Zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Start nu!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisfirma Boom

Wilt u dat uw verhuis snel, stressloos en zonder problemen verloopt? Schakel dan een verhuisfirma uit Boom in. Door de ervaring van de verhuizers verloopt het verhuizen een stuk sneller dat wanneer u het zelf zou doen. Bovendien is uw inboedel vaak verzekerd tegen beschadigingen bij transport, deze verzekering heeft u niet als u zelf alles doet. Benieuwd naar de prijzen?

Het aanvragen van offertes is kosteloos en zonder enige verplichting. Op deze pagina leest u meer over de verhuisservice en wat een verhuisbedrijf voor u doet. Daarnaast vertellen we meer over de gemiddelde prijzen.

Professionele en goedkope verhuisfirma Boom

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw verhuis en zo goedkoop mogelijk verhuizen met een verhuisbedrijf. De verhuisfirma’s die zijn aangesloten bij ons netwerk staan bekend om de eerlijke prijzen en goede service. Klantgerichtheid is erg belangrijk. De verhuishulp heeft jarenlange ervaring en zorgt ervoor dat uw verhuis zonder problemen verloopt. Zowel voor particulieren verhuizingen, bedrijfsverhuizingen of een grote internationale verhuizing is het mogelijk om een verhuishulp in te schakelen. De grootste voordelen van de verhuisdienst:

 • U hoeft niet allemaal verhuisbedrijven te contacteren, met één muisklik ontvangt u een aantal offertes.
 • De offertes zijn gratis en zonder verplichtingen.
 • Vergelijk offertes en bespaar tot wel 40%.
verhuisfirma Boom

Wat doet een verhuisfirma?

U kunt goedkoop een verhuisbedrijf uit de regio Boom voor verschillende zaken inschakelen. Natuurlijk vervoeren ze veilig uw inboedel en meubilair naar een nieuw adres, maar de verhuisservice omvat nog meer werkzaamheden. Denk hierbij aan het in- en uitpakken van uw spullen, het tijdelijk opslaan van uw inboedel en een montageservice voor uw meubilair. De meestvoorkomende werkzaamheden van een verhuisdienst uit Boom:

 • Uw inboedel in- en uitpakken.
 • Veilig vervoeren en tijdelijk opslaan van uw meubilair en spullen.
 • Demonteren en monteren van meubilair.
 • Bedienen van een ladderlift.
verhuisservice Boom

Verhuisservice voor particulieren

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning in Boom? Betrekt u een ouderenwoning of gaat één van uw kinderen op kot wonen? Schakel dan de verhuisdienst voor verhuizingen voor particulieren in. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het vervoeren van de inboedel over te laten aan de verhuisfirma.

Nog meer gemak heeft u wanneer de verhuishulp uw spullen inpakt en uitpakt. Dan hoeft u zelf niet met zware dozen te sjouwen. Bovendien heeft de verhuizer veel ervaringen met verhuizingen en verloopt de verhuis een stuk sneller. Ze gaan uiterst secuur met uw spullen om en weten precies hoe ze alles moeten verpakken.

Veel meubilair in uw woning? Met de montageservice worden de meubelstukken gedemonteerd en weer gemonteerd op locatie.

bedrijfsverhuis in Boom

Regel uw bedrijfsverhuis in Boom bij ons

Een bedrijfsverhuis in Boom vereist meer logistieke handigheid dan een particuliere verhuizing. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk verhuizen zonder dat het veel werktijd kost. Daarom overleggen de verhuisspecialisten met u en maken ze een persoonlijk plan voor de bedrijfsverhuis. De verhuisdag verloopt zo gestroomlijnd en duidelijk, vooral wanneer er gebruik wordt gemaakt van een draaiboek. Met een verhuisdraaiboek weet u precies wat er gaat gebeuren en waar u aan te bent. Uw bedrijf is snel verhuisd!

Voor de bedrijfsverhuis wordt alles geregeld, bijvoorbeeld een parkeervergunning en het nodige inpakmateriaal. Er wordt vaak gebruik gemaakt van verschillend goedkoop verpakkingsmateriaal of markeringen, zodat het verhuizen sneller verloopt. De vakmannen plaatsen het meubilair, de archieven, documenten en andere spullen op de juiste plek.

verhuis Boom

Gratis offertes vergelijken

Gratis en zonder verplichtingen.

Verhuis Boom: hoe werkt het?

