Verhuis Antwerpen

Verhuisfirma Antwerpen

Wie al eens is verhuisd weet dat verhuizen veel tijd kost, en aardig wat verhuiskosten met zich mee kan brengen. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen? Overweeg dan om eigenhandig een verhuiswagen te besturen, of een verhuislift te huren bij één van de verhuisfirma’s uit ons netwerk. Wij kunnen wij u verbinden aan professionals uit Antwerpen die ervaring hebben met een senioren, particuliere, internationale of bedrijfsverhuis. Bent u op zoek naar een erkende verhuisfirma in Antwerpen die u kan helpen bij een internationale of bedrijfsverhuis, of welke een goed aanbod heeft voor opslagruimte voor meubelbewaring? Aarzel dan niet om onze offertepagina in te vullen. Wij sturen u snel enkele offertes toe van verhuizers bij u in de regio. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod. Wij helpen u met alle plezier verder.

Verhuisfirma Antwerpen

Professioneel en goedkoop

Wanneer u graag goedkoop maar toch professioneel wilt verhuizen, dan bent u bij onze verhuisfirma’s aan het juiste adres. Het is bijvoorbeeld mogelijk om relatief goedkoop een ladderlift en verhuiswagen te huren bij de bij ons netwerk aangesloten firma’s. Ondanks dat wij u goedkoop een inpakservice, de huur van een verhuiswagen of verhuislift en opslagruimte voor meubelbewaring aan kunnen bieden, betekent dit niet dat de kwaliteit van het werk achteruit gaat. Wij garanderen dat u altijd geholpen wordt door professionals met een ruime ervaring. Wij kunnen zo goedkoop werken doordat wij u altijd de offertes van meerdere verhuizers uit Antwerpen aanbieden. Door deze met elkaar te vergelijken wordt het mogelijk om tot wel 40% op de kosten voor een verhuis te besparen. Hebt u hulp nodig bij een senioren, internationale of bedrijfsverhuis in Antwerpen? Vergelijk dan altijd diverse offertes.

Senioren verhuisservice

Senioren verhuisservice

Het verhuizen van senioren is in veel gevallen een emotionele gebeurtenis. Wanneer ouderen moeten verhuizen, dan is dit vaak naar een bejaardentehuis of een kleinere woning als ze het grote pand niet meer kunnen onderhouden. Wij begrijpen dat een dergelijke verhuis soms lastig is, en veel zorg met zich mee brengt. Wij bieden daarom een speciale verhuis- en inpakservice voor senioren aan. Onze verhuizers uit Antwerpen pakken desgewenst alle spullen in, en zorgen ervoor dat het oude huis netjes opgeleverd wordt. Vervolgens worden alle meubels in het nieuwe huis in dezelfde opstelling geplaatst als op de oude locatie. Zo zal de verwarring die mogelijk ontstaat door de verhuis beperkt blijven, en zal de nieuwe locatie al snel ‘vertrouwd’ aanvoelen. Desgewenst kunnen wij ook zorgen voor een tijdelijke opslagruimte voor bewaring van overtollige spullen.

verhuisfirma particulieren

Voor bedrijven en particulieren

Het verhuizen van bedrijven en particulieren zijn twee verschillende zaken. Bij een bedrijfsverhuis moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de werkdagen en het beperken van zoveel mogelijk winstverlies. Bij menig verhuisfirma is er een inpakservice voor de bedrijfsverhuis om tijd te besparen. Particulieren maken over het algemeen geen gebruik van de inpakservice omdat zij goedkoop willen verhuizen. Voor hen bieden wij een checklist aan met daarop bespaartips en tips voor een snelle en vakkundige verhuis. Wil u als particulier of bedrijf uit Antwerpen een verhuiswagen of ladderlift huren dan bestaan er vele opties qua grootte van opslagruimte en het soort bediening van de verhuislift. Vul het contactformulier op de offertepagina in en vraag vrijblijvend offertes aan van meerdere verhuisfirma’s (max.5). Vergelijk deze op prijs en aanbod.

