Zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Start nu!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisfirma Borsbeek

Met een verhuisfirma uit de regio Borsbeek verloopt uw verhuis een stuk sneller en zonder stress. U hoeft niet het zware werk te doen en met dozen te sjouwen. De verhuizers uit Borsbeek doen dit voor u, ook als u zware meubelen heeft die nog uit elkaar gehaald moeten worden. Bespaar op de verhuiskosten en vergelijk offertes. Het is gratis en zonder enige verplichting.

U ontvangt dan zo snel mogelijk een aantal offertes op maat. Kies de beste verhuisfirma en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs! Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden, wat de verhuisservice inhoudt en de gemiddelde kosten voor een particuliere verhuis en bedrijfsverhuis.

Professionele en goedkope verhuisfirma Borsbeek

Ons netwerk bestaat uit verhuizers die allen uitstekend gediplomeerd zijn. Ook hebben zij jarenlange ervaring met het verhuizen van bedrijven én particulieren uit Borsbeek. Wanneer het gaat om een senioren verhuis, internationale verhuizing of bedrijfsverhuis gaat, brengen wij u in contact met de beste en goedkoopste verhuishulp uit uw regio. Vergelijk zelf de prijzen van de verschillende verhuisdiensten en kies voor de verhuisdienst die het beste bij u past.

 • De offertes zijn gratis en helemaal vrijblijvend!
 • U krijgt inzicht in de prijzen van verschillende verhuizers.
 • U kiest eenvoudig voor de verhuisfirma met het beste aanbod.
verhuisfirma Borsbeek

Wat doet een verhuisfirma?

De werkzaamheden van een verhuisfirma uit Borsbeek lopen aardig uiteen. U bepaalt zelf welke taken de verhuizer uit Borsbeek voor u uitvoert. Wilt u graag zelf inpakken en het vervoer uitbesteden? Dan wordt de verhuisdienst hierop aangepast. Zo voert een verhuisbedrijf veel verschillende taken uit: denk aan een ladderliftservice, een inpakservice of meubelbewaring. In Borsbeek zijn dit de meest voorkomende werkzaamheden van een verhuisdienst voor een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuis:

 • Het in- en uitpakken van de inboedel.
 • Vervoeren en tijdelijk opslaan van de meubels.
 • Het monteren en demonteren van uw meubilair.
 • Het bedienen van de ladderlift.
verhuisservice Borsbeek

Verhuisservice voor particulieren

Ook in het geval van een particuliere verhuis biedt een verhuisbedrijf de uitkomst! Goedkope verhuishulp zorgt ervoor dat uw verhuis soepel verloopt zonder problemen. Zo kunt u ’s avonds van uw nieuwe woning genieten zonder dat u nog druk bezig bent met de montage van meubelstukken of het uitpakken van dozen. U bepaalt zelf van welke verhuisdienst u gebruik maakt, waardoor u een grote invloed heeft op de totale kosten. Geef de volledige verhuisdag uit handen voor een rustige verhuis of kies bij een beperkt budget enkel voor een liftservice of voor enkele verhuizers met een montageservice. Zo profiteert u van de kennis en ervaring van een professioneel verhuizer tegen een goedkoop tarief!

bedrijfsverhuis Borsbeek

Regel uw bedrijfsverhuis in Borsbeek bij ons

Wanneer u uw bedrijf uit Borsbeek wilt verhuizen naar een ander pand, dan vraagt dit enige organisatie. Zo probeert u ondanks de bedrijfsverhuis zo weinig mogelijk werktijd te verliezen, en zult u een grote verhuiswagen en ladderlift moeten huren om alle meubilair te verplaatsen. Door onderdelen van uw bedrijfsverhuis uit handen te geven, loopt uw bedrijfsverhuis op rolletjes! Maak gebruik van ons netwerk om verhuisoffertes van verschillende goedkope verhuisfirma’s uit Borsbeek met elkaar te vergelijken. Zo bespaart u flink op de kosten en bent u gegarandeerd van een zorgeloze bedrijfsverhuis. Maak gebruik van een liftservice, laat uw inboedel vervoeren in een verhuiswagen of schakel een verhuisdienst in voor het inpakken van uw spullen!

Gratis offertes vergelijken

Gratis en zonder verplichtingen.

Verhuis Borsbeek: hoe werkt het?

