Zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Vergelijk offertes van verhuizers en bespaar!

Start nu!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisfirma Bornem

Schakel een verhuisfirma uit de omgeving Bornem in voor een stressloze verhuizing. Maak bijvoorbeeld gebruik van de inpakservice of de ladderliftservice. Uw (internationale) verhuis verloopt snel en soepel met een ervaren verhuizer. Op deze pagina leest u meer over verhuizen, de mogelijkheden en de gemiddelde kosten. Bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten!

Door offertes van meerdere verhuisfirma’s te vergelijken weet u zeker dat u niet te veel betaalt. U ontvangt spoedig een aantal scherpe aanbiedingen van specialisten uit de regio Bornem. Vergelijk en bespaar!

Professionele en goedkope verhuisfirma Bornem

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope verhuisfirma uit Bornem die u perfect ondersteunt bij uw verhuis? Ons netwerk bestaat uit ervaren verhuizers die uitstekende service verlenen. Door de jarenlange ervaring van de verhuizers verloopt uw verhuis snel en zonder problemen. Wist u dat uw inboedel vaak verzekerd is tijdens het meubeltransport? Schakel een verhuisfirma in voor een particuliere verhuizing, bedrijfsverhuis of een grote internationale verhuis. De belangrijkste voordelen van onze service:

 • Ontvang gratis en vrijblijvende offertes van verhuisfirma’s uit regio Bornem.
 • U kiest eenvoudig de beste verhuisfirma voor uw verhuis.
 • U bespaart tot wel 40% door offertes te vergelijken.
goedkope verhuisfirma Bornem

Wat doet een verhuisfirma?

De meeste mensen weten wel dat een verhuisbedrijf in te schakelen is voor het in- en uitpakken van spullen en het vervoeren van de inboedel. Maar wist u dat een verhuisbedrijf ook uw meubilair kan demonteren en monteren op locatie bij verhuizingen? Of de verhuislift bedienen die nodig is? Heeft u nog een tijdelijke opslag nodig? Ook dat is mogelijk! Schakel een verhuisbedrijf in voor:

 • het in- en uitpakken van spullen;
 • het vervoeren en tijdelijk opslaan van spullen;
 • het monteren en demonteren van meubels;
 • het bedienen van de verhuislift.
verhuisservice Bornem

Verhuisservice voor particulieren

Ziet u nu al op tegen het werk van de verhuizing? Kleine of grote verhuizingen: het is veel werk. De verhuishulp van een verhuisfirma uit Bornem heeft veel ervaring en vakkennis, hierdoor verloopt het verhuizen van particulieren soepel en snel. Maak bijvoorbeeld gebruik van een verhuisdienst zoals de inpakservice en uw spullen worden in- en uitgepakt! Of de montageservice, zodat u het meubilair niet zelf hoeft de demonteren en te monteren in uw nieuwe woning.

De verhuizers gaan secuur met uw spullen om en gebruiken speciale verpakkingsmaterialen, zodat uw inboedel veilig vervoerd wordt. De verhuisservice is ook geschikt voor wanneer uw zoon of dochter uit huis gaat en op kot gaat wonen.

bedrijfsverhuis Bornem

Regel uw bedrijfsverhuis in Bornem bij ons

Een bedrijfsverhuis vereist veel voorbereiding en regelwerk. U wilt natuurlijk niet te veel werktijd verliezen door het verhuizen. De verhuisfirma uit Bornem gaat daarom in gesprek met u en maakt aan de hand van uw wensen een planning. Soms is het ook mogelijk om in het weekend te verhuizen. Een draaiboek voor de bedrijfsverhuis zorgt ervoor dat de verhuisdag gestructureerd verloopt. Zo weten u en uw werknemers precies wat er gaat gebeuren.

Maak gebruik van de inpakservice en de montageservice. De inboedel, documenten, archief en andere spullen worden vakkundig ingepakt. Hierbij maakt de verhuishulp gebruik van markeringen en verpakkingsmaterialen. De markeringen zorgen ervoor dat de verhuisdozen en het meubilair direct op de juiste plek terecht komen in uw bedrijfspand.

verhuizen Bornem

Gratis offertes vergelijken

Gratis en zonder verplichtingen.

