Verhuis Antwerpen

Verhuisfirma Antwerpen

Verhuizen brengt vaak een boel stress en vermoeidheid met zich mee. Door contact op te nemen met een verhuisfirma uit Antwerpen kunt een groot deel van de zorgen van u afzetten. Maak bijvoorbeeld gebruik van de inpakservice, of kies ervoor om meerdere verhuizers in te huren die u kunnen ondersteunen bij het in- en uitladen van uw meubels. Wil u de verhuis zo goedkoop mogelijk houden? Kies er dan voor om zelf een verhuiswagen te huren, of zelfs een verhuislift. Bent u benieuwd naar de kosten voor een internationale- of bedrijfsverhuis? Wilt u meer weten over het gebruik van een ladderlift? Of zoekt u naar opslagruimte voor meubelbewaring? Vul vandaag nog ons contactformulier in en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig. Desgewenst sturen wij u tevens een geheel vrijblijvende offerte toe van enkele specialisten uit de regio Antwerpen.

Verhuisfirma Antwerpen

Professioneel en goedkoop

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, dan garanderen wij dat de klus goedkoop en professioneel wordt uitgevoerd. Alle verhuizers uit ons netwerk in Antwerpen hebben uitstekende diploma’s en veel ervaring binnen het vakgebied. Dit houdt onder andere in dat zij zowel een verhuislift (ladderlift) en verhuiswagen professioneel kunnen bedienen, snel de inpakservice afronden of opslagruimte voor u vinden. Daarnaast gaan wij uit van een 100 procent klanttevredenheid: regelmatig evalueren wij onze diensten bij verschillende klanten. Zowel de particuliere als internationale- en bedrijfsverhuis verbeteren wij steeds weer. Doordat u bij ons de mogelijkheid heeft om offertes van meerdere verhuisfirma’s uit de regio met elkaar te vergelijken, is onze dienstverlening bovendien gegarandeerd goedkoop. Een speciale dienst die wij in Antwerpen aanbieden is de senioren verhuis- en inpakservice.

Verhuisservice

Senioren verhuisservice

Gaan uw ouders verhuizen naar een kleiner pand, of moet één van uw familieleden verhuizen naar een zorginstelling? Dan begrijpen wij dat u graag wil dat de verhuis soepel en georganiseerd verloopt. Een verhuis kan namelijk een grote inspanning vormen voor senioren. Bij menig verhuisfirma in ons netwerk is het daarom mogelijk om te profiteren van een speciale senioren verhuizing- en inpakservice. Hierbij zullen verhuizers uit Antwerpen de volledige verhuizing op zich nemen. Van het inpakken en opleveren van de oude woning tot het klussen en inrichten van het nieuwe pand voor senioren: wij verzorgen alles. Daarbij letten onze verhuizers op dat zij verschillende belangrijke meubelstukken of memorabilia op een vergelijkbare plaats in huis terugzetten, zodat de overgang van het oude naar het nieuwe pand voor de senioren vergemakkelijkt wordt. Een verhuis zonder stress, dat is waar wij voor staan.

internationaal verhuis Antwerpen

Internationaal verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland, dan dient u rekening te houden met een lange voorbereiding. U dient bijvoorbeeld internationale vergunningen aan te vragen voor de invoer van uw meubels, en dient tevens de verscheping van de inboedel al vroeg te regelen. Via de checklist van een verhuisspecialist in Antwerpen wordt de internationale verhuis al snel gemakkelijker. Laat één van onze verhuizers contact opnemen met een partner overzee, zodat u zeker weet dat alles bij aankomst afgehandeld is. Daarnaast helpen wij u graag bij het zee- of luchtwaardig maken van uw inboedel. Wil u de internationale verhuizing zo goedkoop mogelijk afhandelen? Of zoekt u naar opslagruimte voor een tijdelijke meubelbewaring? Onze internationale specialisten ondersteunen u graag. Vraag vrijblijvend offertes aan!