In de meeste gevallen is een verhuis niet iets wat u regelmatig doet. Klanten uit Boom vragen daarom regelmatig hoe een verhuisfirma te werk gaat. Het antwoord hierop verschilt per verhuizing. U regelt uw verhuisdag namelijk zoals u zelf wilt: zo kan de verhuishulp alles in- en uitpakken maar kunt u er tevens voor kiezen om de verhuishulp in te zetten voor het demonteren en monteren van uw meubilair. Een gemiddelde verhuisdag ziet er als volgt uit.

Stap 1: Ochtends komen de verhuizers bij u langs en beginnen, mits afgesproken, met het inpakken of inladen van de verhuisdozen.

Stap 2: Als u wilt zorgen de verhuizers ervoor dat u de woning in Boom bezemschoon kan opleveren.

Stap 3: Hierna vervoert de verhuisfirma uit Boom uw complete inboedel naar uw nieuwe woning, waar de verhuisfirma alles zal uitladen en eventueel monteren.

Prijzen verhuisfirma

De prijzen van verhuisfirma’s zijn afhankelijk van een aantal zaken. Zo is het type verhuis van invloed op de totaalprijs en de hoeveelheid spullen die er verhuisd moet worden. Middelgrote verhuizingen hebben vaak een vrachtenwagen nodig met een laadvermogen van 50 m³. Voor een middelgrote verhuis met rit van maximaal 55 kilometer bent u ongeveer €700,- tot €1.100,- kwijt. Dit is inclusief 3 verhuizers. Houd er rekening mee dat een ladderliftservice tot hogere kosten leidt, voordeel van deze ladderlift is dat het verhuizen sneller verloopt. Een kleinere verhuis met ladderliftservice kost gemiddeld tussen de €500,- en de €900,-. Besparen op de kosten? Vraag gratis offertes aan!

Besparen op de prijzen? Doe een kosteloze offerteaanvraag. Vergelijk de offertes & bespaar.

Wat kost een verhuisfirma?

Omvang verhuizing:Type vrachtwagen:Aantal kilometers:Aantal verhuizers:Ladderlift nodig:Aantal verhuisdozen:Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein19 m³20-552Ja60€500,- tot €900,-
Middel50 m³55-703Nee70€700,- tot €1.100,-
Groot70 m³55-704Nee80€900,- tot €1.300,-

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Verhuiskosten

De verhuiskosten zijn afhankelijk van de verschillende services waarvan u gebruikt wilt maken. De gemiddelde kostprijs voor de montageservice is tussen de €30,- en de €40,- per uur. Dezelfde kostprijs wordt er gerekend voor de inpakservice. Met deze verhuisdienst verloopt uw verhuisdag een stuk sneller en uw spullen worden goed ingepakt. Het verhuizen van een piano kost gemiddeld €200,- tot €350,-. Heeft u nog even opslag nodig? Een verhuisbedrijf rekent gemiddeld €125,- per maand voor meubelbewaring. Ideaal als u nog even niet in uw nieuwe woning kunt of wanneer uw internationale verhuizing nog niet afgerond is. Vergelijk gratis offertes & bespaar op de verhuiskosten!

Wat zijn de kosten voor de verschillende verhuisdiensten?

Soort verhuisdienst:Gemiddelde prijs*:Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice€30,- tot €40,- per uurMonteren/demonteren van meubels
Inpakservice€30,- tot €40,- per uurSpullen inpakken
Klusjes uitvoeren€30,- tot €40,- per uurReparatie en schilder werkzaamheden
Lift service€65,- per uurInzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen€200,- tot €350,- per pianoMet zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning€20,- tot €50,- per vergunningPrijs varieert per gemeente
Meubelbewaring€125,- per maandOpslag van 25 m³
Extra verhuizer inhuren€30,- tot €40,-Nog sneller verhuizen, zonder zorgen.

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Bij (internationale) verhuizingen horen ook verhuiskosten. Het is daarom erg interessant om te weten welke kosten wel en niet aftrekbaar zijn.

Allereerst is het belangrijk om onderscheid te maken tussen een bedrijfsverhuis en een goedkope reguliere verhuizing van particulieren. Bij een bedrijfsverhuis is het vaak mogelijk om gebruik te maken van interessante aftrekposten. Beschikt u over een eenmanszaak of een vennootschap? Dan is het vaak mogelijk om het merendeel van de verhuiskosten af te trekken. Voor particulieren is het echter niet mogelijk om de directe verhuiskosten af te trekken. Moet u omwille van uw werk verhuizen? Dan kunt u wel bij uw werkgever om een verhuiskostenvergoeding vragen. Daarnaast kunt u diverse indirecte kosten aftrekken, zoals taxatiekosten en notariskosten.

