Zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisfirma Middelkerke

Gaat u binnenkort verhuizen? Met een verhuisfirma uit Middelkerke verloopt uw verhuis een stuk gemakkelijker. U hoeft zelf niet met zware dozen en meubels te sjouwen, want de ervaren verhuisspecialisten zorgen ervoor dat al uw bezittingen snel en zorgvuldig verhuisd worden.

Op deze pagina krijgt u inzicht in de werkwijze van een verhuisfirma en leest u welke opties u hebt bij verhuisservice. Ook vindt u overzichtelijke prijsinformatie en handige bespaartips. De eerste krijgt u hier alvast: door offertes van verhuizers uit de buurt te vergelijken, bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs!

 

U ontvangt snel een aantal gratis en vrijblijvende offertes. Door deze te vergelijken kiest u gemakkelijk het verhuisbedrijf met het beste aanbod. U krijgt zo altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Professioneel en goedkoop verhuizen Middelkerke

Vaak denkt men dat een verhuisbedrijf inschakelen veel geld kost, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Goedkoop verhuizen in Middelkerke? Kies uw verhuisfirma bewust en u maakt een zorgeloze verhuizing mee, zonder dat het veel kost!

Hoe werkt de offerteservice?

Met één snelle aanvraag krijgt u prijsopgaves van verschillende verhuisspecialisten uit de buurt. U hoeft niet meerdere verhuisfirma’s te contacteren voor een offerte, één aanvraag is genoeg! Door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod kiest u altijd voor het goedkoopste bedrijf. U bespaart tot wel 40% met onze gratis offerteservice!

verhuisfirma Middelkerke

Inhoud van deze pagina:

Wat doet een verhuisfirma?

De werkzaamheden van verhuizers bestaan uit veel meer dan enkel het verplaatsen van inboedel. U heeft ruime keuze uit verschillende diensten. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van dozen of het demonteren van grote meubels voor het vervoer. Maar ook het verhuizen van een piano, wasmachine of kunst laat u met een gerust hart over aan de verhuisfirma.

Een greep uit de diensten van een verhuisbedrijf uit Middelkerke:

 • Een snelle verhuis met een verhuiswagen
 • Meubels (de)monteren en verhuizen

 • Inpakservice en uitpakservice

 • Liftservice
 • Meubelbewaring

 • Verhuisverzekering

Of het nu om een bedrijfsverhuis of een seniorenverhuis gaat, bij een verhuisfirma uit Middelkerke zijn uw dierbare bezittingen in goede handen. Ook een spoedverhuizing is mogelijk.

verhuisservice Middelkerke

Verhuisservice voor particulieren

Een verhuis is altijd een stressvolle periode waarin veel geregeld moet worden. Er komt veel papierwerk bij kijken en u moet veel mensen op de hoogte brengen van de adreswijziging. Daarnaast komt men er vaak met een verhuizing achter hoeveel spullen er de afgelopen tijd verzameld zijn. Waarschijnlijk gaan de meeste spullen mee naar de nieuwe woning.

Maak het uzelf gemakkelijk met een verhuisfirma!

Waarom zou u zelf alles doen, als u daar ook een verhuisfirma uit Middelkerke voor kunt inschakelen? Het verhuizen voor particulieren wordt daarmee een stuk eenvoudiger. U krijgt de hulp van professionele verhuisspecialisten, die met gemak zware meubels sjouwen en alles op de juiste plek in uw nieuwe woning zetten. U begint direct met wonen, in plaats van dat u nog weken uit dozen leeft!

bedrijfsverhuis Middelkerke

Bedrijfsverhuizing van A tot Z

Vaak denkt men dat verhuizers enkel door particulieren ingeschakeld kunnen worden, maar ook bij een bedrijfsverhuis heeft u veel aan de diensten van een verhuisservice uit Middelkerke. Een bedrijfsverhuis in een complex proces waarin veel spullen verplaatst moeten worden, terwijl de bedrijfsvoering zoveel mogelijk door moet gaan. Met een verhuisfirma voor bedrijven verzekert u zich ervan dat de verhuis zo snel mogelijk gedaan wordt.

Welke diensten?