Uw verhuisdag wordt volledig geregeld zoals u zelf wilt. Daardoor ziet elke verhuisdag er anders uit. In grote lijnen doorloopt u tijdens het verhuisproces de volgende stappen:

Stap 1: op de afgesproken dag komen de verhuizers bij u langs in Borsbeek. Afhankelijk van de afspraken zullen zij uw inboedel inpakken of inladen.

Stap 2: Indien gewenst voeren zij in uw oude woning herstelwerkzaamheden uit. U kan hierbij denken aan het dichten van gaten in de muren, het verwijderen van vloeren of het repareren van elektronica. Zo kan uw oude woning leeg en bezemschoon opgeleverd worden.

Stap 3: Hierna vervoeren de verhuizers uw inboedel naar uw nieuwe woonadres.

Stap 4: De vakmannen beginnen met het uitladen en uitpakken van uw inboedel. Eventueel starten zij met het monteren van uw meubilair, zodat u zelf kan beginnen met uitpakken.

Prijzen verhuisfirma

De grootte van de verhuiswagen en het aantal kilometer dat afgelegd moet worden zijn twee factoren die van invloed zijn op de kostprijs van de verhuisfirma. Voor een kleinere verhuis heeft u vaak een vrachtauto nodig met een laadvermogen van 19 m³, ladderliftservice en 2 verhuizers. De kosten hiervoor zijn gemiddeld €500,- en de €900,-. Dit is inclusief het gebruik van een ladderlift. Een middelgrote verhuizing is kostbaarder. Houd dan rekening met een gemiddeld bedrag van €700,- tot €1.100,-.

Andere factoren die van invloed zijn op de kostprijs zijn het gebruik van een ladderlift, het aantal verhuizers en van welke verhuisservice u gebruik wilt maken. Een inpakservice en ladderliftservice is bijvoorbeeld duurder, maar hierdoor verloopt de verhuis een stuk sneller.

Besparen op de prijzen? Doe een kosteloze offerteaanvraag. Vergelijk de offertes & bespaar.

Wat kost een verhuisfirma?

Omvang verhuizing:Type vrachtwagen:Aantal kilometers:Aantal verhuizers:Ladderlift nodig:Aantal verhuisdozen:Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein19 m³20-552Ja60€500,- tot €900,-
Middel50 m³55-703Nee70€700,- tot €1.100,-
Groot70 m³55-704Nee80€900,- tot €1.300,-

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Verhuiskosten

Wie gaat verhuizen moet rekening houden met verschillende verhuiskosten. Bepaalde verhuiskosten voor verhuizingen zijn duidelijk zoals de huur van een verhuiswagen of ladderlift. Daarnaast komen er ook extra kosten voor onder meer het klussen, de aanschaf van verhuisdozen en de kosten voor eten en drinken op die dag.

In de tabel hieronder vindt u een indicatie van de verhuiskosten voor verhuizingen. Wilt u graag gebruik maken van de montageservice, houd dan rekening met een gemiddeld bedrag van €30,- tot €40,- per uur. Voor de ladderliftservice betaalt u gemiddeld €65,- per uur en meubelbewaring is al mogelijk vanaf ongeveer €125,- per maand. Vergelijk gratis offertes & bespaar op de verhuiskosten!

Wat zijn de kosten voor de verschillende verhuisdiensten?

Soort verhuisdienst:Gemiddelde prijs*:Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice€30,- tot €40,- per uurMonteren/demonteren van meubels
Inpakservice€30,- tot €40,- per uurSpullen inpakken
Klusjes uitvoeren€30,- tot €40,- per uurReparatie en schilder werkzaamheden
Lift service€65,- per uurInzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen€200,- tot €350,- per pianoMet zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning€20,- tot €50,- per vergunningPrijs varieert per gemeente
Meubelbewaring€125,- per maandOpslag van 25 m³
Extra verhuizer inhuren€30,- tot €40,-Nog sneller verhuizen, zonder zorgen.

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Verhuizingen brengen altijd kosten met zich mee. In sommige gevallen is het mogelijk om een aantal van deze verhuiskosten fiscaal af te trekken. Bij particuliere verhuizingen kunnen er in principe geen directe verhuiskosten worden afgetrokken. Wel indirecte verhuiskosten, zoals taxatiekosten, notariskosten, kosten omtrent hypotheekadvies, etc. Moet u verhuizen voor uw nieuwe job? Dan is het natuurlijk mogelijk om uw werkgever om een verhuiskostenvergoeding te vragen. Bij een bedrijfsverhuizing is het echter wel mogelijk om een groot deel van de onkosten en belasting af te trekken. Heeft u een eenmanszaak, gevestigd op het adres van uw eigen woning? Dan kunt u een derde van de onkosten af trekken.