Tips om te besparen op de kosten van verhuizers

Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen? Wij hebben nog een aantal handige bespaartips om te besparen op de verhuiskosten. Zo is het veel goedkoper om doordeweeks te verhuizen. Voor een verhuizing in het weekend gelden er namelijk andere tarieven waardoor de kosten hoger zijn.

Verhuisdozen lijken in eerste instantie goedkoop, maar wanneer je er veel nodig hebt kan het aardig oplopen. Door dozen van de supermarkt te gebruiken of door goedkope verhuisdozen te huren bespaart u aanzienlijk. Verhuis zelf goedkoop kleinere dingen en vergelijk goedkope verhuisoffertes. Doordat verhuisfirma’s eigen tarieven hanteren kunnen de prijzen flink verschillen voor verhuizingen.

Door offertes te vergelijken bespaart u tot wel 40% op de kosten.

Besparen op de prijs van de verhuisfirma?

Wij maken verhuizingen van of naar Boom voordelig. Vergelijk offertes & bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisservice op basis van uw wensen

Naast een particuliere- of bedrijfsverhuis, zijn verhuisbedrijven u ook graag van dienst bij een seniorenverhuis, kleine verhuis of een internationale verhuizing.

Elke soort verhuizing vereist een andere aanpak en verhuisservice. Bij een seniorenverhuizing nemen de verhuizers bijvoorbeeld veel werk uit handen, zodat u het zware werk niet hoeft te doen. Internationale verhuizingen vergen veel regelwerk. Denk hierbij aan het regelen van een vliegtuig of schip voor meubeltransport, douaneformaliteiten en benodigde documenten.

Kies voor een verhuisservice op maat. Ontvang kosteloze & vrijblijvende offertes.

Lees hieronder meer over:

senioren verhuisservice Boom

Senioren verhuisservice

Voor een verhuis naar een zorginstelling of kleinere woning in Boom is het verstandig om een verhuisbedrijf in te schakelen. Met een speciale verhuis voor senioren worden alle spullen ingepakt door de verhuizers, zij nemen het zware werk uit handen. De verhuisservice houdt ook in dat ze u helpen met het inrichten van uw nieuwe woning. Meubilair wordt in uw oude woning gedemonteerd, dan verhuist en tot slot weer gemonteerd in uw nieuwe senioren huis. Klusjes zoals het repareren van een beschadiging of het verven van een muur behoren ook tot de klusservice waar u gebruik van kunt maken. Een verhuis voor senioren verloopt met veel zorg en aandacht.

kleine verhuis Boom

Kleine verhuis

Wilt u als student verhuizen naar een andere kamer? Of woont u in een appartement in Boom? Ook voor een dergelijke kleine verhuis is het mogelijk om de verhuisdienst in te schakelen. Om te besparen kunt u bijvoorbeeld zelf uw spullen inpakken. Het is handig om de verhuisdag goed te plannen, zodat niemand elkaar in de weg loopt in de ruimte. Ook al gaat het om een kleinere verhuis, een verhuis kost veel tijd en energie. De verhuizers van een verhuisfirma uit de regio Boom nemen veel werk uit handen. Dit scheelt een hoop stress en arbeidsintensief werk, zoals het sjouwen met zware dozen en meubilair.

internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Een internationale verhuis kost meer voorbereidingstijd, want u moet een aantal zaken regelen.

U moet bijvoorbeeld uw internationale verhuizing doorgeven aan uw huidige gemeente, de belasting goed regelen en verzekeringen afsluiten in het nieuwe land.

Menig verhuisfirma uit de regio Boom heeft hier ervaring mee en helpen u graag.

Meer informatie over een internationale verhuis:

Schakel verhuizers uit Boom in voor uw verhuizing!

De specialisten nemen veel werk uit handen. Vergelijk offertes en bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisdienst Boom

Bij een verhuisfirma uit Boom kunt u verschillende verhuisdiensten afnemen. De inpakservice en montageservice zijn twee populaire verhuisdiensten. De verhuizers pakken dan al uw inboedel in en monteren uw meubels. Dit scheelt u veel werk! Meubeltransport, goederenopslag en een liftservice zijn andere diensten van een verhuisfirma. Een verhuislift is vaak onmisbaar bij een verhuis van een appartement, maar ook voor woningen met een klein trapgat.