Bij een bedrijfsverhuis kiest men vaak voor in- en uitpakservice. Ook demonteren en monteren de verhuizers grote meubels, zoals archiefkasten. Gaat uw bedrijf verbouwen en moeten er spullen tijdelijk worden opgeslagen? Ook dat is bij de meeste verhuismaatschappijen in Middelkerke mogelijk.

Hoe gaan verhuizers in Middelkerke te werk?

Meestal neemt een verhuis één dag in beslag. U kiest zelf welke dag dat is, maar in een weekend rekent een verhuisfirma vaak een meerprijs. Wat doen verhuizers? Dat is afhankelijk van de diensten die u kiest. Over het algemeen verloopt de dag als volgt.

 • De verhuizers uit Middelkerke komen ’s ochtends in uw oude woning om spullen in te pakken. Ze nemen daar zelf de dozen voor mee. Pakt u zelf in? Dan heeft u eerder al dozen gekregen en staat alles klaar op de verhuisdag.

 • Grote meubels moeten voor het verhuizen gedemonteerd worden. De vakmensen hebben daarvoor het benodigde gereedschap bij zich en alle schroeven bewaren zijn goed.

 • Als alle boedel klaar is voor de verhuis, beginnen de specialisten aan het inladen van de verhuiswagen. Eventueel kunt u daar zelf ook bij helpen.

 • De volgende stap is het meubeltransport. De verhuisspecialisten zorgen ervoor dat alle spullen goed vastgezet worden in de verhuiswagen, zodat er niets beschadigd raakt.

 • In de nieuwe woning worden alle spullen uitgeladen en in de juiste kamer gezet. Eventueel pakken de verhuizers alles direct voor u uit en monteren ze de meubels weer. U kunt direct genieten van uw nieuwe woning!

Prijzen verhuisfirma 2024

De prijzen van een verhuisfirma in Middelkerke zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van uw inboedel. Woont u in een appartement? Dan heeft u waarschijnlijk een kleine verhuiswagen nodig en twee verhuizers. De prijs van een verhuisfirma ligt in dat geval gemiddeld op €500,- tot €900,-.

Woont u in een vrijstaande woning? Dan heeft u waarschijnlijk meer spullen om te verhuizen. Een grote verhuiswagen en 4 verhuisspecialisten hebben een gemiddelde prijs tussen de €900,- en €1.300,-.

In de volgende prijstabel vindt u meer prijsvoorbeelden van een verhuisfirma en prijsinformatie.

Wilt u zeker weten dat u een goedkope verhuisfirma kiest? Vergelijk gratis offertes!

prijsopbouw van verhuisfirma Middelkerke

Verhuisfirma: de prijsopbouw

De verhuiskosten met verhuishulp bestaan uit twee elementen: 40% van de prijs is transportkosten en 60% gaat naar de verhuizers in Middelkerke. Bespaar op de verhuiskosten door offertes te vergelijken en de goedkoopste verhuizers te kiezen!

Wat kost een verhuisfirma?

Omvang verhuizing: Type woning: Type vrachtwagen: Aantal kilometers: Aantal verhuizers: Ladderlift nodig: Aantal verhuisdozen: Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein Appartement 19 m³ 20-55 2 Ja 60 €500,- tot €900,-
Middel Twee-onder-een-kapwoning 50 m³ 55-70 3 Nee 70 €700,- tot €1.100,-
Groot Vrijstaande woning 70 m³ 55-70 4 Nee 80 €900,- tot €1.300,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Waaruit bestaat de prijs van een verhuisfirma?

De totaalprijs van een verhuis is opgebouwd uit verschillende factoren.

 • Verhuiswagen: met een verhuiswagen gaan verhuizingen in Middelkerke gemakkelijk en snel. Hoe groter de verhuiswagen moet zijn, hoe hoger de prijs.
 • Kilometervergoeding: gaat u dichtbij verhuizen of verder weg? Voor de te rijden kilometers met de verhuiswagen betaalt u een vergoeding.

 • Extra verhuizers: bij de huur van een verhuiswagen zijn meestal 2 verhuizers inbegrepen. Tegen een meerprijs kunt u extra verhuisspecialisten inschakelen, dan gaat de verhuis nog sneller.

 • Eventuele extra diensten: daarbij moet u denken aan in- en uitpakservice, (de)montageservice of meubelopslag.

