Zorgeloos en goedkoop verhuizen

U zoekt een verhuisfirma voor uw verhuis in of naar Sint-Gillis?

Gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma Sint-Gillis

Verhuizen kost veel tijd en moeite, en vereist de nodige voorbereiding. Zo dient u voor een bedrijfsverhuis onder andere uw adreswijziging door te geven aan diverse instellingen, en is het noodzakelijk om contact op te nemen met water- en netbeheerders. Wilt u ervoor zorgen dat uw internationale verhuis soepel verloopt? Overweeg dan een erkende verhuisfirma uit Sint-Gillis in te schakelen. Bij menig verhuisfirma bent u aan het juiste adres voor het huren van een verhuislift (meubellift) of verhuiswagen. Daarnaast bieden verschillende verhuisbedrijven de mogelijkheid voor een inpakservice en opslagruimte voor meubelbewaring aan. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een bedrijfsverhuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zorgen er graag samen met u voor dat de bedrijfsverhuis voorspoedig verloopt. Vraag via het contactformulier vrijblijvend enkele offertes aan, en kies zelf voor het bedrijf dat het beste bij u past.

Professioneel en goedkoop

Wij garanderen onze klanten dat zij dankzij ons zeer goedkoop kunnen verhuizen, terwijl de lage prijzen niet ten koste gaan van de kwaliteit van het werk. Het is voor ons mogelijk onze diensten goedkoop aan te bieden, doordat u de offertes van verschillende verhuisfirma’s met elkaar kan vergelijken. Elke professional die zich bij ons heeft aangesloten heeft gegarandeerd een ruime ervaring op het vakgebied, en is uitstekend gediplomeerd. Of het nu gaat om het huren van een verhuislift of verhuiswagen of het uitvoeren van een senioren-, internationale- of bedrijfsverhuis, wij garanderen een vakkundige service die goedkoop aangeboden kan worden.

verhuisfirma Sint-Gillis
verhuisservice Sint-Gillis

Regel uw bedrijfsverhuis bij ons

Hoewel onze diensten meestal worden ingezet voor het verhuizen van particulieren, kunnen wij u tevens helpen bij het uitvoeren van een bedrijfsverhuis. In dit geval zullen wij op voorhand met u overleggen over de wensen voor de bedrijfsverhuizing: wil u bijvoorbeeld in één keer verhuizen, of over meerdere dagen. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het afhandelen van alle kleine details zoals het doorgeven van adreswijzigingen, het huren van een ladderlift of zorgen voor een tijdelijke opslagruimte voor het kantoormateriaal. Dit alles uiteraard zo gepland dat de dagelijkse werkzaamheden gewoon door kunnen gaan en er een minimale inkomensderving is. Gaat het om een internationale bedrijfsverhuis? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag via de offertepagina vrijblijvend meer informatie aan.

bedrijfsverhuizing Sint-Gillis

Senioren verhuisservice

Voor senioren is verhuizen vaak erg lastig, omdat zij in de meeste gevallen verplicht naar een andere woning toe moeten. Wij bieden daarom een speciale senioren verhuis- en inpakservice aan in Sint-Gillis. Wanneer u ervoor kiest om onze experts in te schakelen voor het verhuizen van een ouder familielid, dan zullen wij de volledige verhuis uit handen nemen. Wij pakken onder andere de volledige inboedel in, verhuizen deze naar de nieuwe locatie, en zullen daar het meubilair weer op dezelfde plek zetten. Daarnaast kunnen onze verhuizers er voor zorgen dat het oude pand wordt schoongemaakt of een tijdelijke opslagruimte voor overtollige meubels regelen. De senioren die wij ondersteunen met onze verhuis- en inpakservice genieten snel en zonder stress van de nieuwe woning.

meubelbewaring Sint-Gillis
Offertes aanvragen

Verhuisservice voor particulieren

De diensten die de verhuisfirma’s uit ons netwerk voor u als particulier beschikbaar zijn o.a.: de inpakservice, meubelbewaring en het huren van een ladderlift of speciale meubellift om de verhuis te vergemakkelijken. Ook het huren van een verhuiswagen met een chauffeur behoort tot de opties. De laatste jaren hebben er ook enkel firma’s zich bij ons aangesloten die in seniorenverhuizingen zijn gespecialiseerd.