Tips om te besparen op de kosten van verhuizers

Wie gaat verhuizen geeft liever geld uit aan de inrichting van zijn nieuwe woning dan aan de verhuis zelf. Gelukkig zijn er daarom verschillende manieren om te besparen op de prijs voor verhuizingen! Eén belangrijke bespaartip voor goedkoop verhuizen is: doordeweeks verhuizen. Door de verhuis op een doordeweekse dag te plannen vallen de kosten vaak een stuk lager uit dan in het weekend. Bespaar op de verhuisdozen door dozen uit de supermarkt mee te nemen en verhuis zelf kleinere items zodat de verhuizers dit niet meer hoeven doen. Een andere belangrijke tip om te besparen op de prijs, is het vergelijken van offertes. Doordat elk verhuisbedrijf z’n eigen tarief hanteert, kunnen de prijzen flink verschillen. Met het vergelijken van offertes bent u verzekerd van het beste aanbod!

Besparen op de prijs van de verhuisfirma?

Wij maken verhuizingen van of naar Borsbeek voordelig. Vergelijk offertes & bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisservice op basis van uw wensen

Naast een particuliere- of bedrijfsverhuis, zijn verhuisbedrijven u ook graag van dienst bij een seniorenverhuis, kleine verhuis of een internationale verhuizing.

Elke soort verhuizing vereist een andere aanpak en verhuisservice. Bij een seniorenverhuizing nemen de verhuizers bijvoorbeeld veel werk uit handen, zodat u het zware werk niet hoeft te doen. Internationale verhuizingen vergen veel regelwerk. Denk hierbij aan het regelen van een vliegtuig of schip voor meubeltransport, douaneformaliteiten en benodigde documenten.

Kies voor een verhuisservice op maat. Ontvang kosteloze & vrijblijvende offertes.

Lees hieronder meer over:

seniorenverhuizing Borsbeek

Senioren verhuisservice

Voor senioren kan een verhuis als zeer inspannend en verwarrend overkomen. Voor veel senioren, zeker wanneer zij in een zorginstelling zitten, is het bovendien onmogelijk om alles eigenhandig te verhuizen. Daarom heeft menig verhuisfirma uit Borsbeek dat zich bij ons heeft aangesloten, een speciale verhuis- en inpakservice voor senioren.

Dit betekent dat een verhuizer alles op zich neemt; van het inpakken van de inboedel, tot het opleveren van de woning, en het installeren van alle techniek en witgoed zoals de ijskast op de nieuwe locatie. Deze inpakservice voor senioren brengt iets hogere kosten met zich mee, maar biedt veel rust en een ontspannen verhuis.

kleine verhuis Borsbeek

Kleine verhuis

Het is mogelijk om een verhuisfirma uit Borsbeek in te schakelen voor een grote verhuis, maar ook voor een kleine verhuis bent u bij een goedkope verhuisdienst aan het juiste adres. Of u nu verhuist vanuit een klein appartement of uw zoon of dochter op kot gaat wonen, het is verstandig om uw verhuis uit te besteden. Dit scheelt u een hoop stress en arbeidsintensief werk.

De verhuizers zorgen voor het in- en uitpakken, het sjouwen van zware dozen en meubilair en vervoeren de spullen veilig. Binnen een mum van tijd is uw verhuis geregeld!

internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Verhuizingen van Borsbeek naar het buitenland zijn niet goedkoop, en vereisen veel voorbereiding. Zo moet u voor de internationale verhuis verschillende vergunningen aanvragen.

Om de internationale verhuizing wat te vergemakkelijken, hebben de verhuizers van menig goedkope verhuisfirma contact met internationale verhuisagenten. Daarnaast pakken de professionals uw spullen efficiënt en goed in, zodat alles geschikt is om te verschepen. Erkende verhuizers uit Borsbeek zijn in te zetten voor verschillende internationale verhuizingen.

Meer informatie over een internationale verhuis:

Een zorgeloze verhuizing? Schakel verhuizers uit Borsbeek in!