Internationaal verhuizen

Emigreren wordt steeds gebruikelijker in Vlaanderen. Onze verhuisfirma heeft daarom verhuizers in dienst die zich gespecialiseerd hebben in een internationale verhuis. Deze medewerkers staan in contact met verschillende internationale specialisten, met wie zij de verhuizing aan beide kanten soepel zullen laten verlopen. Wij voorzien u bovendien graag van een prijsindicatie voor het verschepen van uw meubels, en kijken met u naar de beste oplossing voor tijdelijke opslagruimte. Wil u meer weten over de voorwaarden voor een internationale verhuis of de kosten voor het huren van een verhuiswagen voor een ritje naar Duitsland of Nederland? Wij informeren u met plezier.

Prijzen

Verhuiskosten hangen af van een groot aantal factoren. De meest bepalende factor is of u een verhuiswagen en verhuislift wilt huren, en de mate van hulp van professionele verhuizers die u prefereert. Zo kost het huren van een verhuiswagen van 20m³ ongeveer €65,- per uur inclusief de hulp van een bestuurder. Door de verhuiswagen eigenhandig te besturen is het mogelijk om deze prijzen een stuk te verlagen. Ook het eigenhandig bedienen van de verhuislift heeft een positief effect op de kosten voor verhuizen. Tot slot hangen de verhuiskosten af van extra diensten die u gebruikt zoals een inpakservice, of de huur van een ruimte voor meubelbewaring.

Meubelbewaring

Het komt regelmatig voor dat er bij een verhuis tijdelijk even geen plek is voor een deel van de inboedel. Zo is het mogelijk dat uw nieuwe woning nog niet is opgeleverd, terwijl het oude huis al verkocht is. Een optie is dan om via een verhuisfirma uit Antwerpen voor een tijdelijke meubelbewaring te kiezen. Bij menig verhuisfirma is een dergelijke meubelbewaring onderdeel van de service, of is het mogelijk dit goedkoop af te handelen. Bij de meeste meubelbewaring plaatsen heeft u de keuze uit een groot aantal mogelijkheden voor opslagruimte, zoals pallets, containers en boxen. Wij helpen u hierbij graag.

meubel opslag Antwerpen

Verhuis checklist

Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen, maar hebt u wel behoefte aan enige hulp? Wellicht is een standaard of aangepaste verhuischecklist iets voor u. Bij onze verhuisfirma’s uit Antwerpen of via het internet is het relatief eenvoudig om aan een dergelijke checklist te komen. De meeste lijsten hebben tips voor de voorbereiding van de verhuizing, voor de verhuisdag zelf, en voor de zaken die u moet regelen zodra u verhuisd bent. Denk hierbij aan zaken als het doorgeven van adreswijzigingen, de huur van een verhuislift of het zorgen voor voldoende eten en drinken voor de hulp die u heeft.

Verhuiswagen huren

Wij gaven eerder al aan dat het een optie is om relatief goedkoop een ladderlift te huren bij vele verhuisfirma’s uit Antwerpen. U huurt hier echter niet alleen goedkoop een verhuislift, ook het huren van een verhuiswagen is mogelijk. Verhuiswagens worden verhuurd in diverse afmetingen en kunt u krijgen zowel met als zonder bestuurder. Kiest u voor een verhuiswagen met bestuurder, dan profiteert u direct ook van de hulp van een verhuizer bij het inladen van uw inboedel. Het is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u wil verhuizen hoeveel opslagruimte de verhuiswagen moet hebben. De afmetingen hebben dan weer invloed op de huurprijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vergelijk vrijblijvend prijsopgaven van verhuisfirma’s uit uw regio. Uw verhuis is bij ons in goede handen!