Hoe gaat een verhuis in zijn werk?

De gemiddelde verhuisdag bestaat eigenlijk uit drie verschillende delen.

De eerste vindt plaats in uw oude huis in Sint-Gillis. Hier komt iedereen samen en begint de verhuisbedrijf met het inladen van de verhuiswagen. Indien nodig worden de laatste spullen ingepakt.

Als alles in de verhuiswagen zit dan begint het volgende deel, de rit naar uw nieuwe huis.

Hier aangekomen gaat direct het laatste deel van start. De verhuiswagen wordt uitgeleden en alle spullen worden in uw nieuwe huis in Sint-Gillis gezet. Hier worden eventueel nog een aantal laatste klussen uitgevoerd, zoals het aansluiten van witgoed apparaten. Daarna zit de verhuisdag er alweer op.

Internationaal verhuizen

Gaat u in het buitenland aan het werk, en wilt u met het hele gezin daar naartoe verhuizen? Dan moet u met vele zaken rekening houden. Bij onze verhuisfirma uit Sint-Gillis helpen ze u graag met alle regels rondom de internationale verhuis. Laat onze werknemers zorg dragen voor de benodigde opslagruimte voor meubelbewaring, of het verschepen van uw inboedel. Wij hebben contact met vele internationale verhuisfirma’s, en helpen u graag. Wij garanderen dat de internationale verhuizing snel en voorspoedig verloopt en verzekeren u bovendien van een goedkoop tarief. Zo geniet u snel van uw nieuwe plek.

Verhuiswagen huren

Wij gaven al aan dat u bij de meeste verhuis experts uit Sint-Gillis een verhuislift kunt huren. Het is tevens een optie om een verhuiswagen van een firma te huren. De meeste bedrijven bieden verhuiswagens in meerdere soorten en maten aan. Zo is het mogelijk om een kleine verhuiswagen van ongeveer 20m3 inhoud te huren, maar ook een grotere verhuiswagen van 45m3 inhoud is een optie. Het is aan u om te bepalen hoeveel ruimte u nodig hebt, of dat u liever meerdere keren rijdt met een kleinere verhuiswagen. Desgewenst is het tevens een optie om één of meerdere verhuizers erbij te vragen.

Laadvolume verhuiswagen: Opties: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Verhuiswagen met lift €25,- 3 €75,-

(*) – Dit zijn richtprijzen

Prijzen

Als u goedkoop wilt verhuizen, dan is het aan te raden om zoveel mogelijk zelf te doen en een verhuiswagen te benutten. De prijs van een verhuiswagen ligt ongeveer op €65 per uur voor een kleine wagen met een verhuizer. Voor een kleine verhuiswagen met twee verhuizers betaalt u ongeveer €80,- per uur. Daarnaast is het tevens een optie om een verhuislift te huren. Een verhuislift is zowel met als zonder bediening te huren, waarbij de prijzen tevens afhangen van de hoogte en draagkracht van de ladderlift. Over het algemeen geldt: hoe hoger de ladderlift, hoe hoger de verhuiskosten.

Omvang verhuizing: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde kosten verhuisfirma:
Klein 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

Kleine verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuw appartement of woning? Een verhuisfirma uit ons netwerk kan u ook prima helpen bij een kleine verhuizing. Dat bespaart u een hoop stress. Doordat de verhuizers snel en efficiënt werken is de totaalprijs erg voordelig. U kiest zelf van welke diensten u gebruik wilt maken, denk bijvoorbeeld aan de inpakservice, extra personeel, of het huren van een ladderlift. Zo bepaalt u zelf de totaalprijs. U heeft dan extra tijd voor alle administratieve zaken die bij een verhuizing horen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar op de totaalprijs!

kleine verhuizing Sint-Gillis

Verhuis checklist

Een verhuis vraagt aardig wat voorbereiding en regelwerk. Het gaat dan niet alleen om het inpakken van de dozen, maar ook om het opleveren van het oude pand, en het contacteren van diverse instanties in verband met de adreswijziging. Om er zeker van te zijn dat u niets vergeet, is het handig om een checklist te hebben. De specialisten van onze verhuisfirma in Sint-Gillis hebben een dergelijke lijst voor u opgesteld, en sturen u deze met alle plezier toe. Dankzij onze checklist zult u gegarandeerd de verhuizing onder controle hebben, en geniet u spoedig van het nieuwe huis. Wij helpen graag.

