Zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Start nu!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisfirma Lille

Gaat u verhuizen maar ziet u ontzettend op tegen de verhuis? Bespaar uzelf dan de energie en schakel direct een verhuisfirma uit Lille in. Met de hulp van professionele verhuizers verloopt uw verhuis zonder problemen. Terwijl de verhuisfirma zich bezighoudt met de logistiek houdt u zich alleen bezig met de inrichting van uw nieuwe woning! Benieuwd naar de prijzen van verhuizers?

U ontvangt spoedig een aantal vrijblijvende aanbiedingen van verhuisfirma’s uit uw regio. Op deze pagina leest u over de verhuisservice van verhuisbedrijven uit Lille. U leest hoe u kunt besparen op de verhuiskosten en hoe een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuis er aan toe gaat. Ook krijgt u een indicatie van de tarieven van verhuisfirma’s en leest u hoe u zich het beste kunt voorbereiden op de verhuis.

Professionele en goedkope verhuisfirma Lille

Uw verhuizing uitbesteden aan een verhuisbedrijf en toch goedkoop verhuizen? Dat kan! Wij zijn een netwerk van verhuisfirma’s uit heel Vlaanderen, ook uit de regio Lille. U vraagt via het offerteformulier gemakkelijk gratis prijsopgaven aan: helemaal vrijblijvend, zodat u nergens aan vastzit. Vergelijk de verschillende tarieven en kies voor een goedkoop verhuisbedrijf. De voordelen van deze offerteservice staan hieronder voor u op een rijtje.

 • Vergelijk gratis en vrijblijvend de offertes van verhuizers uit Lille.
 • Kies de verhuizer met het beste aanbod.
 • Bespaar zo tot wel 40% op de kosten!
verhuisfirma Lille

Wat doet een verhuisfirma?

U bepaalt zelf voor welke werkzaamheden u een verhuisdienst inschakelt. Er zijn verschillende services waar u als particulier of bedrijf gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een inpak- of montageservice. Doet u dit liever zelf, dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van een lift service of schakelt u een verhuishulp in voor het besturen van de vrachtwagen. Een goedkope verhuizer is onder andere in te huren voor:

 • het in- en uitpakken van uw spullen;
 • het demonteren en monteren van het meubilair;
 • het vervoeren van de verhuisdozen;
 • de bediening van de ladderlift;
 • het uitvoeren van kleine klusjes of herstelwerkzaamheden;
 • het verhuizen van uw piano, koelkast, ijskast wasmachine of andere grote meubelstukken.
verhuisservice Lille

Verhuisservice voor particulieren

Verhuizingen voor particulieren lijken misschien relatief eenvoudig, maar ook dit kan een stressvolle gebeurtenis zijn. Denk bijvoorbeeld aan verhuizingen van senioren of een verhuis met kleine kinderen.

Bespaar uzelf zoveel mogelijk energie door gebruik te maken van een verhuisservice. Laat uw spullen bijvoorbeeld in- en uitpakken door verhuizers uit Lille of schakel een goedkoop verhuisbedrijf in voor het demonteren en monteren van uw meubelstukken. U bepaalt zelf van welke verhuisservice u gebruik wilt maken. Op die manier richt u uw verhuisdag in zoals u zelf wilt en bepaalt u zelf hoeveel geld u hieraan uitgeeft. Als particulier is het uiteraard ook mogelijk de volledige verhuizing uit handen te geven. De verhuizers uit Lille nemen dan alle taken over zodat u niets meer hoeft te doen.

bedrijfsverhuis Lille

Regel uw bedrijfsverhuis in Lille bij ons

Een particuliere- of bedrijfsverhuis zijn twee verschillende zaken. Een bedrijfsverhuis is een stuk complexer en een goede planning is enorm belangrijk.

