Zorgeloos en goedkoop verhuizen

U zoekt een verhuisfirma voor uw verhuis in of naar Genk?

Gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma Genk

Met een verhuisfirma uit de regio Genk verloopt uw verhuis een stuk sneller en zonder stress. U hoeft niet het zware werk te doen en met dozen te sjouwen. De verhuizers uit Genk doen dit voor u, ook als u zware meubelen heeft die nog uit elkaar gehaald moeten worden. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden, wat de verhuisservice inhoudt en de gemiddelde kosten voor een particuliere verhuis en bedrijfsverhuis.

Bespaar op de verhuiskosten en vergelijk offertes. Deze vraagt u eenvoudig aan via het offerteformulier. U krijgt een aantal gratis en vrijblijvende offertes op maat. Kies de beste verhuisfirma en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!

Professioneel en goedkoop

Ons netwerk bestaat uit verhuizers die allen uitstekend gediplomeerd zijn. Ook hebben zij jarenlange ervaring met het verhuizen van bedrijven én particulieren uit Genk. Wanneer het gaat om een senioren verhuis, internationale verhuizing of bedrijfsverhuis gaat, brengen wij u in contact met de beste en goedkoopste verhuishulp uit uw regio. Vergelijk zelf de prijzen van de verschillende verhuisdiensten en kies voor de verhuisdienst die het beste bij u past.

 • De offertes zijn gratis en helemaal vrijblijvend!
 • U krijgt inzicht in de prijzen van verschillende verhuizers.
 • U kiest eenvoudig voor de verhuisdienst met het beste aanbod.
 • U bespaart tot 40% op de kosten!
verhuisfirma Genk

Navigeer op deze pagina naar:

Wat doet een verhuisbedrijf?

De werkzaamheden van een verhuisfirma uit Genk lopen aardig uiteen. U bepaalt zelf welke taken de verhuizer uit Genk voor u uitvoert. Wilt u graag zelf inpakken en het vervoer uitbesteden? Dan wordt de verhuisdienst hierop aangepast. Zo voert een verhuisbedrijf veel verschillende taken uit: denk aan een ladderliftservice, een inpakservice of meubelbewaring. In Genk zijn dit de meest voorkomende werkzaamheden van een verhuisdienst voor een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuis:

 • Het in- en uitpakken van de inboedel.
 • Vervoeren en tijdelijk opslaan van de meubels.
 • Het monteren en demonteren van uw meubilair.
 • Het bedienen van de ladderlift.
bedrijfsverhuis Genk

Regel uw bedrijfsverhuis bij ons

Wanneer u uw bedrijf uit Genk wilt verhuizen naar een ander pand, dan vraagt dit enige organisatie. Zo probeert u ondanks de bedrijfsverhuis zo weinig mogelijk werktijd te verliezen, en zult u een grote verhuiswagen en ladderlift moeten huren om alle meubilair te verplaatsen. Door onderdelen van uw bedrijfsverhuis uit handen te geven, loopt uw bedrijfsverhuis op rolletjes! Maak gebruik van ons netwerk om verhuisoffertes van verschillende goedkope verhuisfirma’s uit Genk met elkaar te vergelijken. Zo bespaart u flink op de kosten en bent u gegarandeerd van een zorgeloze bedrijfsverhuis. Maak gebruik van een liftservice, laat uw inboedel vervoeren in een verhuiswagen of schakel een verhuisdienst in voor het inpakken van uw spullen!

verhuisservice

Verhuisservice voor particulieren

Ook in het geval van een particuliere verhuis biedt een verhuisbedrijf de uitkomst! Goedkope verhuishulp zorgt ervoor dat uw verhuis soepel verloopt zonder problemen. Zo kunt u ’s avonds van uw nieuwe woning genieten zonder dat u nog druk bezig bent met de montage van meubelstukken of het uitpakken van dozen. U bepaalt zelf van welke verhuisdienst u gebruik maakt, waardoor u een grote invloed heeft op de totale kosten. Geef de volledige verhuisdag uit handen voor een rustige verhuis of kies bij een beperkt budget enkel voor een liftservice of voor enkele verhuizers met een montageservice. Zo profiteert u van de kennis en ervaring van een professioneel verhuizer tegen een goedkoop tarief!

verhuis particulieren Genk

Offertes aanvragen

Hoe gaat een verhuis in zijn werk?