U bespaart tot wel 40% op de kosten door offertes te vergelijken.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisdienst Borsbeek

Een verhuisfirma neemt veel werk uit handen. De verhuizers bieden een aantal handige verhuisdiensten aan, om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten lopen. Twee populaire verhuisdiensten zijn de inpak- en de montageservice. Uw huisraad wordt dan vakkundig ingepakt en gemonteerd. U hoeft zelf geen verhuisdozen of ander inpakmateriaal te regelen. Voor de verhuizing van een appartement is een verhuislift vaak noodzakelijk, maar ook bij een woning met een klein trapgat is een lift erg handig.

Benut één of meer handige verhuisdiensten. Vraag kosteloos offertes aan.

De verhuisdiensten van een verhuisfirma uit Borsbeek. Spring direct naar:

 • Liftservice: ideaal voor het verhuizen vanuit een appartement of woning met klein trapgat. Verhuisbedrijven regelen zowel de ladderlift als de bediening.
 • Meubelstransport: verhuiswagen met chauffeur. De grootte van de verhuiswagen is afhankelijk van de hoeveelheid spullen.
 • Verhuizen van een piano: de verhuizers zetten de piano goed vast met speciale spanbanden en bescherming voor veilig vervoer.
 • Zware meubels verhuizen: de verhuizers doen het zware werk voor u en hebben veel ervaring in het vervoeren van zware meubels.
 • Inpakservice: de verhuizers pakken uw inboedel in en desgewenst ook weer uit in uw nieuwe woning. Het verhuisbedrijf regelt ook de verhuisdozen.

 • Montageservice: uw meubels worden in uw oude woning gedemonteerd en in uw nieuwe woning op de juiste plaats gemonteerd.
 • Kunst verhuizen: een verhuisbedrijf gebruikt speciale kisten en zacht inpakmateriaal voor het beschermen van uw kunst, antiek en andere kwetsbare spullen.
 • Wasmachine verhuizen: de verhuizers zetten de trommel van de wasmachine vast en beschermen de machine met doeken of een verhuiszak.
 • Meubelbewaring: hebt u nog even opslagruimte nodig? Een verhuisbedrijf heeft vaak goedkope opslagruimte waar uw inboedel veilig en droog staat.
ladderlift Borsbeek

Ladderlift Borsbeek

Het huren van een verhuislift met verhuishulp is bij veel verhuisbedrijven mogelijk. Een verhuislift of ladderlift is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De hoogste verhuislift die u kunt huren is maar liefst 29 meter en heeft een draagvermogen van maximaal 250 kilo. Een verhuislift biedt een uitkomst voor verhuizingen van een koelkast, wasmachine of ander zwaar meubilair.

Liftservice voor verhuislift Borsbeek

Door gebruik te maken van de liftservice worden alle spullen veilig en snel naar beneden gebracht met een ladderlift. U huurt dan een verhuislift met bediener. Met de verhuisservice is het niet meer nodig om zware en onhandig meubilair door een trapsgat te verhuizen, dit gaat eenvoudig met de ladderlift. Daarnaast heeft u vaak minder verhuizers nodig.

verhuislift Borsbeek

Ladderlift huren, wat kost dat?

Het huren van een ladderlift kost gemiddeld zo’n €65,- per uur. De totaalprijs is afhankelijk van het type lift dat u huurt. Een demontabele lift is goedkoper dan een hydraulische ladderlift. De kostprijs wordt niet alleen beïnvloed door het type ladderlift, maar ook door de lengte die nodig is en hoe lang u de lift nodig heeft

Bediening van de verhuislift

Het is verstandig om een vakman in te schakelen voor de bediening van de ladderlift. Hij weet precies hoe de lift in elkaar gezet moet worden. Daarnaast zorgt hij ervoor dat uw spullen veilig naar beneden vervoerd worden. Hiervoor houdt hij onder andere een veiligheidszone aan rondom de lift.

Verhuiswagen huren

Als u gaat verhuizen, dan kunt u ervoor kiezen om zelf al uw meubels te vervoeren. Er bestaat echter eveneens bij menig verhuisfirma de mogelijkheid om een verhuiswagen met chauffeur te huren. Door een verhuiswagen te huren verzekert u zich van een veilig vervoer, en weet u zeker dat u genoeg ruimte heeft voor het vervoeren van uw inboedel. Schakelt u een verhuiswagen met chauffeur in, dan is uw inboedel onderweg verzekerd tegen schade. Bijna alle verhuizers uit Borsbeek kunnen de wagens besturen, en helpen u dan tevens met het tillen van de spullen. Voor een tijdelijke meubelbewaring betaalt u vaak geen verhuiskosten voor de wagen.

Kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen:Opties verhuiswagen:Brandstofkosten (50 km):Aantal verhuizers:Totaalprijs per uur*:
20 m³Met lift€25,-1€65,-
50 m³Met lift€25,-1€75,-
50 m³Met lift€25,-3€135,-

(*) – Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten .

Piano verhuizen Borsbeek

De verhuis van een piano is een lastige klus, omdat een piano niet door iedere deuropening past, en gemakkelijk beschadigd. Wij raden daarom aan om altijd een erkende verhuisfirma uit Borsbeek op het gebied van pianoverhuizingen in te schakelen voor dit werk.

Een expert zal altijd de piano inpakken in beschermend folie en eerst bij u langskomen om de mogelijkheden voor het verplaatsen van de vleugel of piano met u te bespreken. Een gemiddelde piano is bovendien te zwaar om alleen te verplaatsen, verhuizers zijn dan ook altijd met z’n tweeën aan het werk en benutten indien nodig een verhuislift.

Zware meubels verhuizen

Bij enkele verhuisfirma’s uit Borsbeek is het mogelijk om verhuizers in te schakelen die enkel de zware stukken verplaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stukken als wasmachine, koelkast en ander groot meubilair.

De medewerkers uit ons netwerk zullen dergelijke grote of zware stukken verplaatsen (met behulp van een meubellift) en in de woning direct op de juiste plek neerzetten. Zo weet u zeker dat het meubilair op een veilige manier worden vervoerd en neergezet, en voorkomt u mogelijke blessures aan rug en armen. Deze tilhulp service is zeer goedkoop. De totaalprijs hangt af van het aantal stukken dat wij moeten verhuizen en de tijd die hiervoor nodig is.

verhuisdozen inpakken door inpakservice

Inpakservice: verhuisdozen inpakken

Wist u dat het bij menig verhuisfirma uit Borsbeek tevens mogelijk is om gebruik te maken van een inpakservice? Kiest u voor de inpakservice? Dan zullen op de dag van de verhuizing een aantal verhuizers vroeg op de ochtend naar u toe komen om alles in te pakken, en deze daarna te vervoeren. Wilt u liever zelf de verhuisdozen inpakken? Dan dient u het werk af te ronden voor de dag van de verhuizing. Wanneer wij komen met een verhuislift om spullen te verhuizen of naar een opslagruimte te brengen kunnen wij niet wachten tot het inpakken afgerond is. Benieuwd naar de prijzen van een inpakservice? Vraag vrijblijvend offertes aan via het contactformulier op onze offertepagina.

Verhuismateriaal van verhuisbedrijf gebruiken?

Bij verhuizingen wordt gemiddeld heel veel materiaal gebruikt. Het grote voordeel van het inschakelen van een goedkope verhuisfirma uit Borsbeek, is dat zij over alle juiste materialen beschikken en dit voor u leveren. Wanneer u een beperkt budget hebt, is het echter ook mogelijk om zelf op een voordelige wijze goedkoop verhuismateriaal aan te schaffen. U heeft een heleboel nodig, te beginnen bij de verhuisdozen. U kunt ervoor kiezen om deze zelf aan te schaffen. Verhuisdozen worden geregeld tweedehands verkocht of gratis weggegeven, waardoor u al een groot deel op de verhuiskosten bespaart. Een andere mogelijkheid is het bewaren van bananendozen, deze kunt u in de meeste supermarkten gratis meenemen.

Met verhuisdozen alleen bent u er echter nog niet. Een professioneel bedrijf maakt gebruik van diverse materialen om uw inboedel zo veilig mogelijk te vervoeren. Denk aan verhuisdekens, bubbelplastic of speciale meubelhoezen. Ook dit zou u eventueel tweedehands kunnen aanschaffen. In plaats van bubbelplastic zou u ook krantenpapier kunnen gebruiken. Dit wordt door klanten in Borsbeek veel gebruikt bij het inpakken van servieswerk.

demontage en montage van meubels

Demontage en montage van meubels

Bij elke verhuis moeten er kasten en andere meubels gedemonteerd worden. Grote kasten zijn soms te zwaar om in één keer te verhuizen en andere passen misschien niet door het trapsgat naar beneden.

