Zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Start nu!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisfirma Berlaar

Gaat u binnenkort verhuizen en ziet u op tegen de stress? Of weet u niet waar u moet beginnen? De hulp van een verhuisfirma uit Berlaar neemt een hoop stress uit handen. Besteed uw verhuis uit aan verhuizers uit Berlaar en geniet van uw meest zorgeloze verhuis ooit! Wilt u weten hoeveel uw verhuis gaat kosten?

U ontvangt dan gratis en zonder verplichtingen offertes van verhuizers uit uw regio. Op deze pagina leest u meer over de verhuisservice. Ook leest u meer over het verschil tussen een bedrijfsverhuis, particuliere verhuis en internationale verhuizingen. U vindt op deze pagina een indicatie van de prijs voor de verhuisdienst en u leest meer over het huren van een verhuiswagen met chauffeur of het inzetten van een ladderliftservice.

Professionele en goedkope verhuisfirma Berlaar

Verhuizingen brengen een hoop kosten met zich mee. Gelukkig kunt u professionele verhuizers inschakelen én besparen op de verhuiskosten! Door gebruik te maken van onze service in Berlaar bespaart u tot wel 40% op de prijzen. Hoe dit werkt? U ontvangt gratis tot 5 prijsopgaven van verhuisfirma’s uit uw regio. Zo kiest u gemakkelijk voor de verhuizer met het beste aanbod! De voordelen op een rijtje:

 • U krijgt een duidelijk inzicht in de prijzen van meerdere verhuizers.
 • Kies de verhuisfirma die u het beste aanbod doet.
 • Deze service is gratis en helemaal vrijblijvend: u zit nergens aan vast.
verhuisfirma Berlaar

Wat doet een verhuisfirma?

Een goedkoop verhuisbedrijf heeft verschillende taken. U kunt verhuizers inschakelen voor het regelen van uw complete verhuizing, maar het is ook mogelijk een aantal taken uit handen te geven. Bijvoorbeeld het in- of uitpakken van uw verhuisdozen, het monteren van meubels of het benutten van de ladderliftservice. Een goedkoop verhuisbedrijf uit Berlaar voert onder andere de volgende taken uit:

 • Het in- en uitpakken van uw inboedel.
 • Het vervoeren van het meubilair.
 • Het (de)monteren van uw meubilair.
 • Het bedienen van een ladderlift.
 • Eventuele reparatiewerkzaamheden in het oude huis.
 • Piano’s en andere grote meubelstukken verhuizen.
verhuisservice Berlaar

Verhuisservice voor particulieren

Een particuliere verhuizing komt regelmatig voor. Veel mensen denken dat een particuliere verhuizing relatief eenvoudig uit te voeren is, maar er komt een hoop bij kijken. Daarom bieden verhuisfirma’s een verhuisservice voor particulieren aan.

De verhuizers helpen u bij verschillende aspecten van de verhuis. Ziet u het niet zitten om al uw verhuisdozen de trappen op te tillen? Of wilt u het liefst compleet zorgeloos verhuizen? Overweeg dan zeker de hulp van een goedkope verhuisdienst. U bepaalt zelf hoe de verhuis eruit komt te zien. Bespaar bijvoorbeeld op de kosten door zelf uw inboedel volledig in te pakken of schakel alleen een ladderliftservice in. Lees hier meer over de diensten die de verhuizers voor particulieren uitvoeren.

bedrijfsverhuis Berlaar

Regel uw bedrijfsverhuis in Berlaar bij ons

De verhuizers uit Berlaar hebben allen een ruime ervaring met zowel verhuizingen van particulieren als bedrijven. Voor een bedrijfsverhuis kijkt de verhuizer samen met u naar de wensen op het gebied van doorwerken, het soort verhuiswagen en de eventuele inzet van een ladderlift. Zo verloopt de bedrijfsverhuis zonder problemen.

