Liftservice inschakelen?

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Liftservice

Verhuizen van of naar een flat gaat met de hulp van een liftservice heel gemakkelijk! Geen trappen op en af, maar gewoon met de lift naar binnen tillen. Dit bespaart u tijd én heel veel spierpijn. Op zoek naar een verhuizer?

Start gratis offerteaanvraag.

Daarna ontvangt u zo snel mogelijk de offertes van meerdere verhuisfirma’s. Vergelijk de prijzen en kies de verhuizer met de goedkoopste liftservice en bespaar tot wel 40%! Op deze pagina leest u wat een liftservice inhoudt, en waarom een meubellift zo waardevol is tijdens een verhuis. Ook krijgt u natuurlijk informatie over de kosten van een verhuislift.

Waarom gebruik maken van de liftservice?

Gaat u verhuizen van of naar een appartement? Dit betekent ongetwijfeld dat u veel spullen de trap op moet tillen. Met het gebruik van een ladderlift voorkomt u dit. Een liftservice houdt in dat u een lift inclusief verhuizer inschakelt. De vakman zorgt er dus voor dat al uw meubelstukken veilig naar boven of naar beneden getild worden!

Dit zijn de grootste voordelen van een liftservice:

 • Met een liftservice hoeft u geen dozen en meubels de trap af te tillen.
 • De liftservice maakt uw verhuis stukken makkelijker.
 • Maakt u gebruik van een liftservice, dan profiteert u ook van de expertise van een verhuizer.

Waaruit bestaat de liftservice?

Als u een liftservice wilt inschakelen voor uw verhuis, heeft u de keuze uit verschillende soorten liften. We raden u altijd aan een lift met service in te huren, dat houdt in dat u ook de hulp krijgt van een verhuizer. Deze verhuizer kan bovendien aanraden welk type lift voor u geschikt is: een ladderlift of meubellift.

Wat doet de verhuizer?

Hij plaatst de meubels of het witgoed op het plateau van de lift en maakt alles goed vast. Op die manier weet u zeker dat uw spullen tijdens de verhuis niet beschadigd raken! Daarna tilt de lift alles naar beneden, waarna de verhuizer de spullen in de verhuiswagen laadt.

lift service

Wanneer een verhuislift huren?

Als u verhuist van of naar een flatgebouw komt een liftservice vaak van pas. Met een appartement op een hogere verdiep is een verhuizing zwaar werk. Met behulp van een verhuizer en een lift voorkomt u spierpijn de volgende dag.

Maar dat is niet de enige reden om een verhuislift te huren!

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u grote meubelstukken wilt verhuizen die niet door het trapgat passen. Als dat het geval is, dan komt de liftservice ook goed van pas. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van een piano op de bovenste verdiep of het tillen van een wasmachine op zolder.

liftservice kosten

Wat kost de liftservice?

De service van een standaard verhuislift kost ongeveer €100,- voor 1 dag. Deze is hoog genoeg voor de eerste, tweede en derde verdiep. Bij de meeste verhuizers betaalt u voor deze lift geen weekendtoeslag!

Kiest u een ladderlift met de hulp van een verhuizer, dan betaalt u gemiddeld €65,- per uur. Voor een tarief van gemiddeld €100,- per uur schakelt u de hulp van twee verhuizers in. Deze ladderlift is geschikt voor de eerste tot de zesde verdiep.

Hoeveel de liftservice precies gaat kosten, verschilt per situatie. Vraag daarom offertes aan, zodat u zeker weet wat u zou moeten betalen.

Kosten liftservice 2024

Soort lift Geschikt voor verdiep Gem. prijs weekdagen * Gem. prijs zaterdag *
Standaard verhuislift 1 t/m 3 €100,- voor 1 dag €100,- voor 1 dag
Ladderlift + 1 bediener/verhuizer 1 t/m 6 €65,- per uur €85,- per uur
Ladderlift + 2 bedieners/verhuizers 1 t/m 6 €100,- per uur €125,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde tarieven incl. btw. Vraag gratis offertes aan om te besparen!

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

De prijs van een liftservice verschilt per situatie en is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe hoger de verdiep die de lift moet bereiken, des te hoger de kosten. Dat komt omdat u een duurdere ladderlift nodig hebt. Daarnaast moet u in sommige gevallen parkeer- of vergunningkosten betalen om de lift te kunnen plaatsen.

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren:

 • Het uurtarief van de verhuizers.
 • De verdiep die de lift moet bereiken
 • Het soort lift dat u nodig hebt.
 • Aantal uren dat u de lift nodig hebt.
 • Eventuele kosten voor een vergunning.

Vergelijk offertes en bespaar tot wel 40% op uw liftservice!

Vind eenvoudig en snel de verhuizer met het beste aanbod.

Waar moet ik rekening mee houden?

Als er een verhuis op de planning staat, dan moet u met veel rekening houden. Schakelt u een ladderlift in, vergeet dan niet om een parkeervergunning aan te vragen als u die nodig heeft! Of dit het geval is, checkt u eenvoudig via uw gemeente.

Wilt u gebruik maken van een liftservice? Houd hier dan rekening mee:

 • Regel de meubellift zodra u de datum van uw verhuis weet. Zo voorkomt u dat er geen liften beschikbaar zijn.
 • In sommige gemeenten en op sommige plekken moet u een vergunning aanvragen om de lift te plaatsen. Vraag deze op tijd aan!

 • Veel verhuisfirma’s bieden een verhuisverzekering aan: check ook of deze verzekering voldoende is voor uw inboedel of dat u een extra verhuisverzekering wilt afsluiten.

Liftservice inschakelen? Gratis offertes vergelijken!

Met de hulp van een liftservice zorgt u ervoor dat uw verhuis zo voorspoedig mogelijk verloopt. U hoeft geen zware dozen of meubels de trap op of af te tillen, waardoor u uzelf heel veel spierpijn bespaart. Ook gebruik maken van een liftservice?

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

U ontvangt zo snel mogelijk prijsopgaven van meerdere verhuisfirma’s. Vergelijk de verschillende prijzen en voorwaarden, en kies de verhuizer met het beste aanbod. Zo weet u zeker dat u niets te veel betaalt én bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs! De aanvraag is gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Waar wacht u nog op?