Uw verhuisdag wordt volledig geregeld zoals u zelf wilt. Daardoor ziet elke verhuisdag er anders uit. In grote lijnen doorloopt u tijdens het verhuisproces de volgende stappen:

Stap 1: op de afgesproken dag komen de verhuizers bij u langs in Genk. Afhankelijk van de afspraken zullen zij uw inboedel inpakken of inladen.

Stap 2: Indien gewenst voeren zij in uw oude woning herstelwerkzaamheden uit. U kan hierbij denken aan het dichten van gaten in de muren, het verwijderen van vloeren of het repareren van elektronica. Zo kan uw oude woning leeg en bezemschoon opgeleverd worden.

Stap 3: Hierna vervoeren de verhuizers uw inboedel naar uw nieuwe woonadres.

Stap 4: De vakmannen beginnen met het uitladen en uitpakken van uw inboedel. Eventueel starten zij met het monteren van uw meubilair, zodat u zelf kan beginnen met uitpakken.

Senioren verhuisservice

Voor senioren kan een verhuis als zeer inspannend en verwarrend overkomen. Voor veel senioren, zeker wanneer zij in een zorginstelling zitten, is het bovendien onmogelijk om alles eigenhandig te verhuizen. Daarom heeft menig verhuisfirma uit Genk dat zich bij ons heeft aangesloten, een speciale verhuis- en inpakservice voor senioren.

Dit betekent dat een verhuizer alles op zich neemt; van het inpakken van de inboedel, tot het opleveren van de woning, en het installeren van alle techniek en witgoed zoals de ijskast op de nieuwe locatie. Deze inpakservice voor senioren brengt iets hogere kosten met zich mee, maar biedt veel rust en een ontspannen verhuis.

Internationaal verhuizen

Verhuizingen van Genk naar het buitenland zijn niet goedkoop, en vereisen veel voorbereiding. Zo moet u voor de internationale verhuis verschillende vergunningen aanvragen. Om de internationale verhuizing wat te vergemakkelijken, hebben de verhuizers van menig goedkope verhuisfirma contact met internationale verhuisagenten. Daarnaast pakken de professionals uw spullen efficiënt en goed in, zodat alles geschikt is om te verschepen. Op belgium.be leest u meer over het verhuizen naar het buitenland. Een erkende verhuizer uit Genk zijn onder meer in te zetten bij internationale verhuizingen naar:

Prijzen verhuisfirma

De grootte van de verhuiswagen en het aantal kilometer dat afgelegd moet worden zijn twee factoren die van invloed zijn op de kostprijs van de verhuisfirma. Voor een kleinere verhuis heeft u vaak een vrachtauto nodig met een laadvermogen van 19 m³, ladderliftservice en 2 verhuizers. De kosten hiervoor zijn gemiddeld €500,- en de €900,-. Dit is inclusief het gebruik van een ladderlift. Een middelgrote verhuizing is kostbaarder. Houd dan rekening met een gemiddeld bedrag van €700,- tot €1.100,-. Andere factoren die van invloed zijn op de kostprijs zijn het gebruik van een ladderlift, het aantal verhuizers en van welke verhuisservice u gebruik wilt maken. Een inpakservice en ladderliftservice is bijvoorbeeld duurder, maar hierdoor verloopt de verhuis een stuk sneller.

Tabel: verhuisfirma prijs

Omvang verhuizing: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!

Verhuis checklist

Bij een verhuizing komt veel kijken en u moet een aantal zaken regelen. Zo moet u uw adres wijzigen bij officiële instanties en uw gemeente. Wanneer u uw adres veranderd bij de gemeente wordt dit automatisch doorgegeven aan alle overheidsdiensten. Andere instanties en personen moet u zelf informeren over uw verhuis. Natuurlijk heeft u ook elektriciteit, gas en water nodig in uw nieuwe woning. Vraag deze tijdig aan bij het drinkwaterbedrijf en de netbeheerder. Maak gebruik van de verhuisdienst van de postservice, zodat u post direct doorgestuurd wordt naar uw nieuwe adres. Verder is het verstandig om te controleren welke verzekeringen u nodig heeft en deze af te sluiten. Op vlaanderen.be vindt u nog meer handige tips of bekijk onze checklist.