Verhuis Bornem: hoe werkt het?

Een goede voorbereiding is het halve werk voor verhuizingen. Maar als u niet goed weet hoe een verhuis in zijn werk gaat, dan is het lastig te bepalen hoe u zich kan voorbereiden.

De verhuisdag verloopt eigenlijk precies zoals u zelf wilt. Schakelt u bijvoorbeeld een inpakservice in, dan zal de verhuisfirma op de dag van de verhuis langskomen om uw inboedel in te pakken. U laadt de inboedel zelf in en regelt de rest van uw verhuis zelf.

Wilt u zo snel en zorgeloos mogelijk verhuizen?

Dan raden wij u aan de hele dag uit handen te geven. De verhuisfirma komt ’s ochtends vroeg op uw oude adres aan en vertrekt pas wanneer uw nieuwe woning is gevuld met uw eigen inboedel. Indien gewenst zullen zij reparatiewerkzaamheden uitvoeren in uw oude (huur)woning, zodat u deze bezemschoon kunt opleveren.

Prijzen verhuisfirma

De prijzen van een verhuisfirma worden beïnvloed door een aantal zaken. De grootte van de vrachtwagen, de benodigde verhuizers en de hoeveelheid zijn een aantal voorbeelden van factoren die invloed hebben op de uiteindelijke prijs. Een kleinere verhuis kost ongeveer €500,- tot €900,-. Dit is inclusief een ladderlift, 2 verhuizers en een vrachtwagen met laadvolume van 19 m³. Heeft u een grotere vrachtwagen nodig? Houd dan rekening met hogere prijzen. De totaalprijs is daarnaast afhankelijk van het aantal kilometers dat er afgelegd moet worden. Soms is het verstandig om een grotere verhuiswagen te huren, u hoeft dan namelijk minder vaak op en neer te rijden en zo bespaart u op de brandstofkosten.

Besparen op de prijzen? Doe een kosteloze offerteaanvraag. Vergelijk de offertes & bespaar.

Wat kost een verhuisfirma?

Omvang verhuizing:Type vrachtwagen:Aantal kilometers:Aantal verhuizers:Ladderlift nodig:Aantal verhuisdozen:Gemiddelde prijzen verhuisfirma*:
Klein19 m³20-552Ja60€500,- tot €900,-
Middel50 m³55-703Nee70€700,- tot €1.100,-
Groot70 m³55-704Nee80€900,- tot €1.300,-

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Verhuiskosten

De totale verhuiskosten voor verhuizingen zijn van een aantal zaken afhankelijk, hieronder staat een aantal gemiddelde prijzen voor verhuisdiensten. Met de montageservice en de goedkope inpakservice wordt er veel werk uit handen genomen. Beide diensten kosten gemiddeld €30,- tot €40,- per uur. Het uitvoeren van een paar klusjes kost ook gemiddeld €30,- tot €40,- per uur. De goedkope verhuizers zorgen er niet alleen voor dat uw nieuwe woning klaar is, maar voeren ook reparaties uit in uw oude woning zodat u deze op de juiste manier oplevert. Het opslaan van meubels kost gemiddeld €125,- per maand, dit is veel goedkoper dan wanneer u gebruik zou maken van een externe partij. Vergelijk gratis offertes & bespaar op de verhuiskosten!

Wat zijn de kosten voor de verschillende verhuisdiensten?

Soort verhuisdienst:Gemiddelde prijs*:Omschrijving van de verhuisdienst:
Montageservice€30,- tot €40,- per uurMonteren/demonteren van meubels
Inpakservice€30,- tot €40,- per uurSpullen inpakken
Klusjes uitvoeren€30,- tot €40,- per uurReparatie en schilder werkzaamheden
Lift service€65,- per uurInzet en bediening van verhuislift
Piano verhuizen€200,- tot €350,- per pianoMet zorg en precisie de piano verhuizen (vaak inclusief verzekering)
Parkeervergunning€20,- tot €50,- per vergunningPrijs varieert per gemeente
Meubelbewaring€125,- per maandOpslag van 25 m³
Extra verhuizer inhuren€30,- tot €40,-Nog sneller verhuizen, zonder zorgen.