U moet bij een bedrijfsverhuis bijvoorbeeld rekening houden met de werkdagen en winstverlies zoveel mogelijk beperken. Zeker een bedrijfsverhuis waarbij veel verschillende medewerkers betrokken zijn vraagt om een duidelijke logistiek. Wilt u een zorgeloze bedrijfsverhuis? Schakel dan een goedkoop verhuisbedrijf in. Indien gewenst levert de verhuisservice alle materialen, zoals dozen, etiketten, verpakkingsmateriaal en tape. Na de bedrijfsverhuis geeft u dit weer mee aan de verhuizer zodat u hier niet mee blijft zitten. Laat uw medewerkers zoveel mogelijk zelf inpakken of laat het verhuisfirma ’s weekends alles inpakken en verhuizen voor een snelle verhuisdag.

verhuizen Lille

Gratis offertes vergelijken

Gratis en zonder verplichtingen.

Verhuis Lille: hoe werkt het?

Op de verhuisdag staat u vroeg op. U pakt de laatste spullen in en op de afgesproken tijd staat de verhuisfirma bij u voor de deur in Lille. Zij beginnen direct met het vullen van de verhuiswagen. Houd belangrijke spullen en een lunchpakket apart. Als de verhuiswagen helemaal vol zit dan check u nog één keer uw huis. Is alles ingepakt? Als dit het geval is dan vertrekt de wagen naar uw nieuwe huis.

Woont u in een appartement?

Dan is de kans groot dat er een verhuislift nodig is. Als u in een eengezinswoning woont dan dragen de medewerkers van de verhuisfirma alles naar binnen.

Voordat u het weet is uw nieuwe huis in Lille gevuld met al uw spullen.

Prijzen verhuisfirma

De tarieven van een verhuisfirma lopen flink uiteen, en zijn afhankelijk van het formaat van uw verhuis. Bij gemiddelde verhuizingen liggen de kosten rond de €700,- tot €1.100,-. Hierbij gaat het om het verhuizen van ongeveer 70 verhuisdozen, hebt u de hulp van 3 verhuizers en huurt u een vrachtwagen met chauffeur van 50 m³. Verhuist u binnen Lille en heeft u weinig spullen die meegenomen worden? Bij kleine verhuizingen liggen de kosten lager: gemiddeld rond de €500,- tot €900,-. Hierbij gaat het om een stuk of 60 verhuisdozen en de inzet van 2 professionele verhuizers. In de tabel hieronder vindt u ook een kostenindicatie van grote verhuizingen.

Besparen op de prijzen? Doe een kosteloze offerteaanvraag. Vergelijk de offertes & bespaar.

Wat kost een verhuisfirma?

Omvang verhuizing:Type vrachtwagen:Aantal kilometers:Aantal verhuizers:Ladderlift nodig:Aantal verhuisdozen:Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein19 m³20-552Ja60€500,- tot €900,-
Middel50 m³55-703Nee70€700,- tot €1.100,-
Groot70 m³55-704Nee80€900,- tot €1.300,-

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Verhuiskosten

In de tabel hieronder vindt u een overzicht van de verhuiskosten per verhuisdienst. Kiest u voor een goedkope verhuisdienst als de montageservice, inpakservice of klusservice, dan betaalt u de verhuishulp gemiddeld €30,- tot €40,- per uur. Extra verhuishulp nodig? Dan betaalt u €30,- tot €40,- per extra verhuizer. Het huren van een verhuislift inclusief ladderliftservice kost gemiddeld €65,- per uur en is afhankelijk van het soort meubellift dat u huurt. Het aanvragen van een parkeervergunning kost gemiddeld €20,- tot €50,-. Kiest u alleen voor de verhuisdienst piano verhuizen, dan bedragen de gemiddelde kosten €200,- tot €350,-. Vergelijk gratis offertes & bespaar op de totaalprijs!

Wat zijn de kosten voor de verschillende verhuisdiensten?

