bovenop de verhuiskosten voor de tilhulp.

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is een lastige klus, met grote risico’s op beschadigingen aan de piano, maar eveneens aan de muren of vloer. Wij raden daarom aan een erkende verhuisfirma uit Mechelen met ervaring binnen dit vakgebied in te schakelen. U herkent een erkende firma aan het feit dat zij eerst bij u langskomen om de mogelijkheden voor het verplaatsen van de piano met u door te spreken, en aan het feit dat zij de vleugel met beschermfolie inpakken voordat hier verder iets mee gebeurt. Vraag de specialist die u helpt altijd naar de bijkomende prijzen voor het verplaatsen van de piano.

piano verhuis Mechelen

Kunst verhuizen

Bevat uw woning (of bedrijfspand) veel kunst of antiek? Of heeft u een speciale verzameling die u met uiterste zorg wilt laten inpakken en verhuizen? Bij een verhuisfirma uit ons netwerk bent u aan het juiste adres. Door een vakkundige aanpak, speciale verhuismiddelen én inpakmaterialen weet u zeker dat uw waardevolle items in goede handen zijn. De specialisten informeren u daarnaast over de eventuele (extra) verzekeringen die u dient af te sluiten. Toch weten wij als geen ander dat uw kunst of antiek onvervangbaar is. Zoekt u een tijdelijke opslagruimte voor uw waardevolle spullen? Ook dat is via de verhuisfirma te regelen.

kunst verhuizen

Wasmachine verhuizen

Bent u zeer praktisch aangelegd en van plan om zelf de verhuis uit te voeren? Dan zult u waarschijnlijk ook aan de slag moeten met de wasmachine. Veel van onze klanten uit Mechelen schrikken terug voor het verplaatsen van de wasmachine uit angst voor wateroverlast of het beschadigen van het apparaat. Wanneer u voorzichtig en stapsgewijs te werk gaat, hoeft er echter niets te gebeuren. Begin bij het verhuizen van de wasmachine altijd met het ontkoppelen van de aan- en afvoerslangen en laat het apparaat leeglopen. Daarna dient u de trommel vast te zetten met trommelschroeven en het zeepbakje en deurtje vast te plakken.

7 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Verhuizen in Mechelen hoeft zeker geen stressvolle aangelegenheid te zijn. Sterker nog, met de juiste verhuistips verloopt uw verhuis op rolletjes! Zeker als u profiteert van de hulp van een erkend verhuisfirma uit Mechelen. Wij vroegen verschillende verhuisbedrijven uit Mechelen om hun beste verhuistips en hebben deze hieronder kort beschreven:

 • Tip 1. Schakel een erkend verhuizer uit Mechelen in. Vraag naar referenties en lees de voorwaarden goed door zodat u weet dat al uw inboedel goed verzekerd is. Doordat u tijdens de verhuisdag ondersteund wordt door vakmannen weet u zeker dat alles goed geregeld is.
 • Tip 2. Eén van de meest genoemde verhuistips is: begin ruim van tevoren met inpakken en opruimen. Alles wat u niet mee hoeft te nemen bespaart u op de totale kosten. Dat servies dat al maandenlang in de kast staat? Gooi het weg of geef het aan een kringloopwinkel. Hetzelfde geldt voor dat oude fornuis en vieze matras.
 • Tip 3. Maak goed gebruik van een verhuislift. Het lijkt een kostbare methode, maar het kan u veel tijd en geld besparen. Woont u in een flat zonder lift? Dan bent u of de verhuizer lang bezig met het inladen van uw inboedel. Met gebruik van een ladderlift bespaart u veel tijd. Hierdoor bent u sneller verhuist en bespaart u op de arbeidskosten van de verhuisfirma.
 • Tip 4. Heeft u een beperkt budget maar wilt u toch graag gebruik maken van de kennis van een professioneel verhuizer uit Mechelen? Kies dan voor de montageservice. Dankzij jarenlange ervaring weet de vakman precies hoe uw meubilair gemonteerd moet worden, zodat dit in no-time is gedaan. Zo kunt u al snel bijkomen op uw eigen bank.
verhuiskosten Mechelen

 • Tip 5. Als u gaat inpakken is het belangrijk dat u rekening houdt met het gewicht. Het lijkt misschien een goed idee om alle boeken in één doos te stoppen, maar er is een grote kans dat u hier op de verhuisdag spijt van krijgt.
 • Tip 6. Zorg dat u de dozen goed labelt. Plaats op de doos voor welke kamer deze bestemd is, en wat er in zit. Zo voorkomt u dat u ’s avonds na de lange dag nog een uur op zoek bent naar uw handdoeken, terwijl u niets liever wilt dan douchen en slapen.
 • Tip 7. Regel van tevoren alle administratieve zaken, zodat u hier op de verhuisdag geen rekening mee hoeft te houden. Denk aan het doorgeven van uw verhuizing en het noteren van de gas- en waterstanden.
Bespaar op uw verhuis!
verhuistips

