Zorgeloos en goedkoop verhuizen

U zoekt een verhuisfirma voor uw verhuis in of naar Ingelmunster?

Gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma Ingelmunster

Schakel een verhuisfirma uit de omgeving Ingelmunster in voor een stressloze verhuizing. Maak bijvoorbeeld gebruik van de inpakservice of de ladderliftservice. Uw (internationale) verhuis verloopt snel en soepel met een ervaren verhuizer. Op deze pagina leest u meer over verhuizen, de mogelijkheden en de gemiddelde kosten.

Bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten! Door offertes van meerdere verhuisfirma’s te vergelijken weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Vraag gratis en vrijblijvende offertes met scherpe prijzen aan via het offerteformulier. U ontvangt spoedig een aantal aanbiedingen van specialisten uit de regio Ingelmunster. Vergelijk en bespaar!

Professioneel en goedkoop

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope verhuisfirma uit Ingelmunster die u perfect ondersteunt bij uw verhuis? Ons netwerk bestaat uit ervaren verhuizers die uitstekende service verlenen. Door de jarenlange ervaring van de verhuizers verloopt uw verhuis snel en zonder problemen. Wist u dat uw inboedel vaak verzekerd is tijdens het meubeltransport? Schakel een verhuisfirma in voor een particuliere verhuizing, bedrijfsverhuis of een grote internationale verhuis. De belangrijkste voordelen van onze service:

 • Ontvang gratis en vrijblijvende offertes van verhuisfirma’s uit uw regio in Ingelmunster.
 • U kiest eenvoudig de beste verhuisfirma voor uw verhuis.
 • U bespaart tot wel 40% door offertes te vergelijken.
verhuisfirma in Ingelmunster

Navigeer op deze pagina naar:

Wat doet een verhuisbedrijf?

De meeste mensen weten wel dat een verhuisbedrijf in te schakelen is voor het in- en uitpakken van spullen en het vervoeren van de inboedel. Maar wist u dat een verhuisbedrijf ook uw meubilair kan demonteren en monteren op locatie bij verhuizingen? Of de verhuislift bedienen die nodig is? Heeft u nog een tijdelijke opslag nodig? Ook dat is mogelijk! Schakel een verhuisbedrijf in voor:

 • het in- en uitpakken van spullen;
 • het vervoeren en tijdelijk opslaan van spullen;
 • het monteren en demonteren van meubels;
 • het bedienen van de verhuislift.
goedkope bedrijfsverhuis Ingelmunster

Regel uw bedrijfsverhuis bij ons

Een bedrijfsverhuis vereist veel voorbereiding en regelwerk. U wilt natuurlijk niet te veel werktijd verliezen door het verhuizen. De verhuisfirma uit Ingelmunster gaat daarom in gesprek met u en maakt aan de hand van uw wensen een planning. Soms is het ook mogelijk om in het weekend te verhuizen. Een draaiboek voor de bedrijfsverhuis zorgt ervoor dat de verhuisdag gestructureerd verloopt. Zo weten u en uw werknemers precies wat er gaat gebeuren.

Maak gebruik van de inpakservice en de montageservice. De inboedel, documenten, archief en andere spullen worden vakkundig ingepakt. Hierbij maakt de verhuishulp gebruik van markeringen en verpakkingsmaterialen. De markeringen zorgen ervoor dat de verhuisdozen en het meubilair direct op de juiste plek terecht komen in uw bedrijfspand.

verhuisservice Ingelmunster

Verhuisservice voor particulieren

Ziet u nu al op tegen het werk van de verhuizing? Kleine of grote verhuizingen: het is veel werk. De verhuishulp van een verhuisfirma uit Ingelmunster heeft veel ervaring en vakkennis, hierdoor verloopt het verhuizen van particulieren soepel en snel. Maak bijvoorbeeld gebruik van een verhuisdienst zoals de inpakservice en uw spullen worden in- en uitgepakt! Of de montageservice, zodat u het meubilair niet zelf hoeft de demonteren en te monteren in uw nieuwe woning.

De verhuizers gaan secuur met uw spullen om en gebruiken speciale verpakkingsmaterialen, zodat uw inboedel veilig vervoerd wordt. De verhuisservice is ook geschikt voor wanneer uw zoon of dochter uit huis gaat en op kot gaat wonen.

verhuisdienst particulieren Ingelmunster

Offertes aanvragen

Hoe gaat een verhuis in zijn werk?