Verhuiswagen huren

Als u gaat verhuizen, dan kunt u ervoor kiezen om zelf al uw meubels te vervoeren. Er bestaat echter eveneens bij menig verhuisfirma de mogelijkheid om een verhuiswagen met chauffeur te huren. Door een verhuiswagen te huren verzekert u zich van een veilig vervoer, en weet u zeker dat u genoeg ruimte heeft voor het vervoeren van uw inboedel. Schakelt u een verhuiswagen met chauffeur in, dan is uw inboedel onderweg verzekerd tegen schade. Bijna alle verhuizers uit Genk kunnen de wagens besturen, en helpen u dan tevens met het tillen van de spullen. Voor een tijdelijke meubelbewaring betaalt u vaak geen verhuiskosten voor de wagen.

Tabel: kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen: Opties verhuiswagen: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Met lift €25,- 3 €135,-

(*) – Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten.

verhuiswagen huren Genk

Verhuislift huren

Het huren van een verhuislift met verhuishulp is bij veel verhuisbedrijven mogelijk. Een verhuislift of ladderlift is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De hoogste verhuislift die u kunt huren is maar liefst 29 meter en heeft een draagvermogen van maximaal 250 kilo. Een verhuislift biedt een uitkomst voor verhuizingen van een koelkast, wasmachine of ander zwaar meubilair.

Lift service

Door gebruik te maken van de lift service worden alle spullen veilig en snel naar beneden gebracht me teen ladderlift. U huurt dan een verhuislift met bediener. Met de verhuisservice is het niet meer nodig om zware en onhandig meubilair door een trapsgat te verhuizen, dit gaat eenvoudig met de ladderlift. Daarnaast heeft u vaak minder verhuizers nodig.

verhuislift Genk

Wat kost een ladderlift huren?

Het huren van een ladderlift kost gemiddeld zo’n €65,- per uur. De totaalprijs is afhankelijk van het type lift dat u huurt. Een demontabele lift is goedkoper dan een hydraulische ladderlift. De kostprijs wordt niet alleen beïnvloed door het type ladderlift, maar ook door de lengte die nodig is en hoe lang u de lift nodig heeft

Bediening ladderlift

Het is verstandig om een vakman in te schakelen voor de bediening van de ladderlift. Hij weet precies hoe de lift in elkaar gezet moet worden. Daarnaast zorgt hij ervoor dat uw spullen veilig naar beneden vervoerd worden. Hiervoor houdt hij onder andere een veiligheidszone aan rondom de lift.

verhuisdienst meubelbewaring

Meubelbewaring

Het is een mogelijkheid dat wanneer u gaat verhuizen, uw huidige woning eerder verkocht wordt dan dat het nieuwe pand is opgeleverd. Een oplossing is dan om uw inboedel in een meubelbewaring te plaatsen. Voor meubelbewaring in de regio Genk bestaan er diverse opties. Zo is het mogelijk een grote zeecontainer te huren, die wij bij uw huis plaatsen, en weer afleveren bij het pand van meubelbewaring. Daarnaast is het tevens een optie om te kiezen voor een kleiner soort opslagruimte, waarin u alleen een deel van de inboedel plaatst. Hierin zullen uw meubels veilig en droog bewaard worden.

demontage en montage van meubels

Demontage en montage van meubels

Bij elke verhuis moeten er kasten en andere meubels gedemonteerd worden. Grote kasten zijn soms te zwaar om in één keer te verhuizen en andere passen misschien niet door het trapsgat naar beneden. Met de montageservice worden kasten, bedden en andere meubelstukken vakkundig en snel gedemonteerd. Op de nieuwe locatie wordt alles weer gemonteerd voor u. De verhuizers uit de regio Genk hebben hier veel ervaring mee en daarom is het binnen mum van tijd geregeld. De montageservice is niet alleen handig voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Uw archiefkasten worden snel weer in elkaar gezet, zodat u weer aan het werk kunt.