verhuis offerte
verhuizer inhuren Antwerpen

Verhuislift huren

Een verhuislift, ook wel ladderlift genoemd, is om diverse redenen in te zetten. Zo is een verhuislift noodzakelijk wanneer u op een verdieping woont die twee of meer etages boven de begane grond zit. Daarnaast is een ladderlift ook aan te raden voor die meubelstukken die meer dan 50 kilo wegen. Denk hierbij aan een wasmachine, koelkast of piano. Een verhuislift helpt tevens bij het verplaatsen van meubels die niet door een trapgat passen. Bij de meeste verhuisfirma’s is het mogelijk een ladderlift te huren met een maximale hoogte van 29 meter, en een maximale draagkracht van 250 kilo.

ladderlift Antwerpen

Bediening ladderlift

Het bedienen van een ladderlift is niet heel moeilijk en kan daarom ook door onze klanten zelf uitgevoerd worden. Wilt u goedkoop de verhuis afhandelen en bent u van plan zelf de verhuislift te besturen? Houdt er dan rekening mee dat zowel de hellingshoek als de lengte van invloed zijn op de maximale draagkracht van de verhuislift. Zo kan een ladderlift onder de 9.3 meter bij een hellingshoek van 70 graden wel 200 kilo dragen, terwijl een hellingshoek van 40 graden de draagkracht vermindert naar 120 kilo. Voor een ladderlift van 13.3 meter is deze draagkracht bij 70 en 40 graden respectievelijk 145 en 65 kilo.

Zware meubels verhuizen

Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen, maar bent u bang dat u bij het verplaatsen van de zware en grote stukken een rug- of armblessure oploopt? Overweeg dan om enkel voor het verhuizen van de zware stukken één van onze erkende verhuizers uit Antwerpen in te zetten. Wanneer u voor deze oplossing kiest, dan zullen onze experts een aantal specifieke stukken verhuizen, en de rest aan u overlaten. Op deze manier weet u zeker dat uw goederen veilig en schadevrij op de nieuwe locatie aankomen, en betaalt u enkel voor de tijd die de vakmannen nodig hebben voor het verhuizen van zware stukken.

Demontage en montage

Hulp bij demontage en montage is tevens een optie bij onze verhuisfirma in Antwerpen. Sommige meubelstukken moeten voordat u ze kunt verplaatsen op vakkundige en veilige wijze uit elkaar worden gehaald. Hebt u een kast of bed wel eigenhandig in elkaar gezet, maar hebt u geen idee hoe u deze op een goede manier moet demonteren? De verhuisspecialisten uit ons netwerk hebben een ruime ervaring met het demonteren van kasten en bedden, en ondersteunen u dan ook met plezier. Geef gewoon aan om welke meubels het gaat, en de merken van de producten. Zo kunnen wij zorgen voor de juiste gereedschappen.

wasmachine verhuizen Antwerpen

Piano verhuizen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Antwerpen de vraag wat de mogelijkheden zijn voor het verhuizen van een piano, en welke kosten hiervoor gelden. Het antwoord hierop is afhankelijk van het soort vleugel waar het om gaat, en de mogelijkheden die er bestaan voor het demonteren van een gedeelte van de piano. De verhuizers van onze verhuisfirma komen desgewenst bij u langs om de opties te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden voor vervoer en demontage. Eventueel is het een optie om de vleugel te laten inpakken in een dikke laag beschermingsfolie om beschadigingen aan het oppervlak te voorkomen.

Wasmachine verhuizen

Mensen die zelf de verhuis willen uitvoeren om hoge verhuiskosten te voorkomen vinden meestal de wasmachine het meest lastige onderdeel van de verhuis. Het verplaatsen van een wasmachine hoeft echter geen problemen op te leveren, mits u de juiste stappen volgt. Begin altijd met het loskoppelen van de aan- en afvoerslangen en het leeg laten lopen van het apparaat. Vervolgens moet u de trommel vastzetten. Onze verhuizers adviseren daarbij om ook het zeepbakje en de deur dicht te plakken. Gebruik een steekkar om de wasmachine in en uit de verhuiswagen te krijgen. In het nieuwe pand kunt u de wasmachine direct weer gebruiken.