Besparen op de prijs van de verhuisfirma?

Wij maken verhuizingen van of naar Middelkerke voordelig. Vergelijk offertes & bespaar.

Verhuiskosten

In de volgende prijstabel vindt u een handig overzicht van de kosten van verschillende verhuisdiensten. Montageservice kost bijvoorbeeld ongeveer €30,- tot €40,- per uur. Wilt u alle spullen door de verhuisfirma laten inpakken, zodat u dat zelf niet hoeft te doen? Dan moet u rekening houden met een gemiddelde prijs van €30,- tot €40,- per uur.

Voor het verhuizen van een piano wordt vaak een apart tarief berekend van gemiddeld €200,- tot €350,- per piano. In de prijstabel vindt u meer verhuiskosten.

Zoals u ziet rekenen verhuizers in Middelkerke hun prijzen aan de hand van een uurtarief. Omdat de tarieven per uur verschillen tussen verschillende verhuisbedrijven, is het altijd verstandig om eerst prijzen op te vragen. Goedkope verhuisfirma gezocht? Vergelijk gratis en zonder verplichtingen offertes!

Wat kosten de diensten van verhuizers?

Soort verhuisdienst: Gemiddelde prijs in 2024*: Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Monteren/demonteren van meubels
Inpakservice €30,- tot €40,- per uur Spullen inpakken
Klusjes uitvoeren €30,- tot €40,- per uur Reparatie en schilder werkzaamheden
Lift service €65,- per uur Inzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen €200,- tot €350,- per piano Met zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning €20,- tot €50,- per vergunning Prijs varieert per gemeente
Meubelbewaring €125,- per maand Opslag van 25 m³
Extra verhuizer inhuren €30,- tot €40,- per uur Nog sneller verhuizen, zonder zorgen

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag gratis offertes aan.

Verhuiskosten aftrekbaar?

De kosten van een verhuis in Middelkerke voor particulieren zijn niet aftrekbaar.

Gaat het om een bedrijfsverhuis? Dan zijn de verhuiskosten soms wel aftrekbaar. De voorwaarden zijn dat u de afstand tussen uw bedrijf en uw woning met minimaal 60% verkleint.

U leest hier meer over aftrekbare verhuiskosten.

Tips om te besparen op de kosten van verhuizers

Hoewel het helemaal niet duur hoeft te zijn om een bedrijf in te schakelen voor een verhuis in Middelkerke, wilt u de kosten natuurlijk zo laag mogelijk houden om goedkoop te verhuizen. Met de volgende vier bespaartips bespaart u op de kosten van een verhuis!

 • Om de kosten van de verhuisfirma zo laag mogelijk te houden, pakt u best zelf alle spullen in dozen. De dozen leent u van het verhuisbedrijf. Label de dozen duidelijk, zodat de verhuizers weten waar ze naartoe moeten.
 • Verhuis op de doordeweekse dag. De meeste mensen verhuizen in een weekend, maar dan rekent een verhuisfirma vaak een meerprijs.

 • Vraag vrienden en familie om te helpen met spullen tillen. Dan hoeft u minder professionele verhuizers in te schakelen.

 • Vergelijk offertes om de verhuisfirma uit Middelkerke met de beste prijs te vinden.

Goedkope verhuisfirma in Middelkerke gezocht?

Kies het beste bedrijf en bespaar tot 40% op de prijs!

Verhuisfirma voor alle verhuizingen in Middelkerke

Of u nu als particulier of als bedrijf gaat verhuizen, een verhuisbedrijf is u van dienst bij alle soorten verhuizingen in Middelkerke. Bij bedrijfsverhuizingen zorgen de specialisten ervoor dat de bedrijfsvoering tijdens de verhuis zoveel mogelijk doorgaat. Verhuizers uit Middelkerke voor een goede prijs gezocht?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 40% op de prijs!

Gaat u naar een andere woning verhuizen? Een verhuisdienst onderscheidt bij particuliere verhuizingen de onderstaande soorten. Hieronder leest u meer over deze soorten verhuizingen en hoe deze verlopen.