Het streven is altijd om uw bedrijfsverhuis zodanig te plannen dat alle dagelijkse werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Benieuwd naar wat een verhuisbedrijf nog meer voor u kan betekenen tijdens een bedrijfsverhuis? U leest hier meer over een bedrijfsverhuis.

verhuizen particulieren

Gratis offertes vergelijken

Gratis en zonder verplichtingen.

Verhuis Berlaar: hoe werkt het?

Is uw verhuisdag aangebroken? Dan zullen uw familie en vrienden of de verhuisfirma uit Berlaar op de afgesproken tijd bij u thuis arriveren. Indien nodig worden er nog een aantal spullen ingepakt en meubels gedemonteerd.

Vervolgens is het tijd om de verhuiswagen in te laden. Als deze vol is dan gaat u op weg naar uw nieuwe huis in Berlaar. De hulp kan direct beginnen met uitladen.

Woont u in een appartement en is hier geen lift aanwezig?

Dan zult u voor grote spullen waarschijnlijk gebruik moeten maken van een verhuislift. Als de verhuiswagen is uitgeladen dan helpen de verhuizers eventueel met uitpakken en meubels weer in elkaar zetten, waarna de dag er al op zit.

Prijzen verhuisfirma

Omdat u zelf bepaalt hoe u uw verhuisdag met professionele verhuizers inricht, verschilt de prijs van de verhuisfirma enorm per situatie. Bij een kleine verhuizing liggen de gemiddelde verhuiskosten tussen de €500,- tot €900,-. Hierbij gebruikt u een vrachtwagen met een inhoud van 19 m³: hier passen ongeveer 60 verhuisdozen in. U verhuist u maximaal 55 kilometer verderop en u krijgt de hulp van 2 goedkope verhuizers. Een grote verhuizing kost rond de €900,- tot €1.300,-. Hierbij maakt u gebruik van 90 verhuisdozen, krijgt u de hulp van 4 verhuizers en verhuist u 55 tot 70 kilometer verderop. In de tabel hieronder vindt u een indicatie van de prijzen.

Besparen op de prijzen? Doe een kosteloze offerteaanvraag. Vergelijk de offertes & bespaar.

Wat kost een verhuisfirma?

Omvang verhuizing:Type vrachtwagen:Aantal kilometers:Aantal verhuizers:Ladderlift nodig:Aantal verhuisdozen:Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein19 m³20-552Ja60€500,- tot €900,-
Middel50 m³55-703Nee70€700,- tot €1.100,-
Groot70 m³55-704Nee80€900,- tot €1.300,-

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Verhuiskosten

De verhuiskosten zijn afhankelijk van de verhuisdienst die u inschakelt. Een montageservice kost gemiddeld €30,- tot €40,- per uur en ook voor de inpakservice betaalt u gemiddeld €30,- tot €40,-. Schakelt u verhuishulp in voor kleine herstelwerkzaamheden of klusjes, dan liggen de kosten ook tussen de €30,- en €40,- per uur. De lift service is iets duurder. Een ladderliftservice kost gemiddeld €65,- per uur. De prijs voor meubelbewaring ligt rond de €125,- per maand en het verhuizen van een piano kost ongeveer €200,- tot €350,-. Houd er rekening mee dat u mogelijk een parkeervergunning moet regelen. De prijs hiervan verschilt per gemeente, maar ligt gemiddeld tussen de €20,- tot €50,-. Vergelijk gratis offertes & bespaar op de verhuiskosten!

Wat zijn de kosten voor de verschillende verhuisdiensten?

Soort verhuisdienst:Gemiddelde prijs*:Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice€30,- tot €40,- per uurMonteren/demonteren van meubels
Inpakservice€30,- tot €40,- per uurSpullen inpakken
Klusjes uitvoeren€30,- tot €40,- per uurReparatie en schilder werkzaamheden
Lift service€65,- per uurInzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen€200,- tot €350,- per pianoMet zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning€20,- tot €50,- per vergunningPrijs varieert per gemeente
Meubelbewaring€125,- per maandOpslag van 25 m³
Extra verhuizer inhuren€30,- tot €40,-Nog sneller verhuizen, zonder zorgen.