(*) – Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Verhuizen is niet altijd goedkoop te noemen. U heeft waarschijnlijk net een nieuwe woning gekocht, u heeft te maken met verhuiskosten en u moet diverse rekeningen betalen voor de eventuele klusbenodigdheden.

Het is dus van belang dat u weet of verhuiskosten wel of niet aftrekbaar zijn. Allereerst is er een groot verschil tussen een bedrijfsverhuis en een particuliere verhuizing. Bij een bedrijfsverhuis kunt u een groot deel van de onkosten aftrekken van de belasting. Heeft u een eenmanszaak, gevestigd op hetzelfde adres van uw woning? Dan kunt u tot een derde van de verhuiskosten aftrekken. Bij een particuliere verhuizing kunt u geen directe verhuiskosten aftrekken, maar wel diverse indirecte kosten, zoals taxatiekosten en notariskosten.

Tips om te besparen op de kosten van verhuizers

Om te zorgen dat u niet te veel betaalt voor uw verhuiskosten hebben wij nog een aantal bespaartips voor u, om goedkoop te verhuizen. Het is bijvoorbeeld veel goedkoper om doordeweeks te verhuizen. In het weekend of ’s avonds gelden er namelijk andere tarieven, hierdoor zijn de kosten hoger. Vaak heeft u veel goedkope verhuisdozen nodig. Door de hoeveelheid lopen de kosten snel op. Haal daarom stevige dozen bij de supermarkt, leen goedkoop van vrienden of familie en soms is het mogelijk om verhuisdozen te huren. Door zelf kleinere dingen te verhuizen en te helpen verloopt het verhuizen sneller.

Tot slot is het verstandig om meerdere verhuisoffertes te vergelijken, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt.

Besparen op de prijs van de verhuisfirma?

Wij maken verhuizingen van of naar Bornem voordelig. Vergelijk offertes & bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisservice op basis van uw wensen

Verhuisbedrijven maken onderscheid tussen een bedrijfsverhuis en een particuliere verhuizing. Ook binnen een particuliere verhuis zijn er nog een aantal andere soorten verhuizingen, namelijk een seniorenverhuis, kleine verhuis en een internationale verhuizing. Kies voor een verhuisservice op basis van uw wensen.

Internationale verhuizingen zijn veel werk. De verhuisfirma neemt veel werk uit handen. Denk aan transport (soms met vliegtuig of schip), douanezaken, de benodigde documenten en inpakken. Een seniorenverhuizing vergt een hele andere aanpak. Hierbij is het belangrijk dat u zo min mogelijk werk heeft. Daarom doen de verhuizers ook kleine klusjes, pakken ze alles in en richten ze zelfs uw nieuwe woning in.

Kies voor een verhuisservice op maat. Ontvang kosteloze & vrijblijvende offertes.

Lees verder voor meer informatie. Spring direct naar:

senioren verhuis Bornem

Senioren verhuisservice

Een verhuisfirma uit Bornem heeft ook veel ervaring met verhuizingen voor senioren. Een verhuis voor senioren verloopt weer net wat anders.

Vaak gaat u kleiner wonen of heeft u hulp nodig bij het in- en uitpakken. De verhuishulp zorgt hier allemaal voor. Het is zelfs mogelijk om de verhuizers in uw nieuwe woning in te laten richten, zodat alles direct op de juiste plek staat. U kunt direct uw nieuwe woning betrekken. Met de klusservice voor senioren worden er desgewenst klusjes gedaan voor u. Zoals het repareren van een lichte beschadiging of het verven van een muur. De verhuizer neemt het zware werk uit handen met verhuizingen voor senioren.

kleine verhuis Bornem

Kleine verhuis

Gaat één van uw kinderen op kot wonen? Of verhuist u van kamer? Ook voor een kleine verhuis en bedrijfsverhuis is het verstandig om een verhuisservice in te schakelen.