Een goede voorbereiding is het halve werk voor verhuizingen. Maar als u niet goed weet hoe een verhuis in zijn werk gaat, dan is het lastig te bepalen hoe u zich kan voorbereiden. De verhuisdag verloopt eigenlijk precies zoals u zelf wilt. Schakelt u bijvoorbeeld een inpakservice in, dan zal de verhuisfirma op de dag van de verhuis langskomen om uw inboedel in te pakken. U laadt de inboedel zelf in en regelt de rest van uw verhuis zelf.

Wilt u zo snel en zorgeloos mogelijk verhuizen?

Dan raden wij u aan de hele dag uit handen te geven. De verhuisfirma komt ’s ochtends vroeg op uw oude adres aan en vertrekt pas wanneer uw nieuwe woning is gevuld met uw eigen inboedel. Indien gewenst zullen zij reparatiewerkzaamheden uitvoeren in uw oude (huur)woning, zodat u deze bezemschoon kunt opleveren.

Senioren verhuisservice

Een verhuisfirma uit Ingelmunster heeft ook veel ervaring met verhuizingen voor senioren. Een verhuis voor senioren verloopt weer net wat anders. Vaak gaat u kleiner wonen of heeft u hulp nodig bij het in- en uitpakken. De verhuishulp zorgt hier allemaal voor. Het is zelfs mogelijk om de verhuizers in uw nieuwe woning in te laten richten, zodat alles direct op de juiste plek staat. U kunt direct uw nieuwe woning betrekken. Met de klusservice voor senioren worden er desgewenst klusjes gedaan voor u. Zoals het repareren van een lichte beschadiging of het verven van een muur. De verhuizer neemt het zware werk uit handen met verhuizingen voor senioren.

Internationaal verhuizen

Een internationale verhuizing vereist wat meer voorbereidingstijd, omdat u een aantal zaken moet regelen voordat u gaat verhuizen. Zo moet u uw internationale verhuizing doorgeven aan uw huidige gemeente, dit kan vaak al een paar dagen voor vertrek. Geef daarnaast uw meterstanden door aan uw netbeheerder. Mogelijk heeft u nog aanvullende verzekeringen nodig bij een internationale verhuizing, dus het is handig om dit te controleren. Op belgium.be leest u hier meer over. Schakel bijvoorbeeld een verhuizer uit Ingelmunster in voor verhuizingen naar één van de volgende landen:

Prijzen verhuisfirma

De prijzen van een verhuisfirma worden beïnvloed door een aantal zaken. De grootte van de vrachtwagen, de benodigde verhuizers en de hoeveelheid zijn een aantal voorbeelden van factoren die invloed hebben op de uiteindelijke prijs. Een kleinere verhuis kost ongeveer €500,- tot €900,-. Dit is inclusief een ladderlift, 2 verhuizers en een vrachtwagen met laadvolume van 19 m³. Heeft u een grotere vrachtwagen nodig? Houd dan rekening met hogere prijzen. De totaalprijs is daarnaast afhankelijk van het aantal kilometers dat er afgelegd moet worden. Soms is het verstandig om een grotere verhuiswagen te huren, u hoeft dan namelijk minder vaak op en neer te rijden en zo bespaart u op de brandstofkosten.

Tabel: verhuisfirma prijs

Omvang verhuizing:Type vrachtwagen:Aantal kilometers:Aantal verhuizers:Ladderlift nodig:Aantal verhuisdozen:Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein19 m³20-552Ja60€500,- tot €900,-
Middel50 m³55-703Nee70€700,- tot €1.100,-
Groot70 m³55-704Nee80€900,- tot €1.300,-

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

Bespaar op uw verhuis!

Verhuis checklist

Als u gaat verhuizen betekent dit vaak dat er een heleboel zaken geregeld moeten worden. Zo moet u een adreswijziging doorgeven bij de gemeente. Hierdoor wordt uw nieuwe adres automatisch gewijzigd bij alle officiële overheidsdiensten, maar andere instanties en personen moet u zelf op de hoogte stellen. Daarnaast moet u nieuwe elektriciteit-, gas- en watercontracten afsluiten en uw oude contracten afsluiten. Noteer altijd uw meterstanden van de oude en de nieuwe woning voor de administratie. Uw postbedrijf heeft vaak een speciale verhuisservice, zodat uw post direct doorgestuurd wordt naar uw nieuwe adres. Op vlaanderen.be vindt u meer informatie of bekijk deze handige checklist.