Spring hieronder naar:

seniorenverhuizing Middelkerke

Seniorenverhuizing

Gaat u naar een kleinere seniorenwoning verhuizen? Bij een seniorenverhuis doet de verhuisfirma veel voor u. Denk bijvoorbeeld aan het in- en uitpakken van dozen, maar ook het inrichten van uw nieuwe woning door verhuizers voor senioren. Ook zorgen de experts voor het leegruimen van uw huidige woning.

U zit niet lang in de troep, aan het eind van de verhuisdag is uw woning helemaal klaar voor gebruik! Bij verhuizen naar een appartement in Middelkerke gebruiken de specialisten vaak een ladderlift om zware spullen gemakkelijk naar boven te verhuizen.

kleine verhuis Middelkerke

Kleine verhuis

Onder een kleine verhuis wordt verstaan het verplaatsen van een inboedel van ongeveer 20 kubieke meter. Dat komt overeen met de inboedel van een appartement of flat. Ook kan het gaan om een studentenverhuizing naar een kot of een kleine bedrijfsverhuizing.

Welke diensten?

Bij een verhuis uit een appartement is vaan een verhuislift nodig om spullen gemakkelijk naar beneden of omhoog te krijgen. Alle verhuizers uit Middelkerke leveren ook ladderliftservice. Omdat er bij een kleine verhuis niet veel inboedel verhuisd hoeft te worden, kan dit vaak al binnen een dagdeel uitgevoerd worden.

verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland

Wanneer u internationaal gaat verhuizen, is het altijd nodig om een verhuisbedrijf in te schakelen. Alle inboedel wordt in een vrachtwagen of container geladen en naar de plaats van bestemming gebracht. Dat kan per vrachtwagen, maar als u verder weg verhuist, ook per schip of vliegtuig.

Gaat u eerder verhuizen dan uw spullen? Bij een internationale verhuis is het vaak nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Bij een verhuisdienst uit Middelkerke kunt u vaak uw spullen tijdelijk opslaan, soms zelf verwarmd!

Meer informatie over een internationale verhuis:

Een zorgeloze verhuizing? Schakel verhuizers uit Middelkerke in!

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de scherpe prijzen.

Verhuisdiensten van verhuisfirma Middelkerke

Bij het verhuizen van uw inboedel komt heel wat geregel kijken. Met de verhuisdiensten van een verhuisbedrijf maakt u het uzelf een stuk gemakkelijker. U bepaalt zelf welke diensten u afneemt.

Benut één of meer handige verhuisdiensten. Ontvang gratis offertes.

Spring hieronder naar:

 • Kunst verhuizen: verhuizers gebruiken speciale kisten om uw waardevolle kunst en antiek te beschermen.
 • (De)montageservice: verhuizers demonteren uw grote kasten en zetten ze in uw nieuwe woning weer in elkaar.
 • Inpakservice: verhuizers demonteren uw grote kasten en zetten ze in uw nieuwe woning weer in elkaar.
 • Meubelbewaring: in de goederenopslag van een verhuisbedrijf staat uw inboedel droog en veilig.

meubels verhuizen Middelkerke

Meubels verhuizen

Een van de vervelende klussen tijdens een verhuizing is het verhuizen van de meubels. Zeker wanneer het niet lukt een dressoir of vitrinekast te demonteren is het niet gemakkelijk deze te verhuizen. Schakel daarom de hulp van vakkundige verhuizers in. Zij werken vaak met zijn tweeën en hebben ervaring in het tillen van zware voorwerpen. Ze gebruiken zo nodig plankjes op wieltjes of andere hulpmiddelen om het makkelijker te maken.

Wilt u een vakman inschakelen om zware meubels te verhuizen? Bespaar uzelf spierpijn en andere blessures. Een verhuizer in Middelkerke kost gemiddeld tussen de €30,- en €40,- per uur.

ladderlift Middelkerke

Ladderlift Middelkerke

Hebt u een woning met een smal trapgat, maar wilt u wel grote meubels naar boven of beneden verhuizen? Of woont u in een appartement zonder lift? Dan is een ladderlift in Middelkerke de perfecte oplossing.

De lift is een plateau dat via een ladder omhoog en naar beneden beweegt. De grote meubels komen vervolgens uw woning binnen via een raam of deur op de betreffende verdieping. Let op: ladderliftservice is niet altijd mogelijk! Er moet wel voldoende parkeerplaats voor de lift zijn. Check ook altijd even of u een parkeervergunning nodig heeft. Een ladderlift huren kost ongeveer €65,- tot €120,- per uur.