Benut één of meer handige verhuisdiensten. Vraag kosteloos offertes aan.

De belangrijkste diensten van een verhuisbedrijf. Spring direct naar:

 • Liftservice: voor het huren van de ladderlift, het in elkaar zetten en de bediening.
 • Meubelstransport: met een grote verhuiswagen (met chauffeur) verhuist u uw huisraad in één keer.
 • Verhuizen van een piano: veilig vervoer van een piano. De piano wordt vastgezet in de verhuiswagen met speciale spanbanden en bescherming.
 • Zware meubels verhuizen: u hoeft zelf het zware werk niet te doen en de verhuizers weten precies hoe ze de meubels zo snel mogelijk kunnen vervoeren.
 • Inpakservice: de verhuizers pakken uw inboedel in verhuisdozen en gaan zorgvuldig om met kwetsbare spullen.

 • Montageservice: de verhuizers monteren uw meubels in uw oude huis en zetten alles weer in elkaar in het nieuwe huis.
 • Kunst verhuizen: voor het veilig vervoeren van uw kunst, antiek en andere kwetsbare spullen. Uw verhuisbedrijf heeft speciale kisten en inpakmateriaal voor kunst.
 • Wasmachine verhuizen: de trommel van de wasmachine wordt vastgezet en met speciale banden of een verhuiszak wordt de wasmachine vervoerd naar uw nieuwe woning.
 • Meubelbewaring: goederenopslag voor uw meubels en andere inboedel. Al uw spullen staat veilig en droog.
ladderlift Boom

Ladderlift Boom

Wanneer u op een bovenverdieping woont, of wanneer zwaar meubilair lastig te verplaatsen is, dan heeft u de optie om de ladderliftservice in te schakelen. Een verhuislift mag maximaal 250 kilo dragen, met een afmeting van ongeveer 29 meter. Met een verhuislift hoeft u niet met een bank te manoeuvreren door een klein trapsgat of te kleine ingang.

Liftservice voor verhuislift Boom

Niet altijd past uw nieuwe bed door het trapsgat naar boven of de grotere bank door de ingang. Schakel dan de liftservice in. U huurt dan een verhuislift met bediening. Met een verhuislift verloopt het verslepen van de spullen soepel en probleemloos.

verhuislift Boom

Ladderlift huren, wat kost dat?

De kosten van een ladderlift zijn afhankelijk van het type ladderlift dat u nodig heeft, de lengte en hoe lang u de ladderlift gebruikt. Gemiddeld kost het huren van een ladderlift ongeveer €65,- per uur. Het huren van een demontabele ladderlift is goedkoper dan wanneer u een hydraulische ladderlift nodig heeft.

Bediening van de verhuislift

Huur een ladderlift in met een bediener. De vakman heeft hier veel ervaring mee en daardoor verloopt het soepel, veilig en zonder problemen. Zo weet hij precies hoe de ladderlift in elkaar gezet moet worden en neemt hij een aantal veiligheidsmaatregelen, zoals een veiligheidszone rondom de verhuislift.

Verhuiswagen huren

De hoeveelheid spullen en meubilair dat er verhuisd moet worden is van invloed op de grootte van de verhuiswagen die u nodig heeft. Een verhuiswagen met een laadvolume van 20 m³ kost gemiddeld €65,- per uur. Dit is inclusief de brandstofkosten en een verhuizer. Deze vrachtauto is geschikt voor een kleinere verhuis. Een te krappe verhuiswagen is niet handig. Niet alleen duurt het verhuizen langer omdat u meerdere keren op en neer moet rijden, u bent ook meer geld kwijt aan de brandstofkosten. Een ander voordeel van het huren van een verhuiswagen is dat uw inboedel veilig verhuisd worden. U bent daarnaast in de meeste gevallen verzekerd tegen schade. De verhuizers uit de omgeving Boom zorgen niet alleen voor het meubeltransport, maar ook voor het in- en uitladen van de wagen.

Kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen:Opties verhuiswagen:Brandstofkosten (50 km):Aantal verhuizers:Totaalprijs per uur*:
20 m³Met lift€25,-1€65,-
50 m³Met lift€25,-1€75,-
50 m³Met lift€25,-3€135,-

(*) – Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten .

Piano verhuizen Boom

Het verhuizen van een piano is een klus waarvoor veel mensen terugdeinzen. De piano is meestal een zeer kostbaar deel van de inboedel en men vreest dan ook voor beschadigingen.

Wij raden daarom aan om altijd contact op te nemen met een verhuisfirma die ervaring heeft met het verplaatsen van een piano. Een verhuizer zal in dat geval altijd eerst bij u langskomen om met u de mogelijkheden voor het verplaatsen van de piano te bespreken en de wensen die u heeft. Op de verhuisdag zelf zal de specialist uit Boom de piano inpakken in beschermfolie en daarna met de ladderliftservice in de verhuiswagen zetten.

Zware meubels verhuizen

Bij een verhuis zijn er een groot aantal kleine zaken die u moet vervoeren, maar ook een aantal zware meubels. Onder zwaar meubilair verstaan wij bijvoorbeeld de vaatwasser, piano, servieskast of het bed.

Wilt u de verhuizing grotendeels eigenhandig afhandelen, maar kunt u wel hulp gebruiken bij het verplaatsen van de zware meubels? Dat kan! Het is een optie om verhuizers in te huren die u enkel helpen bij het verhuizen van de zware en grote kasten, bedden en banken. Eventueel benutten ze een verhuislift. Zij zullen ervoor zorgen dat het meubilair veilig op de juiste plek terecht komt in de nieuwe woning. U hoeft zich hier niet meer zorgen om te maken.

inpakservice Boom

Inpakservice: verhuisdozen inpakken

Het pakken van de verhuisdozen is een klus waar veel mensen tegen opzien. Vaak hebben we veel meer spullen dan we in eerste instantie denken. Het inpakken van uw spullen kost veel tijd, tenslotte moet u alles wel op de juiste manier inpakken. Verhuizers hebben hier veel ervaring mee en pakken graag voor u in. Voor breekbaar glaswerk wordt zacht verpakkingsmateriaal gebruikt om beschadigingen te voorkomen. Bovendien hoeft u nu zelf geen verhuisdozen aan te schaffen. Maar ook gebruik van de inpakservice en voorkom een hoop stress. Het is mogelijk om zowel het inpakken als het uitpakken van de verhuisdozen uit te besteden.

Verhuismateriaal van verhuisbedrijf gebruiken?

Een verhuisdag vraagt om enorm veel verhuismateriaal. U heeft voldoende verhuisdozen nodig, maar ook opvulmaterialen zoals bubbelplastic, spanbanden om uw meubels tijdens het vervoeren vast te kunnen zetten, stickers om de verhuisdozen te labelen en verschillende materialen om uw inboedel gemakkelijk te vervoeren. Wanneer u een verhuisfirma uit Boom inschakelt dan beschikken zij over alle nodige materialen. U kunt daarom gebruik maken van deze verhuisdienst, zodat u zelf niet al het verhuismateriaal hoeft aan te schaffen.

Na de verhuis neemt de verhuisfirma uit Boom het verhuismateriaal weer mee, zodat u niet grote hoeveelheden afval in huis hebt. Het is natuurlijk ook een optie om zelf de materialen aan te schaffen, om zo geld te besparen. Wellicht heeft een familielid nog een stapel verhuisdozen liggen en kan u deze in gebruik nemen. Of heeft één van uw vrienden een grote stapel kranten bewaard die u zou kunnen gebruiken als vulmateriaal. Vooral voor het inpakken van serviesgoed komen oude kranten van pas.

montageservice

Demontage en montage van meubels

Heeft u grote kasten en zijn deze te zwaar om in één keer te verhuizen of passen ze niet door het trapgat of de deur? Maak dan gebruik van de montageservice. Met de montageservice worden uw kasten, bedden en ander meubilair gedemonteerd en op locatie weer gemonteerd. De verhuizers hebben hier veel ervaring mee en monteren uw kasten vakkundig.