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Zoals vele anderen wilt u vast weten of de verhuiskosten aftrekbaar zijn. Voordat we antwoord kunnen geven op deze vraag is het van belang om te weten of het gaat om een bedrijfsverhuis of particuliere verhuizing.

Om met de deur in huis te vallen: als particulier is het niet mogelijk om de kosten af te trekken. Verhuist u omwille van uw werk? Vroeger kon men de kosten dan aftrekken onder de aftrekpost ‘beroepskosten’, dat is echter niet meer van toepassing. Wel kunt u uw nieuwe werkgever om een verhuiskostenvergoeding vragen. Als onderneming kunt u het merendeel van de verhuiskosten wel aftrekken. Tip: Informeer bij de belastingdienst naar de mogelijkheden.

Tips om te besparen op de kosten van verhuizers

Om te voorkomen dat de verhuiskosten te hoog uitvallen, geven professionele verhuizers graag tips om op de verhuiskosten te besparen. Een belangrijke tip is om zoveel mogelijk werkzaamheden zelf uit te voeren. Door zelf in- en uit te pakken bespaart u de verhuizer een hoop waardevolle tijd, waardoor de arbeidskosten laag blijven.

Een tweede tip om goedkoop te verhuizen is: verhuis indien mogelijk op een doordeweekse dag. De tarieven van de verhuisfirma’s zijn doordeweeks een stuk gunstiger dan in het weekend. Tot slot kunt u flink op de verhuiskosten besparen door op zoek te gaan naar een goedkoop verhuisbedrijf. Vergelijk gratis en vrijblijvend de prijzen van goedkope bedrijven uit Berlaar en bespaar tot wel 40%!

Besparen op de prijs van de verhuisfirma?

Wij maken verhuizingen van of naar Berlaar voordelig. Vergelijk offertes & bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisservice op basis van uw wensen

Verhuisbedrijven verdelen verhuizingen onder in een bedrijfsverhuis of een particuliere verhuizing. Binnen particuliere verhuizingen zijn er ook een aantal soorten verhuizingen, namelijk een seniorenverhuizing, een kleine verhuis of een internationale verhuis.

Bij een seniorenverhuizing verhuizingen verhuizers niet alleen uw spullen, maar doen ze ook kleine klusjes zoals het inrichten van de nieuwe woning en het afvoeren van oude meubels. Internationale verhuizingen zijn veel werk, maar een verhuisfirma uit Berlaar neemt u veel uit handen. Denk hierbij aan douanezaken, veilig transport en het inpakken van uw spullen.

Kies voor een verhuisservice op maat. Ontvang kosteloze & vrijblijvende offertes.

Spring direct naar:

senioren verhuizen Berlaar

Senioren verhuisservice

Een speciale service die wij goedkoop in Berlaar aanbieden zijn verhuizingen van senioren. Voor veel senioren geldt dat zij grote moeite hebben met een verhuizing. Ze moeten, in sommige gevallen zeer plots, de vertrouwde omgeving achterlaten, en naar een kleinere ruimte toe. De verhuizers zorgen ervoor dat alle spullen snel en vakkundig worden ingepakt, en dat ook het oude huis gekuist wordt opgeleverd.