Net als een grote verhuis wordt een kleinere verhuis voorbereid. Een planning is vaak handig, zodat de verhuizers en anderen die helpen elkaar niet in de weg lopen in de krappe ruimte. Voordeel van een kleinere verhuis is dat u meestal maar een kleine verhuiswagen nodig heeft. De verhuizers nemen het arbeidsintensieve werk uit handen, zoals het in- en uitpakken van de dozen, het sjouwen met meubilair en het in- en uitpakken van de verhuiswagen op locatie.

internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Een internationale verhuizing vereist wat meer voorbereidingstijd, omdat u een aantal zaken moet regelen voordat u gaat verhuizen. Zo moet u uw internationale verhuizing doorgeven aan uw huidige gemeente, dit kan vaak al een paar dagen voor vertrek. Geef daarnaast uw meterstanden door aan uw netbeheerder.

Mogelijk heeft u nog aanvullende verzekeringen nodig bij een internationale verhuizing, dus het is handig om dit te controleren.

Meer informatie over een internationale verhuis:

Schakel professionele verhuizers uit Bornem in voor uw verhuis!

De verhuizing loopt soepel en u hoeft het zware werk niet te doen.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisdienst Bornem

Een verhuisfirma uit Bornem neemt veel werk uit handen. Met de inpakservice wordt u inboedel netjes en zorgvuldig ingepakt. Dit scheelt u veel tijd! Een andere verhuisdienst waar veel mensen gebruik van maken is de montageservice. Een verhuizer demonteert de grote meubels in uw oude woning en zet ze weer op de juiste plek in elkaar in uw nieuwe woning. Andere verhuisdiensten zijn een verhuislift, meubelopslag en het verhuizen van kwetsbare spullen, bijvoorbeeld een piano. Een verhuislift lijkt soms overbodig, maar is onmisbaar bij appartementen en huizen met een te klein trapgat.

Benut één of meer handige verhuisdiensten. Vraag kosteloos offertes aan.

Lees hieronder meer over de verschillende verhuisdiensten. Spring direct naar:

 • Liftservice: de verhuizers zetten de ladderlift in elkaar en bedienen de verhuislift. Een ladderlift wordt vaak gebruikt bij een verhuis van een appartement.
 • Meubelstransport: verhuiswagen met chauffeur voor het vervoeren van de meubels, verhuisdozen en andere inboedel.
 • Verhuizen van een piano: veilig vervoer van uw kostbare piano. De piano wordt beschermd met speciale doeken en vastgezet met spanbanden.
 • Zware meubels verhuizen: de verhuizers hebben veel ervaring in het vervoeren van grote meubels en u hoeft zelf het zware werk niet te doen.
 • Inpakservice: al uw inboedel wordt zorgvuldig ingepakt en desgewenst ook weer uitgepakt. De verhuisfirma regelt de verhuisdozen en ander inpakmateriaal.

 • Montageservice: de verhuizers demonteren vakkundig en snel uw meubels en monteren ze weer in uw nieuwe woning.
 • Kunst verhuizen: het verhuisbedrijf pakt uw kunst en antiek zorgvuldig in, hiervoor gebruiken ze speciale kisten en inpakmateriaal.
 • Wasmachine verhuizen: het verhuisbedrijf zorgt ervoor dat uw wasmachine op de juiste manier vervoerd wordt en heeft speciale banden en verhuiszakken voor de machine.
 • Meubelbewaring: heeft u nog een tijdje opslag nodig? Een verhuisbedrijf uit Bornem heeft vaak goedkope opslagruimte.
ladderlift Bornem

Ladderlift Bornem

Een verhuislift wordt ook wel een ladderlift of meubellift genoemd en verplaatst eenvoudig uw verhuisdozen en meubelstukken van boven naar beneden. Meestal kan een verhuislift tot wel 29 meter hoogte komen en ongeveer 250 kilo per keer dragen. Door een verhuislift te huren met verhuizer verloopt het vervoeren van uw spullen van boven naar beneden snel en soepel.