Handige liftservice

Wanneer u een verhuislift in Middelkerke huurt is dat in de meeste gevallen inclusief bediening of liftservice. Dat is een ervaren verhuizer die de lift op de juiste manier bedient en u ook nog helpt met sjouwen. Hoewel het soms ook mogelijk is een verhuislift zonder bediening in te huren, is dat niet aan te raden.

Waarom bediening?

Het is belangrijk dat uw spullen goed op het plateau geplaatst worden en goed worden vastgezet. U wilt natuurlijk niet dat uw kostbaarheden van de ladder af vallen. Ook raakt er op deze manier niemand gewond.

Ladderlift huren inclusief bediening, wat kost dat?

Type verhuislift Geschikt voor verdiep Gemiddelde prijs (door de week) Gemiddelde prijs (weekends)
Ladderlift + 1 bediener 1 t/m 6 €65,- per uur €95,- per uur
Ladderlift + 2 bedieners 1 t/m 6 €105,- per uur €135,- per uur
Ladderwagen + 2 bedieners 7 en hoger €120,- per uur €155,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag daarom altijd gratis en vrijblijvend offertes aan.

Verhuiswagen huren

Bij het inhuren van verhuizers hoort vaak ook de huur van een verhuiswagen. Deze maakt uw verhuis in Middelkerke veel gemakkelijker en veel sneller. In plaats van dat u met de auto vaak heen en weer rijdt, hoeft de vrachtwagen slechts één keer te rijden. Bovendien passen ook grote meubels met gemak in de wagen.

Waar moet u op letten?

Als eerste is de grootte van de vrachtwagen belangrijk. Hoe meer inboedel u wilt verhuizen, hoe groter de vrachtauto moet zijn. In de prijstabel hieronder vindt u een handig overzicht van de prijzen van een verhuiswagen huren in Middelkerke.

Kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen: Opties verhuiswagen: Brandstofkosten (50 km): Aantal verhuizers: Totaalprijs per uur*:
20 m³ Met lift €25,- 1 €65,-
50 m³ Met lift €25,- 1 €75,-
50 m³ Met lift €25,- 3 €135,-

*Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten.

piano verhuizen Middelkerke

Piano verhuizen

Een piano is een zeer zwaar meubel dat een speciale behandeling vraag bij een verhuizing. Bij een verhuizing is het altijd verstandig om de piano over te laten aan ervaren en vakkundige verhuizers uit Middelkerke.

Zij demonteren zo mogelijk de poten van de piano en de pedalen. Daarna pakken ze de piano is in een speciale beschermfolie, om beschadigingen tijdens het verhuizen te voorkomen. Met behulp van een vleugelplank zorgen zij voor een snel en veilig transport. In uw nieuwe woning pakken ze de piano weer uit en monteren ze de poten en pedalen weer. Een piano verhuizen kost ongeveer €200,- tot €350,-.

wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Het verhuizen van een wasmachine of droogkast is een lastige klus, zeker wanneer hij naar een andere verdieping moet. Wasmachines zijn namelijk niet alleen erg zwaar, maar ook heel onhandig. Bovendien is het belangrijk dat de trommel goed wordt vastgezet tijdens de verhuis. Vaak staat hij boven op zolder en er zijn weinig plakken om hem goed vast te houden.

Met verhuizers hoeft u zich niet met deze vervelende klus bezig te houden. Zij tillen het apparaat gemakkelijk op en gebruiken eventueel hulpmiddelen om het transport te vergemakkelijken. Het verhuizen van een wasmachine kost ongeveer €30,- tot €40,- per uur.

kunst verhuizen Middelkerke

Kunst verhuizen

Bent u een kunstliefhebber? Bij een verhuizing wilt u natuurlijk zeker weten dat uw dierbare collectie zonder beschadigingen in de nieuwe woning aankomt. Het verhuizen van kunst vraag daarom om een goede voorbereiding.