Meubelbewaring

Wanneer er bij de bouw van een nieuwbouwpand vertraging optreedt, dan is er een kans dat u tijdelijk een deel van de inboedel in een opslagruimte moet stallen. Wij geven dit ook wel aan met de term meubelbewaring. Om de meubelbewaring voorspoedig te laten verlopen, staat menig verhuisfirma in verbinding met een specialist in meubelbewaring. Onze medewerkers zorgen er graag voor dat u de juiste opslagruimte krijgt toegewezen, waar u uw spullen kunt bewaren. Een opslagruimte kan zowel bestaan uit een enkele pallet, maar eveneens uit een garagebox of zeecontainer. Geef daarom bij ons aan hoe groot de opslagruimte voor meubelbewaring moet zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!
ladderlift huren Sint-Gillis

Verhuislift huren

Een verhuislift (ook wel ladderlift of meubellift genoemd) is soms noodzakelijk bij het verhuizen. Zeker wanneer u op een bovenverdieping woont, of als een deel van de inboedel niet langs de trap naar beneden past, wordt de verhuis een stuk gemakkelijker met behulp van een ladderlift. Een verhuislift is meestal zowel met als zonder bediening te verkrijgen. Daarnaast hebt u de keuze uit een groot aantal soorten en maten. Over het algemeen heeft een verhuislift een maximale draagkracht van 250 kilo, en een maximale lengte van 29 meter. Hebt u speciale eisen voor het huren van de ladderlift? Wij informeren u met plezier.

verhuislift prijzen Sint-Gillis

Bediening ladderlift

De bediening van een meubellift is niet heel ingewikkeld, maar wel verbonden aan een aantal voorwaarden. Kiest u ervoor of de ladderlift eigenhandig te bedienen? Denk er dan aan dat u altijd veiligheidsschoenen en een goede hoofdbescherming draagt. Daarnaast moet de verhuislift op een egale en stevige ondergrond gezet worden, en dient u aan beide zijden van de verhuislift een veiligheidszone van minimaal 1.4 meter af te bakenen. Tot slot adviseren wij om te kijken naar de maximale draagkracht van de ladderlift, in verhouding tot de hoek waarin de lift staat. Zo voorkomt u dat er ongelukken gebeuren.

internationale verhuizing Sint-Gillis

Verhuisdozen inpakken

Van onze klanten uit Sint-Gillis krijgen wij regelmatig te horen dat het inpakken van de verhuisdozen de klus is waar zij het meest tegen op zien bij het verhuizen. Dit komt omdat het inpakken van de dozen veel tijd en organisatie vraagt. Hebt u eenvoudig weg niet de tijd, of wilt u deze niet vrijmaken voor het inpakken van de verhuisdozen? Maak dan gebruik van onze inpakservice. Kiest u voor de inpakservice, dan komen er op de dag van de verhuis een aantal vakmannen vroeg in de ochtend naar u toe, om alles in te pakken. Zij kunnen op een snelle, efficiënte wijze uw spullen inpakken. U hoeft zich nergens druk om te maken.

kleine verhuizing Sint-Gillis

Demontage en montage

Een andere klus waarbij de professionals van onze verhuisfirma uit Sint-Gillis u kunnen helpen is het demonteren en monteren van diverse meubelstukken. Demontage is in twee gevallen noodzakelijk: (1) wanneer het meubelstuk te groot is om door een deuropening te passen, (2) als het onmogelijk is om het stuk met een aantal personen te tillen. Onze experts hebben een ruime ervaring met het demonteren van kasten, bedden en andere grote meubelstukken, en zullen u vakkundig ondersteunen. Moeten uw meubels in verband met een internationale verhuizing tijdelijk naar een opslagruimte voor meubelbewaring? Ook daarvoor geldt onze demontage service.