Daarnaast houden de verhuizers uit Berlaar rekening met de oude opstelling van het meubilair. In de nieuwe woning stellen zij alle meubels op dezelfde manier op, zodat de senioren sneller wennen aan hun nieuwe woning. Kunnen niet alle meubelstukken meeverhuizen? De meeste verhuisbedrijven bieden meubelbewaring aan. Zo kunt u de spullen tijdelijk opslaan totdat duidelijk is wat er mee moet gebeuren.

kleine verhuis Berlaar

Kleine verhuis

Veel mensen kiezen ervoor om een kleine verhuis zelf uit te voeren. Wat echter wel eens wordt vergeten is dat het inschakelen van een verhuisfirma ook erg voordelig is. Vooral bij een kleine verhuizing naar bijvoorbeeld een appartement of bescheiden woning. Doordat er een kleine verhuiswagen nodig is, en weinig personeel, is de totale prijs goedkoop te noemen.

U kiest zelf van welke diensten u gebruik wilt maken, pakt u bijvoorbeeld zelf in of besteedt u dat ook uit? Aan u de keus. Het bespaart u hoe dan ook een hoop stress. Zo kunt u zich focussen op alle andere punten op uw to-do lijst. Bij een verhuizing moet immers altijd een hoop worden geregeld.

internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Tegenwoordig verhuizen er steeds meer mensen naar het buitenland. Vanuit Vlaanderen zijn vooral Duitsland en Nederland populaire bestemmingen voor internationale verhuizingen. Internationale verhuizingen brengen heel wat regels met zich mee, en vragen veel aandacht. Bij een verhuisfirma uit ons netwerk heeft men gespecialiseerde kennis in internationale verhuizingen. Daarnaast vindt u op belgium.be handige checklijsten speciaal voor internationale verhuizingen waarmee u zeker weet dat u niets over het hoofd ziet. U krijgt dan goed inzichtelijk wat allemaal nodig is voor uw verhuis. Daarnaast helpen de verhuizers u graag bij het inpakken van de meubels, of verzorgen een tijdelijke meubelbewaring voor u.

Meer informatie over een internationale verhuis:

Goedkope verhuizers uit Berlaar gezocht?

Vraag offertes aan, vergelijk en bespaar tot 40% op de kostprijs van uw verhuisfirma!

Gratis offertes vergelijken

Verhuisdienst Berlaar

Een verhuis is voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis. Met een verhuisfirma uit Berlaar verloopt het verhuizen van uw inboedel vlekkeloos. Verhuisbedrijven bieden verschillende diensten aan. Laat bijvoorbeeld uw spullen inpakken door verhuizers. Of maak gebruik van de (de)montageservice. Wilt u een antieke kast of een piano vervoeren? Professionele verhuizers hebben de juiste materialen om uw waardevolle spullen veilig over te brengen. Met een verhuislift plaatsen verhuizers uw meubilair gemakkelijk naar een bovenwoning.

Gaat u in een bovenwoning wonen? Met een verhuislift maakt een verhuisfirma uw verhuizing een stuk gemakkelijker.

Benut één of meer handige verhuisdiensten. Vraag kosteloos offertes aan.

Hieronder leest u meer over deze diensten van een verhuisfirma. Spring direct naar:

ladderlift Berlaar

Ladderlift Berlaar

Woont u in een bovenwoning of gaat u verhuizen naar een appartement? Als er geen lift aanwezig is, of als de meubelstukken niet in de lift passen, dan is een ladderlift of verhuislift een goede keuze. Met een verhuislift tilt u de inboedel zonder problemen naar beneden. Voor een ladderlift is het wel belangrijk dat er een groot raam aanwezig is, waardoor de meubelstukken naar buiten getild kunnen worden.

Liftservice voor verhuislift Berlaar

Als u een ladderlift huurt, schakel dan ook een liftservice in. Kiest u voor een lift service dan bent u namelijk verzeker dat de ladderlift op correcte wijze in elkaar gezet en bediend wordt. Met de lift service hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken dat uw spullen van de ladderlift afvallen, want de verhuizers werken volgens alle veiligheidsvoorschriften van de verhuislift.

liftservice voor verhuislift Berlaar

Ladderlift huren, wat kost dat?