Soort verhuisdienst:Gemiddelde prijs*:Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice€30,- tot €40,- per uurMonteren/demonteren van meubels
Inpakservice€30,- tot €40,- per uurSpullen inpakken
Klusjes uitvoeren€30,- tot €40,- per uurReparatie en schilder werkzaamheden
Lift service€65,- per uurInzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen€200,- tot €350,- per pianoMet zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning€20,- tot €50,- per vergunningPrijs varieert per gemeente
Meubelbewaring€125,- per maandOpslag van 25 m³
Extra verhuizer inhuren€30,- tot €40,-Nog sneller verhuizen, zonder zorgen.

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Verhuizen brengt altijd kosten met zich mee. Het is dan ook fijn om te weten of de belasting van verhuiskosten aftrekbaar is. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een bedrijfsverhuis en een particuliere variant.

Als particulier zijn de directe verhuiskosten helaas niet aftrekbaar. Wel kunt u verschillende indirecte kosten aftrekken, zoals de kosten voor de notaris, het hypotheekadvies en de taxatiekosten. Dient u te verhuizen omwille van uw werk? Informeer dan bij uw werkgever voor een verhuiskostenvergoeding. Als ondernemer is het mogelijk om het merendeel van de belasting af te trekken. Beschikt u overeen eenmanszaak, waarbij u uit uw eigen woning werkt? Dan gelden er speciale voorwaarden. U kunt dan een derde van de verhuiskosten aftrekken.

Tips om te besparen op de kosten van verhuizers

Wilt u een verhuisbedrijf inhuren en toch zo goedkoop mogelijk verhuizen? Dat is met deze tips zeker mogelijk! Zo bespaart u flink op de verhuiskosten als u zelf zoveel mogelijk werkzaamheden uitvoert. Als u zelf van tevoren uw verhuisdozen inpakt maar verhuishulp inschakelt voor het tillen en verhuizen hiervan, profiteert u toch van een rustige verhuisdag zonder veel geld uit te geven.

Een tweede belangrijke tip is om uw verhuis in Lille indien mogelijk op een doordeweekse dag uit te voeren. Verhuishulp is doordeweeks namelijk goedkoper vergeleken met de weekenden. Tot slot bespaart u op de verhuiskosten door de tarieven van meerdere verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken.

Besparen op de prijs van de verhuisfirma?

Wij maken verhuizingen van of naar Lille voordelig. Vergelijk offertes & bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisservice op basis van uw wensen

Verhuisfirma’s verdelen verhuizingen onder in particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizen. Binnen particuliere verhuizingen zijn er ook verschillende categorieën: een seniorenverhuis, een kleine verhuizing of een internationale verhuis.

Een internationale verhuizing vergt veel geregel. Een verhuisfirma uit Lille neemt u veel werk uit handen, zoals het inpakken van uw meubels en douaneformaliteiten. Bij een seniorenverhuizing voert een verhuizer ook kleine klusjes uit, zoals het inrichten van uw nieuwe woonruimte en het afvoeren van oude meubels. Hoewel veel mensen een kleine verhuizing zelf doen, is het vaak niet duur om een verhuisfirma in te huren.

Kies voor een verhuisservice op maat. Ontvang kosteloze & vrijblijvende offertes.

Spring direct naar:

senioren verhuis Lille

Senioren verhuisservice

Het verhuizen van senioren is in veel gevallen een emotionele gebeurtenis. Wanneer ouderen moeten verhuizen, dan is dit vaak naar een bejaardentehuis of een kleinere woning als ze het grote pand niet meer kunnen onderhouden. Een dergelijke verhuizing is lastig en brengt veel zorgen met zich mee.

Verhuisbedrijven bieden daarom speciale verhuis- en inpakservices voor senioren aan. De verhuizers uit Lille pakken desgewenst alle spullen in en leveren het oude huis netjes op. In de seniorenwoning stellen zij de meubels net zo op als in de oude woning. Op deze manier ontstaat er bij senioren zo weinig mogelijk verwarring en voelt de nieuwe kamer al snel vertrouwd aan. Vaak kunnen niet alle spullen meeverhuizen, als dit het geval is schakel dan een verhuisservice voor meubelbewaring in.

kleine verhuis Lille

Kleine verhuis

Vandaag de dag wordt er steeds vaker een verhuisfirma uit ons netwerk ingezet voor een kleine verhuis. Logisch als u bedenkt dat het u een hoop stress en irritatie kan besparen.