internationale verhuizing Antwerpen

Verhuiskosten

Bent u van plan om een naar een nieuwe woning te verhuizen? Dan moet u rekening houden met verschillende verhuiskosten. Wij verdelen deze in drie categorieën: de kosten voor het huren van een verhuiswagen en andere ondersteuning zoals erkende verhuizers of een ladderlift, het aanschaffen van nieuw meubilair of klusmateriaal, en extra kosten op de dag zelf zoals parkeerkosten en eten en drinken. Hebt u een nieuw pand gekocht in Antwerpen? Dan zijn er een aantal verhuiskosten van de belasting aftrekbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kosten voor hypotheekadvies en bemiddeling, of periodieke afbetalingen van erfpacht of beklemming. Lees altijd goed de geldende voorwaarden. Vraag een belastingconsulent om hulp om erachter te komen welke kosten aftrekbaar zijn.

bedrijfsverhuis Antwerpen

Bespaartips verhuis

De verhuiskosten lopen ongemerkt sterk op, en zorgen daardoor soms voor problemen. Onze verhuizers uit Antwerpen hebben daarom een aantal bespaartips voor u op een rijtje gezet. Het eerste advies is om zoveel mogelijk van het verhuiswerk zelf uit te voeren, en voor het resterende werk de aanbiedingen van menig verhuisfirma met elkaar te vergelijken. Vergelijken van offertes kan leiden tot een besparing van wel 25%! Een derde bespaartip is om bij uw werkgever te vragen naar de mogelijkheden voor een verhuisvergoeding. Ook raden wij aan om verhuisdozen en dergelijk in grootverpakking aan te schaffen. Dit scheelt aanzienlijk in prijs. Vergelijk tevens prijzen van verhuisfirma’s door meerdere offertes aan te vragen.

piano verhuizen

Verhuisdozen inpakken

Hebt u weinig tijd voor de verhuis, en kunt u dan ook niet de ruimte vinden om alle verhuisdozen in te pakken? Overweeg dan om gebruik te maken van onze inpakservice. Als u kiest voor de inpakservice, dan profiteert u direct van een volle verhuisservice. Dit betekent dat u zich op de verhuisdag nergens druk om hoeft te maken. Onze verhuizers uit Antwerpen zullen ’s ochtends vroeg bij u op de stoep staan om alle dozen in te pakken, en zullen vervolgens de rest van de verhuizing afhandelen. Zij nemen bovendien in overleg met u een meubellift mee, of zorgen voor een tijdelijke meubelbewaring bij een grote bedrijfsverhuis.

verhuisverzekering Antwerpen

Verhuisverzekering

Een verhuisverzekering die u bij een verhuisfirma afsluit beschermd over het algemeen enkel datgene wat staat beschreven in artikel 10 van de Belgische Kamer der Verhuizers. Wilt u uw goederen optimaal verzekeren? Kies dan voor een allrisk verhuisverzekering bij uw verzekeraar. Deze verzekering stemt men af op de waarde van uw verhuisgoederen. Moet u tijdens uw verhuis tijdelijk uw goederen opslaan in een opslagruimte? Dan is de verhuisverzekering niet van toepassing. De verplichte brandverzekering geldt hier echter wel, dus uw goederen zijn redelijk goed verzekerd.

Verhuizen Antwerpen

Vrijblijvend offertes vergelijken

Verhuizen is een klus die u goed dient voor te bereiden. Wij raden daarom aan om al vroeg enkele offertes aan te vragen bij verhuisfirma’s uit de regio Antwerpen. Zo weet u met welke prijzen u ongeveer rekening moet houden, als u een verhuislift wilt huren, of uw inboedel op wilt slaan bij een meubelbewaring. Via onze offertepagina kunt u gemakkelijke en snel enkele offertes aanvragen. Wij garanderen dat u bij zowel een internationale als senioren en bedrijfsverhuis altijd snel en vakkundig door onze specialisten zult worden geholpen, tegen aantrekkelijke prijzen.