Verhuiswagen huren

De grootte van de goedkope verhuiswagen is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u wilt vervoeren. De kosten voor een kleine verhuiswagen met een laadvolume van 20 m³ is gemiddeld €65,- per uur. Meer vermogen heeft u met een verhuiswagen van 50 m³, met 1 verhuizers kost dit gemiddeld €75,- per uur. Dit is inclusief brandstofkosten voor 50 kilometer. Het is verstandig om een grote vrachtwagen te huren, zodat u alles in 1 of 2 keer kunt verhuizen. Wanneer u een paar keer heen en weer moet rijden bent u niet alleen langer bezig, maar het is ook duurder. U bent dan immers meer geld kwijt aan brandstof. Met een verhuiswagen worden uw spullen veilig vervoerd door de verhuizers, u bent bovendien vaak verzekerd tegen beschadigingen.

Tabel: kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen:Opties verhuiswagen:Brandstofkosten (50 km):Aantal verhuizers:Totaalprijs per uur*:
20 m³Met lift€25,-1€65,-
50 m³Met lift€25,-1€75,-
50 m³Met lift€25,-3€135,-

(*) – Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten.

verhuiswagen met verhuizers

Verhuislift huren

Een verhuislift wordt ook wel een ladderlift of meubellift genoemd en verplaatst eenvoudig uw verhuisdozen en meubelstukken van boven naar beneden. Meestal kan een verhuislift tot wel 29 meter hoogte komen en ongeveer 250 kilo per keer dragen. Door een verhuislift te huren met verhuizer verloopt het vervoeren van uw spullen van boven naar beneden snel en soepel.

Lift service

Schakel de liftservice is als er spullen niet door het trapsgat of door de toegangsdeur passen. De verhuizers zetten de verhuisdozen en uw spullen op de ladderlift en vervoeren het naar beneden, zodat het direct in de verhuiswagen gezet kan worden.

ladderlift Ingelmunster

Wat kost een ladderlift huren?

De ladderliftservice kost gemiddeld €65,- per uur. Door de ladderliftservice te gebruiken heeft u vaak minder verhuizers nodig, omdat niet alle spullen naar beneden gesjouwd hoeven te worden. Een demontabele ladderlift is vaak goedkoper dan een hydraulische ladderlift. De kosten zijn verder afhankelijk van de lengte van de ladderlift die u nodig heeft.

Bediening ladderlift

Het is verstandig om een ladderlift te huren met bediener. De bediener heeft hier veel ervaring mee en zorgt ervoor dat uw spullen zonder schade worden vervoerd. Hij zorgt voor het in elkaar zetten van de verhuislift en zet hem goed neer. Daarnaast houdt hij rekening met de veiligheidseisen, zoals een veiligheidszone rondom de ladderlift.

meubelbewaring verhuizingen

Meubelbewaring

Wanneer u tijdelijk uw inboedel goedkoop moet opslaan, dan is een pand voor meubelbewaring een goede oplossing. Bij de meeste vormen van meubelbewaring heeft u de keuze uit diverse soorten opslagruimte. Hebt u door de bedrijfsverhuis vele kantoormeubels die u kwijt moet? Kies dan voor een zeecontainer of garagebox. Wil u alleen wat kleinere zaken opslaan? Kies dan voor een kleinere opslagruimte. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor meubelbewaring? Vraag dit dan na bij uw lokale verhuisfirma in Ingelmunster. De totaalprijs voor meubelbewaring wordt meestal bepaald door tijd en afmeting.

meubels monteren en demonteren

Demontage en montage van meubels

Het is vaak nodig om meubels te demonteren voor het verhuizen. Soms zijn ze te zwaar of te groot om in één keer te verhuizen. Maak dan goedkoop gebruik van de montageservice. U hoeft zelf geen schroevendraaier erbij te pakken, want de verhuizers demonteren en monteren uw meubels weer op de nieuwe locatie. Dit is niet alleen zeer handig voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Al uw archiefkasten en andere meubelstukken worden vakkundig gedemonteerd en vervoerd naar uw nieuwe bedrijfspand in Ingelmunster. Op de locatie zetten de verhuizers alles weer in elkaar. Dit scheelt u veel zwaar werk.