verhuiskosten Sint-Gillis

Offertes aanvragen

Verhuismateriaal

Als u een verhuisbedrijf uit Sint-Gillis inschakelt, dan hoeft u niet zelf nog verhuismateriaal te regelen. De verhuisfirma is al van al het verhuismateriaal voorzien. Er zijn vele verschillende attributen die ervoor kunnen zorgen dat het verhuizen in Sint-Gillis iets soepeler verloopt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beschermend verhuismateriaal. Als u breekbare spullen laat inpakken met verhuisdekens, noppenfolie of wikkelfolie dan gaat het verhuizen al een stuk veiliger. Daarnaast zijn verhuisdozen onmisbaar. Ideaal is dat er speciale verhuisdozen bestaan, zoals bijvoorbeeld schilderijdozen voor kunst. Tot slot heeft een verhuisfirma uit Sint-Gillis altijd:

 • tape
 • etiketten
 • andere soorten beschermend verhuismateriaal zoals een zetelhoes of een matrashoes

Zware meubels verhuizen

Wie goedkoop wil verhuizen doet er verstandig aan om een groot deel van de verhuis eigenhandig uit te voeren. Bent u echter bang dat er bij het verplaatsen van zware meubels beschadigingen ontstaan, of vreest u een rugblessure? Laat dan een erkend verhuizer van onze verhuisfirma uit Sint-Gillis dit deel van de verhuis op zich nemen. Door een verhuizer te vragen enkel de zware meubels te verhuizen bespaart u nog steeds op de verhuiskosten, maar weet u tevens zeker dat uw zware stukken zonder beschadiging en zonder blessures op de juiste plek terecht komen. Onze tilservice is zeer goedkoop, maar bestaat uit vakkundige hulp.

Piano verhuizen

Het verplaatsen van een piano is een grote en risicovolle klus die u het beste kunt overlaten aan de verhuizers van een erkende verhuisfirma uit Sint-Gillis. De vakmannen zullen eerst bij u langskomen om u te informeren over de mogelijkheden en de vervoersopties te bespreken. Op de verhuisdag zullen zij voor zover mogelijk de poten en pedalen demonteren en de piano inpakken in een speciale beschermfolie. Met behulp van een vleugelplank zorgen zij vervolgens voor een snel en veilig transport. In het nieuwe huis pakken onze verhuizers de piano uit en monteren deze. U geniet snel van een optimaal wooncomfort!

piano verhuizen Sint-Gillis

Kunst verhuizen

Zoekt u een verhuisfirma in Sint-Gillis die ervaring heeft in het verhuizen van kunst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgen de specialisten het verhuizen van kunst, antiek en bijzondere verzamelingen. Men benut dan speciale inpakmaterialen om de spullen zo perfect te verpakken. De goed opgeleide verhuizers weten precies hoe ze om moeten gaan met de waardevolle spullen. Ze informeren u graag over de eventuele extra verzekeringen die nodig zijn. Kunst is onvervangbaar, de specialisten zorgen er dan ook voor dat alles met uiterste zorg wordt vervoerd.

wasmachine verhuizen Sint-Gillis

Wasmachine verhuizen

Eén van de grotere apparaten die u tijdens een verhuis zult moeten verplaatsen is de wasmachine. Bent u aan het besparen op de verhuiskosten door zelf alles te vervoeren? Het vervoeren van de wasmachine is gemakkelijk, mits u de juiste voorbereidende maatregelen neemt. Zo is het ten eerste noodzakelijk om het water uit het apparaat te laten lopen voordat u deze verplaatst. Ten tweede dient u de trommel vast te zetten met de speciale trommelschroeven. Onze specialisten uit Sint-Gillis adviseren om ook het zeepbakje en de deur dicht te plakken. Een derde tip is om een steekwagen te gebruiken voor het vervoer.

7 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Als u rekening houdt met bepaalde verhuistips, dan zorgt u ervoor dat u geniet van een zorgeloos proces. Wij hebben een paar belangrijke verhuistips voor u op een rijtje gezet.