Zware meubels verhuizen

Bij enkele verhuisfirma’s uit Genk is het mogelijk om verhuizers in te schakelen die enkel de zware stukken verplaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stukken als wasmachine, koelkast en ander groot meubilair. De medewerkers uit ons netwerk zullen dergelijke grote of zware stukken verplaatsen (met behulp van een meubellift) en in de woning direct op de juiste plek neerzetten. Zo weet u zeker dat het meubilair op een veilige manier worden vervoerd en neergezet, en voorkomt u mogelijke blessures aan rug en armen. Deze tilhulp service is zeer goedkoop. De totaalprijs hangt af van het aantal stukken dat wij moeten verhuizen en de tijd die hiervoor nodig is.

Piano verhuizen

De verhuis van een piano is een lastige klus, omdat een piano niet door iedere deuropening past, en gemakkelijk beschadigd. Wij raden daarom aan om altijd een erkende verhuisfirma uit Genk op het gebied van pianoverhuizingen in te schakelen voor dit werk. Een expert zal altijd de piano inpakken in beschermend folie en eerst bij u langskomen om de mogelijkheden voor het verplaatsen van de vleugel of piano met u te bespreken. Een gemiddelde piano is bovendien te zwaar om alleen te verplaatsen, verhuizers zijn dan ook altijd met z’n tweeën aan het werk en benutten indien nodig een verhuislift.

kunst verhuizen Genk

Kunst verhuizen

Wat velen niet weten is dat het bij menig verhuisfirma uit ons netwerk ook mogelijk is om uw waardevolle kunst en/of antiek te verhuizen. De specialisten uit Genk verpakken en transporteren uw kunst met uiterste zorg. Met speciale verpakkingsmaterialen en goed opgeleid personeel weet u zeker dat uw kunst in goede handen is. Eventueel adviseren de specialisten u nog over aanvullende verzekeringen. Alhoewel wij maar al te goed weten dat uw kunst en antiek onvervangbaar is. Ook is het mogelijk om eventueel uw kunst (tijdelijk) op te slaan in één van de beveiligde opslagruimten. Heeft u dus thuis waardevolle items en wilt u deze spullen mee verhuizen? Wij helpen u graag!

goedkoop wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Veel particulieren denken dat het vrijwel onmogelijk is om eigenhandig de wasmachine te verhuizen. Natuurlijk is het een optie om de wasmachine zelf te verhuizen, maar dit vereist een goede voorbereiding en een sterke rug. De eerste belangrijke stap is het loskoppelen van de slangen en het laten leeglopen van de machine. Meestal zit onderaan de wasmachine een filterluik, waarlangs het water weg kan lopen. Vervolgens dient u de slangen omhoog vast te binden en de trommel te beveiligen met speciale trommelschroeven. Deze voorkomen dat de trommel onnodig gaat draaien tijdens het vervoer. Ziet u het niet zitten om de wasmachine zelf te verhuizen? Schakel dan verhuishulp in.

Met de verhuisservice verloopt uw verhuis zonder stress!

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes met scherpe prijzen. Vergelijk en bespaar.

Offertes aanvragen
verhuisdozen inpakken door verhuishulp

Verhuisdozen inpakken

Wist u dat het bij menig verhuisfirma uit Genk tevens mogelijk is om gebruik te maken van een inpakservice? Kiest u voor de inpakservice? Dan zullen op de dag van de verhuizing een aantal verhuizers vroeg op de ochtend naar u toe komen om alles in te pakken, en deze daarna te vervoeren. Wilt u liever zelf de verhuisdozen inpakken? Dan dient u het werk af te ronden voor de dag van de verhuizing. Wanneer wij komen met een verhuislift om spullen te verhuizen of naar een opslagruimte te brengen kunnen wij niet wachten tot het inpakken afgerond is. Benieuwd naar de prijzen van een inpakservice? Vraag vrijblijvend offertes aan via het contactformulier op onze offertepagina.