De verhuizers pakken uw kunstobjecten goed in in speciale kisten. Het transport doen zij zeer voorzichtig en veilig, zodat er niets gebeurt met uw kwetsbare kunst. Afhankelijk van de waarde van de kunst kunt u deze onderweg ook extra laten beveiligen. De prijs van kunst vervoeren ligt tussen de €30,- en €40,- per uur.

montageservice meubels

Demontage en montage van meubels

Na een zware verhuisdag is het heel vervelend als u nog allerlei meubels in elkaar moet zetten. In plaats van dat u in uw nieuwe woning gaat slapen, spendeert u de avond aan het in elkaar schroeven van uw bed. Niet met de (de)montageservice van een verhuisbedrijf!

De verhuizers komen eerst in uw oude woning om de meubels te demonteren. Dan kunnen ze gemakkelijker verhuisd worden en nemen ze minder ruimte in de vrachtwagen in. In de nieuwe woning zetten ze vervolgens alle meubels weer in elkaar, zodat u direct begint met genieten van uw nieuwe woning. (De)montageservice kost ongeveer €30,- tot €40,- per uur.

inpakservice verhuizen

Inpakservice: verhuisdozen laten inpakken

Een andere service van een verhuisbedrijven is de inpakservice, eventueel aangevuld met uitpakservice. Met een verhuizing komt men er vaak achter hoeveel spullen men heeft. Met de inpakservice is het niet nodig om zelf alles in dozen te pakken.

De verhuizers komen op de verhuisdag ’s ochtends eerst uw spullen inpakken. Ze nemen daarvoor zelfs zelf de dozen mee. Ze labelen de dozen duidelijk, zodat ze in het nieuwe huis direct naar de juiste plek gaan. Eventueel pakken ze ook alles weer uit in uw nieuwe woning. De kosten zijn gemiddeld €30,- tot €40,- per uur.

meubelbewaring Middelkerke

Meubelbewaring

Soms is het bij een verhuis nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan, bijvoorbeeld wanneer u eerder uit uw oude woning moet en uw nieuwe huis nog niet kunt betrekken. De meeste verhuisbedrijven hebben ook opslagruimte. Daar staan uw spullen veilig, droog en soms zelfs warm.

Voor de opslag van 25 m³ betaalt u ongeveer €125,- per maand. Verhuisfirma met opslagplaats gezocht? Ga voor de beste prijs door eerst offertes te vergelijken!

Verhuizingen in Middelkerke voor een goede prijs!

Vind snel een goedkoop verhuisbedrijf en bespaar tot 40%!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuis Middelkerke: 10 tips

Hieronder geven we 10 handige tips voor uw verhuis in Middelkerke:

 • 1. Schakel zo snel mogelijk een verhuisbedrijf in (vergelijk offertes) en plan de verhuisdatum.
 • 2. Om kosten te besparen verhuist u best doordeweeks. In het weekend betaalt u een toeslag voor de verhuisfirma.
 • 3. Meet voor de verhuis in Middelkerke uw grote meubels, deuren en trapgat op. Dan weet u zeker dat alles past. Huur zo nodig een ladderlift.
 • 4. Label alle dozen met spullen duidelijk, zodat ze in de nieuwe woning direct op de juiste plek terecht komen.
 • 5. Pak één doos in met belangrijke papieren medicijnen. Dan heeft u altijd alles bij de hand.
 • 6. Zorg voor voldoende parkeerruimte voor de vrachtwagen en eventueel de verhuislift. Controleer ook op tijd of u een parkeervergunning nodig hebt.
 • 7. Neem de polis van uw verhuisverzekering goed door en controleer hoe hoog de dekking is.
 • 8. Begin op tijd met het sorteren van uw spullen en doneer spullen die u niet meer nodig heeft aan de kringloop of gooi ze weg.
 • 9. Geef uw adreswijziging door aan uw familie en vrienden, uw bank en andere belangrijke diensten.
 • 10. Sluit op tijd uw gas en water af en sluit een nieuw abonnement af in uw nieuwe woning.

Verzekering bij verhuisbedrijf Middelkerke inbegrepen?

Hoewel de verhuizers heel voorzichtig met uw spullen omgaan, kan er natuurlijk altijd wat misgaan. Daarom is er bij een verhuisbedrijf uit Middelkerke meestal een verzekering inbegrepen. Uw inboedel is dan tijdens de verhuis verzekerd tegen schade.