Liftservice voor verhuislift Bornem

Schakel de liftservice is als er spullen niet door het trapsgat of door de toegangsdeur passen. De verhuizers zetten de verhuisdozen en uw spullen op de ladderlift en vervoeren het naar beneden, zodat het direct in de verhuiswagen gezet kan worden.

liftservice Bornem

Ladderlift huren, wat kost dat?

De ladderliftservice kost gemiddeld €65,- per uur. Door de ladderliftservice te gebruiken heeft u vaak minder verhuizers nodig, omdat niet alle spullen naar beneden gesjouwd hoeven te worden. Een demontabele ladderlift is vaak goedkoper dan een hydraulische ladderlift. De kosten zijn verder afhankelijk van de lengte van de ladderlift die u nodig heeft.

Bediening van de verhuislift

Het is verstandig om een ladderlift te huren met bediener. De bediener heeft hier veel ervaring mee en zorgt ervoor dat uw spullen zonder schade worden vervoerd. Hij zorgt voor het in elkaar zetten van de verhuislift en zet hem goed neer. Daarnaast houdt hij rekening met de veiligheidseisen, zoals een veiligheidszone rondom de ladderlift.

Verhuiswagen huren

De grootte van de goedkope verhuiswagen is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u wilt vervoeren. De kosten voor een kleine verhuiswagen met een laadvolume van 20 m³ is gemiddeld €65,- per uur. Meer vermogen heeft u met een verhuiswagen van 50 m³, met 1 verhuizers kost dit gemiddeld €75,- per uur. Dit is inclusief brandstofkosten voor 50 kilometer. Het is verstandig om een grote vrachtwagen te huren, zodat u alles in 1 of 2 keer kunt verhuizen. Wanneer u een paar keer heen en weer moet rijden bent u niet alleen langer bezig, maar het is ook duurder. U bent dan immers meer geld kwijt aan brandstof. Met een verhuiswagen worden uw spullen veilig vervoerd door de verhuizers, u bent bovendien vaak verzekerd tegen beschadigingen.

Kosten verhuiswagen huren, inclusief verhuizers

Laadvolume verhuiswagen:Opties verhuiswagen:Brandstofkosten (50 km):Aantal verhuizers:Totaalprijs per uur*:
20 m³Met lift€25,-1€65,-
50 m³Met lift€25,-1€75,-
50 m³Met lift€25,-3€135,-

(*) – Dit zijn richtprijzen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte kosten .

Piano verhuizen Bornem

Een piano of vleugel vormt voor de meeste mensen een zeer gewaardeerd onderdeel van de inboedel en veel vrezen dan ook voor het moment waarop zij de piano moeten verhuizen.

De medewerkers van de verhuisfirma gaan altijd gegarandeerd voorzichtig te werk met het verplaatsen van de piano. De verhuizers gebruiken speciale spanbanden om de piano vast te zetten in de verhuiswagen. De piano wordt vaak in beschermfolie ingepakt, zodat het niet beschadigt. Informeer ook naar de mogelijkheden voor een aanvullende verzekering voor het vervoeren van uw piano of vleugel, zodat u verzekerd bent wanneer er onverhoopt toch wat beschadigd.

Zware meubels verhuizen

Bent u van plan om zeer goedkoop te verhuizen, en wil u daarom alles eigenhandig afhandelen?