Verhuismateriaal

Bij verhuizingen wordt gemiddeld heel veel materiaal gebruikt. Het grote voordeel van het inschakelen van een goedkope verhuisfirma uit Genk, is dat zij over alle juiste materialen beschikken en dit voor u leveren. Wanneer u een beperkt budget hebt, is het echter ook mogelijk om zelf op een voordelige wijze goedkoop verhuismateriaal aan te schaffen. U heeft een heleboel nodig, te beginnen bij de verhuisdozen. U kunt ervoor kiezen om deze zelf aan te schaffen. Verhuisdozen worden geregeld tweedehands verkocht of gratis weggegeven, waardoor u al een groot deel op de verhuiskosten bespaart. Een andere mogelijkheid is het bewaren van bananendozen, deze kunt u in de meeste supermarkten gratis meenemen.

Met verhuisdozen alleen bent u er echter nog niet. Een professioneel bedrijf maakt gebruik van diverse materialen om uw inboedel zo veilig mogelijk te vervoeren. Denk aan verhuisdekens, bubbelplastic of speciale meubelhoezen. Ook dit zou u eventueel tweedehands kunnen aanschaffen. In plaats van bubbelplastic zou u ook krantenpapier kunnen gebruiken. Dit wordt door klanten in Genk veel gebruikt bij het inpakken van servieswerk.

opslagcontainer verhuisbedrijf

Opslagcontainer huren

Heeft u tijdelijk een goedkoop opslagruimte nodig voor een aantal meubels of uw complete inboedel? Door het huren van een opslagcontainer weet u zeker dat uw spullen droog én veilig staan. De opslagcontainer kunt u vervolgens bij een gespecialiseerd bedrijf stallen, of natuurlijk op uw eigen erf in Genk. Ook tijdens een verbouwing biedt een opslagcontainer veel voordelen. Daar kunt u eventueel uw dure gereedschap stallen of u gebruikt de container als werkplaats/kantine. Mogelijkheden genoeg. Het is hoe dan ook verstandig dat u goed kijkt naar de maten. Hoe groter de container, hoe hoger de prijs. Vraag naar de prijs bij een goedkope verhuisfirma uit ons netwerk.

kleine verhuizing Genk

Kleine verhuis

Het is mogelijk om een verhuisfirma uit Genk in te schakelen voor een grote verhuis, maar ook voor een kleine verhuis bent u bij een goedkope verhuisdienst aan het juiste adres. Of u nu verhuist vanuit een klein appartement of uw zoon of dochter op kot gaat wonen, het is verstandig om uw verhuis uit te besteden. Dit scheelt u een hoop stress en arbeidsintensief werk. De verhuizers zorgen voor het in- en uitpakken, het sjouwen van zware dozen en meubilair en vervoeren de spullen veilig. Binnen een mum van tijd is uw verhuis geregeld!

7 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Een verhuisdag is over het algemeen een stressvolle dag. Onderstaande verhuistips zijn afkomstig van professionele verhuizers uit Genk. Houd deze verhuistips tijdens het verhuisproces in gedachten zodat uw verhuisdag met zo weinig mogelijk stress verloopt.