Controleer altijd van tevoren de polisvoorwaarden zodat u weet wat wel en niet verzekerd is.

Wanneer u veel spullen met een hoge waarde heeft, of kunst wilt verhuizen is het verstandig om een extra verhuisverzekering af te sluiten.

Waarop letten bij vergelijken van verhuizers in Middelkerke?

Wanneer u gebruikmaakt van onze offerteservice ontvangt u snel prijsopgaven van verschillende verhuisfirma’s. Zo vindt u altijd de beste firma voor de laagste prijs. Waar let u op met vergelijken?

 • Als eerste kijkt u natuurlijk naar de prijs van verhuizers uit Middelkerke. Controleer wel of de totaalprijzen op dezelfde manier zijn opgebouwd. Is de prijs inclusief of exclusief btw? Zijn er nog bijkomende kosten waar u rekening mee moet houden, zoals de kilometervergoeding?
 • Controleer ook of de verhuisbedrijven erkend zijn. Een keurmerk betekent dat het bedrijf een uitstekende kwaliteit en service biedt.

 • Check of een verhuisverzekering bij de prijs inbegrepen en neem de voorwaarden door.

verhuis Middelkerke

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

Er zijn veel reden om een verhuisbedrijf in te schakelen voor uw particuliere verhuis of bedrijfsverhuis. Ook goedkope verhuizingen met een verhuisfirma zijn mogelijk. Wat zijn de voordelen van professionele verhuizers?

 • Uw verhuisdag verloopt snel, soepel en zonder stress.
 • U voorkomt vervelende blessures en spierpijn doordat u zelf geen zware meubels hoeft te tillen.

 • U ervaart direct woongenot in uw nieuwe huis na de snelle verhuis.

 • Uw inboedel wordt op de juiste manier vervoerd en is verzekerd tegen ongelukken.

 • U kunt uw tijd aan leukere dingen besteden, zoals het inrichten van uw nieuwe woning.

verhuisbedrijf Middelkerke

Verhuisfirma Middelkerke nodig? Gratis offertes vergelijken!

Met een verhuisbedrijf uit Middelkerke zorgt u voor een zorgeloze en snelle verhuizing.

U hoeft zelf niet met zware dozen te sjouwen, maar kunt zich richten op de andere zaken die bij een verhuis komen kijken.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt snel een aantal prijsopgaven van verhuizers bij u uit de buurt. Vergelijk en ga voor het beste aanbod.

Zo bespaart u tot wel 40% op de kosten!

Recent aangevraagde offertes

Particuliere verhuis, inclusief ladderlift in Kortrijk
Senioren verhuis en meubelbewaring in Oostende
Verhuizers inhuren voor inpakken in Roeselare
Liftservice voor appartement in Waregem
Piano verhuizen in Ieper
Hulp bij kleine verhuis in Brugge
Zware meubels verhuizen in Menen
Bedrijfsverhuis in Knokke-Heist
Internationele verhuis vanuit Harelbeke

Handig om te weten

Veelgestelde vragen over verhuizen

Heeft u verhuisplannen? Bij een verhuis komt er veel op u af en u moet veel regelen. Waarschijnlijk heeft u veel vragen. Het antwoord op deze veelgestelde vragen over verhuizen vindt u hieronder.

Wat doet een verhuisfirma?

De verhuizers van een verhuisfirma zorgen ervoor dat de verhuis van uw inboedel snel en soepel verloopt. Een verhuisbedrijf doet veel meer dan alleen het verplaatsen van spullen met een verhuiswagen. U heeft keuze uit verschillende verhuisdiensten, zoals in- en uitpakservice, (de)montageservice, meubelbewaring of kunst verhuizen. Een verhuisbedrijf inschakelen kost ongeveer €500,- tot €1.300,-.

Lees hier meer over de werkzaamheden van een verhuisfirma.

Wat kost een verhuisfirma?

Een verhuisfirma voor een verhuis kost ongeveer €500,- tot €1.300,-. Bij dat bedrag zijn een verhuiswagen en verhuizers inbegrepen. De exacte prijzen zijn afhankelijk van hoeveelheid spullen die u wilt verhuizen, de grootte van de vrachtauto en hoeveel verhuizers er nodig zijn. Bij verhuizen in een weekend betaalt u vaak een toeslag.