 • Tip 1. Begin op tijd met inpakken en pak iedere dag een klein beetje in. Zo verspreidt u het werk en hoeft niet alles nog op het laatste moment. Er zijn veel spullen die u niet elke dag gebruikt, dus het is geen probleem als u deze alvast inpakt.
 • Tip 2. Eén van de verhuistips die u een hoop gedoe zullen schelen: ga secuur te werk tijdens het inpakken. Maak de dozen niet te zwaar, zodat het niet lastig is om deze te tillen. Pak per kamer in, zodat u ook weer per kamer kunt uitpakken. Geef op de dozen aan wat er in zit of in welke kamer deze horen. Geef het bovendien aan als er iets breekbaars in de doos zit.
 • Tip 3. Zoek iemand in Sint-Gillis die op uw huisdieren en eventueel op uw kinderen kan passen tijdens de verhuis. Dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken en kunnen zij in de nieuwe woning komen wanneer alle spullen verhuisd zijn en de rust enigszins is wedergekeerd.
 • Tip 4. Zorg ervoor dat u een goede planning hebt. Op deze manier weet iedereen wat er van hun wordt verwacht waardoor u hier op de dag van de verhuis geen stress van hebt.
 • Tip 5. Zorg er daarnaast voor dat u goed bent voorbereid. Er is niets vervelender dan bij uw nieuwe woning in Sint-Gillis aankomen en erachter komen dat er geen parkeerplek is. Zorg er daarom voor dat er wel parkeerplek is en dat eventueel uw nieuwe buren zijn ingelicht. Controleer daarnaast of het trapgat ruim genoeg is, of uw bank door de deur past of dat u een verhuislift moet inschakelen.
seniorenverhuis Sint-Gillis

 • Tip 6. Zet een doos apart en doe daar een aantal spullen in die u op de avond na het verhuizen nodig zult hebben. Denk hierbij aan tandpasta, een pyjama en wellicht iets te eten.
 • Tip 7. Tot slot is het belangrijk dat u rekening houdt met het weerbericht. Wordt er ijzel of veel sneeuw verwacht in Sint-Gillis? Of wordt het juiste hartstikke warm? Het is wellicht verstandig om de verhuis een aantal dagen uit te stellen.
Bespaar op uw verhuis!
particuliere verhuizing Sint-Gillis

Bespaartips verhuis

Regelmatig krijgen de medewerkers van onze verhuisfirma in Sint-Gillis vragen over de mogelijkheden voor het besparen op een verhuis. Onze verhuizers hebben daarom een aantal bespaartips voor u op een rijtje gezet. De eerste tip is om de offertes van diverse verhuisfirma’s met elkaar te vergelijken. De besparing kan hierbij oplopen tot wel 25 procent! Daarnaast raden wij aan om een groot deel van het werk eigenhandig uit te voeren. Inpakken en het vervoeren van kleinere spullen is vaak wel een optie met behulp van familie en vrienden. Moet u verhuizen voor het werk? Vraag uw werkgever dan om een verhuisvergoeding.

verhuis prijzen Sint-Gillis

Opslagcontainer huren

Op zoek naar extra opslag voor uw spullen? Het huren van een opslagcontainer is erg handig om uw spullen droog en veilig te stallen. U kiest zelf de gewenste maat en uitvoering van de opslagcontainer. Daarnaast kunt u bepalen of u de opslagcontainer bij u thuis in Sint-Gillis wilt laten plaatsen of wilt stallen bij een gespecialiseerd bedrijf. In veel gevallen kunt u een opslagcontainer bij u thuis laten plaatsen zonder vergunning. Wilt u de container plaatsen op de openbare weg? Dan is het wel verstandig om bij de desbetreffende gemeente te informeren. Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend offertes aan!

verhuizing Sint-Gillis

Verhuisverzekering

Een verhuisverzekering is niet noodzakelijk, maar kan u heel wat geld besparen mocht er schade aan uw spullen ontstaan tijdens het verhuizen. De meeste inboedelverzekering verzekeren namelijk alleen wanneer uw spullen in huis staan. U kunt twee verschillende soorten verhuisverzekeringen afsluiten; een standaard verzekering die het minimale verzekert, of een allrisk verhuisverzekering, waaraan u bijvoorbeeld ook beschadigingen door een verhuislift kunt toevoegen. De eerste variant is af te sluiten bij een verhuisfirma in Sint-Gillis, de tweede variant moet u aanvragen bij uw verzekeraar.