Overweeg dan toch om in ieder geval de zware meubelstukken te verplaatsen met behulp van erkende verhuizers uit Bornem. Deze zullen dan enkel de grote en zware spullen verhuizen op een veilige en schadevrije manier, meestal met behulp van een ladderliftservice. Materialen waar u in dit geval aan kunt denken zijn de wasmachine, koelkast, servieskast en het bed. Wanneer u een verhuisspecialist inschakelt voor het vervoeren van de zware stukken, dan worden deze op de nieuwe locatie direct op de goede plek geïnstalleerd. Op deze manier voorkomt u blessures tijdens de verhuis.

inpakservice voor verhuisdozen

Inpakservice: verhuisdozen inpakken

Voor veel mensen vormt het inpakken van de verhuisdozen een groot obstakel bij het verhuizen. Dit komt doordat er vaak veel tijd verloren gaat met het inpakken van de dozen. Wilt u voorkomen dat u tijden bezig bent met inpakken? Overweeg dan om gebruik te maken van onze inpakservice. Met de inpakservice worden al uw spullen ingepakt in verhuisdozen, meestal hoeft u deze niet zelf aan te schaffen, maar zorgt de verhuisfirma hiervoor. Breekbare spullen worden ingepakt in speciaal goedkoop verpakkingsmateriaal, zodat ze niet kapot gaan. Het is mogelijk om het inpakken en het uitpakken van de verhuisdozen over te laten aan de verhuizers.

Verhuismateriaal van verhuisbedrijf gebruiken?

Wist u dat u ontzettend veel verhuismateriaal nodig heeft? Zeker bij een kantoorverhuis waarbij u verschillende werkplekken moet inpakken. Menig verhuisbedrijf uit Bornem biedt u daarom de mogelijkheid om het materiaal te huren. Zo hoeft u niets aan te schaffen, levert de verhuisfirma al het verhuismateriaal en wordt dit na afloop weer meegenomen, zodat u niet met het afval blijft zitten. De verhuisfirma uit Bornem beschikt over vele verschillende soorten materialen: verhuisdozen van verschillende formaten voor uw archieven, computers of bureauaccessoires. Daarnaast zal het verhuisbedrijf tevens zorgen voor de stickerlabels. Laat uw werknemers hun eigen bureau inpakken en labelen, zodat de verhuizers uit Bornem de verhuisdozen in het nieuwe kantoor op de juiste plek kunnen plaatsen.

Ook voor particulieren uit Bornem is het uiteraard mogelijk om verhuismateriaal te huren. Hierbij gaat het uiteraard om verhuisdozen, maar ook diverse soorten inpakmaterialen. Denk aan inpakfolie of –papier, tape, stickerlabels of verhuisdekens. Hiermee beschermt u uw meubilair, kunst of instrumenten waardoor de kans op beschadigingen tijdens het vervoeren zo klein mogelijk is.

montageservice verhuizers

Demontage en montage van meubels

Het is vaak nodig om meubels te demonteren voor het verhuizen. Soms zijn ze te zwaar of te groot om in één keer te verhuizen. Maak dan goedkoop gebruik van de montageservice. U hoeft zelf geen schroevendraaier erbij te pakken, want de verhuizers demonteren en monteren uw meubels weer op de nieuwe locatie. Dit is niet alleen zeer handig voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Al uw archiefkasten en andere meubelstukken worden vakkundig gedemonteerd en vervoerd naar uw nieuwe bedrijfspand in Bornem. Op de locatie zetten de verhuizers alles weer in elkaar. Dit scheelt u veel zwaar werk.

kunst verhuizen Bornem

Kunst verhuizen

Verhuisfirma’s krijgen vaak de vraag of het ook mogelijk is om goedkoop kunst te verhuizen en dit is zeker een optie. Met uiterste zorg wordt de kunst ingepakt en vervoert naar het nieuwe adres. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal. Schilderijen of fotolijsten worden bijvoorbeeld vaak ingepakt in een houten omlijsting. Breekbare kunst wordt ingepakt in zacht verpakkingsmateriaal, zodat het veilig vervoerd kan worden. Vraag ook altijd of u verzekerd bent voor beschadigingen tijdens het transport, mogelijk heeft u een aanvullende verzekering nodig.