Bespaartips verhuis

Wie gaat verhuizen weet dat hij te maken krijgt met een aantal verhuiskosten. Het is echter goed mogelijk om op deze verhuiskosten te besparen. Daarvoor bestaan diverse bespaartips. Een eerste tip is om offertes te vergelijken van divere verhuisfirma’s. Daarnaast raden onze specialisten uit Mechelen aan om alle dozen en ander klusmateriaal in één keer aan te schaffen. Dit bespaart tijd en daarnaast geld doordat u grootverpakking kunt gebruiken. Een derde bespaartip is om te kijken naar de opties voor een verhuisvergoeding bij uw werkgever. U krijgt bijvoorbeeld vaak een verhuisvergoeding als u wordt overgeplaatst naar een internationale vestiging van het bedrijf.

verhuisverzekering

Opslagcontainer huren

Heeft u snel extra ruimte nodig? Dan is het verstandig om het huren van een opslagcontainer te overwegen. Dit is namelijk een slimme vorm van meubelbewaring. Een dergelijke container is relatief goedkoop, volledig droog én veilig. Zo weet u zeker dat uw meubels in perfecte staat blijven. Ook tijdens een verbouwing is een opslagcontainer ideaal. Zo heeft u alle ruimte om goed te klussen en hoeft u zich niet zorgen te maken over het mogelijk beschadigen van meubels. Het is mogelijk om de opslagcontainer tijdelijk te stallen bij een gespecialiseerd meubelbewaring bedrijf, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de container op uw erf in Mechelen te plaatsen. Zo kunt u de opslagcontainer ook als werkplaats of kantine gebruiken.

verhuis prijzen

Verhuisverzekering

Wie gaat verhuizen wil natuurlijk voorkomen dat er tijdens het werk beschadigingen ontstaan aan het meubilair en andere inboedel. Toch kan het gebeuren dat meubels verschuiven tijdens het vervoer, of dat u met de ladderlift een beschadiging veroorzaakt. Wilt u zeker weten dat u tijdens de verhuizing beschermd bent tegen dergelijke ongevallen? Sluit dan een allrisk verzekering af. Bij deze verhuisverzekering verzekert u uw spullen op waarde van de verhuisgoederen. Een alternatief is de standaard verhuisverzekering waarbij u enkel bent gewaarborgd voor dat wat wordt voorgeschreven door de Belgische Kamer der Verhuizers in artikel 10.

Verhuiskosten

De kosten voor een verhuis in Mechelen worden door veel factoren bepaald. Zo moet u rekening houden met verhuiskosten voor het huren van een verhuiswagen of verhuislift, de prijzen voor eten voor de verhuizers en verhuiskosten voor het aanschaffen van nieuwe meubels of een tijdelijke meubelbewaring. Om het verhuizen zo goedkoop mogelijk te laten verlopen adviseren wij te kijken naar de mogelijkheden voor aftrekbare verhuiskosten bij de belastingdienst. Dit is zeker een optie bij de aanschaf van een nieuw huis. Onder andere de schattingskosten van het huis, de notariskosten voor de akte van hypotheek en de periodieke afbetalingen van erfpacht zijn belasting aftrekbaar.

Lees hier meer over de verschillende soorten verhuiskosten.

Verhuiskosten aftrekbaar?

De maanden rondom de verhuizing vormen vaak één van de duurste maanden. U schaft nieuwe meubels aan, koopt een huis en dient diverse rekeningen te betalen. Het is dus handig dat u weet welke kosten u wel én niet kunt aftrekken bij de belastingdienst. Allereerst maken we onderscheid tussen een bedrijfsverhuis en een particuliere verhuizing. Bij een bedrijfsverhuis is het mogelijk om een groot deel van de onkosten af te trekken. Bij een particuliere verhuizing kunnen de directe verhuiskosten niet worden afgetrokken. Wel bestaan er diverse indirecte kosten die u kunt aftrekken, denk aan notariskosten, taxatiekosten en kosten voor het hypotheekadvies. Moet u omwille van uw nieuwe job verhuizen van uw werkgever? Vraag de werkgever dan om een verhuiskostenvergoeding.

Type klus/dienst: Gemiddelde prijs per uur: Gemiddelde prijs per uur:
Montageservice €30,- tot €40,- Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

 • Op de verhuisdag zijn al uw spullen goed verzekerd. Mocht er iets kapot gaan dan wordt dit voor u vergoedt.
 • Bedrijfsverhuis in het verschiet? Vaak bent u voordeliger uit als u dit uitbesteedt. U bent veel minder tijd kwijt, waardoor u stilstand van uw werkzaamheden voorkomt.
 • Een verhuisfirma uit Mechelen levert u de benodigde verhuismaterialen aan, en neemt deze na afloop weer mee. Zo hoeft u geen stapels verhuisdozen in huis op te slaan.
 • De verhuisdag verloopt snel en efficiënt, zodat u al in één werkdag volledig over bent naar uw nieuwe woning in Mechelen.
 • U hoeft zelf niets te tillen, zodat u geen last krijgt van uw rug, schouders of nek.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u weten wat een bedrijfsverhuis gaat kosten? Wilt u graag zo goedkoop mogelijk naar het buitenland vertrekken vanuit Mechelen? Of hebt u vragen over het huren van een verhuislift? Vul op het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk uw wensen in, en wij zorgen ervoor dat u spoedig enkele offertes van menig verhuisfirma uit Mechelen krijgt toegestuurd. Bij ons profiteert u van aantrekkelijke kosten voor meubelbewaring en de huur van een verhuislift. De verhuisfirma uit ons netwerk helpt u met alle plezier bij het verhuizen van uw inboedel!

kleine verhuizing Mechelen