Lees hier meer over de prijzen van een verhuisfirma.

Wat kost een verhuizer gemiddeld?

Verhuizers rekenen een uurtarief van ongeveer €30,- tot €40,- per uur. Wilt u in het weekend verhuizen? Dan moet u rekening houden met een toeslag. U schakelt verhuizers niet alleen voor meubeltransport in, maar ook voor het in- en uitpakken van spullen en het (de)monteren van grote meubels. Daarnaast bedienen ze zo nodig de ladderlift.

Vraag gratis offertes aan en ontdek de exacte prijzen.

Wat kost een verhuislift?

De kosten van een verhuislift, ook wel ladderlift genoemd, liggen in het weekend tussen de €95,- en €155,- per uur. Verhuist u doordeweeks? Dan krijgt u korting en liggen de kosten rond de €65,- tot €120,- per uur. Deze prijs in inclusief één of twee verhuizers, die de lift bedienen en helpen met tillen. Met een verhuislift gaat uw verhuis van of naar een appartement veel sneller.

Lees hier meer over de voordelen en kosten van een ladderlift.

Wat kost een verhuiswagen met personeel?

Een verhuiswagen inclusief één verhuizer en verhuislift huurt u al vanaf €65,- per uur. Heeft u een grotere inboedel van ongeveer 50 m³? Dan heeft u een grotere verhuiswagen en twee verhuizers nodig. De kosten beginnen dan bij €75,- per uur.

Lees hier meer over het huren van een verhuiswagen.

Verhuizen, wat te doen?

 • Plan de verhuisdag, regel hulp van vrienden of familie en schakel een verhuisfirma in.
 • Check al uw verzekeringen en geef de verhuizing door.
 • Geef de verhuizing ook door aan verschillende instanties, familie en vrienden.
 • Laat uw post doorsturen.
 • Zet de contracten voor water, gas en elektra over naar het nieuwe adres.
 • Schrijf u bij uw nieuwe gemeente in.

Verhuizen, hoeveel dagen vrij?

Voor een verhuis heeft u altijd meer tijd nodig dan u vooraf inplant. In België zijn er geen wettelijke verlofdagen voor een verhuizing. Wel is het mogelijk dat in uw contract of CAO staat dat u een of enkele dagen klein verlet krijgt. Natuurlijk kunt u ook een wettelijke vakantiedag opnemen voor uw verhuis.

Hoe verhuis je een piano?

 • Sluit de klep goed af en wikkel de piano in dikke dekens om de lak te beschermen.
 • Check of de piano door alle deuren past en huur zo nodig een ladderlift.
 • Til de piano altijd met meerdere mensen en steeds in kleine stappen.
 • Zet de piano bij in de nieuwe woning direct op de juiste plek.

Lees hier meer over het verhuizen van een piano.

Hoe verhuis je een wasmachine?

 • Trek de stekker uit het stopcontact en ontkoppel de wateraf- en aanvoer.
 • Verwijder al het water uit de machine bij het filter.
 • Zet de trommel vast met speciale pinnen of beugels.
 • Controleer of de wasmachine door alle deuropeningen past.
 • Vervoer de machine altijd rechtop.

Lees hier meer over het verhuizen van een wasmachine.

Hoe verhuis je een huisdier?

Op de verhuisdag is het verstandig om opvang voor huisdieren te regelen, omdat het een drukke dag is. Lukt het niet om uw dieren ergens anders onder te brengen? Leg dan eten, drinken en speeltjes in een afgesloten ruimte klaar, zodat de dieren daar overdag rustig kunnen verblijven. Een kat laat u na de verhuis best een aantal dagen binnen, zodat hij went aan de nieuwe omgeving.

Hoe goedkoop verhuizen?

 • Vraag familie en vrienden om te helpen op de verhuisdag. Daarmee bespaart u op de kosten van een extra verhuizer.
 • Geef spullen weg of verkoop ze, zodat u minder hoeft te verhuizen.
 • Doe veel werkzaamheden zelf, zoals het demonteren van meubels en het inpakken van spullen.
 • Bespaar op de kosten van een verhuisfirma door gratis offertes te vergelijken. Zo kiest u gemakkelijk de goedkoopste verhuizer uit de buurt.