Zware meubels verhuizen

Bent u van plan om zeer goedkoop te verhuizen, en wil u daarom alles eigenhandig afhandelen? Overweeg dan toch om in ieder geval de zware meubelstukken te verplaatsen met behulp van erkende verhuizers uit Ingelmunster. Deze zullen dan enkel de grote en zware spullen verhuizen op een veilige en schadevrije manier, meestal met behulp van een ladderliftservice. Materialen waar u in dit geval aan kunt denken zijn de wasmachine, koelkast, servieskast en het bed. Wanneer u een verhuisspecialist inschakelt voor het vervoeren van de zware stukken, dan worden deze op de nieuwe locatie direct op de goede plek geïnstalleerd. Op deze manier voorkomt u blessures tijdens de verhuis.

Piano verhuizen

Een piano of vleugel vormt voor de meeste mensen een zeer gewaardeerd onderdeel van de inboedel en veel vrezen dan ook voor het moment waarop zij de piano moeten verhuizen. De medewerkers van de verhuisfirma gaan altijd gegarandeerd voorzichtig te werk met het verplaatsen van de piano. De verhuizers gebruiken speciale spanbanden om de piano vast te zetten in de verhuiswagen. De piano wordt vaak in beschermfolie ingepakt, zodat het niet beschadigt. Informeer ook naar de mogelijkheden voor een aanvullende verzekering voor het vervoeren van uw piano of vleugel, zodat u verzekerd bent wanneer er onverhoopt toch wat beschadigd.

kunst verhuizen Ingelmunster

Kunst verhuizen

Verhuisfirma’s krijgen vaak de vraag of het ook mogelijk is om goedkoop kunst te verhuizen en dit is zeker een optie. Met uiterste zorg wordt de kunst ingepakt en vervoert naar het nieuwe adres. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal. Schilderijen of fotolijsten worden bijvoorbeeld vaak ingepakt in een houten omlijsting. Breekbare kunst wordt ingepakt in zacht verpakkingsmateriaal, zodat het veilig vervoerd kan worden. Vraag ook altijd of u verzekerd bent voor beschadigingen tijdens het transport, mogelijk heeft u een aanvullende verzekering nodig.

wasmachine verhuizen door verhuishulp

Wasmachine verhuizen

Naast vleugels is ook een wasmachine lastig te verplaatsen. Voor het verhuizen van een wasmachine hebt u echter niet perse de hulp nodig van een erkend verhuizer uit Ingelmunster. Het enige wat u hoeft te doen is het leeg laten lopen van het apparaat en het vastzetten van de trommel, deur en het zeepbakje. Met een steekkar is het vervolgens relatief eenvoudig om de wasmachine in de verhuiswagen te zetten. Vergeet niet om de trommel vast te zetten met speciale bevestigingsstukken, deze heeft u erbij gekregen toen u de wasmachine kocht. Een verhuisfirma weet precies wat er moet gebeuren voor het goedkoop verhuizen van een wasmachine en is u graag van dienst.

Een stressvrije verhuizing met de verhuisservice!

Bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten en vergelijk gratis verhuisoffertes!

Offertes aanvragen
verhuisservice dozen inpakken

Verhuisdozen inpakken

Voor veel mensen vormt het inpakken van de verhuisdozen een groot obstakel bij het verhuizen. Dit komt doordat er vaak veel tijd verloren gaat met het inpakken van de dozen. Wilt u voorkomen dat u tijden bezig bent met inpakken? Overweeg dan om gebruik te maken van onze inpakservice. Met de inpakservice worden al uw spullen ingepakt in verhuisdozen, meestal hoeft u deze niet zelf aan te schaffen, maar zorgt de verhuisfirma hiervoor. Breekbare spullen worden ingepakt in speciaal goedkoop verpakkingsmateriaal, zodat ze niet kapot gaan. Het is mogelijk om het inpakken en het uitpakken van de verhuisdozen over te laten aan de verhuizers.