 • Tip 1. Start uw de planning van uw verhuisdag ver van tevoren. Maak een goede planning en begin al vroeg met inpakken, zodat dit op de dag zelf niet meer hoeft. Pak bijvoorbeeld zoveel mogelijk servies in zodat er nog net voldoende is voor dagelijks gebruik.
 • Tip 2. Krijgt u op uw verhuisdag hulp van familie en vrienden? Maak het iedereen dan gemakkelijk door alle verhuisdozen op kleur te labelen. Uw vrienden zullen misschien niet weten welke kamer u voor ogen heeft als uw slaap- of studeerkamer. Markeer de deuren van de betreffende kamers een kleur en geef de verhuisdozen deze zelfde kleur. Zo worden de verhuisdozen direct in de juiste kamer geplaatst, wat het uitpak proces een stuk eenvoudiger maakt.
 • Tip 3. Maak vooraf een planning met een checklist, zodat u er zeker van bent dat u op de dag zelf niets vergeet.
 • Tip 4. Meet van tevoren of uw meubilair allemaal via de deur of het trapgat naar binnen past. Dit scheelt enorm veel stress op de verhuisdag zelf. Zo weet u direct of u de meubels moet demonteren of dat u eventueel een verhuislift nodig heeft.
zorgeloze verhuizingen Genk
 • Tip 5. Bij het demonteren van uw meubilair blijven veel schroeven over. Bewaar deze in een plastic zakje en bevestig deze het liefst aan het meubel zelf. Voeg eventueel het gereedschap dat u hiervoor nodig heeft toe, zodat u direct kan starten met de montage van uw meubilair.
 • Tip 6. Regel een opvang voor uw kinderen en huisdieren. Zij lopen op uw verhuisdag alleen maar in de weg, en deze dag is ook voor hun al enorm stressvol. Zo hoeft u zich zelf geen zorgen te maken over uw kinderen of huisdieren en kan u zich focussen op de verhuisdag zelf.
 • Tip 7. U zult tijdens de verhuizing ongetwijfeld veel snoeren meeverhuizen. Snoeren van de TV, van de computer, de printer, opladers en ga zo maar door. Plak bij het inpakken een stuk tape om het snoer heen, en schrijf hierop waar de kabel voor is. Maak ook een foto van de snoeren in uw TV of computer, zodat u op het nieuwe adres kan zien waar alles hoort.
Bespaar op uw verhuis!

Verhuisverzekering

Om de (internationale) verhuis soepel te laten verlopen adviseren wij om een verhuisverzekering af te sluiten. Een verhuisverzekering wordt altijd afgesloten voor de waarde van de goederen die u verhuist. Met een dergelijke verzekering weet u zeker dat u bij schade aan de meubels en andere inboedel hiervoor geld terugkrijgt. Een standaard inboedelverzekering dekt in de meeste gevallen niet de kosten voor schade door verhuizingen. Een verhuisverzekering kan zowel bij de verhuisfirma uit Genk als een verzekeraar worden afgesloten.

Verhuiskosten

Wie gaat verhuizen moet rekening houden met verschillende verhuiskosten. Bepaalde verhuiskosten voor verhuizingen zijn duidelijk zoals de huur van een verhuiswagen of ladderlift. Daarnaast komen er ook extra kosten voor onder meer het klussen, de aanschaf van verhuisdozen en de kosten voor eten en drinken op die dag. In de tabel hieronder vindt u een indicatie van de verhuiskosten voor verhuizingen. Wilt u graag gebruik maken van de montageservice, houd dan rekening met een gemiddeld bedrag van €30,- tot €40,- per uur. Voor de ladderliftservice betaalt u gemiddeld €65,- per uur en meubelbewaring is al mogelijk vanaf ongeveer €125,- per maand.

Tabel: verhuiskosten per dienst

Soort verhuisdienst: Gemiddelde prijs*: Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- per uur Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- per uur Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- per uur Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- per piano Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- per vergunning Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Onderdelen van de verhuisservice

De verhuisservice bestaat uit verschillende onderdelen. U kunt zelf aangeven van welke service u gebruik wilt maken. Bijvoorbeeld de handige klusservice. Hierbij worden kleinere klusjes voor u uitgevoerd, bijvoorbeeld het vullen van gaten in de muur na het verwijderen van fotolijsten of de reparatie van een beschadiging op de muur. Alle onderdelen van de service:

 • Montageservice: de verhuizers monteren uw meubels in uw oude huis en zetten alles weer in elkaar in het nieuwe huis.
 • Inpakservice: geen stress meer over het inpakken van uw spullen, want dit wordt voor u geregeld. Het verhuisbedrijf zorgt ook voor de verhuisdozen.
 • Klusjes uitvoeren: vaak zijn er kleine klusjes nodig in uw nieuwe huis. Moet er bijvoorbeeld een muur geschilderd worden of zijn er kleine beschadigingen? De verhuisfirma uit Genk zorgt hier ook voor.
 • Liftservice: ideaal als er spullen uit uw appartement of bovenste verdieping verhuist moeten worden. Met de lift wordt alles veilig en snel naar beneden vervoerd.

