Verhuizen naar Australië

Gratis offertes aanvragen

Verhuizen naar Australië

Trekt Australië u enorm aan en maakt u de stap om binnenkort naar ‘Down Under’ te verhuizen? Als u gaat werken in het buitenland, schakel dan zeker een verhuisbedrijf in voor het regelen van uw internationale verhuis. Zo kunt u zich richten op het aanvragen van een visum en het vinden van werk, terwijl de vakmannen zich bezighouden met het verhuizen van uw inboedel. Op deze pagina leest u waar u rekening mee moet houden als u gaat emigreren. Ook leest u hoe u een visum moet aanvragen en wat hierbij komt kijken. Wilt u graag weten hoeveel verhuizen naar het buitenland kost? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan en bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten!

verhuis naar Australië

Dit moet u regelen in België

Voordat u naar Australië kunt emigreren, is er een hoop dat u in België al moet regelen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van uw visum, maar ook aan het uitschrijven bij de gemeente waar u bent ingeschreven. Als u in Australië bent aangekomen moet u zich vervolgens inschrijven bij de ambassade of het consulaat van België.

Wanneer u nog vragen heeft over regelingen omtrent de verblijfsdocumenten, sociale zekerheid of andere zaken die u in Australië tegen gaat komen, kunt u het beste contact opnemen met de Australische ambassade in België. De contactgegevens van de ambassade kunt u vinden op Belgium.be.

verhuizen naar Australië

Wonen en werken in Australië

Steeds meer mensen kiezen ervoor om naar Australië te verhuizen. Een internationale verhuis is een enorme verrijking voor u en uw kinderen. Maar hoe gaat het wonen eraan toe in Australië? Voor de internationale verhuis is het fijn om vooraf huisvesting te regelen. Vaak is dit een tijdelijke plek, zodat u ter plaatse een geschikte woning kan vinden om te kopen of huren. Via Realestate.com of Domain.com vindt u onder andere huurwoningen in de gewenste regio. In de meeste gevallen heeft u niet direct beschikking over een auto, maar in elke grote stad is een betrouwbaar openbaar vervoer netwerk. Wilt u verhuizen naar een afgelegen dorp of wilt u lange afstanden reizen, huur of koop dan ter plekke een auto.

Benieuwd naar de prijzen voor uw verhuis naar Australië?

Vergelijk vrijblijvend offertes van gespecialiseerde verhuisfirma’s. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!

Visum aanvragen

Iedereen die naar Australië vertrekt moet een visum aanvragen: ook als u gewoon vakantie wilt vieren. Wilt u gaan emigreren? Zorg er dan voor dat u ruim voor het verhuizen uw visum regelt. Een visum verkrijgt u niet zomaar en er bestaan meer dan honderd verschillende soorten, lees u vooraf goed in. U moet bijvoorbeeld aan kunnen geven waarom u een positieve invloed zal hebben op de Australische economie: denk aan specifieke vaardigheden. Voor de aanvraag van het visum moet u tal van documenten, diploma’s en referenties verzamelen en krijgt u een medische keuring. Op de website van de Australische overheid leest u meer over de visum opties en hoe de procedure in z’n werk gaat.

Inboedel verschepen

Wanneer alle papieren zijn geregeld kunt u zich gereed maken voor de internationale verhuis! Een verhuisbedrijf kan u hier enorm bij helpen. Zo moet u bijvoorbeeld al uw inboedel verzenden naar Australië. De beste manier om dit te doen, is per schip. U huurt een container en vult deze container met uw inboedel. Dit laat u vervolgens verschepen naar de locatie van aankomst. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de container met uw inboedel er eerder is dan u: gemiddeld neemt het verhuizen van de container ongeveer drie maanden in beslag. Als u het verschepen uitbesteedt aan een verhuisbedrijf weet u zeker dat de inboedel veilig aankomt.

Emigreren met huisdieren?

Wie naar het buitenland gaat verhuizen, wil natuurlijk met het hele gezin emigreren. Maar hoe zit het met huisdieren: kunnen de huisdieren zomaar mee emigreren? Zeker bij een verhuis naar Australië is er bijzondere aandacht vereist voor huisdieren. Zo moet uw huisdier ten tijde van het emigreren in ieder geval in het bezit zijn van een geldig paspoort waarin duidelijk vermeld staat welke inentingen het huisdier heeft gekregen. Loopt u achter met inentingen? Dan moet het dier alsnog de recente inentingen krijgen voordat hij wordt toegelaten. Voordat het huisdier met u meekan naar de nieuwe woonlocatie blijft het enige tijd in quarantaine op het vliegveld. Hier wordt gecontroleerd of het echt gezond is. Pas na goedkeuring van de dierenarts mag u uw huisdier ophalen.

Internationale verhuis uitbesteden?

Een internationale verhuis neemt veel tijd en aandacht in beslag: schakel daarom snel een professioneel verhuisbedrijf in. Een verhuisbedrijf heeft ervaring met verhuizen naar het buitenland, ook met emigreren naar Australië.

Het verhuisbedrijf is bekend met verschillende regelingen en manieren waarop u uw inboedel het beste kunt verschepen. Bovendien zijn uw spullen tijdens het verhuizen verzekerd wanneer u de hulp van een verhuisbedrijf inschakelt! Dit is vaak niet het geval als u zelf alles regelt. Het is belangrijk om een bedrijf in te schakelen met ervaring in verhuizen naar het buitenland. Deze vindt u gemakkelijk via ons netwerk!

verhuisservice Australië

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Gaat u binnenkort emigreren? Of wilt u werken of studeren in het buitenland? Begrijpelijk dat u zoveel mogelijk geld overhoudt om te besteden aan het vinden en inrichten van een nieuwe woonruimte.

Wanneer u gebruik maakt van onze service kan dat ook! Door de prijzen van diverse verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken, kiest u eenvoudig het bedrijf met de scherpste prijzen.

Kies de verhuizer met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten! Maakt u zich geen zorgen, want deze offerteservice is gratis en geheel vrijblijvend.