Verhuismateriaal

Wist u dat u ontzettend veel verhuismateriaal nodig heeft? Zeker bij een kantoorverhuis waarbij u verschillende werkplekken moet inpakken. Menig verhuisbedrijf uit Ingelmunster biedt u daarom de mogelijkheid om het materiaal te huren. Zo hoeft u niets aan te schaffen, levert de verhuisfirma al het verhuismateriaal en wordt dit na afloop weer meegenomen, zodat u niet met het afval blijft zitten. De verhuisfirma uit Ingelmunster beschikt over vele verschillende soorten materialen: verhuisdozen van verschillende formaten voor uw archieven, computers of bureauaccessoires. Daarnaast zal het verhuisbedrijf tevens zorgen voor de stickerlabels. Laat uw werknemers hun eigen bureau inpakken en labelen, zodat de verhuizers uit Ingelmunster de verhuisdozen in het nieuwe kantoor op de juiste plek kunnen plaatsen.

Ook voor particulieren uit Ingelmunster is het uiteraard mogelijk om verhuismateriaal te huren. Hierbij gaat het uiteraard om verhuisdozen, maar ook diverse soorten inpakmaterialen. Denk aan inpakfolie of –papier, tape, stickerlabels of verhuisdekens. Hiermee beschermt u uw meubilair, kunst of instrumenten waardoor de kans op beschadigingen tijdens het vervoeren zo klein mogelijk is.

opslagcontainer verhuisbedrijf

Opslagcontainer huren

Extra opslagruimte nodig tijdens uw verhuis of verbouwing? Dan is het erg handig om een opslagcontainer te huren. Zo kunt u al uw meubels of klus spullen droog én veilig stallen. Vooral handig als u bijvoorbeeld uw huidige woning of bedrijfspand in Ingelmunster verkocht heeft, maar nog niet de mogelijkheid heeft om de inboedel in het nieuwe pand te plaatsen. Ook bij kleinere projecten, zoals het opnieuw schuren van uw parket, is het tijdelijk stallen van uw meubilair in een opslagcontainer ideaal. U heeft de keuze om goedkoop de opslagcontainer bij een gespecialiseerd bedrijf te stallen of de container bij u in de tuin te laten plaatsen.

kleine verhuis Ingelmunster

Kleine verhuis

Gaat één van uw kinderen op kot wonen? Of verhuist u van kamer? Ook voor een kleine verhuis en bedrijfsverhuis is het verstandig om een verhuisservice in te schakelen. Net als een grote verhuis wordt een kleinere verhuis voorbereid. Een planning is vaak handig, zodat de verhuizers en anderen die helpen elkaar niet in de weg lopen in de krappe ruimte. Voordeel van een kleinere verhuis is dat u meestal maar een kleine verhuiswagen nodig heeft. De verhuizers nemen het arbeidsintensieve werk uit handen, zoals het in- en uitpakken van de dozen, het sjouwen met meubilair en het in- en uitpakken van de verhuiswagen op locatie.

7 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bovendien zorgt een goede voorbereiding voor een snel en efficiënte verhuis, waardoor u tijd en geld bespaart. De verhuisbedrijven uit Ingelmunster hebben daarom een aantal verhuistips voor u opgesteld:

 • Tip 1. Regel uw administratie voor uw verhuisdag, zodat u hier op de dag zelf niet meer aan hoeft te denken. Noteer de meterstanden alvast en geef uw verhuizing door aan verschillende instanties.
 • Tip 2. Neem contact op met het postbedrijf om te zorgen dat uw post direct doorgestuurd wordt naar uw nieuwe adres. Met deze verhuisservice wordt alle post die geadresseerd is naar uw oude adres doorgestuurd, zo mist u geen belangrijke poststukken.
 • Tip 3. Begin twee maanden van tevoren met inpakken en zorg ervoor dat er op de dag zelf niets meer ingepakt hoeft te worden. Dit scheelt de verhuizers enorm veel tijd, waardoor u sneller bent verhuist. Bovendien bespaart u hiermee op de arbeidskosten.
 • Tip 4. Zorg bij het inpakken dat u een maximaal gewicht van 20 kilo aanhoudt. Dit voorkomt problemen aan uw rug, nek en schouders omdat alle dozen goed te tillen zijn. Is uw doos halfvol en heeft u de 20 kilo al bereikt? Gebruik dan krantenpapier om de leegte op te vullen, zo voorkomt u dat de inhoud gaat schuiven. Eén van de verhuistips was om de leegte van zware dozen op te vullen met kussens of thee- en handdoeken.
goedkoop en zorgeloos verhuizen
 • Tip 5. Combineer uw linnengoed met uw serviesgoed. Dit creëert een extra zachte laag, waardoor de kans op glasschade een stuk kleiner is.
 • Tip 6. Wilt u uw planten meeverhuizen? Om beschadigingen te voorkomen raden wij u aan de planten pas in te pakken op de dag van uw verhuis in Ingelmunster. Dit doet u met behulp van een vuilniszak of inpakfolie.
 • Tip 7. Voordat u uw meubilair laat demonteren is het een goed idee om een foto te maken van het geheel. Zo kan u tijdens het monteren terugkijken en weet u zeker dat u het meubelstuk op de juiste wijze weer in elkaar zet. Bewaar alle schroeven, scharnieren en sleutels zorgvuldig, zodat u deze niet kwijt raakt. Wij raden u aan deze met het benodigde gereedschap te bewaren in een plastic zakje dat u aan het meubelstuk bevestigd, zodat u alles direct bij de hand hebt.
Bespaar op uw verhuis!

Verhuisverzekering

Wilt u graag tijdens het verhuizen de gehele inboedel goed verzekeren tegen schade en diefstal? Dan bestaan er twee keuzes. U kunt ten eerste bij menig verhuisfirma in Ingelmunster kiezen voor een standaard verhuisverzekering. U bent dan beschermd tegen welbepaalde schade en ongevallen, tegen een aantrekkelijke verhuisprijs. Deze waarborgverzekering verzekert echter alleen datgene wat artikel 10 van de Belgische Kamer der Verhuizers voorschrijft. Wilt u ook verzekerd zijn tegen schade door de verhuislift? Kies dan voor een allrisk verhuisverzekering.

Verhuiskosten

De totale verhuiskosten voor verhuizingen zijn van een aantal zaken afhankelijk, hieronder staat een aantal gemiddelde prijzen voor verhuisdiensten. Met de montageservice en de goedkope inpakservice wordt er veel werk uit handen genomen. Beide diensten kosten gemiddeld €30,- tot €40,- per uur. Het uitvoeren van een paar klusjes kost ook gemiddeld €30,- tot €40,- per uur. De goedkope verhuizers zorgen er niet alleen voor dat uw nieuwe woning klaar is, maar voeren ook reparaties uit in uw oude woning zodat u deze op de juiste manier oplevert. Het opslaan van meubels kost gemiddeld €125,- per maand, dit is veel goedkoper dan wanneer u gebruik zou maken van een externe partij.

Tabel: verhuiskosten per dienst

Soort verhuisdienst:Gemiddelde prijs*:Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice€30,- tot €40,- per uurMonteren/demonteren van meubels
Inpakservice€30,- tot €40,- per uurSpullen inpakken
Klusjes uitvoeren€30,- tot €40,- per uurReparatie en schilder werkzaamheden
Lift service€65,- per uurInzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen€200,- tot €350,- per pianoMet zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning€20,- tot €50,- per vergunningPrijs varieert per gemeente
Meubelbewaring€125,- per maandOpslag van 25 m³

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Onderdelen van de verhuisservice

U heeft al veel kunnen lezen over de verhuisdienst van een verhuisfirma uit Ingelmunster. De verhuisdienst houdt veel meer in dan alleen het verplaatsen van uw inboedel. Wist u dat een verhuisdienst zoals een klusservice ook mogelijk is? Kleinere reparaties of het schilderen van een muur behoren bijvoorbeeld tot deze klusservice. U hoeft dan niet nog een andere vakman hiervoor in te huren. Nog even kort alle verhuisdiensten:

 • Montageservice: uw meubels worden snel en vakkundig gedemonteerd en gemonteerd.
 • Inpakservice: uw spullen worden ingepakt in verhuisdozen met verpakkingsmateriaal en weer uitgepakt op locatie.
 • Klusservice: klusjes zoals een reparatie of het schilderen van een muur worden voor gedaan.
 • Liftservice: met een verhuislift is het eenvoudiger om uw spullen zoals een kast of ijskast van een appartement of bovenverdieping naar beneden te verplaatsen.