Daarnaast vallen de kosten, door de kleine schaal van de verhuizingen, erg mee. Ideaal dus als u (of uw kind) verhuist naar een studentenkamer of een appartement. Door de inzet van ervaren verhuizers en een speciale ladderlift brengen de specialisten de verhuizing tot een goed einde. En dat alles met een glimlach. Zo kunt u zich volledig focussen op andere belangrijke zaken, zoals het doorgeven van uw nieuwe adresgegevens aan diverse instanties. En bijvoorbeeld het regelen van gas, water en licht.

internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland wordt steeds gebruikelijker in Lille. Via ons netwerk vindt u daarom ook verhuizers gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Deze verhuisspecialisten staan in contact met verschillende internationale bedrijven, waarmee uw internationale verhuis van beide kanten soepel verloopt. Benieuwd wat internationale verhuizingen kosten? Vraag dan gratis prijsindicaties aan voor het verschepen van uw meubilair of voor een tijdelijke opslagruimte. Een verhuisbedrijf uit Lille helpt u om uw internationale verhuis zo soepel mogelijk te laten verlopen en denken aan zaken waar u misschien nog niet aan gedacht had.

Meer informatie over een internationale verhuis:

Schakel verhuizers uit Lille in voor een zorgeloze verhuis!

Via de offertepagina vindt u eenvoudig de verhuisfirma met de beste deal.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisdienst Lille

Gaat u verhuizen? Bij een verhuis komt veel geregel kijken. Wilt u het uzelf gemakkelijker maken? Schakel dan een verhuisfirma uit Lille in voor een zorgeloze verhuis van uw inboedel. Verhuisbedrijven bieden verschillende diensten aan.

Maak bijvoorbeeld gebruik van de inpakservice zodat uw meubilair goed wordt ingepakt voor de reis. Wilt u in uw nieuwe woning niet al uw meubilair weer in elkaar zetten? Met de montageservice van een verhuisfirma uit Lille wordt u voor u geregeld. Maar ook met meubelopslag en het verhuizen van kwetsbare spullen is een verhuisbedrijf u graag van dienst.

Benut één of meer handige verhuisdiensten. Vraag kosteloos offertes aan.

Hieronder vindt u meer informatie over de volgende diensten van een verhuisfirma. Spring direct naar:

 • (De)montageservice: experts demonteren en monteren uw meubels.
 • Kunst verhuizen: verhuisbedrijven gebruiken speciale verpakkingsmaterialen voor het verhuizen van kunst en/of antiek.
 • Wasmachine verhuizen: verhuizers zetten de trommel vast en verpakken uw wasmachine goed.
 • Meubelbewaring: kies voor veilige opslag van uw meubilair, eventueel verwarmd.
ladderlift Lille

Ladderlift Lille

Een verhuislift, ook wel ladderlift genoemd, is handig als u verhuist van of naar een appartement of bovenwoning. Met een ladderlift voorkomt u problemen met meubels die u via het trappenhuis naar beneden moet tillen en verloopt uw verhuis een stuk voorspoediger. Als u een verhuislift wilt inzetten heeft u de keuze uit verschillende soorten. Een ladderlift wordt in Lille vaak gebruikt omdat deze eenvoudig in gebruik is.

Liftservice voor verhuislift Lille

Bij het huren van een ladderlift is het verstandig om te kiezen voor een ladderliftservice. Deze liftservice houdt in dat er een verhuizer langskomt om uw ladderlift te bedienen. Een ladderliftservice heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo bent u met een lift service verzekerd dat de verhuislift op juiste wijze geplaatst en bediend wordt. Wees niet bang dat uw meubelstukken te zwaar zijn of dat ze niet goed bevestigd zijn op de ladderlift: dankzij jarenlange ervaring van de verhuizer bent u verzekerd van een uitstekende ladderliftservice.

liftservice voor verhuislift Lille

Ladderlift huren, wat kost dat?