Wilt u een ladderlift huren? De kosten van een verhuislift zijn afhankelijk van het soort verhuislift dat u huurt. Een simpele ladderlift is één van de meest voordelige opties. Deze is, inclusief verhuishulp al te huren vanaf €65,- per uur. Kiest u voor een hydraulische ladderlift met een hoogte van 26 meter, houd dan rekening met een gemiddelde prijs van €152,- per dag.

Bediening van de verhuislift

Het is verstandig om de bediening van de ladderlift over te laten aan een erkend verhuizer. U spullen zijn verzekerd. Op die manier weet u zeker dat uw spullen veilig verhuisd worden en dat eventuele schade gedekt wordt. Zo denkt de verhuizer onder andere aan de maximale belasting van de verhuislift. Bovendien bent u met een ladderliftservice verzekerd van een spoedige verhuis.

Verhuiswagen huren

Naast het huren van een meubellift of het inschakelen van een ladderliftservice, is het ook een optie om een verhuiswagen met chauffeur te huren. Afhankelijk van de omvang van uw verhuis, heeft u de keuze uit verhuiswagens van verschillende formaten. De goedkope verhuizers adviseren u over het formaat, zodat u zeker weet dat al uw inboedel hierin past. De verhuizers brengen de wagen naar uw nieuwe woning, zodat u niet zelf in een grote, lompe vrachtwagen hoeft te rijden. Natuurlijk kunt u de goedkope verhuizers ook inhuren voor het in- en uitladen van de verhuisdozen. Op deze manier weet u zeker dat de spullen veilig verhuisd worden.

Kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen:Opties verhuiswagen:Brandstofkosten (50 km):Aantal verhuizers:Totaalprijs per uur*:
20 m³Met lift€25,-1€65,-
50 m³Met lift€25,-1€75,-
50 m³Met lift€25,-3€135,-

(*) – Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten .

Piano verhuizen Berlaar

Het verhuizen van een piano is een lastige klus, die u goed dient voor te bereiden. Een gemiddelde piano weegt al snel 200 kilo en vanwege de vorm is er lastig grip op te krijgen.

Schakel daarom een erkend verhuisbedrijf uit Berlaar in voor het verhuizen van uw piano. De verhuishulp komt in tweetallen bij u langs met de juiste materialen om uw piano veilig te vervoeren. Allereerst pakken zij de piano in met stevig verpakkingsmateriaal. Zo voorkomen zij beschadigingen aan het instrument én aan uw muren. Eenmaal in de vrachtwagen zetten de vakmannen uit Berlaar de piano stevig vast, zodat deze veilig de eindbestemming bereikt.

Zware meubels verhuizen

Menig inwoner van Berlaar kiest ervoor om een verhuisfirma in te schakelen voor de verhuis vanwege de zware tillast die er vaak komt kijken bij het werk.

Wilt u echter graag zo goedkoop mogelijk verhuizen? Overweeg dan om verhuizers enkel in te schakelen voor het verhuizen van de zware meubelstukken – met of zonder ladderlift. Dit betekent dat u bespaart op de verhuiskosten, maar dat u geen risico loopt op blessures. De goedkope verhuishulp verplaatst uw zware spullen, zoals de wasmachine, ijskast, koelkast of piano snel en vakkundig. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat deze spullen tijdens de verhuis goed verzekerd zijn!

inpakservice Berlaar

Inpakservice: verhuisdozen inpakken

Eén van de meest tijdrovende klussen bij een verhuis is het inpakken van de verhuisdozen. Hebt u geen tijd om alle dozen eigenhandig in te pakken? Overweeg dan om gebruik te maken van een inpakservice in Berlaar. De verhuizers staan ’s ochtends vroeg al bij u voor de deur om de inboedel in te pakken, en zullen alle dozen op de nieuwe locatie tevens in de goede ruimtes plaatsen. Huurt u tevens een verhuislift of –wagen bij een verhuisfirma, dan zijn de kosten voor de inpakservice meestal lager.

