Verhuizen naar Noorwegen?

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuizen naar Noorwegen

Wilt u verhuizen naar Noorwegen? Bij een internationale verhuis moet u veel regelen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een persoonsnummer, het vinden van een woonruimte en het transporteren van uw inboedel. Op deze pagina leest u wat u allemaal moet regelen, welke voorwaarden gelden en waarom veel Belgen naar Noorwegen emigreren. Een verhuisbedrijf neemt u veel werk uit handen! Besparen op de kosten?

Start gratis offerteaanvraag.

Door offertes te vergelijken vindt u dan gemakkelijk een goedkope verhuisfirma.

Waarom verhuizen naar Noorwegen?

Noorwegen wordt onder Belgen steeds populairder als emigratieland. Dat is niet onterecht: wie van ruimte, rust, vrijheid en natuur houdt, is in Noorwegen helemaal op de juiste plaats. De verhouding tussen werk en leven helt in Noorwegen meer over naar leven.

De voornaamste redenen waarom Belgen naar Noorwegen emigreren op een rij:

  • Prachtige uitgestrekte natuur en meer rust en ruimte.
  • De sociale zaken zijn erg goed geregeld.
  • Grote vraag naar mensen met een technische opleiding.
  • De salarissen liggen hoger dan in België.

Emigreren naar Noorwegen; waar rekening mee houden?

Wanneer u naar Noorwegen emigreert, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moet u zich laten registeren en een persoonsnummer aanvragen. Een gedeelte van aanvraag van uw persoonsnummer kunt u voor de emigratie al doen. Net als in België betaalt u in Noorwegen inkomstenbelasting.

Wilt u emigreren? Dan is het verstandig om voor de verhuis te beginnen met het leren van de Noorse taal. Wanneer u de taal goed spreekt, bespoedigt u het integratieproces en zorgt u ervoor dat u snel nieuwe vrienden maakt.