Voor bedrijven en particulieren

Onze verhuisservice geldt zowel voor particulieren als bedrijven in Antwerpen. Wanneer u als bedrijf gaat verhuizen dan dient u hiervoor een goed verhuisplan te hebben opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan de optie voor het uitvoeren van de bedrijfsverhuis in het weekend. Een specialist van een verhuisfirma uit ons netwerk kan u ondersteunen bij het opstellen van een dergelijk plan voor de bedrijfsverhuis. Wilt u als particulier verhuizen, maar weet u niet goed wat er allemaal nodig is? Ook daarbij helpen wij u. Zo bieden wij de mogelijkheid om een verhuislift of verhuiswagen te huren, zowel met chauffeur als zonder.

Meubelbewaring

Wanneer u tijdelijk uw meubels moet opslaan, dan is een pand voor meubelbewaring een goede oplossing. Bij de meeste vormen van meubelbewaring heeft u de keuze uit diverse soorten opslagruimte. Hebt u door de bedrijfsverhuis vele kantoormeubels die u kwijt moet? Kies dan voor een zeecontainer of garagebox. Wil u alleen wat kleinere zaken opslaan? Kies dan voor een kleinere opslagruimte zoals een opslagkist. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor meubelbewaring? Vraag dit dan na bij uw lokale verhuisfirma in Antwerpen. De prijs voor meubelbewaring wordt meestal bepaald door tijd en afmeting.

Prijzen

De kosten voor een bedrijfsverhuis kunnen op voorhand niet aangegeven worden. De exacte prijzen hangen namelijk af van een groot aantal factoren. De belangrijkste factor is de afstand van de verhuizing, waarbij de hoeveelheid spullen die u wil verplaatsen eveneens van belang is. Daarnaast komen er verhuiskosten kijken bij het inhuren van een verhuiswagen of ladderlift. Het uurloon voor verhuizers ligt ongeveer tussen de €25,- en €35,-. Er bestaan ook extra diensten die u wel of niet kan nemen, zoals een inpakservice, tijdelijke meubelbewaring of het aanvragen van internationale vergunningen.

meubels in opslag Antwerpen

Verhuis checklist

Als u gaat verhuizen, dan betekent dit vaak een hele boel zaken die geregeld moeten worden. Zo dient u niet alleen uw spullen in te pakken en het nieuwe pand gebruiksklaar te maken. U dient er tevens voor te zorgen dat het oude pand netjes opgeleverd wordt, en dat verschillende instanties worden verwittigd van uw adreswijziging. Bij menig verhuisspecialist kunt u daarom een checklist voor verhuis opvragen. Hierin staat waar u allemaal aan moet denken in de maand voor vertrek, op de verhuisdag zelf, en de week na de verhuizing. Zo weet u zeker dat de verhuis soepel verloopt.

Verhuiswagen huren

Wilt u graag goedkoop verhuizen, maar heeft u geen zin om de hele dag op en neer te rijden met een personenwagen met aanhangkarretje erachter? Overweeg dan om een verhuiswagen te huren. De kosten voor het huren van een verhuiswagen variëren tussen de €50,- en €80,- per uur, afhankelijk van de opslagruimte en draagkracht. Daarnaast verschillende prijzen naargelang u een verhuiswagen met of zonder laadklep dan wel chauffeur bestelt. Huurt u tevens de diensten van een chauffeur in? Dan profiteert u van extra hulp bij het tillen, en het in- en uitladen van de verhuiswagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verhuisfirma’s uit uw regio. Wij garanderen lage verhuiskosten voor uw verhuis

verhuizen offerte
bedrijfsverhuis Antwerpen

Verhuislift huren

Bij menig verhuisfirma in Antwerpen is het een optie om een verhuislift, ook wel ladderlift of meubellift genaamd, te huren. Met een verhuislift wordt het verplaatsen van zware meubels vergemakkelijkt, en kunt u de inboedel van een bovenwoning snel beneden krijgen. De kosten voor het huren van een ladderlift hangen af van de hoogte van het voertuig. Een verhuislift heeft een maximale hoogte van 29 meter, met een draagkracht van 250 kilo. De verhuiskosten voor het huren van een verhuislift beslaan ongeveer €175,- per dag. Meestal is dit de huurprijs inclusief bediening. Wilt u de ladderlift zelf bedienen? Laat u dan op voorhand goed informeren over de voorwaarden en veiligheidseisen die ermee gepaard gaan.