Verhuismateriaal van verhuisbedrijf gebruiken?

Gaat u in Berlaar verhuizen? Dan heeft u een hoop verhuismateriaal nodig. Wat u in ieder geval nodig heeft zijn verhuisdozen, zodat u uw inboedel kunt inpakken. Daarnaast heeft u nog meer nodig, zoals tape om de dozen dicht te plakken en etiketten om aan te geven wat er in de verhuisdoos zit. In principe heeft u bij een verhuis de volgende materialen nodig:

 • Verhuisdozen en etiketten
 • Verpakkingsmateriaal: oude kranten, noppenfolie of verhuisdekens
 • Tape met tape dispenser
 • Goede stiften of markers
 • Matras-, bank- of stoelhoezen
montageservice verhuizers

Demontage en montage van meubels

De medewerkers van een verhuisfirma uit Berlaar kunnen voor vele verschillende klussen worden ingezet. Naast de in- en uitpakservice en seniorenservice, kunt u verhuizers ook inschakelen voor hulp bij de montage van uw meubilair.

Terwijl u zich richt op de inrichting van het huis en het uitpakken van verhuisdozen, zorgen de verhuizers ervoor dat u aan het einde van de dag op uw bank kunt gaan zitten! Dit scheelt u niet alleen veel tijd, maar ook een hoop stress: want weet u nog hoe de meubels in elkaar gezet moesten worden? Dankzij de jarenlange ervaring zien de verhuizers direct hoe een meubelstuk in elkaar hoort. De montageservice is dus enorm waardevol voor een snelle en stressvrije verhuisdag.

kunst verhuizen Berlaar

Kunst verhuizen

Het verhuizen van kunst en antiek is een vak apart. Aangezien kunst zeer kwetsbaar is moeten de specialisten er met uiterste zorg mee omgaan.

Dat is ook de reden dat er voor het verhuizen van kunst extra veiligheids- en voorzorgsmaatregelen worden genomen. Denk aan speciale inpakmaterialen en ervaren verhuishulp. U ontvangt daarnaast advies over eventuele extra verzekeringen. Wilt u de kunst of antiek tijdelijk beveiligd en verwarmd opslaan? Ook dat is mogelijk via menig verhuisfirma uit ons netwerk. Via ons netwerk vindt u specialisten die zowel bij een particuliere als bedrijfsverhuis waardevolle spullen kunnen verhuizen. Van staande klokken tot schilderijen en beelden.

goedkoop wasmachine laten verhuizen

Wasmachine verhuizen

Veel mensen vrezen enigszins voor het verhuizen van de wasmachine. Dit is echter nergens voor nodig. Wanneer u de juiste stappen volgt dan zit er geen enkel risico verbonden aan het verplaatsen van de wasmachine. Begin deze klus altijd met het ontkoppelen van de aan- en afvoerslangen en het leeg laten lopen van het apparaat. Zet daarna de trommel vast. Bij de aankoop van de wasmachine kreeg u hierbij speciale trommelschroeven. Het vastzetten van de trommel is belangrijk, omdat dit beschadigingen voorkomt. Moet de wasmachine van boven naar beneden getild worden of andersom? Maak dan gebruik van een speciale traploper of tilhulp die ervoor zorgt dat u meer grip op de wasmachine hebt.

meubelbewaring bij verhuisfirma Berlaar

Meubelbewaring

Rondom elke verhuizing kunnen problemen ontstaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw oude woning al verkocht is, terwijl het nieuwe pand nog niet is opgeleverd. Het kan dan ook noodzakelijk zijn om uw meubilair tijdelijk in een opslagruimte te zetten. Door de meubelbewaring te regelen via de verhuisfirma kunt u dit goedkoop en professioneel laten afhandelen. Bij menig meubelbewaring is het een optie om te kiezen tussen veel soorten opslagruimte zoals pallets, containers of boxen. U bent bij een goedkoop verhuisbedrijf uit ons netwerk in Berlaar verzekerd van meubelbewaring tegen een aantrekkelijke prijs.