goedkoop wasmachine laten verhuizen

Wasmachine verhuizen

Naast vleugels is ook een wasmachine lastig te verplaatsen. Voor het verhuizen van een wasmachine hebt u echter niet perse de hulp nodig van een erkend verhuizer uit Bornem. Het enige wat u hoeft te doen is het leeg laten lopen van het apparaat en het vastzetten van de trommel, deur en het zeepbakje. Met een steekkar is het vervolgens relatief eenvoudig om de wasmachine in de verhuiswagen te zetten. Vergeet niet om de trommel vast te zetten met speciale bevestigingsstukken, deze heeft u erbij gekregen toen u de wasmachine kocht. Een verhuisfirma weet precies wat er moet gebeuren voor het goedkoop verhuizen van een wasmachine en is u graag van dienst.

meubelbewaring bij verhuisfirma Bornem

Meubelbewaring

Wanneer u tijdelijk uw inboedel goedkoop moet opslaan, dan is een pand voor meubelbewaring een goede oplossing. Bij de meeste vormen van meubelbewaring heeft u de keuze uit diverse soorten opslagruimte. Hebt u door de bedrijfsverhuis vele kantoormeubels die u kwijt moet? Kies dan voor een zeecontainer of garagebox. Wil u alleen wat kleinere zaken opslaan? Kies dan voor een kleinere opslagruimte. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor meubelbewaring? Vraag dit dan na bij uw lokale verhuisfirma in Bornem. De totaalprijs voor meubelbewaring wordt meestal bepaald door tijd en afmeting.

Opslagcontainer huren

Extra opslagruimte nodig tijdens uw verhuis of verbouwing? Dan is het erg handig om een opslagcontainer te huren.

Zo kunt u al uw meubels of klus spullen droog én veilig stallen. Vooral handig als u bijvoorbeeld uw huidige woning of bedrijfspand in Bornem verkocht heeft, maar nog niet de mogelijkheid heeft om de inboedel in het nieuwe pand te plaatsen. Ook bij kleinere projecten, zoals het opnieuw schuren van uw parket, is het tijdelijk stallen van uw meubilair in een opslagcontainer ideaal. U heeft de keuze om goedkoop de opslagcontainer bij een gespecialiseerd bedrijf te stallen of de container bij u in de tuin te laten plaatsen.

Verhuisverzekering bij het verhuisbedrijf afsluiten?

Wilt u graag tijdens het verhuizen de gehele inboedel goed verzekeren tegen schade en diefstal?

Dan bestaan er twee keuzes. U kunt ten eerste bij menig verhuisfirma in Bornem kiezen voor een standaard verhuisverzekering. U bent dan beschermd tegen welbepaalde schade en ongevallen, tegen een aantrekkelijke verhuisprijs. Deze waarborgverzekering verzekert echter alleen datgene wat artikel 10 van de Belgische Kamer der Verhuizers voorschrijft. Wilt u ook verzekerd zijn tegen schade door de verhuislift? Kies dan voor een allrisk verhuisverzekering.

Verhuizen in of naar Bornem zonder stress?

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes met scherpe prijzen. Vergelijk en bespaar.

Gratis offertes vergelijken

Het duurt maar 1 minuutje.

10 verhuistips voor een zorgeloos verhuis

Als u gaat verhuizen, betekent dit vaak dat er een heleboel zaken geregeld moeten worden. Praktische zaken die u bijvoorbeeld moet regelen zijn een adreswijziging, het opzeggen van internet, tv en elektriciteit en het inpakken van uw inboedel. Het is belangrijk dat u op tijd begint met het plannen van uw verhuizing. Hiervoor is het handig als u de verhuisdag weet. Soms heeft u namelijk een parkeervergunning nodig voor het parkeren van een verhuislift of de verhuiswagen. Maak een checklist van alle zaken die u nog met regelen.