 • Verhuizen piano: de verhuizers vervoeren uw piano met veel zorgvuldigheid en gebruiken speciaal beschermingsmateriaal.
 • Parkeervergunning: u heeft soms een parkeervergunning nodig voor het plaatsen van een verhuislift of het parkeren van een verhuiswagen.
 • Meubelbewaring: nog een paar dagen opslag nodig voor uw inboedel? Een verhuisfirma uit Ingelmunster biedt vaak meubelbewaring aan in een inbraak- en brandvrije opslag als verhuisdienst.
goedkope verhuisfirma Ingelmunster

Tips om te besparen op de verhuiskosten

Om te zorgen dat u niet te veel betaalt voor uw verhuiskosten hebben wij nog een aantal bespaartips voor u. Het is bijvoorbeeld veel goedkoper om doordeweeks te verhuizen. In het weekend of ’s avonds gelden er namelijk andere tarieven, hierdoor zijn de kosten hoger. Vaak heeft u veel goedkope verhuisdozen nodig. Door de hoeveelheid lopen de kosten snel op. Haal daarom stevige dozen bij de supermarkt, leen goedkoop van vrienden of familie en soms is het mogelijk om verhuisdozen te huren. Door zelf kleinere dingen te verhuizen en te helpen verloopt het verhuizen sneller. Tot slot is het verstandig om meerdere verhuisoffertes te vergelijken, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt.

verhuiskosten

Verhuiskosten aftrekbaar?

Verhuizen is niet altijd goedkoop te noemen. U heeft waarschijnlijk net een nieuwe woning gekocht, u heeft te maken met verhuiskosten en u moet diverse rekeningen betalen voor de eventuele klusbenodigdheden. Het is dus van belang dat u weet of verhuiskosten wel of niet aftrekbaar zijn. Allereerst is er een groot verschil tussen een bedrijfsverhuis en een particuliere verhuizing. Bij een bedrijfsverhuis kunt u een groot deel van de onkosten aftrekken van de belasting. Heeft u een eenmanszaak, gevestigd op hetzelfde adres van uw woning? Dan kunt u tot een derde van de verhuiskosten aftrekken. Bij een particuliere verhuizing kunt u geen directe verhuiskosten aftrekken, maar wel diverse indirecte kosten, zoals taxatiekosten en notariskosten.

5 redenen om een verhuisfirma in te schakelen

 • Het inschakelen van een verhuisfirma uit Ingelmunster is dé manier waarop u een zorgeloze, efficiënte en snelle verhuisdag organiseert.
 • Dankzij de jarenlange ervaring is uw verhuisdag in één dag afgerond. Zo hoeft u slechts beperkt verlof op te nemen.
 • Een verhuisfirma uit Ingelmunster beschikt over al het nodige materiaal zodat u dit zelf niet hoeft aan te schaffen.
 • U richt uw verhuisdag in zoals u wilt: hulp gedurende de volledige dag, of juist enkel bij het demonteren en monteren van uw meubels?
 • Wanneer u uw inboedel door een verhuisbedrijf uit Ingelmunster laat vervoeren weet u zeker dat alles goed verzekerd is, en dat de schade gedekt wordt.

Goedkoop verhuizen? Vrijblijvende offertes vergelijken

Schakel een verhuisfirma uit Ingelmunster voor uw verhuis! Niet alleen zorgt de goedkope verhuishulp ervoor dat uw spullen veilig vervoerd wordt, met de inpakservice pakt de verhuishulp ook alles voor u in en uit op de nieuwe locatie. Het zware werk wordt uit handen genomen en u hoeft niet zelf met zware dozen of meubilair te sjouwen. Bovendien gaat een goedkope verhuizing veel sneller met de ervaren verhuizers. U bespaart tot wel 40% op de verhuiskosten door een aantal verhuisoffertes te vergelijken. Vraag de offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt spoedig meerdere aanbiedingen van verhuisfirma’s bij u uit de buurt. Vergelijk en u betaalt niet te veel voor uw verhuis! Ook voor internationale verhuizingen.

verhuisfirma Ingelmunster inschakelen