Met de montageservice worden kasten, bedden en andere meubelstukken vakkundig en snel gedemonteerd. Op de nieuwe locatie wordt alles weer gemonteerd voor u. De verhuizers uit de regio Borsbeek hebben hier veel ervaring mee en daarom is het binnen mum van tijd geregeld. De montageservice is niet alleen handig voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Uw archiefkasten worden snel weer in elkaar gezet, zodat u weer aan het werk kunt.

kunst verhuizen Borsbeek

Kunst verhuizen

Wat velen niet weten is dat het bij menig verhuisfirma uit ons netwerk ook mogelijk is om uw waardevolle kunst en/of antiek te verhuizen. De specialisten uit Borsbeek verpakken en transporteren uw kunst met uiterste zorg.

Met speciale verpakkingsmaterialen en goed opgeleid personeel weet u zeker dat uw kunst in goede handen is. Eventueel adviseren de specialisten u nog over aanvullende verzekeringen. Alhoewel wij maar al te goed weten dat uw kunst en antiek onvervangbaar is. Ook is het mogelijk om eventueel uw kunst (tijdelijk) op te slaan in één van de beveiligde opslagruimten. Heeft u dus thuis waardevolle items en wilt u deze spullen mee verhuizen? Wij helpen u graag!

goedkoop wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Veel particulieren denken dat het vrijwel onmogelijk is om eigenhandig de wasmachine te verhuizen. Natuurlijk is het een optie om de wasmachine zelf te verhuizen, maar dit vereist een goede voorbereiding en een sterke rug.

De eerste belangrijke stap is het loskoppelen van de slangen en het laten leeglopen van de machine. Meestal zit onderaan de wasmachine een filterluik, waarlangs het water weg kan lopen. Vervolgens dient u de slangen omhoog vast te binden en de trommel te beveiligen met speciale trommelschroeven. Deze voorkomen dat de trommel onnodig gaat draaien tijdens het vervoer. Ziet u het niet zitten om de wasmachine zelf te verhuizen? Schakel dan verhuishulp in.

meubelbewaring Borsbeek

Meubelbewaring

Het is een mogelijkheid dat wanneer u gaat verhuizen, uw huidige woning eerder verkocht wordt dan dat het nieuwe pand is opgeleverd. Een oplossing is dan om uw inboedel in een meubelbewaring te plaatsen.

Voor meubelbewaring in de regio Borsbeek bestaan er diverse opties. Zo is het mogelijk een grote zeecontainer te huren, die wij bij uw huis plaatsen, en weer afleveren bij het pand van meubelbewaring. Daarnaast is het tevens een optie om te kiezen voor een kleiner soort opslagruimte, waarin u alleen een deel van de inboedel plaatst. Hierin zullen uw meubels veilig en droog bewaard worden.

Opslagcontainer huren

Heeft u tijdelijk een goedkoop opslagruimte nodig voor een aantal meubels of uw complete inboedel? Door het huren van een opslagcontainer weet u zeker dat uw spullen droog én veilig staan. De opslagcontainer kunt u vervolgens bij een gespecialiseerd bedrijf stallen, of natuurlijk op uw eigen erf in Borsbeek. Ook tijdens een verbouwing biedt een opslagcontainer veel voordelen. Daar kunt u eventueel uw dure gereedschap stallen of u gebruikt de container als werkplaats/kantine. Mogelijkheden genoeg. Het is hoe dan ook verstandig dat u goed kijkt naar de maten. Hoe groter de container, hoe hoger de prijs. Vraag naar de prijs bij een goedkope verhuisfirma uit ons netwerk.

Verhuisverzekering bij het verhuisbedrijf afsluiten?

Om de (internationale) verhuis soepel te laten verlopen adviseren wij om een verhuisverzekering af te sluiten.

Een verhuisverzekering wordt altijd afgesloten voor de waarde van de goederen die u verhuist. Met een dergelijke verzekering weet u zeker dat u bij schade aan de meubels en andere inboedel hiervoor geld terugkrijgt. Een standaard inboedelverzekering dekt in de meeste gevallen niet de kosten voor schade door verhuizingen.

Een verhuisverzekering kan zowel bij de verhuisfirma uit Borsbeek als een verzekeraar worden afgesloten.

Verhuizen in of naar Borsbeek zonder stress?

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes met scherpe prijzen. Vergelijk en bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Het duurt maar 1 minuutje.

