Uw inboedel laten inpakken?

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Inpakservice

Met de inpakservice van een erkende verhuisfirma bespaart u veel tijd. Verhuizen is vaak erg veel inpakwerk en hulp bij verhuizen is daarom zeer verstandig. Met de inpakservice pakken de verhuizers uw kleine inboedel in verhuisdozen, beschermen ze meubels met speciale verpakkingsmaterialen en pakken ze witgoed en andere elektrische apparaten in. Op deze pagina leest u alles over het inpakken van uw inboedel. Besparen op de kosten van uw verhuizing?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan gratis en vrijblijvende offertes van verhuizers uit uw regio. Vergelijk offertes en kies eenvoudig de beste verhuisfirma uit de regio voor uw verhuis.

Waarom een inpakservice bij het verhuizen?

Een verhuizing is veel inpakwerk en één van de taken die het meeste tijd in beslag neemt, is het inpakken van uw inboedel.

Maak daarom gebruik van de inpakservice en schakel professionele vakmannen in voor het in- en uitpakken van uw spullen. U houdt een stuk meer tijd over en bovendien hoeft u zelf het zware inpakwerk niet te doen.

Kies ook voor de voordelen van de inpakservice:

  • De verhuisspecialisten gebruiken verschillende inpaktechnieken.
  • Het inpakwerk verloopt snel en netjes.
  • Het verhuisbedrijf beschikt over verhuisdozen en inpakmateriaal.

Waaruit bestaat een inpakservice?

De inpakservice bestaat uit een aantal werkzaamheden. De vakmannen pakken natuurlijk uw spullen in. Hiervoor gebruiken ze stevige inpakdozen, kisten en andere verpakkingsmaterialen. Daarnaast labelen ze alle verhuisdozen. Andere werkzaamheden zijn het inpakken van meubels, witgoed en bedden.

Voor de matrassen en banken heeft een verhuisfirma speciale hoezen. Hoogglans meubels worden extra beschermd met een speciale folie, zodat er geen krassen opkomen.

inpakservice

Inpakken en labelen van verhuisdozen

De verhuizers pakken alle verhuisdozen in en labelen ze. Tijdens het inpakken labelen ze elke doos en schrijven ze op wat erin zit. U hoeft dus niet elke doos te openen om te weten wat erin zit. Hierdoor gaat niet alleen het verhuizen een stuk sneller, maar ook het uitpakken.

Verhuisdozen met breekbare spullen worden apart gezet na het inpakken. Daarnaast staat er op deze verhuisdozen goed aangegeven dat de verhuisspecialisten er extra voorzichtig mee moeten doen.

Veilig inpakwerk van elektronica

U wilt natuurlijk dat al uw elektronica het nog perfect doet na het transport. Vaak is het best om uw elektronica in de originele dozen te verhuizen, maar de meeste mensen bewaren deze dozen niet allemaal. Het verhuisbedrijf heeft speciale verhuisdozen of –kisten voor het verhuizen van uw elektronica, zoals een televisie.

De verhuisfirma vervoert niet alleen uw elektronica, ze sluiten het desgewenst ook weer voor u aan.

Wilt u snel goedkoop verhuizen? Maak gebruik van de inpakservice!

Bespaar op uw verhuiskosten door offertes te vergelijken.

Loskoppelen, uitlekken en inpakken van witgoed

Het vervoeren van witgoed, zoals een wasmachine, vaatwasser of koelkast, vereist vakmanschap. Wist u bijvoorbeeld dat het noodzakelijk is om de trommel van een wasmachine vast te zetten en dat het best is om een koelkast rechtop te verhuizen? De verhuisspecialisten koppelen al het witgoed en vervoeren ze op de juiste manier. Ze beschikken daarnaast over handige hulpmiddelen voor het inpakken en vervoeren van het witgoed, zoals een verhuiszak voor een wasmachine.

Demonteren en inpakken van meubels

Grote meubels moet u eerst laten demonteren voor het meubeltransport. De verhuizers demonteren snel en vakkundig uw meubels en laden ze in de verhuiswagen. De meubels worden beschermd met speciaal verpakkingsmateriaal of zachte doeken. Hierdoor beschadigen ze niet tijdens het transport. In uw nieuwe woning monteren de vakmannen desgewenst uw meubels en zetten ze direct op de juiste plaats.