Bij het huren van een ladderlift wordt een professionele ladderliftservice sterk aangeraden. Een ladderliftservice is al in te zetten vanaf ongeveer €65,- per uur. Hierbij zitten de kosten voor de ladderlift van ongeveer 13 meter hoog én de lift service bij inbegrepen. Heeft u een hogere verhuislift nodig of is de ladderliftservice meer complex, bijvoorbeeld vanwege lastige meubelstukken, dan lopen de kosten verder op.

Bediening van de verhuislift

Als u een verhuislift huurt heeft u de keuze uit verschillende soorten liften. Een ladderlift is de meest voordelige en eenvoudige optie. De bediening van een ladderlift is relatief eenvoudig: hiervoor gebruikt u een schakelaar waarmee het plateau van de ladderlift vanzelf naar boven of beneden komt. Het is daarnaast wel belangrijk rekening te houden met het maximale gewicht en de hellingsgraad, daarom is het altijd aan te raden een ladderliftservice in te schakelen.

Verhuiswagen huren

Er zijn verschillende diensten die uw verhuisdag een stuk gemakkelijker maken. De vrachtwagen is een onmisbaar element. Hiermee verhuist u in één keer al uw spullen en hoeft u niet meerdere keren heen en weer te rijden. Dit is bij kleine verhuizingen in Lille al belangrijk, maar zeker bij een verhuizing met een grotere afstand is een verhuiswagen onmisbaar. U kunt de verhuiswagen in diverse afmetingen verkrijgen, zowel met als zonder bestuurder. Kiest u voor een verhuiswagen met bestuurder, dan profiteert u direct ook van de hulp van een verhuizer bij het inladen van uw inboedel. Het is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u wil verhuizen hoeveel opslagruimte de verhuiswagen moet hebben. De afmetingen hebben dan weer invloed op de huurprijs.

Kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen:Opties verhuiswagen:Brandstofkosten (50 km):Aantal verhuizers:Totaalprijs per uur*:
20 m³Met lift€25,-1€65,-
50 m³Met lift€25,-1€75,-
50 m³Met lift€25,-3€135,-

(*) – Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten .

Piano verhuizen Lille

Een goedkoop verhuisbedrijf krijgt van hun klanten regelmatig de vraag wat er mogelijk is bij het verhuizen van een piano, en wat dit kost. Het antwoord hierop is uiteraard volledig afhankelijk van de piano waar het om gaat: Hoe groter en zwaarder het instrument, zoals een vleugel, des te hoger de kosten.

Voor de verhuis van een piano is altijd meer dan één verhuizer nodig en daarnaast speelt het totaal aantal kilometers een rol. De totale verhuiskosten liggen daardoor ongeveer tussen de €200,- en €350,-.

Zware meubels verhuizen

Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen, maar bent u bang dat u bij het verplaatsen van de zware en grote stukken, zoals de ijskast of wasmachine een rug- of armblessure oploopt? Overweeg dan om enkel voor het verhuizen van de zware stukken één van de erkende verhuizers uit Lille in te zetten. Wanneer u voor deze oplossing kiest, dan zullen de experts een aantal specifieke stukken verhuizen, en de rest aan u overlaten. Op deze manier weet u zeker dat uw goederen veilig en schadevrij op de nieuwe locatie aankomen, en betaalt u enkel voor de tijd die de vakmannen nodig hebben voor het verhuizen van zware stukken.

inpakservice Lille

Inpakservice: verhuisdozen inpakken

Hebt u weinig tijd voor de verhuis, en kunt u dan ook niet de ruimte vinden om alle verhuisdozen in te pakken? Overweeg dan om gebruik te maken van een inpakservice. Als u kiest voor de inpakservice, dan profiteert u direct van een volle verhuisservice. Dit betekent dat u zich op de verhuisdag nergens druk om hoeft te maken. De verhuizers uit Lille zullen ’s ochtends vroeg bij u op de stoep staan om alle dozen in te pakken, en zullen vervolgens de rest van de verhuizing afhandelen. Zij nemen bovendien in overleg met u een meubellift mee, of zorgen voor een tijdelijke meubelbewaring bij een grote bedrijfsverhuis.