Opslagcontainer huren

Behoefte aan extra ruimte? Het huren van een opslagcontainer biedt dan uitkomst. U kunt ze in diverse maten verkrijgen. Dergelijke containers zijn erg handig als u meubelstukken tijdelijk droog en veilig wilt stallen.

Ook tijdens een verbouwing is het huren van een opslagcontainer ideaal. U heeft dan extra ruimte en weet zeker dat uw meubelstukken niet beschadigen. U kunt een opslagcontainer tevens benutten als kantine of werkplaats. Ook bij kleine projecten kunt u ervoor kiezen om een voordelige opslagcontainer te huren. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw lakken en schuren van uw vloeren. Het is altijd verstandig om goed te letten op de maten van de container. Het is zonde als u betaalt voor ruimte die u niet gebruikt.

Verhuisverzekering bij het verhuisbedrijf afsluiten?

Door een verhuisverzekering af te sluiten zorgt u ervoor dat uw goederen tijdens de verhuis verzekerd zijn tegen beschadiging en diefstal. Een verhuisverzekering is in twee varianten verkrijgbaar.

De eerste optie is een standaard verzekering die u bij de verhuisfirma afsluit. Deze waarborgt datgene wat wordt voorgeschreven door de Belgische Kamer der Verhuizers in artikel 10. Wanneer u deze verzekering niet voldoende vindt, dan is het een optie om een allrisk verhuisverzekering af te sluiten bij uw verzekeraar. In dit geval wordt de waarde van de verzekering afgestemd op de waarde van uw verhuisgoederen.

Verhuizen in of naar Berlaar zonder stress?

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes met scherpe prijzen. Vergelijk en bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Het duurt maar 1 minuutje.

10 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Bij een verhuis moet u van tevoren veel dingen regelen. Om verhuizingen gemakkelijker te maken, maakt u best gebruik van de volgende 10 tips. Met een verhuischecklist bereidt u de verhuizing goed voor en weet u zeker dat u alles op tijd regelt. Zorgeloos verhuizen? Maak gebruik van de 10 handige tips. Wilt u meer weten over hoe u een verhuizing goed plant? Op deze pagina vindt u een uitgebreide verhuischecklist.

 • Tip 1. Maak een goede planning, zodat u precies weet wat u allemaal moet regelen. Zo vergeet u niets!
 • Tip 2. Controleer of u een parkeervergunning nodig hebt voor de verhuiswagen of een ladderlift.
 • Tip 3. Zeg uw water, gas en stroom af op uw oude adres. Zet ook uw abonnementen en verzekeringen over naar uw nieuwe adres.
 • Tip 4. Voer metingen uit in uw nieuwe woning in Berlaar voordat u gaat verhuizen. Zo komt u op de verhuisdag niet voor vervelende verrassingen te staan.
 • Tip 5. Maak een pakketje voor de verhuisdag, met daarin belangrijke papieren, medicijnen en andere belangrijke dingen. U hoeft dan niet te zoeken na een lange verhuisdag.
 • Tip 6. Regel opvang in Berlaar voor uw kinderen en huisdieren. Verhuizen met kinderen en huisdieren om u heen is geen goed idee.
 • Tip 7. Begin op tijd met het demonteren van uw meubels. U verliest veel tijd wanneer u dit op de verhuisdag nog moet doen.
 • Tip 8. Bewaar de schroeven van iedere kast apart en noteer goed welke schroeven bij welke kast horen.
 • Tip 9. Begin op tijd met inpakken en geef op elke doos aan in welke kamer deze hoort. Zet dozen met breekbare spullen apart.
 • Tip 10.Regel op tijd een goede verhuisfirma uit Berlaar. Op de offertepagina vraagt u gratis en vrijblijvende offertes aan.

