Uw bedrijfsverhuis in goede handen

Gratis offertes aanvragen

Bedrijfsverhuis

Breidt uw bedrijf zich snel uit, en wordt het tijd om naar een nieuw pand te verhuizen? Dan zijn er veel zaken waar u aan moet denken. Het belangrijkste bij de verhuis van een zakelijk bedrijf is de efficiëntie. U wilt dat er zo weinig mogelijk tijd verloren gaat met de bedrijfsverhuis, en dat iedereen binnen een afzienbare periode weer optimaal aan het werk kan. Voor zakelijk verhuizen is het dan ook aan te raden om een verhuisfirma in de arm te nemen die u kan bijstaan. Denk hierbij onder andere aan het transport naar de nieuwe locatie, maar ook voor hulp bij het aansluiten van de benodigde apparatuur of het inpakken van de inboedel. Op deze pagina vindt u meer informatie over de verhuizing van een bedrijf en de kosten van een bedrijfsverhuis. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen voor een bedrijfsverhuizing? Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan, vergelijk deze en kies zelf een verhuisbedrijf uit ons netwerk.

bedrijfsverhuis

Uw bedrijfsverhuis in goede handen

Wanneer u een verhuisfirma inschakelt voor het zakelijk verhuizen, dan worden diverse zaken u meteen uit handen genomen. Zo zullen medewerkers van de firma eerst in overleg met u bepalen welke dag of dagen het meest geschikt zijn voor de verhuis van uw bedrijf. Kan de verhuizing binnen één dag uitgevoerd worden, dan is het zelfs mogelijk om de bedrijfsverhuis op zaterdag af te ronden. Daarnaast zullen medewerkers van verhuisfirma’s samen met u kijken naar wat er precies verhuisd moet worden, en in welke volgorde dit het beste kan. Met het maken van een speciaal verhuisdraaiboek weet u bovendien altijd waar u aan toe bent. De verhuis van uw zakelijk onderkomen zal zonder stress en problemen voor u verlopen.

verhuizen zakelijk

Gestroomlijnd proces

Schakelt u via ons netwerk een verhuisfirma in voor uw bedrijfsverhuis? Dan weet u zeker dat de verhuisdag, maar ook de voorbereiding gestroomlijnd zal zijn. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een draaiboek, het regelen van een parkeerverbod, het voorzien in vuilcontainers en de levering van al het inpakmateriaal. Of het nu om een kantoor, ziekenhuis of magazijn gaat, de ervaren verhuizers weten van aanpakken. Met speciale verpakkingsmaterialen, markeringen en diverse hulpmiddelen wordt alles veilig en efficiënt vervoerd. Op de verhuisdag zelf staat er een ploeg verhuizers klaar om al het meubilair, de archieven en de documenten in te laden en te transporteren. Op de nieuwe locatie wordt alles direct in de juiste ruimten geplaatst. Door heldere markeringen en labels weet u precies waar u welke spullen kunt vinden.

verhuizing bedrijf checklist

Checklist: organisatie bedrijfsverhuis

Denkt u dat u een deel van het zakelijk verhuizen gemakkelijk zelf uit kunt voeren om enigszins in de prijzen te besparen? Bij een bedrijfsverhuizing komt veel meer kijken dan bij een particuliere verhuizing. Om ervoor te zorgen dat de verhuis in goede orde verloopt is het belangrijk om goed te plannen. Houd daarom rekening met de punten op onderstaande checklist en bekijk de bedrijfsverhuis tips. Deze kunnen de verhuizing van het bedrijf vergemakkelijken en het persoonlijk afhandelen van deze checklist zal u ook veel geld kunnen besparen.

  • Voorbereiding: bepaal allereerst het budget voor de bedrijfsverhuis, en zet daarbij de eisen voor de nieuwe bedrijfsruimte op een rij. Bepaal wat u nodig heeft in het pand en welk meubilair u tijdens het zakelijk verhuizen meeneemt.
  • Maak een planning: plan wat er allemaal moet gebeuren voordat uw bedrijf gaat verhuizen. Geef aan wie verantwoordelijk is voor welke taak, maak een draaiboek voor de verhuisdag en schakel indien nodig een verhuisbedrijf in. Zorg ook voor voldoende mankracht tijdens het inpakken en op de verhuisdag zelf. Controleer of de planning niet in conflict komt met belangrijke werkzaamheden van uw bedrijf zoals een jaarafsluiting. Houd daarnaast rekening met relaties tussen activiteiten omdat verschillende activiteiten afhankelijk zijn van elkaar. U kunt bijvoorbeeld geen meubilair verhuizen voordat een vloer gelegd is.
bedrijfsverhuizing
  • Organiseer de verhuizing: zorg ervoor dat u toegang hebt tot laad-en losplaatsen en liften. Maak een overzicht van waar de spullen in het nieuwe pand worden opgeslagen en welke werknemer waar komt te zitten. Maak daarnaast een opstelling waar het meubilair komt te staan. Selecteer het materiaal, gooi weg wat weg kan. Bestel voldoende verhuisdozen. Pak de spullen die meegaan tijdens de verhuizing in. Geef op de verhuisdozen aan in welke ruimte ze horen. Controleer of er speciale hulp vereist is voor het afkoppelen van apparatuur en het demonteren van materiaal. U kunt beveiligingsbeambten inhuren omdat het risico op diefstal van uw inventaris tijdens de verhuis van uw bedrijf verhoogd is.
  • Informeer uw werknemers: geef informatie over het nieuwe kantoor, de verhuisdatum, de parkeergelegenheid, toegangsroutes, toegang tot het gebouw en wanneer iedereen op de locatie wordt verwacht. Geef ze een plattegrond met de verschillende afdelingen om ze wegwijs te maken in het kantoor. Geef uw werknemers daarnaast een lijst met contactpersonen mocht er na de bedrijfsverhuis problemen zijn met computers of ontbrekende spullen.
  • Verhuisdag: regel de juiste vergunning voor de verhuis, en geef eventueel de tijdstippen voor de bedrijfsverhuis door aan buren van beide panden. Geef iedereen die helpt tijdens de verhuis van uw bedrijf een draaiboek van de dag. Informeer de juiste partijen wanneer er vertraging oploopt.

Kosten verhuizen bedrijf

De kosten voor een verhuizing zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij onder andere aan de hoeveelheid inboedel die men moet verhuizen tijdens de bedrijfsverhuis. Dit beïnvloedt namelijk de grootte van de verhuiswagen en de tijd die men kwijt is aan de bedrijfsverhuis. Hoewel de prijzen per verhuis enigszins kunnen verschillen zijn er wel enkele richtprijzen aan te houden. Ten eerste dient u te betalen voor de diensten van de professionele verhuizer. Dit zal uitkomen rond de €30,- per uur. Voor de verhuis van een zakelijk pand hebt u algauw 3 tot 4 verhuizers nodig. Dit komt op een bedrag van €720,- tot €960,- per dag. Daarnaast zult u voor de verhuizing gebruik moeten maken van minimaal één grote vrachtwagen. Deze kosten komen op €35,- per uur. Wilt u de bedrijfsverhuis zo soepel mogelijk laten verlopen? Schakel dan een verhuiscoördinator in. Hiervoor betaalt u zo’n €60,- per uur.

Vrijblijvend contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor de verhuis van uw bedrijf? Bezoek dan de offertepagina en vul het contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.

bedrijf verhuizen offerte