10 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Wanneer u gaat verhuizen, moet u veel zaken regelen. Denk aan het regelen van een verhuizer, maar ook het aanvragen van een parkeervergunning voor de verhuiswagen. Sommige dingen kunt u al ver van tevoren inplannen. Belangrijk is om op tijd te beginnen, zowel met het plannen van de verhuizing als het inpakken van de huisraad. Het is ook handig om een checklist te maken. Wij hebben nog een paar tips voor u!

Tien tips voor uw verhuis:

 • Tip 1. Maak van tevoren een goede planning en noteer wat u allemaal moet regelen.
 • Tip 2. Sluit uw verzekeringen af en zet ze om naar uw nieuwe woning.
 • Tip 3. Sluit elektriciteit, water, gas en andere diensten af.
 • Tip 4. Begin op tijd met het inpakken van uw huisraad en het monteren van de meubels.
 • Tip 5. Houd belangrijke papieren apart, zodat u ze niet kwijtraakt.
 • Tip 6. Regel oppas voor uw kinderen of huisdieren op de verhuisdag.
 • Tip 7. Bewaar alle schroeven van de kasten apart en noteer voor welke kasten ze zijn.
 • Tip 8. Nummer de verhuisdozen en schrijf op wat erin zit.
 • Tip 9. Neem contact op met uw gemeente voor een parkeervergunning voor de verhuiswagen of ladderlift.
 • Tip 10. Regel op tijd een verhuisfirma voor uw verhuizing en bepaal de verhuisdag.

5 redenen om een verhuisfirma in Borsbeek te benutten

 • 1. Met dank aan de professionele hulp van de verhuizers uit ons netwerk kan u ontspannen verhuizen zonder stress.
 • 2. Doordat alle verhuizers beschikken over jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe u snel en efficiënt verhuist.
 • 3. U hoeft niet zelf het verhuismateriaal aan te schaffen, omdat het verhuisbedrijf uit Borsbeek hier over beschikt.
 • 4. Dankzij de extra ruimte van een gehuurde verhuiswagen hoeft er slechts één keer heen en weer gereden te worden. Dit scheelt brandstofkosten.
 • 5. Wanneer u uw inboedel laat vervoeren door een erkend verhuisbedrijf uit Borsbeek weet u zeker dat uw spullen goed verzekerd zijn.

Hoe vind ik een goedkope, betrouwbare verhuisfirma?

Een verhuisfirma zoeken is waarschijnlijk niet iets wat u elke dag doet. Wij hebben daarom nog een aantal tips voor u. Zo vindt u ook een eenvoudig een goedkope, maar betrouwbare verhuisfirma voor uw verhuis. Vaak kiezen mensen voor erkende verhuizers. Deze verhuizers voldoen namelijk aan hoge kwaliteitscriteria en bovendien bent u dan meestal verzekerd. Onze tips:

 • Bepaal of u een erkende of niet erkende verhuizer wilt (erkenning gaat via de Belgische Kamer de Verhuizers).
 • Bekijk of de verhuisfirma beschikt over keurmerken of andere certificaten.
 • Lees recensies en zoek meer informatie op internet.
 • Vergelijk altijd offertes van meerdere verhuisbedrijven. U weet zeker dat u niet te veel betaalt en bespaart op de kosten.
verhuisfirma inschakelen Borsbeek

Goedkoop verhuizen Borsbeek? Gratis offertes vergelijken!

Gaat u verhuizen? Door een verhuisfirma uit de omgeving van Borsbeek in te schakelen verloopt uw verhuis snel en zonder stress. Laat bijvoorbeeld de verhuizers uw spullen in- en uitpakken. Met de montageservice worden uw meubels bovendien vakkundig gedemonteerd en gemonteerd op locatie.

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes van verhuisfirma’s uit uw omgeving. Deze offertedienst is geheel kosteloos en vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Vergelijk de aanbiedingen op basis van totaalprijs, aanbod en voorwaarden en bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten! U kiest eenvoudig en snel de beste verhuisfirma voor uw verhuis.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Recent aangevraagde offertes

Particuliere verhuis, inclusief ladderlift in Mechelen
Senioren verhuis en meubelbewaring in Antwerpen
Verhuizers inhuren voor inpakken in Turnhout
Liftservice voor appartement in Heist-op-den-Berg
Piano verhuizen in Geel
Hulp bij kleine verhuis in Brasschaat
Zware meubels verhuizen in Mol
Bedrijfsverhuis in Lier
Internationele verhuis vanuit Schoten

Handig om te weten