 • Piano verhuizen: schakel een verhuisfirma uit de regio Genk in voor het veilig vervoeren van uw piano. De piano wordt vastgezet in een verhuiswagen met speciale spanbanden en bescherming, om zonder beschadigingen op de nieuwe locatie afgeleverd te worden.
 • Parkeervergunning: soms heeft u een parkeervergunning nodig, bijvoorbeeld voor de verhuiswagen of de lift, omdat u gebruik maakt van de openbare ruimte. Het verhuisbedrijf vraagt de vergunning aan bij uw gemeente.
 • Meubelbewaring: heeft u nog een tijdje opslag nodig? Een verhuisfirma uit Genk heeft vaak opslagruimte waar uw inboedel kan staan.
goedkoop verhuizen

Tips om te besparen op de verhuiskosten

Wie gaat verhuizen geeft liever geld uit aan de inrichting van zijn nieuwe woning dan aan de verhuis zelf. Gelukkig zijn er daarom verschillende manieren om te besparen op de prijs voor verhuizingen! Eén belangrijke bespaartip is: doordeweeks verhuizen. Door de verhuis op een doordeweekse dag te plannen vallen de kosten vaak een stuk lager uit dan in het weekend. Bespaar op de verhuisdozen door dozen uit de supermarkt mee te nemen en verhuis zelf kleinere items zodat de verhuizers dit niet meer hoeven doen. Een andere belangrijke tip om te besparen op de prijs, is het vergelijken van offertes. Doordat elk verhuisbedrijf z’n eigen tarief hanteert, kunnen de prijzen flink verschillen. Met het vergelijken van offertes bent u verzekerd van het beste aanbod!

verhuiskosten Genk

Verhuiskosten aftrekbaar?

Verhuizingen brengen altijd kosten met zich mee. In sommige gevallen is het mogelijk om een aantal van deze verhuiskosten fiscaal af te trekken. Bij particuliere verhuizingen kunnen er in principe geen directe verhuiskosten worden afgetrokken. Wel indirecte verhuiskosten, zoals taxatiekosten, notariskosten, kosten omtrent hypotheekadvies, etc. Moet u verhuizen voor uw nieuwe job? Dan is het natuurlijk mogelijk om uw werkgever om een verhuiskostenvergoeding te vragen. Bij een bedrijfsverhuizing is het echter wel mogelijk om een groot deel van de onkosten en belasting af te trekken. Heeft u een eenmanszaak, gevestigd op het adres van uw eigen woning? Dan kunt u een derde van de onkosten af trekken.

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

 • Met dank aan de professionele hulp van de verhuizers uit ons netwerk kan u ontspannen verhuizen zonder stress.
 • Doordat alle verhuizers beschikken over jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe u snel en efficiënt verhuist.
 • U hoeft niet zelf het verhuismateriaal aan te schaffen, omdat het verhuisbedrijf uit Genk hier over beschikt.
 • Dankzij de extra ruimte van een gehuurde verhuiswagen hoeft er slechts één keer heen en weer gereden te worden. Dit scheelt brandstofkosten.
 • Wanneer u uw inboedel laat vervoeren door een erkend verhuisbedrijf uit Genk weet u zeker dat uw spullen goed verzekerd zijn.

Goedkoop verhuizen? Vrijblijvende offertes vergelijken

Gaat u verhuizen? Door een verhuisfirma uit de omgeving van Genk in te schakelen verloopt uw verhuis snel en zonder stress. Laat bijvoorbeeld de verhuizers uw spullen in- en uitpakken. Met de montageservice worden uw meubels bovendien vakkundig gedemonteerd en gemonteerd op locatie. Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig een aantal offertes van verhuisfirma’s uit uw omgeving. Deze offertedienst is geheel kosteloos en vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Vergelijk de aanbiedingen op basis van totaalprijs, aanbod en voorwaarden en bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten! U kiest eenvoudig en snel de beste verhuisfirma voor uw verhuis.

verhuisfirma inschakelen Genk