Verhuiskosten

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u aan het kijken naar de mogelijke verhuiskosten? U dient rekening te houden met prijzen in 3 categorieën. De eerste categorie is de huur van een verhuiswagen, ladderlift of de hulp van erkende verhuizers uit Sint-Gillis. De tweede categorie is de aanschaf van nieuw materiaal. Of het nu gaat om meubels of klusmateriaal, u zult altijd iets uitgeven. Tot slot zijn er nog verhuiskosten op de dag zelf. Denk hierbij aan eten en drinken voor klussers parkeerkosten. Wie net een nieuwe woning heeft aangeschaft, kan een aantal verhuiskosten bij de belasting aftrekken. Onder meer notariskosten vallen hieronder.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Verhuizen brengt altijd nieuwe kosten met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan overdrachtsbelasting en kosten met betrekking tot het nieuwe pand. U wilt vast weten welke kosten fiscaal aftrekbaar zijn. De letterlijke verhuiskosten kunt u (als particulier) helaas niet aftrekken. Wel kunt u een lening aanvragen waarmee u de verhuiskosten en kosten voor de inrichting mee kunt financieren. Deze lening kunt u vervolgens in mindering brengen op uw vermogen in box 3 van de inkomstenbelasting. Gaat het om een bedrijfsverhuis? Dan is het wel mogelijk om een groot deel van de directe verhuiskosten fiscaal af te trekken.

Type klus/dienst: Gemiddelde prijs per uur: Gemiddelde prijs per uur:
Montageservice €30,- tot €40,- Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

Als u gaat verhuizen dan brengt dit veelal een hoop stress met zich mee. Het is fijn als u hier professionele hulp bij hebt. Het inschakelen van een verhuisfirma uit Sint-Gillis heeft namelijk een aantal voordelen.

 • Het inschakelen van een verhuisfirma uit Sint-Gillis scheelt u een hoop tijd. Alle spullen inpakken, de verhuisdag zelf en vervolgens alles weer uitpakken kost een hoop tijd. Dit is niet allemaal in één weekend te doen. Daarnaast hebt u wellicht werk, kinderen en andere verplichtingen die tijd kosten. Een verhuisfirma kan alle taken van u overnemen.
 • Een verhuisfirma uit Sint-Gillis is ervaren, de medewerkers weten precies hoe ze te werk moeten gaan. Ze gaan voorzichtig met uw spullen om en mocht er onverhoopt iets misgaan, dan bent u voor de schade aan uw spullen verzekerd. Dankzij een verhuisfirma uit Sint-Gillis voorkomt u dus schade aan uw inboedel.
 • Als u een verhuisfirma inschakelt dan hoeven u, uw familie en uw vrienden niet alles zelf te tillen. U moet namelijk niet onderschatten hoe zwaar verhuizen lichamelijk is. Een verhuisfirma heeft sterke en ervaren medewerkers in dienst.
 • In sommige gevallen bespaart u op de kosten door het inhuren van een verhuisfirma. Als u zelf een verhuislift en verhuiswagen huurt, dan kost dit in diverse gevallen meer dan wanneer u een verhuisbedrijf inschakelt.
 • Als alles u uit handen wordt genomen dan scheelt dit u een hoop stress.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een verhuis naar uw wensen? Hebt u vragen over de verschillen tussen een meubellift en een ladderlift? Of wilt u weten wat de prijs wordt voor het inhuren van meerdere verhuizers inclusief verhuiswagen voor een bedrijfsverhuis of senioren verhuizing? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij sturen u met alle plezier een aantal vrijblijvende offertes toe, die u zelf kunt vergelijken. Kies hieruit zelf de verhuisfirma uit Sint-Gillis die het beste bij u past. Onze service is goedkoop maar vakkundig.

wat kost een verhuisfirma