particulier verhuis Antwerpen

Bediening ladderlift

Wilt u de besturing van de verhuislift volledig in eigen handen nemen? Dan adviseren wij om eerst kennis te nemen van de noodzakelijke veiligheidsvoorschriften en de stappen voor montage van de verhuislift. De specialisten van onze verhuisfirma in Antwerpen stellen ten eerste dat het altijd noodzakelijk is om veiligheidsschoenen en hoofdbescherming te dragen tijdens het werken met een ladderlift. Daarnaast is het aan te raden een veiligheidszone van 1.4 meter breedte aan alle zijden van de ladderlift te creëren. Zo voorkomt u dat er iemand onder de ladderlift doorloopt. Tot slot adviseren wij om voordat u uw spullen verhuist, eerst een proefronde te draaien met de verhuislift.

Zware meubels verhuizen

Bent u van plan om zeer goedkoop te verhuizen, en wil u daarom alles eigenhandig afhandelen? Overweeg dan toch om in ieder geval de zware meubels te verplaatsen met behulp van erkende verhuizers uit Antwerpen. Deze zullen dan enkel de grote en zware spullen verhuizen op een veilige en schadevrije manier, meestal met behulp van een meubellift. Materialen waar u in dit geval aan kunt denken zijn de wasmachine, servieskast en het bed. Wanneer u een verhuisspecialist inschakelt voor het vervoeren van de zware stukken, dan worden deze op de nieuwe locatie direct op de goede plek geïnstalleerd. Op deze manier voorkomt u blessures tijdens de verhuis.

Demontage en montage

Een aantal van de grote meubelstukken zullen voor de verhuis gedemonteerd moeten worden. Dit om de tillast te verlichten of überhaupt verplaatsing van het meubelstuk mogelijk te maken. Hebt u geen idee hoe u de demontage van een kast moet aanpakken? De medewerkers van onze verhuisfirma uit Antwerpen helpen u met alle plezier bij demontage en montage. Zij hebben een ruime ervaring met het uit elkaar schroeven van bedden en kasten, en zullen er tevens voor zorgen dat de meubelstukken aan het eind van de dag weer in elkaar worden gezet. Moeten uw meubels tijdelijk in een opslagruimte? Daarvoor kunt u tevens de demontage hulp inschakelen.

verhuisdozen inpakken Antwerpen

Piano verhuizen

Een piano of vleugel vormt voor de meeste mensen een zeer gewaardeerd onderdeel van de inboedel en veel van onze klanten uit Antwerpen vrezen dan ook voor het moment waarop zij de piano moeten verhuizen. De medewerkers van onze verhuisfirma gaan altijd gegarandeerd voorzichtig te werk met het verplaatsen van de piano en komen desgewenst eerst bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Op de dag van de verhuis zullen zij indien mogelijk de poten en pedalen demonteren en daarna alle onderdelen in beschermfolie pakken. Met behulp van een speciale vleugelplank is het mogelijk om de piano vakkundig te vervoeren.