De montageservice neemt u veel werk uit handen. Dit is overigens niet alleen handig voor particulieren, maar zeker ook voor een bedrijfsverhuis. Zo duurt uw bedrijfsverhuis minder lang en mist u niet teveel werktijd.

kunst verhuizen Boom

Kunst verhuizen

Kunst, antiek of een unieke verzameling verhuizen is een vak apart. Het is daarom belangrijk dat u ervaren verhuizers inschakelt voor het verhuizen van kunst. Combineer de speciale inpakservice én verpakkingsmaterialen met de ervaren verhuizers en u weet zeker dat uw waardevolle spullen in goede handen zijn. Schilderijen worden bijvoorbeeld verpakt in speciale houten omlijstingen en voor dure vazen gebruiken ze zeer zacht verpakkingsmateriaal. Met transport door een expert bent u bovendien vaak verzekerd tegen schade, informeer hiervoor naar de voorwaarden. Met de inpakservice wordt alles voor de verhuis professioneel ingepakt.

goedkoop wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Bespaart u op de verhuiskosten door zoveel mogelijk van het werk zelf te verzetten? Dan zult u naast het standaard meubilair waarschijnlijk ook de wasmachine moeten verplaatsen. Hoewel een wasmachine zwaar is, is dit geen onmogelijke klus.

U moet hiervoor eerst de wasmachine loskoppelen en het water weg laten lopen. Houd hierbij altijd de wasmachine even scheef zodat echt al het water weg is. Vervolgens zet u de trommel vast met speciale schroeven en kunt u de wasmachine op een steekkar plaatsen.

De vakman bevestigt de wasmachine stevig in de verhuiswagen, zodat er wordt voorkomen dat de machine gaat verschuiven. Schakel een verhuisfirma uit Boom in voor het verplaatsen van uw wasmachine, koelkast en ander witgoed.

meubelbewaring Boom

Meubelbewaring

Wanneer uw nieuwe woning nog niet opgeleverd is, maar uw huidige pand al verkocht is, dan is het nodig om een goedkope tussenoplossing te vinden. Of u er nu voor kiest een goedkoop vakantiehuisje te huren, of bij familie te verblijven, vaak is er niet voldoende opslagruimte voor uw gehele inboedel. Daarom is menig verhuisfirma uit Boom verbonden aan een organisatie voor meubelbewaring.

Bij goedkoop meubelbewaring plaatst u (een deel van) uw inboedel in een zeecontainer, garagebox of ander soort opslagruimte in Boom. Uw meubilair zal droog, inbraak- en brandvrij in deze opslagruimte bewaard worden tegen lage prijzen. De meubelbewaring kan een mooie oplossing vormen als u tussentijds een jaar weg gaat of wanneer u behoefte heeft aan extra plek voor uw meubelstukken. Kies zelf voor de opslagruimte die bij u past!

Opslagcontainer huren

Overweegt u om een opslagcontainer te huren voor meubelbewaring? Bij diverse verhuisfirma’s uit ons netwerk is het mogelijk om een container te huren, in diverse maten naar keuze. Dergelijke containers zijn erg handig als u (tijdelijk) extra ruimte nodig heeft of simpelweg uw meubels droog en veilig wilt bewaren. De opslagcontainers zijn wind- en waterdicht en goed beveiligd. Veel klanten uit Boom gebruiken een opslagcontainer bij de verbouwing. De container krijgt dan bijvoorbeeld de functie van een werkplaats of kantine. Kiest u ervoor om de opslagcontainer op uw eigen erf te plaatsen? Of stalt u de container bij een gespecialiseerd bedrijf? Aan u de keus.

Verhuisverzekering bij het verhuisbedrijf afsluiten?

Wanneer u gaat verhuizen in Boom dan bestaat bij de meeste verhuisfirma’s de keus voor een automatische verhuisverzekering. Bij een dergelijke verhuisverzekering bent u verzekerd tegen welbepaalde schade en ongevallen, waarvoor u verder niets hoeft te regelen. De schade waartegen de verzekering u beschermt staan omschreven in artikel 10 van de Belgische Kamer der Verhuizers. Wilt u volledig verzekerd zijn, inclusief het gebruik van een meubellift? Kies dan voor een allrisk verhuisverzekering die op de waarde van uw verhuisgoederen is afgestemd.

Verhuizen in of naar Boom zonder stress?

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes met scherpe prijzen. Vergelijk en bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Het duurt maar 1 minuutje.

10 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Wanneer u gaat verhuizen, moet u veel zaken regelen. Denk aan het regelen van een verhuizer, maar ook het aanvragen van een parkeervergunning voor de verhuiswagen. Sommige dingen kunt u al ver van tevoren inplannen. Belangrijk is om op tijd te beginnen, zowel met het plannen van de verhuizing als het inpakken van de huisraad. Het is ook handig om een checklist te maken. Wij hebben nog een paar tips voor u!