Verhuismateriaal van verhuisbedrijf gebruiken?

Wie in Lille gaat verhuizen is zich vaak bewust dat goede verhuisdozen cruciaal zijn. Maar wist u dat er bij verhuizingen nog veel materiaal gebruikt wordt? Als u verhuishulp inschakelt hoeft u het verhuismateriaal zelf niet te regelen. De verhuisdienst biedt deze materialen tegen een kleine vergoeding aan. Na afloop nemen zij de verhuismaterialen weer mee, zodat u niet met afval blijft zitten. U heeft het volgende verhuismateriaal nodig:

 • Verhuisdozen
 • Etiketten
 • Tape met tape dispenser
 • Goede stiften of markers
 • Hoezen voor de bank, stoelen of het matras
 • Oude kranten, noppenfolie, verhuisdekens of ander verpakkingsmateriaal
montageservice verhuizers Lille

Demontage en montage van meubels

Hulp bij het demonteren en monteren van uw meubilair is tevens een goedkope verhuisdienst die wordt aangeboden. Vaak moet u meubelstukken demonteren voordat u ze kunt verhuizen naar de nieuwe woning. Dit brengt een extra uitdaging met zich mee: hoe kunt u de losse schroeven het beste bewaren en weet u na afloop nog hoe u de tafel, bank of bed in elkaar zet?

Deze goedkope verhuisdienst levert u veel tijd en rust op. Dankzij jarenlange ervaring heeft de verhuishulp direct door hoe hij het meubelstuk moet monteren. Zo stapt u aan het einde van de dag direct in uw bed, zonder eerst te achterhalen welke schroeven voor welk onderdeel bedoeld zijn.

kunst verhuizen Lille

Kunst verhuizen

Bent u de trotse bezitter van unieke kunst of antiek? Bij een verhuizing moeten deze items uiteraard mee. Het verhuizen van kunst is echter een specialistische klus. Diverse verhuisfirma’s uit ons netwerk bieden deze dienst aan. Ze maken gebruik van speciale verpakkingsmaterialen en goed opgeleide specialisten, zodat uw kunst in goede handen is.

Uiteraard krijgt u advies over extra verzekeringen. Ook tijdens het vervoer wordt er extra zorg besteed aan uw kunst, antiek of andere waardevolle spullen. Ook voor de opslag van waardevolle items bent u bij een verhuisdienst uit ons netwerk aan het juiste adres. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van deze dienstverlening? Vergelijk kosteloos diverse offertes en bespaar op de totaalprijs.

wasmachine laten verhuizen

Wasmachine verhuizen

Mensen die zelf de verhuis willen uitvoeren om hoge verhuiskosten te voorkomen vinden meestal de wasmachine het meest lastige onderdeel van de verhuis. Het verhuizen van een wasmachine levert vaak problemen op, omdat deze regelmatig op zolder of in de badkamer staat. Dit betekent dat de zware wasmachine niet alleen verplaatst hoeft te worden, maar ook nog eens de trap op of af getild moet worden. Gaat u zelf de wasmachine verhuizen? Zet de trommel dan vast en laat de machine ruim van tevoren goed leeglopen. Zo lekt er tijdens de verhuis in Lille geen water meer.

meubelbewaring bij verhuisfirma Lille

Meubelbewaring

Het komt regelmatig voor dat er bij een verhuis tijdelijk even geen plek is voor een deel van de inboedel. Zo is het mogelijk dat uw nieuwe woning nog niet is opgeleverd, terwijl het oude huis al verkocht is. Een optie is dan om via een verhuisfirma uit Lille voor een tijdelijke meubelbewaring te kiezen. Bij menig verhuisfirma is een dergelijke meubelbewaring onderdeel van de service, of is het mogelijk dit goedkoop af te handelen. Bij de meeste meubelbewaring plaatsen heeft u de keuze uit een groot aantal mogelijkheden voor opslagruimte, zoals pallets, containers en boxen.