4 redenen om een verhuisfirma in Berlaar te benutten

Gaat u binnenkort verhuizen in Berlaar en twijfelt u of u hiervoor een verhuisfirma in moet schakelen? Een verhuisfirma brengt een aantal voordelen met zich mee, dus in sommige gevallen is het zeker verstandig om deze in te schakelen.

 • 1. Een verhuisfirma uit Berlaar bespaart u een hoop tijd. Hebt u een drukke job en wilt u niet teveel vrije dagen opnemen? Een verhuisfirma kan alle onderdelen van een verhuis van u overnemen. Denk hierbij aan het verhuizen maar ook het inpakken en demonteren van spullen.
 • 2. Het huren van een vrachtwagen en meubellift met chauffeur of verhuishulp betekent dat u niet zelf in de vrachtwagen hoeft te rijden. De chauffeur weet precies welke wegen wel of niet geschikt zijn en u rijdt mee in uw eigen voertuig.
 • 3. De verhuizers van een verhuisfirma zijn ervaren. Ze zorgen ervoor dat alles met uiterste zorgvuldigheid bij uw nieuwe woning in Berlaar aankomt. Ze weten daarnaast precies hoe ze bijvoorbeeld zo effectief mogelijk een vrachtwagen indelen.
 • 4. Laat u de inboedel verhuizen door een professioneel verhuisbedrijf, dan is het verzekerd tegen schade. Mochten uw spullen onverhoopt beschadigd raken, dan krijgt u de schade vergoed.

Hoe vind ik een goedkope, betrouwbare verhuisfirma?

Wanneer u offertes aanvraagt, ontvangt u een aantal prijsopgaven van kwalitatieve verhuisbedrijven uit Berlaar of de omgeving. Vindt u het lastig kiezen?

Lees dan verder voor een aantal tips. Met de tips vindt u gemakkelijk een geschikte verhuisfirma bij u uit de buurt. Dan weet u zeker dat uw verhuis goed verloopt en dat u een goede start maakt in uw nieuwe woning.

Met de volgende tips vindt u een goedkope en betrouwbare verhuisfirma:

 • Zoek veel informatie op internet en lees recensies.
 • Via de Belgische Kamer der Verhuizers controleert u of verhuizers erkend zijn.
 • Maak slim gebruik van de offerteservice door verhuizers te vergelijken.
 • Bespaar tot 40% op de kostprijs door offertes te vergelijken!
verhuisfirma inschakelen Berlaar

Goedkoop verhuizen Berlaar? Gratis offertes vergelijken!

Besparen op de verhuiskosten? Vraag dan gratis offertes aan! U ontvangt zo snel mogelijk tot 5 vrijblijvende prijsopgaven van verhuisbedrijven uit de regio Berlaar.

Vergelijk de goedkope firma’s en kies zo voor de verhuizer met het beste aanbod. Op deze manier bespaart u heel gemakkelijk tot wel 40% op de kosten! Het vergelijken van offertes kost u niets en is helemaal vrijblijvend: u zit dus nergens aan vast. Staat er een bedrijfsverhuis op de planning? Of wilt u binnenkort naar het buitenland verhuizen? Bij deze en standaard particuliere verhuizingen is de hulp van een ervaren verhuisservice absoluut onmisbaar. Kijk snel van welke verhuisdienst u gebruik wilt maken en bespaar!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Recent aangevraagde offertes

Particuliere verhuis, inclusief ladderlift in Mechelen
Senioren verhuis en meubelbewaring in Antwerpen
Verhuizers inhuren voor inpakken in Turnhout
Liftservice voor appartement in Heist-op-den-Berg
Piano verhuizen in Geel
Hulp bij kleine verhuis in Brasschaat
Zware meubels verhuizen in Mol
Bedrijfsverhuis in Lier
Internationele verhuis vanuit Schoten

Handig om te weten