Professioneel inpakken van piano’s en andere instrumenten

Het goedkoop verhuizen van een piano is niet eenvoudig. U wilt natuurlijk niet dat uw bezit tijdens het transport beschadigd raakt. Een verhuisfirma pakt daarom uw kostbare instrument voor het vervoer helemaal in. Hiervoor gebruiken ze speciaal verpakkingsmateriaal. Daarnaast wordt het instrument goed vastgezet in de verhuiswagen. Een verhuisspecialist heeft ook veel ervaring met het verhuizen van andere instrumenten.

piano inpakken

Goed verzekerde inpakservice

Het is verstandig om voor het verhuizen een verzekering te nemen. Met een verhuisverzekering bent u verzekerd tegen schade tijdens het inpakwerk, het verplaatsen en het transport. Vaak denken mensen dat ze tijdens het inpakken en vervoeren verzekerd zijn via een inboedelverzekering, maar dit is niet het geval. Deze inboedelverzekering geldt alleen voor het opgegeven adres, dus niet bij schade tijdens transport of in uw nieuwe woning. Met een verhuisverzekering is alle schade tijdens het inpakwerk, transport en uitpakken gedekt.

Wat kost een inpakservice?

De inpakservice kost gemiddeld €30,- tot €40,- per verhuizer per uur. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal verhuizers dat u inhuurt. Wanneer u meerdere verhuizers inhuurt, zijn de kosten per uur hoger. Het voordeel is echter dat het inpakken dan sneller gaat, waardoor de verhuisspecialisten minder lang bezig zijn.

Bepaal van tevoren wat u wilt laten inpakken en van welke verhuisdiensten u nog meer gebruik wilt maken. Hoe groter de verhuizing, hoe meer verhuizers u waarschijnlijk nodig heeft om uw inboedel in te pakken.

Kosten inpakservice 2024

Aantal inpakkers Prijs per uur*
1 €30,- tot €40,-
2 €40,- tot €80,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar het exacte tarief? Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan.

Maak gebruik van een professionele inpakservice!

Uw inboedel wordt snel en vakkundig ingepakt door ervaren verhuizers.

Snel verhuizen met behulp van de inpakservice

Maak ook gebruik van de inpakservice en u houdt veel tijd over. Het inpakken van uw inboedel kost vaak veel tijd, meer dan u waarschijnlijk in eerste instantie denkt. Door een verhuizer in te schakelen bespaar je niet alleen veel tijd, het scheelt ook veel stress. Veel mensen ervaren een verhuizing als stressvol en met deze verhuisservice maakt u het een stuk gemakkelijker.

De verhuisspecialisten pakken niet alleen uw spullen snel in, maar pakken het ook weer uit in uw nieuw woning. Daarnaast hoeft u zelf geen inpakmateriaal of verhuisdozen aan te schaffen.

Veilig uw spullen verhuizen met de professionele inpakservice

Met een verhuisfirma weet u zeker dat uw inboedel veilig vervoerd wordt. Zo maakt een verhuisbedrijf gebruik van speciale verpakkingsmaterialen. Denk hierbij aan een hoes voor de wasmachine, speciale kisten voor kunst en antiek en verhuisdozen. Voor boeken gebruiken ze bijvoorbeeld stevige verhuisdozen, omdat deze vaak erg zwaar zijn. Kwetsbare en breekbare spullen worden verpakt met zacht inpakmateriaal, zodat ze niet beschadigen.

Besparen op de inpakservice? Vergelijk gratis offertes!

Door gebruik te maken van de inpakservice bespaart u veel tijd. De verhuizers pakken uw inboedel in en zorgen voor al het verpakkingsmateriaal, zoals verhuisdozen. Wanneer u wilt, pakken de vakmannen ook uw kleine inboedel weer uit in uw nieuwe woning.

Wilt u besparen op de inpakservice?

Vul het offerteformulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit de regio. Vergelijk de aanbiedingen en kies eenvoudig het beste verhuisbedrijf voor uw verhuizing.

verhuisdozen inpakken