Opslagcontainer huren

Heeft u tijdelijk (of voor langere tijd) extra opslagruimte nodig? Het huren van een opslagcontainer is dan een goede optie. Veel mensen weten niet dat het bij een verhuisfirma mogelijk is om een opslagcontainer, in de gewenste maat en uitvoering, te huren.

U kunt dan veilig en droog uw materiaal of meubels opslaan in de container. U maakt zelf de keuze om de opslagcontainer bij u in Lille op het erf te plaatsen of de container te stallen bij een gespecialiseerd bedrijf. Let wel: wilt u de opslagcontainer op uw eigen erf plaatsen? Informeer dan wel of er eventueel vergunningen nodig zijn. Het voordeel van de plaatsing op uw erf is dat u de container ook kunt gebruiken als werkplaats of als kantine.

Verhuisverzekering bij het verhuisbedrijf afsluiten?

Een verhuisverzekering die u bij een verhuisfirma afsluit beschermd over het algemeen enkel datgene wat staat beschreven in artikel 10 van de Belgische Kamer der Verhuizers.

Wilt u uw goederen optimaal verzekeren? Kies dan voor een allrisk verhuisverzekering bij uw verzekeraar. Deze verzekering stemt men af op de waarde van uw verhuisgoederen. Moet u tijdens uw verhuis tijdelijk uw goederen opslaan in een opslagruimte? Dan is de verhuisverzekering niet van toepassing. De verplichte brandverzekering geldt hier echter wel, dus uw goederen zijn redelijk goed verzekerd.

Verhuizen in of naar Lille zonder stress?

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes met scherpe prijzen. Vergelijk en bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Het duurt maar 1 minuutje.

10 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Wanneer u gaat verhuizen moet u veel dingen regelen. Met een goede voorbereiding maakt u uw verhuis minder stressvol. Maak voor een goede voorbereiding gebruik van de volgende 10 verhuistips. Liever een uitgebreide verhuischecklist? Kijk hier voor een complete en handige verhuischecklist. Zo bent u altijd goed voorbereid op uw (internationale) verhuis!

 • Tip 1. Maak een uitgebreide planning, zodat u niet vergeet. U weet zo precies wat u van tevoren allemaal moet regelen.
 • Tip 2. Controleer of u bij uw nieuwe woning in Lille een parkeervergunning nodig hebt voor de verhuiswagen of een ladderlift.
 • Tip 3. Verhuizen met huisdieren en kinderen om u heen is geen goed idee. Regel opvang in Lille voor uw kinderen en huisdieren.
 • Tip 4. Maak een apart pakketje voor de verhuisdag, met daarin medicijnen, belangrijke papieren en andere belangrijke dingen. U hoeft dan niet te zoeken na een vermoeiende verhuisdag.
 • Tip 5. Voer opmetingen uit in uw nieuwe woning voordat u gaat verhuizen. Zo weet u zeker dat uw meubels op de juiste plek kunnen komen.
 • Tip 6. Zeg uw gas, stroom en water op uw oude adres op. Zet daarnaast abonnementen en verzekeringen over naar uw nieuwe adres.
 • Tip 7. Begin tijdig met het inpakken van de dozen en geef op iedere doos aan in welke kamer deze hoort. Zet de dozen met breekbare spullen apart.
 • Tip 8. U verliest veel tijd wanneer u het demonteren van uw kasten nog moet doen op de verhuisdag. Begin daarom op tijd met de demontage van uw meubels.
 • Tip 9. Bewaar de schroeven van iedere meubelstuk apart en noteer goed welke schroeven bij welk meubel horen.
 • Tip 10. Stel uw verhuisdag vast en regel een goede verhuisfirma uit Lille. Op de offertepagina vraagt u gratis en vrijblijvende offertes aan.