Tien tips voor uw verhuis:

 • Tip 1. Maak een duidelijke planning en schrijf op wat u moet regelen.
 • Tip 2. Controleer bij de gemeente of u een parkeervergunning nodig heeft.
 • Tip 3. Begin op tijd met het inpakken van uw inboedel.
 • Tip 4. Noteer wat er in de verhuisdozen zit en zet de dozen met breekbare spullen apart.
 • Tip 5. Bewaar belangrijke papieren apart om ze niet kwijt te raken.
 • Tip 6. Doe de schroeven van de gedemonteerde kasten in zakjes en noteer voor welke kast ze zijn.
 • Tip 7. Sluit gas, water, elektra en andere diensten af.
 • Tip 8. Stuur uw adreswijziging door naar vrienden, familie en bedrijven (bijv. voor uw tijdschriftabonnement).
 • Tip 9. Regel oppas voor uw kinderen en huisdieren op de verhuisdag.
 • Tip 10. Bepaal uw verhuisdag en regel op tijd een verhuisfirma.

5 redenen om een verhuisfirma in Boom te benutten

 • 1. Geen stress op uw verhuisdag omdat u kan vertrouwen op de kennis en expertise van professionele verhuizers, die u diverse verhuistips kunnen geven.
 • 2. De verhuisfirma uit Boom is goed voorbereid op onverwachte problemen en denkt praktisch met u mee.
 • 3. U loopt geen risico op rugpijn of andere blessures doordat de verhuizer al het tilwerk voor u uitvoert.
 • 4. Door jarenlange ervaring heeft de verhuizer uit Boom een praktische en efficiënte werkwijze ontwikkeld, waardoor u al snel kunt bijkomen op uw nieuwe woonadres.
 • 5. U weet zeker dat uw inboedel, kunst en instrumenten tijdens het vervoeren goed verzekerd zijn. Deze garantie heeft u niet als u zelf uw inboedel verhuist.

Hoe vind ik een goedkope, betrouwbare verhuisfirma?

Op zoek naar een goedkope, maar betrouwbare verhuisfirma? Er zijn honderden verhuisbedrijven, maar u wilt natuurlijk de beste voor uw verhuis! Wij hebben daarom nog een aantal tips voor u. De meeste mensen in Boom kiezen voor een erkende verhuizer. Met een erkende verhuizer bent u namelijk verzekerd, u krijgt garantie van kwaliteit en u heeft recht op bemiddeling wanneer er toch geschillen ontstaan.

Zo vindt u ook een goedkope en goede verhuisfirma:

 • Is de verhuisfirma erkend of niet?
 • Beschikken de verhuizers over keurmerken of certificaten?
 • Uit welke kostenposten bestaat de totaalprijs?
 • Zijn er recensies of andere informatie te vinden op internet?
 • Vergelijk gratis offertes van meerdere verhuisbedrijven.
verhuisfirma inschakelen Boom

Goedkoop verhuizen Boom? Gratis offertes vergelijken!

Bent u op zoek naar een verhuisfirma uit de omgeving van Boom? Ons netwerk bestaat uit ervaren verhuizers. Uw goedkope verhuis verloopt een stuk sneller en zonder problemen wanneer u een verhuizer inschakelt. Bijvoorbeeld met de handige inpakservice of montageservice, dit scheelt u veel werk.

Om te besparen op de kosten van de verhuis is het verstandig om een gratis offertes van verhuisfirma’s te vergelijken. Vergelijk op basis van totaalprijs, aanbod en voorwaarden en kies zo de firma voor uw goedkope (internationale) verhuizing. Deze offertes vraagt u eenvoudig aan via het offerteformulier. U ontvangt spoedig een aantal aanbiedingen!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Recent aangevraagde offertes

Particuliere verhuis, inclusief ladderlift in Mechelen
Senioren verhuis en meubelbewaring in Antwerpen
Verhuizers inhuren voor inpakken in Turnhout
Liftservice voor appartement in Heist-op-den-Berg
Piano verhuizen in Geel
Hulp bij kleine verhuis in Brasschaat
Zware meubels verhuizen in Mol
Bedrijfsverhuis in Lier
Internationele verhuis vanuit Schoten

Handig om te weten