Wasmachine verhuizen

Naast vleugels is ook een wasmachine lastig te verplaatsen. Voor het verhuizen van een wasmachine hebt u echter niet perse de hulp nodig van een erkend verhuizer. Het enige wat u hoeft te doen is het leeg laten lopen van het apparaat en het vastzetten van de trommel, deur en het zeepbakje. Met een steekkar is het vervolgens relatief eenvoudig om de wasmachine in de verhuiswagen te zetten. Eenmaal op de bestemming haalt u alle bevestigingsmiddelen weer los, en dient u de aan- en afvoerslangen goed te monteren. U zult snel weer van uw eigen wasmachine gebruik kunnen maken in het nieuwe huis.

verhuiskosten Antwerpen

Verhuiskosten

Wie binnenkort gaat verhuizen weet dat hier een groot aantal verhuiskosten aan verbonden is. De verhuiskosten worden opgebouwd uit een aantal factoren: het verplaatsen van de huidige spullen, de aanschaf van nieuw meubilair en de overige verhuiskosten voor bijvoorbeeld eten en drinken op de verhuisdag. Hebt u net een woning gekocht in Antwerpen? Dan is het een optie om een deel van de verhuiskosten af te trekken bij de belasting. Dit zijn onder andere de schattingskosten en de bereidstellingsprovisie. De provisie voor de makelaar en belasting van overdracht zijn niet af te trekken bij de belasting. Laat u goed informeren over de voorwaarden.

verhuis offerte Antwerpen

Bespaartips verhuis

Gaat u verhuizen en hebt u maar een beperkt budget? Er bestaan diverse bespaartips om verhuiskosten te verlagen. De grootste bespaartip is natuurlijk om zelf het grootste deel van de verhuisklussen uit te voeren. Pak zelf de dozen in en uit, en vraag familie en vrienden om u met tijd en materiaal (zoals een grote auto) te ondersteunen. Daarnaast zijn er wellicht vrienden die net verhuisd zijn en nog wel een aantal verhuisdozen hebben liggen. Kijk daarnaast naar de opties voor een verhuisvergoeding bij uw werkgever. Wordt u overgeplaatst naar een andere vestiging? Dan is een verhuisvergoeding vaak op zijn plek. Door offertes van verschillende verhuisfirma’s te vergelijk kunt u ook besparen.

piano verhuizen Antwerpen

Verhuisdozen inpakken

Voor veel mensen vormt het inpakken van de verhuisdozen een groot obstakel bij het verhuizen. Dit komt doordat er vaak veel tijd verloren gaat met het inpakken van de dozen. Wilt u voorkomen dat u tijden bezig bent met inpakken? Overweeg dan om gebruik te maken van onze inpakservice. Als u voor de inpakservice kiest, dan zal een aantal van onze verhuizers op de ochtend van uw verhuis al vroeg bij u op de stoep staan om alles in dozen te pakken. Vervolgens zullen zij verder alle spullen verhuizen en de dozen weer in de juiste kamers zetten. Onze inpakservice is snel en goedkoop.

internationaal verhuis Antwerpen

Verhuisverzekering

Wilt u graag tijdens het verhuizen de gehele inboedel goed verzekeren tegen schade en diefstal? Dan bestaan er twee keuzes. U kunt ten eerste bij menig verhuisfirma in Antwerpen kiezen voor een standaard verhuisverzekering. U bent dan beschermd tegen welbepaalde schade en ongevallen, tegen een aantrekkelijke prijs. Deze waarborgverzekering verzekert echter alleen datgene wat artikel 10 van de Belgische Kamer der Verhuizers voorschrijft. Wilt u ook verzekerd zijn tegen schade door de verhuislift? Kies dan voor een allrisk verhuisverzekering.

Verhuizen Antwerpen

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor het huren van een verhuiswagen of verhuislift? Hebt u vragen over de mogelijkheden voor een internationale- of bedrijfsverhuis? Of hebt u behoefte aan een volledige ondersteuning bij de verhuizing? Via het webformulier vraagt u gemakkelijk en snel geheel vrijblijvende offertes aan van diverse specialisten uit Antwerpen. Vergelijk deze zelf op basis van de aanbiedingen en prijzen en kies zo voor een verhuisfirma die aan al uw wensen voldoet en de verhuisdag goedkoop maar professioneel laat verlopen.