5 redenen om een verhuisfirma in Lille te benutten

Veel mensen kiezen ervoor om geen verhuisfirma uit Lille in te schakelen vanwege de kosten. Hoewel zelf verhuizen wellicht goedkoper is brengt een verhuisfirma toch een aantal hele belangrijke voordelen met zich mee.

 • 1. Een verhuisfirma uit Lille heeft elke dag met verhuizingen te maken en is daardoor ervaren. U bent in dat geval verzekerd van vakwerk en kunt er vanuit gaan dat uw inboedel veilig op de bestemming aankomt.
 • 2. Dankzij de ervaring van de verhuishulp verloopt de dag soepel. De verhuizer gaat daadkrachtig te werk en vullen de vrachtwagen efficiënt, zodat deze maar één keer heen en weer hoeft te rijden.
 • 3. Het uitbesteden van de (de)montage van het meubilair en het inpakken van de verhuisdozen levert u veel tijd op, die u bijvoorbeeld kunt besteden aan de inrichting van uw nieuwe huis.
 • 4. U bespaart uzelf een hoop stress door professionele verhuishulp in te schakelen voor de verhuizing. Bovendien bent u niet afhankelijk van de verhuishulp van vrienden of familie die last minute kunnen afzeggen.
 • 5. U kunt verhuismateriaal tegen lage prijzen huren bij een goedkoop verhuisbedrijf, zodat u hier zelf niet meer om hoeft te denken. Bovendien nemen zij het na de verhuizing in Lille weer met zich mee zodat u hier niet mee blijft zitten.

Hoe vind ik een goedkope, betrouwbare verhuisfirma?

Wilt u een verhuisfirma uit Lille of omgeving inschakelen voor een zorgeloze verhuis naar uw nieuwe woning? Wanneer u offertes aanvraagt, ontvangt u snel een aantal prijsopgaven van verhuizers uit uw regio.

Door te vergelijken ziet u gemakkelijk welke verhuisfirma de beste deal biedt.

Vergelijk bijvoorbeeld op de totaalprijs. Veel mensen in Lille kiezen een erkende verhuizer, zodat ze zeker weten dat de verhuisfirma betrouwbaar is.

Hoe kiest u de beste verhuizer? Lees de volgende tips.

 • Lees u goed in op internet en lees recensies.
 • Bij de Belgische Kamer der Verhuizers checkt u gemakkelijk of verhuizers erkend zijn.
 • Vraag meerdere offertes aan van verhuisbedrijven uit Lille.
 • Vergelijk en bespaar tot 40% op de totaalprijs!
verhuisfirma inschakelen Lille

Goedkoop verhuizen Lille? Gratis offertes vergelijken!

Verhuizen is een klus die u goed dient voor te bereiden. Het is daarom aan te raden om al vroeg enkeleoffertes aan te vragen bij verhuisfirma’s uit de regio Lille.

Zo weet u met welke prijzen u ongeveer rekening moet houden, als u een verhuislift wilt huren, of uw inboedel op wilt slaan bij een meubelbewaring.

Vraag nu gratis offertes aan. Het is vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

Zo bent u zowel bij en internationale-, senioren- of bedrijfsverhuis altijd snel en vakkundig geholpen tegen aantrekkelijke prijzen.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Recent aangevraagde offertes

Particuliere verhuis, inclusief ladderlift in Mechelen
Senioren verhuis en meubelbewaring in Antwerpen
Verhuizers inhuren voor inpakken in Turnhout
Liftservice voor appartement in Heist-op-den-Berg
Piano verhuizen in Geel
Hulp bij kleine verhuis in Brasschaat
Zware meubels verhuizen in Mol
Bedrijfsverhuis in Lier
Internationele verhuis vanuit Schoten

Handig om te weten