Een zorgeloze verhuis met deze tien tips:

 • Tip 1. Maak een planning en draaiboek en schrijf alles op wat u nog moet regelen.
 • Tip 2. Neem contact op met uw gemeente om te controleren of u een parkeervergunning nodig hebt.
 • Tip 3. Schakel een oppas in voor uw kinderen en/of huisdieren op de verhuisdag.
 • Tip 4. Sluit elektriciteit, water, gas en andere diensten af.
 • Tip 5. Zet uw verzekeringen en internet- en tv-abonnement om naar uw nieuwe woning.
 • Tip 6. Begin op tijd met het inpakken van uw gehele huisraad en het monteren van de meubels.
 • Tip 7. Zet dozen met breekbare spullen en belangrijke papieren apart.
 • Tip 8. Bewaar bij het monteren van de kasten de schroeven in zakjes en schrijf op voor welke kast ze zijn.
 • Tip 9. Schakel een oppas in voor uw kinderen en/of huisdieren voor de verhuisdag.
 • Tip 10. Regel tijdig een verhuisbedrijf en bepaal op welke dag u gaat verhuizen

5 redenen om een verhuisfirma in Bornem te benutten

 • 1. Het inschakelen van een verhuisfirma uit Bornem is dé manier waarop u een zorgeloze, efficiënte en snelle verhuisdag organiseert.
 • 2. Dankzij de jarenlange ervaring is uw verhuisdag in één dag afgerond. Zo hoeft u slechts beperkt verlof op te nemen.
 • 3. Een verhuisfirma uit Bornem beschikt over al het nodige materiaal zodat u dit zelf niet hoeft aan te schaffen.
 • 4. U richt uw verhuisdag in zoals u wilt: hulp gedurende de volledige dag, of juist enkel bij het demonteren en monteren van uw meubels?
 • 5. Wanneer u uw inboedel door een verhuisbedrijf uit Bornem laat vervoeren weet u zeker dat alles goed verzekerd is, en dat de schade gedekt wordt.

Hoe vind ik een goedkope, betrouwbare verhuisfirma?

We begrijpen dat u niet elke dag een verhuisfirma uitzoekt. Daarom hebben we nog een aantal handige tips voor u om een goedkoop en betrouwbaar verhuisbedrijf uit de regio Bornem te vinden. Zo is het verstandig om een aantal offertes vergelijken. U krijgt niet alleen inzicht in de exacte prijzen, maar weet ook zeker dat u niet te veel betaalt. Kies daarnaast voor een erkend verhuisbedrijf. Erkende verhuisfirma’s leveren kwaliteit en zijn betrouwbaar. Zo vindt u ook een goedkope verhuisfirma uit de regio:

 • Lees meer over het verhuisbedrijf online en zoek recensies op.
 • Controleer of de verhuisfirma erkend is of niet.
 • Bekijk of de verhuizers keurmerken of certificaten hebben.
 • Vergelijk offertes op basis van prijs en voorwaarden en kies de beste verhuizer.
inschakelen van verhuisfirma Bornem

Goedkoop verhuizen Bornem? Gratis offertes vergelijken!

Schakel een verhuisfirma uit Bornem voor uw verhuis! Niet alleen zorgt de goedkope verhuishulp ervoor dat uw spullen veilig vervoerd wordt, met de inpakservice pakt de verhuishulp ook alles voor u in en uit op de nieuwe locatie. Het zware werk wordt uit handen genomen en u hoeft niet zelf met zware dozen of meubilair te sjouwen. Bovendien gaat een goedkope verhuizing veel sneller met de ervaren verhuizers. U bespaart tot wel 40% op de verhuiskosten door een aantal verhuisoffertes te vergelijken.

Vraag gratis offertes aan. U ontvangt spoedig meerdere vrijblijvende aanbiedingen van verhuisfirma’s bij u uit de buurt. Vergelijk en u betaalt niet te veel voor uw verhuis! Ook voor internationale verhuizingen.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Recent aangevraagde offertes

Particuliere verhuis, inclusief ladderlift in Mechelen
Senioren verhuis en meubelbewaring in Antwerpen
Verhuizers inhuren voor inpakken in Turnhout
Liftservice voor appartement in Heist-op-den-Berg
Piano verhuizen in Geel
Hulp bij kleine verhuis in Brasschaat
Zware meubels verhuizen in Mol
Bedrijfsverhuis in Lier
Internationele verhuis vanuit Schoten

Handig om te weten